2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım benim göğüslerim de hep yumusak onun sütle çok ilgisi yokmuş ben gündüz sık sık emziriyorum uyuyosa bile uykuda emziriyorum 1,5 saatte bir kilo alımı da iyi ayda 850 gr aldı
Cnim bnde emziriyorum 2 saatte bir ama almamis kilo aslinda sıktığimda falan geliyor hep fiskiriyo hatta ama kustugu icinde galiba almamis kilo

Ben de 17 kilo almıştım 10 kg vermişim 7 kilo kalmış ama ben kilo vermek istemiyorum böyle kalmak istiyorum :)
Ha ha :) buda iyiymiş:) sen zayıf hamile kalmıştın diye hatırlıyorum . ben zaten kilolu hamile kalmıştım 5 doğumdan kalan kilomu verdikten sonra 8 kilo daha vermem lazım. Lohusalık bi bitsin de başalarım yavaş yavaş:)

kızlar meme ucları yara olmasa bile emzirmek çok acılı oluyor sadece ben de mi öyle herkeste mi öyle ?
Canım doğru pozisyonda tuttuğuna rmin misin? Bebej memeyi doğtu kavradığında acımıyor acıyorsa kavramada problem var demektir nettr görseller var bş bak istersen

Kızlar çok mutsuzum oğlum saat 3 e kadar hala uyumayinca mama verdim 5 saat uyudu anında cocugum açlıktan uyumuyomus sütüm yetmiyomus meger bnim yuzumden saatlece aglayip uykusuz kaldi
Canim aynı durumu bende yaşadım çok üzülüyor insan. Süt artırıcı şeyler yemeye özen gösterdim özellikle dere otu bana çok yaradı. Daha önce süt artırıcı caylardan icmistim o bebeğimde çok gaz yaptı o yüzden onu bırakmıştım. Üzülmemeye çalış çünkü o da sütümüzü etkiliyor. Olmazsa süt artırıcı damlalar varmış onlardan kullan birde Malt içeceği çok süt yapıyor dediler her gün 1 tane içmeye çalışıyorum icemedigim günler incir hosafi yiyorum şimdi sütüm daha çoğaldı inşallah seninki de çoğalır.

Cnm benim de oyle aksama yumusuyor aksam takviye yapmak zorunda kaliyorum bazen gunde iki bazen uc kere sut gelmeyince lastik gibi cekiyor memeyi sıkıyorum cok az damliyor

Cnm senin bebek daha bir aylik olmadi bence 120 cc cok ona miktari dusmen iyi olmus. Benim o kadar sutum yok. Uc kere gunde 60 cc de mama veriyorum bir ayda 1 kilo almis.

Bir aylik kontrole gittik bugun. Kilo alini iyi. Motilium tablet bir hafta kullan dedi . Duruma gire azalirsa maya tableti alicam. Gaz ilaci biogaiga ve metsil verdi. Gazli kolik bdbekte hic bir gaz ilaci ise yaramiyor malesef. Kolik degil Allahtan ama gaz sancimiz yine de oluyor.
Sprey d vit leri sordum . Devit : kullaniyoruz. Dr ise yaradigin belli olmasi icin 3-5 sene bi kullanilmasi lazim dedi. Cunku ydni ilac cikiyor sonra toplatiliyor belli olmuyor dexi. Devit 3 yirmi yildir var. Etkisi iyibir ilactir dedi.
Ben ilk oglumda yabanci bir siteden yeni cikan dogal d vit siparis vermistim biri araciligiyla. O ilaci kullandigimiz aylar oglumun boyu cok az uzadi . Devit 3 e tekrar döndüm. Belki ilactan belki aldigim yerden kaynaklaniyor bilmiyorum. O yuzden aklima yatti soyledigi. İlaci kullanacaksaniz boyu nun uzamasina dikkat edin az uzuyorsa bence ilaci degistirin .

Kızlar benim kızım doğru düzgün hiç uyumuyor hep mizmizlaniyor kucağıma uyutuyorum beşiği koyunca gözlerini açıyor gece hiç uyuyamadım diyebilirim beşiği nden alıp kanepeye yada kendi yatağıma yatırınca daha rahat uyuyor acaba besigini sevmiyor olabilir mi. Annec yani sepet beşik lerden almıştım ahşap oval olanlardan kullanan varmı aranızda

Cnm benim de oyle aksama yumusuyor aksam takviye yapmak zorunda kaliyorum bazen gunde iki bazen uc kere sut gelmeyince lastik gibi cekiyor memeyi sıkıyorum cok az damliyor
Doktor her emzirmeden sonra 30 cc ver dedi ama ben aksamları vermeyi dusunuyorum. Yanlismi yapiyorum sizce?

Insallah cnim bnde cok dikkat ettim ama olmayinca olmuyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…