- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.481
Cnim bnde emziriyorum 2 saatte bir ama almamis kilocanım benim göğüslerim de hep yumusak onun sütle çok ilgisi yokmuş ben gündüz sık sık emziriyorum uyuyosa bile uykuda emziriyorum 1,5 saatte bir kilo alımı da iyi ayda 850 gr aldı
bende de vardı ilaç kullandık geçti çok şükür
Ha ha :) buda iyiymiş:) sen zayıf hamile kalmıştın diye hatırlıyorum . ben zaten kilolu hamile kalmıştım 5 doğumdan kalan kilomu verdikten sonra 8 kilo daha vermem lazım. Lohusalık bi bitsin de başalarım yavaş yavaş:)Ben de 17 kilo almıştım 10 kg vermişim 7 kilo kalmış ama ben kilo vermek istemiyorum böyle kalmak istiyorum :)
Canım doğru pozisyonda tuttuğuna rmin misin? Bebej memeyi doğtu kavradığında acımıyor acıyorsa kavramada problem var demektir nettr görseller var bş bak istersenkızlar meme ucları yara olmasa bile emzirmek çok acılı oluyor sadece ben de mi öyle herkeste mi öyle ?
Canim aynı durumu bende yaşadım çok üzülüyor insan. Süt artırıcı şeyler yemeye özen gösterdim özellikle dere otu bana çok yaradı. Daha önce süt artırıcı caylardan icmistim o bebeğimde çok gaz yaptı o yüzden onu bırakmıştım. Üzülmemeye çalış çünkü o da sütümüzü etkiliyor. Olmazsa süt artırıcı damlalar varmış onlardan kullan birde Malt içeceği çok süt yapıyor dediler her gün 1 tane içmeye çalışıyorum icemedigim günler incir hosafi yiyorum şimdi sütüm daha çoğaldı inşallah seninki de çoğalır.Kızlar çok mutsuzumoğlum saat 3 e kadar hala uyumayinca mama verdim 5 saat uyudu anında cocugum açlıktan uyumuyomus sütüm yetmiyomus meger bnim yuzumden saatlece aglayip uykusuz kaldi
Canim aynen bizede oldu bizde 24 günlüğüz geçen haftadan beri var dr anne karnında aldığı hormonlardan dedi endişelenecek bişi yokmuşKızlar biz 16 günlüğüz kızımın yüzünde kücük minik kırmızı sivilceler cıktıcoğaldılar bide
Evet canım hatta harcadım bileöğretmen olan arkadaşlar eğitim ödeneğinizi aldınız mı?
Evet canım bizde de oldu@Eccoomm @minikhikayemTkb3
Kızlar pampars prima primum care en iyisi sanırım ilk onu kullanmıştım tekrar ona döneyim o zaman sizde de popoya yapisma oldu mu ?
Cnm benim de oyle aksama yumusuyor aksam takviye yapmak zorunda kaliyorum bazen gunde iki bazen uc kere sut gelmeyince lastik gibi cekiyor memeyi sıkıyorum cok az damliyorBnimde aksamlari yetmiyo cnim. Zaten göğüsüm yumuş yumus oluyobugun gidicem zaten hastaneye kilo alımina bakicam. Bitki cayi sebze helva humana damla vs herseyi denedim oysaki simdi bira mayası hapını alcam insallah faydasini görürüm bnde
Bizdede cok azda olsa var. Eskiler ten degistiriyor diyor. İsiliktir. Sicaktan oluyorKızlar biz 16 günlüğüz kızımın yüzünde kücük minik kırmızı sivilceler cıktıcoğaldılar bide
Cnm senin bebek daha bir aylik olmadi bence 120 cc cok ona miktari dusmen iyi olmus. Benim o kadar sutum yok. Uc kere gunde 60 cc de mama veriyorum bir ayda 1 kilo almis.Canım benımkı de 120 cc lere kadar icip içip cok kustu hem de kusarken hortum gibi kusuyor sonra mide bosalınca hooop bidaha istiyor. Ben de kusmasın artık dıye cok veremıyorum en fazla 70 cc verdim 90ı versem onu da alır ama sonra kusmasından korkuyorum herkes de bana ya cocuk ya sen usuttun dıyıp duruyor olabılır mı bılemıyorum
ay yok canım bizim memur yatırmamış bana görevde değilim diye.anlatamıyorum derdimi bi türlü. göreve başlarsam alacakmışımEvet canım hatta harcadım bilesen almadın mi ki gerçi her banka farklı zamanlarda yatirabiliyormus ödeneği
Canım benim kızımdada o sivilceler var.Kızlar biz 16 günlüğüz kızımın yüzünde kücük minik kırmızı sivilceler cıktıcoğaldılar bide
Aldık canımöğretmen olan arkadaşlar eğitim ödeneğinizi aldınız mı?
ay çıldırıcam bi tek bizim memur gelen yazıyı bi tarafından anlıyo galiba. okulda olmadığım için şu anda alamazmışımAldık canım
Doktor her emzirmeden sonra 30 cc ver dedi ama ben aksamları vermeyi dusunuyorum. Yanlismi yapiyorum sizce?Cnm benim de oyle aksama yumusuyor aksam takviye yapmak zorunda kaliyorum bazen gunde iki bazen uc kere sut gelmeyince lastik gibi cekiyor memeyi sıkıyorum cok az damliyor
Aaa olur mu öyle şey şimdi ücretli izindeyiz yatirmasi gerekmiyor muay yok canım bizim memur yatırmamış bana görevde değilim diye.anlatamıyorum derdimi bi türlü. göreve başlarsam alacakmışım
Insallah cnim bnde cok dikkat ettim ama olmayinca olmuyor demekCanim aynı durumu bende yaşadım çok üzülüyor insan. Süt artırıcı şeyler yemeye özen gösterdim özellikle dere otu bana çok yaradı. Daha önce süt artırıcı caylardan icmistim o bebeğimde çok gaz yaptı o yüzden onu bırakmıştım. Üzülmemeye çalış çünkü o da sütümüzü etkiliyor. Olmazsa süt artırıcı damlalar varmış onlardan kullan birde Malt içeceği çok süt yapıyor dediler her gün 1 tane içmeye çalışıyorum icemedigim günler incir hosafi yiyorum şimdi sütüm daha çoğaldı inşallah seninki de çoğalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?