2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım biz de Bebek emdikçe verdik 140-150 cc içti sonra da kustu uyudu. Geçen gün Doğum yaptığım hastanede emzirme eğitimine gittim bu durumu sordum emzik verin o kadar süt vermeyin dediler. 15 günlük bebeğin mide hacmi 60-80cc dedi doktor. Şimdi 90 cc veriyorum genellikle susup uyuyor ama aranmaya devam ederse emzik veriyoruz o zaman da susuyor. Benim bebeğim de 18 günlük.

Sağol canım bakayım hemen.

Kızlar çok mutsuzum oğlum saat 3 e kadar hala uyumayinca mama verdim 5 saat uyudu anında cocugum açlıktan uyumuyomus sütüm yetmiyomus meger bnim yuzumden saatlece aglayip uykusuz kaldi

Kızlar çok mutsuzum oğlum saat 3 e kadar hala uyumayinca mama verdim 5 saat uyudu anında cocugum açlıktan uyumuyomus sütüm yetmiyomus meger bnim yuzumden saatlece aglayip uykusuz kaldi
Göğüslerin sert mi? Sert yani çok dolu olunca da çekemiyor. Sütün azsa da üzülme. Bir sürü takviye var artık onları kullanırsın hemen artar. Kullanan arkadaşlar var

internette evet öyle diyo, bide iki gündür sıkıyo kendini gazını çıkarsa da ıh ıh diye. 2 kere öyle yaptı kakasını bakalm devam edicekmi

Uzulme cnm uzuluncede azalir hemn sut arttirici seyleri dene olmazsada bak bakalim hepmi yetmiyor yoksa belli saatlerdemi azaliyor mesela benim aksam altidan sonra yetmiyor altiya kadar emip uyuyor oyalaniyor aglamadan o zman vermiyorum ama bakiyorum emdigi halde aglamakli o zman 60 cc falan veriyorum takviye gibi o zman susuyor

Cnim bnde doktora kusuyo dedigimde rengini sormustu. Sarımsı veya yesile dönükse safra olabilir demisti. Doktoruna sor bnce ihmal etme cnim

Bnimde aksamlari yetmiyo cnim. Zaten göğüsüm yumuş yumus oluyo bugun gidicem zaten hastaneye kilo alımina bakicam. Bitki cayi sebze helva humana damla vs herseyi denedim oysaki simdi bira mayası hapını alcam insallah faydasini görürüm bnde

@Eccoomm minikhikayem @tgbogzmn
Kızlar pampars prima primum care en iyisi sanırım ilk onu kullanmıştım tekrar ona döneyim o zaman sizde de popoya yapisma oldu mu ?
Canım ben de prima pampers yazıyor sadece bezin üzerinde çok memnunum yapışma falan yapmıyor sızdırmıyor pişirmiyor. Gerçi yeni doğduğu için sürekli değiştiriyorum sızdırmaya fırsat kalmıyor:)

Insallah faydasini gorursun cnm

canım benim göğüslerim de hep yumusak onun sütle çok ilgisi yokmuş ben gündüz sık sık emziriyorum uyuyosa bile uykuda emziriyorum 1,5 saatte bir kilo alımı da iyi ayda 850 gr aldı

Canım benımkı de 120 cc lere kadar icip içip cok kustu hem de kusarken hortum gibi kusuyor sonra mide bosalınca hooop bidaha istiyor. Ben de kusmasın artık dıye cok veremıyorum en fazla 70 cc verdim 90ı versem onu da alır ama sonra kusmasından korkuyorum herkes de bana ya cocuk ya sen usuttun dıyıp duruyor olabılır mı bılemıyorum

Kızlar doğum kilomuzu yakalayamamisiz biz hala mama takviyesine baslicaz. Doktor AR ozellikli mama kullan markasi onrmli degil reflü icin ozel mama oluyo dedi. Var mi bildiginiz tavsiye ediceginiz bi mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…