- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.461
Canım biz de Bebek emdikçe verdik 140-150 cc içti sonra da kustu uyudu. Geçen gün Doğum yaptığım hastanede emzirme eğitimine gittim bu durumu sordum emzik verin o kadar süt vermeyin dediler. 15 günlük bebeğin mide hacmi 60-80cc dedi doktor. Şimdi 90 cc veriyorum genellikle susup uyuyor ama aranmaya devam ederse emzik veriyoruz o zaman da susuyor. Benim bebeğim de 18 günlük.Canım benımkı doydugunu anlamıyor 130 cc versen ıcıyor sonra hepsını hooop cıkarıo yenıden ıstıyor fln. Benım gozlemledıgım 60 cc yetıyor benımkıne askında gerısı ac gozlulugunden. Bugun 13 gunluk olduk
Emzik bazen kurtarıcı oluyor gerçekten de :)Canım benımkı doydugunu anlamıyor 130 m
ben bugun dayanamadım emzik verdim anca bi oh cektik
Sağol canım bakayım hemen.Cnm bdnimkide uyaninca tekrar memede uyutuyorum. Cok sut olmasada memede uyumayi seviyor emzik cok almiyor. Ben ana kucagi kullaniyorum gunduz salonda ondada uyutuyorum abisi uyutken yada uysnikken ona koyuyorum ama otamatik sallanmiyor. İlk bebegime otamatik sallanan besik almistim onda yatiyor kucuk ama sallamiyorum. Netten fitatlarina bi bak istersen baby max nuno markasi bes kademede sallaniyor. Muzik acabiliyorsun. 5.5 aya kadar kullandik
Göğüslerin sert mi? Sert yani çok dolu olunca da çekemiyor. Sütün azsa da üzülme. Bir sürü takviye var artık onları kullanırsın hemen artar. Kullanan arkadaşlar varKızlar çok mutsuzumoğlum saat 3 e kadar hala uyumayinca mama verdim 5 saat uyudu anında cocugum açlıktan uyumuyomus sütüm yetmiyomus meger bnim yuzumden saatlece aglayip uykusuz kaldi
Mukuslu kaka ya balgamini yutuyordur . Burun akintisi . Yada allerjiden dolayi olabilirmis. Bazen onemsizmis. Devsm ettimi devam ediyorsa druna bildir bence . Birsey yoksada icin rahatlar . Bebekte her seyi sormak zorunda kaliyoruz . Sikayetlerini soyleyemiyorlarki her farkli seyi sormak iyi birsey
Kızlar çok mutsuzumoğlum saat 3 e kadar hala uyumayinca mama verdim 5 saat uyudu anında cocugum açlıktan uyumuyomus sütüm yetmiyomus meger bnim yuzumden saatlece aglayip uykusuz kaldi
Cnim bnde doktora kusuyo dedigimde rengini sormustu. Sarımsı veya yesile dönükse safra olabilir demisti. Doktoruna sor bnce ihmal etme cnimKızlar bebeğim mama yediği zaman sarı kusmaya başladı fazlalığı çıkartıyor ama rengi sarı bugüne kadar beyazdı. Bugün sabahtan beri hafif Sarı oldu rengi neden olabilir acaba. Anne sütü aldığı zaman böyle bir problemimiz olmuyor sadece mamada oluyor
Cnim zeytinyagini sulandirip bebeklere uyguluyolar diye biliyorum arastirdin micanım her bez değiştirmede altını sildikten sonra zeytınyag sürersen kakası bile popoya yapışmıyor. tabı has zeytınyagı bulmalıısn
Bnimde aksamlari yetmiyo cnim. Zaten göğüsüm yumuş yumus oluyoUzulme cnm uzuluncede azalir hemn sut arttirici seyleri dene olmazsada bak bakalim hepmi yetmiyor yoksa belli saatlerdemi azaliyor mesela benim aksam altidan sonra yetmiyor altiya kadar emip uyuyor oyalaniyor aglamadan o zman vermiyorum ama bakiyorum emdigi halde aglamakli o zman 60 cc falan veriyorum takviye gibi o zman susuyor
Insallah cnim bnimm kusunca cook uzuluyorum. Bide devamli ust degistirmek cok yoruyo soguk havalar kat kat giydiriyoruz zatenCnm benim ilk bebegim refluydu. O zaman arastirmistim bebeklerde reflu bayagi yayginmis . İnsallah ilerleyen aylarda gecer.
Canım ben de prima pampers yazıyor sadece bezin üzerinde çok memnunum yapışma falan yapmıyor sızdırmıyor pişirmiyor. Gerçi yeni doğduğu için sürekli değiştiriyorum sızdırmaya fırsat kalmıyor:)@Eccoommminikhikayem @tgbogzmn
Kızlar pampars prima primum care en iyisi sanırım ilk onu kullanmıştım tekrar ona döneyim o zaman sizde de popoya yapisma oldu mu ?
Bnimde aksamlari yetmiyo cnim. Zaten göğüsüm yumuş yumus oluyobugun gidicem zaten hastaneye kilo alımina bakicam. Bitki cayi sebze helva humana damla vs herseyi denedim oysaki simdi bira mayası hapını alcam insallah faydasini görürüm bnde
bende de vardı ilaç kullandık geçti çok şükürKızlar biz 16 günlüğüz kızımın yüzünde kücük minik kırmızı sivilceler cıktıcoğaldılar bide
canım benim göğüslerim de hep yumusak onun sütle çok ilgisi yokmuş ben gündüz sık sık emziriyorum uyuyosa bile uykuda emziriyorum 1,5 saatte bir kilo alımı da iyi ayda 850 gr aldıBnimde aksamlari yetmiyo cnim. Zaten göğüsüm yumuş yumus oluyobugun gidicem zaten hastaneye kilo alımina bakicam. Bitki cayi sebze helva humana damla vs herseyi denedim oysaki simdi bira mayası hapını alcam insallah faydasini görürüm bnde
Canım benımkı de 120 cc lere kadar icip içip cok kustu hem de kusarken hortum gibi kusuyor sonra mide bosalınca hooop bidaha istiyor. Ben de kusmasın artık dıye cok veremıyorum en fazla 70 cc verdim 90ı versem onu da alır ama sonra kusmasından korkuyorum herkes de bana ya cocuk ya sen usuttun dıyıp duruyor olabılır mı bılemıyorumCanım biz de Bebek emdikçe verdik 140-150 cc içti sonra da kustu uyudu. Geçen gün Doğum yaptığım hastanede emzirme eğitimine gittim bu durumu sordum emzik verin o kadar süt vermeyin dediler. 15 günlük bebeğin mide hacmi 60-80cc dedi doktor. Şimdi 90 cc veriyorum genellikle susup uyuyor ama aranmaya devam ederse emzik veriyoruz o zaman da susuyor. Benim bebeğim de 18 günlük.
Canım sagıyor musun? Kac cc alıyor bir öğünde acabaKızlar çok mutsuzumoğlum saat 3 e kadar hala uyumayinca mama verdim 5 saat uyudu anında cocugum açlıktan uyumuyomus sütüm yetmiyomus meger bnim yuzumden saatlece aglayip uykusuz kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?