2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benimkide oyle kendi besiginde uyaniyor. Memede kalacak devamli. Bizim yataktada uyuyor.

Bide kızlar biz 14 günlük olduk bugün. 3790 kg 50 cm doğmuştu. Bugun 3750 kg 52 cm olmus. Sizce cok mu geriden geliyo. Doktor normalde 10. Gün dogum kilosunu almasi gerekiyodu dedi. Her emzirme sonrasi 30 cc reflü maması ver dedi. Ama ben geceleri vermek istiyorum. Gün icinde uyumasi falan normal cunku

Kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz?memnun musunuz?
Similac kullaniyorum icinde balik yagi var. Be diger mamalarda palm yagi var birtek bu mamada yok. İlk oglumda aptamil kullanmistim cok fena gaz yapiyor. Zor cikiyor gazi bide. Bebegine bagli her mamayi sevmiyorlar bazisi kusturuyor.

Cnm on gunu gecmisti bizimkide dogum kilosuna ancak gelmisti. Bir haftadan sonra uc kere 30 cc mama vermistim. Son bir haftadir 60 a ciktim aylik bir kilo almis. Her emzirme sonrasi kusuyorsa verebilirsin. Zaten ay sonu kilosundan fazla gelip gelmeyecegi belli olur. Surda onbes gun var kontrole. Kusuyorsa kilo almaz. Bizde ilk bebeginde rdflulu mama kullandik. Kusturmuyor o mamalar kivami koyu. Biberon ucuna dikkat et verirken akiyormu diye. Ver verme diyemem zor bir karar

Tesekkur ederim cnim. Cisi falan cok iyi baya dolduruyo. Anlamadim inan

Saçmalamış o memur ücretli izinde olanlar alıyor. Ücretsiz izindeysen alamazsın.
ben de onu anlatmaya çalılıyorum sen okulda değilsin alamazsın diyor işin kötü tarafı milli eğitimdekiler de aynı kfada oluduklarını anlamıyorlar. sabahtan beri telefonda derdimi anlatmaya çalışıyorum

Kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz?memnun musunuz?
hipp organic kullanıyorum. açıkcası ihtiyac duyarsam veriyorum sürekli kullanmıyorum ben. ilk bebeğimde sürekli kullanmıştım. diğerleri daha fazla kabızlık ve gqz yapmıştı hipp iyi gelmişti bunda da hipp aldım

canım çok kustuğu için alamıyordur. ar mama dengeler kusmasını. bi de ben ilaç kullanmıştım çok iyi gelmişti fılkırır kusmaları geçmişti. 4. ayda kusması da geçti. geçecek inşallah seninki de

Onu sorucaktim gunduz uyuyor yada huysuzlnmadan sakin duruyorsa gece cer sadece mamayi

Onu sorucaktim gunduz uyuyor yada huysuzlnmadan sakin duruyorsa gece cer sadece mamayi
Evet tatlım az once emzirdim yarim saat sonra falan mama verdim almadi zorladim biraz sonra komple çıkardı. Huysuzlandigi vakitte vericem. 15 gün denicem kontrolde belli olur zaten. Kilo alimi yeterli olmazsa arttiririm artik

Reactions: NGY
Benm doğumdan sonra 3 kilo kaldı ama biraz zor vericem sanırım. Arkadaşım dogum sonrası diyetisyene gitmişti dyt. bu günleri iyi değerlendir emzirirken guzel kilo verilir demişti, değerlendiremedi tabi o ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…