2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

bende de o beşiklerden var, geceleri onda gündüzleri anakucağı beşikte uyutuyordum. Geceleri çok güsel uyuyodu beşiği yatak odasına aldım şimdi sürekli memede uyuyo ben de uuuyakalıyorum bir.iki kez beşiğe koyuyorum ama sonra benm de takatim kalmıyo. Her yanım tutuldu yeminle. 40lanalım bakalım çok merak ediyorum.. Değişecek mi..

O senin hakkın canın il milli eğitimi ara olmazsa. Bunlar yönetmeliğe bakmıyorlar mı ya. Ne biçim memur o öyle.

Kizlar gobusler gittimi. Biz 25 gunluk olduk hala gobegim var baya. Normalde zayif ve gobegi olmayan birisiyim. Gitmezse diye cok korkuyorum.

Canım bebeğinin kusmuğu ne renk acaba benimki de sarı kusuyor ondan merak ettim

Canım biz de 19 günlük olduk 3540 gr doğmuştu şuan 3350 olmuşuz. Biz de Doğum kilomuzu yakalayamadık. 70 cc mama veriyorduk 90a çıkar dedi doktor bir de ben bir anne sütü bir mama şeklinde gidiyorum böyle daha iyi doyuyor sanki.

Bir öğünde mi 90 cc ver dedi canım mamayı

Banada her emzirmeden sonra 30 cc ver dedi. Sarılık vsr diye 2 saatte bir emziriyorum. Tahlil sonucu gostermeye gittigimde sordum sadece aksamlari ve huysuzlandiginda versem olur mu dedim olur dedi. 15 gün sonra kontrolde anlasilir dedi. Bakalim hayirlisi insallah hepimizin bol sütü olsun

Evolvia kullanıyorum canım ben bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum

Merhaba canım bende dün evolvia aldımda sadece geceleri vericem 60 cc yeterli olur sanırım bebeğim 18 günlük 60 cc 'ye kaç ölçek atmam lazım? tecrübesizimde ilk defa veriyorum

İnşallah olumlu yönde değişirler uykusuzluk çok yoruyor

Evet tatlım az once emzirdim yarim saat sonra falan mama verdim almadi zorladim biraz sonra komple çıkardı. Huysuzlandigi vakitte vericem. 15 gün denicem kontrolde belli olur zaten. Kilo alimi yeterli olmazsa arttiririm artik
Cnm seninki doyuyof ama sonra kusuyor sutu cikariyor yararlanamiyor sutunden belki ondan her ogun sonrasi basla dedi dr. En azindan mamayi kusmasin diye. Meme ictikten donra tok oluyor kystuktan sonra ver bence mamayi yarim saat bir saat sonra yada dr sor nasil verecegini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…