- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.501
Benimkide oyle kendi besiginde uyaniyor. Memede kalacak devamli. Bizim yataktada uyuyor.Kızlar benim kızım doğru düzgün hiç uyumuyor hep mizmizlaniyor kucağıma uyutuyorum beşiği koyunca gözlerini açıyor gece hiç uyuyamadım diyebilirim beşiği nden alıp kanepeye yada kendi yatağıma yatırınca daha rahat uyuyor acaba besigini sevmiyor olabilir mi. Annec yani sepet beşik lerden almıştım ahşap oval olanlardan kullanan varmı aranızda
Kilosu nasil ki.kilodN belli olur yetip yetmedigi. En iyi sen bilorsin. Gunduz emiyorsa doyup uyuyorsa cisi varsa yeterli.Doktor her emzirmeden sonra 30 cc ver dedi ama ben aksamları vermeyi dusunuyorum. Yanlismi yapiyorum sizce?
Saçmalamış o memur ücretli izinde olanlar alıyor. Ücretsiz izindeysen alamazsın.ay çıldırıcam bi tek bizim memur gelen yazıyı bi tarafından anlıyo galiba. okulda olmadığım için şu anda alamazmışım
Similac kullaniyorum icinde balik yagi var. Be diger mamalarda palm yagi var birtek bu mamada yok. İlk oglumda aptamil kullanmistim cok fena gaz yapiyor. Zor cikiyor gazi bide. Bebegine bagli her mamayi sevmiyorlar bazisi kusturuyor.Kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz?memnun musunuz?
Cnm on gunu gecmisti bizimkide dogum kilosuna ancak gelmisti. Bir haftadan sonra uc kere 30 cc mama vermistim. Son bir haftadir 60 a ciktim aylik bir kilo almis. Her emzirme sonrasi kusuyorsa verebilirsin. Zaten ay sonu kilosundan fazla gelip gelmeyecegi belli olur. Surda onbes gun var kontrole. Kusuyorsa kilo almaz. Bizde ilk bebeginde rdflulu mama kullandik. Kusturmuyor o mamalar kivami koyu. Biberon ucuna dikkat et verirken akiyormu diye. Ver verme diyemem zor bir kararBide kızlar biz 14 günlük olduk bugün. 3790 kg 50 cm doğmuştu. Bugun 3750 kg 52 cm olmus. Sizce cok mu geriden geliyo. Doktor normalde 10. Gün dogum kilosunu almasi gerekiyodu dedi. Her emzirme sonrasi 30 cc reflü maması ver dedi. Ama ben geceleri vermek istiyorum. Gün icinde uyumasi falan normal cunku
Tesekkur ederim cnim. Cisi falan cok iyi baya dolduruyo. Anlamadim inanCnm on gunu gecmisti bizimkide dogum kilosuna ancak gelmisti. Bir haftadan sonra uc kere 30 cc mama vermistim. Son bir haftadir 60 a ciktim aylik bir kilo almis. Her emzirme sonrasi kusuyorsa verebilirsin. Zaten ay sonu kilosundan fazla gelip gelmeyecegi belli olur. Surda onbes gun var kontrole. Kusuyorsa kilo almaz. Bizde ilk bebeginde rdflulu mama kullandik. Kusturmuyor o mamalar kivami koyu. Biberon ucuna dikkat et verirken akiyormu diye. Ver verme diyemem zor bir karar
Acaba biraz büyüyunce kendi beşik lerine alisirlarmi yoksa şimdiden uğraşıp alıştırmak mi gerekirBenimkide oyle kendi besiginde uyaniyor. Memede kalacak devamli. Bizim yataktada uyuyor.
evet ben de öyle biliyorum alan arkadaşlarım da var ama yapmıyo işte gıcık bi adam zatenAaa olur mu öyle şey şimdi ücretli izindeyiz yatirmasi gerekmiyor mu
Doktor onlar için hamazinc diye bi krem verdi 1 gunde geciriyor alerjiymisBizdede cok azda olsa var. Eskiler ten degistiriyor diyor. İsiliktir. Sicaktan oluyor
ben de onu anlatmaya çalılıyorum sen okulda değilsin alamazsın diyor işin kötü tarafı milli eğitimdekiler de aynı kfada oluduklarını anlamıyorlar. sabahtan beri telefonda derdimi anlatmaya çalışıyorumSaçmalamış o memur ücretli izinde olanlar alıyor. Ücretsiz izindeysen alamazsın.
hipp organic kullanıyorum. açıkcası ihtiyac duyarsam veriyorum sürekli kullanmıyorum ben. ilk bebeğimde sürekli kullanmıştım. diğerleri daha fazla kabızlık ve gqz yapmıştı hipp iyi gelmişti bunda da hipp aldımKızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz?memnun musunuz?
canım çok kustuğu için alamıyordur. ar mama dengeler kusmasını. bi de ben ilaç kullanmıştım çok iyi gelmişti fılkırır kusmaları geçmişti. 4. ayda kusması da geçti. geçecek inşallah seninki deBide kızlar biz 14 günlük olduk bugün. 3790 kg 50 cm doğmuştu. Bugun 3750 kg 52 cm olmus. Sizce cok mu geriden geliyo. Doktor normalde 10. Gün dogum kilosunu almasi gerekiyodu dedi. Her emzirme sonrasi 30 cc reflü maması ver dedi. Ama ben geceleri vermek istiyorum. Gün icinde uyumasi falan normal cunku
bizim de oyle beşikte uyanıyor sürekli kucak istiyor ya da yata koltuga yatırınca basında durunca uyuyorAcaba biraz büyüyunce kendi beşik lerine alisirlarmi yoksa şimdiden uğraşıp alıştırmak mi gerekir
Insallah cnim benim insallah.canım çok kustuğu için alamıyordur. ar mama dengeler kusmasını. bi de ben ilaç kullanmıştım çok iyi gelmişti fılkırır kusmaları geçmişti. 4. ayda kusması da geçti. geçecek inşallah seninki de
Bide kızlar biz 14 günlük olduk bugün. 3790 kg 50 cm doğmuştu. Bugun 3750 kg 52 cm olmus. Sizce cok mu geriden geliyo. Doktor normalde 10. Gün dogum kilosunu almasi gerekiyodu dedi. Her emzirme sonrasi 30 cc reflü maması ver dedi. Ama ben geceleri vermek istiyorum. Gün icinde uyumasi falan normal cunku
Evet tatlım az once emzirdim yarim saat sonra falan mama verdim almadi zorladim biraz sonra komple çıkardı. Huysuzlandigi vakitte vericem. 15 gün denicem kontrolde belli olur zaten. Kilo alimi yeterli olmazsa arttiririm artikOnu sorucaktim gunduz uyuyor yada huysuzlnmadan sakin duruyorsa gece cer sadece mamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?