- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.521
Kızlar benim kızım doğru düzgün hiç uyumuyor hep mizmizlaniyor kucağıma uyutuyorum beşiği koyunca gözlerini açıyor gece hiç uyuyamadım diyebilirim beşiği nden alıp kanepeye yada kendi yatağıma yatırınca daha rahat uyuyor acaba besigini sevmiyor olabilir mi. Annec yani sepet beşik lerden almıştım ahşap oval olanlardan kullanan varmı aranızda
O senin hakkın canın il milli eğitimi ara olmazsa. Bunlar yönetmeliğe bakmıyorlar mı ya. Ne biçim memur o öyle.ben de onu anlatmaya çalılıyorum sen okulda değilsin alamazsın diyor işin kötü tarafı milli eğitimdekiler de aynı kfada oluduklarını anlamıyorlar. sabahtan beri telefonda derdimi anlatmaya çalışıyorum
canım il milli eğitim alamazsın dedi zaten. ankaradaki arkadaslar aldı mesela. bu memurlara laf anlatamıyorumO senin hakkın canın il milli eğitimi ara olmazsa. Bunlar yönetmeliğe bakmıyorlar mı ya. Ne biçim memur o öyle.
Sorucam canım daha önce böyle olmuyordu dunden beri oluyor sadece mama yediğinde oluyor anne sütü aldığında böyle bir problemimiz olmuyorCnim bnde doktora kusuyo dedigimde rengini sormustu. Sarımsı veya yesile dönükse safra olabilir demisti. Doktoruna sor bnce ihmal etme cnim
Canım sen 1 öğünde mi 60 cc veriyorsun mamayı ?Cnm senin bebek daha bir aylik olmadi bence 120 cc cok ona miktari dusmen iyi olmus. Benim o kadar sutum yok. Uc kere gunde 60 cc de mama veriyorum bir ayda 1 kilo almis.
Canım bebeğinin kusmuğu ne renk acaba benimki de sarı kusuyor ondan merak ettimCanım benımkı de 120 cc lere kadar icip içip cok kustu hem de kusarken hortum gibi kusuyor sonra mide bosalınca hooop bidaha istiyor. Ben de kusmasın artık dıye cok veremıyorum en fazla 70 cc verdim 90ı versem onu da alır ama sonra kusmasından korkuyorum herkes de bana ya cocuk ya sen usuttun dıyıp duruyor olabılır mı bılemıyorum
Nasıl olmuş kilo alımı bebişin bizim de kilo sorunumuz var inşallah iyi çıkmıştır kilosuInsallah cnim bnimm kusunca cook uzuluyorum. Bide devamli ust degistirmek cok yoruyo soguk havalar kat kat giydiriyoruz zaten
Evolvia kullanıyorum canım ben bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunumKızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz?memnun musunuz?
Canım biz de 19 günlük olduk 3540 gr doğmuştu şuan 3350 olmuşuz. Biz de Doğum kilomuzu yakalayamadık. 70 cc mama veriyorduk 90a çıkar dedi doktor bir de ben bir anne sütü bir mama şeklinde gidiyorum böyle daha iyi doyuyor sanki.Bide kızlar biz 14 günlük olduk bugün. 3790 kg 50 cm doğmuştu. Bugun 3750 kg 52 cm olmus. Sizce cok mu geriden geliyo. Doktor normalde 10. Gün dogum kilosunu almasi gerekiyodu dedi. Her emzirme sonrasi 30 cc reflü maması ver dedi. Ama ben geceleri vermek istiyorum. Gün icinde uyumasi falan normal cunku
Bir öğünde mi 90 cc ver dedi canım mamayıCanım biz de 19 günlük olduk 3540 gr doğmuştu şuan 3350 olmuşuz. Biz de Doğum kilomuzu yakalayamadık. 70 cc mama veriyorduk 90a çıkar dedi doktor bir de ben bir anne sütü bir mama şeklinde gidiyorum böyle daha iyi doyuyor sanki.
Bnde onu alicam canim Ar icerikli olaniEvolvia kullanıyorum canım ben bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum
Banada her emzirmeden sonra 30 cc ver dedi. Sarılık vsr diye 2 saatte bir emziriyorum. Tahlil sonucu gostermeye gittigimde sordum sadece aksamlari ve huysuzlandiginda versem olur mu dedim olur dedi. 15 gün sonra kontrolde anlasilir dedi. Bakalim hayirlisi insallah hepimizin bol sütü olsunCanım biz de 19 günlük olduk 3540 gr doğmuştu şuan 3350 olmuşuz. Biz de Doğum kilomuzu yakalayamadık. 70 cc mama veriyorduk 90a çıkar dedi doktor bir de ben bir anne sütü bir mama şeklinde gidiyorum böyle daha iyi doyuyor sanki.
Evolvia kullanıyorum canım ben bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum
İnşallah olumlu yönde değişirler uykusuzluk çok yoruyorbende de o beşiklerden var, geceleri onda gündüzleri anakucağı beşikte uyutuyordum. Geceleri çok güsel uyuyodu beşiği yatak odasına aldım şimdi sürekli memede uyuyo ben de uuuyakalıyorum bir.iki kez beşiğe koyuyorum ama sonra benm de takatim kalmıyo. Her yanım tutuldu yeminle. 40lanalım bakalım çok merak ediyorum.. Değişecek mi..
Alisirlar . Devamli kendi yatagimizda yatirmiyoruz.Acaba biraz büyüyunce kendi beşik lerine alisirlarmi yoksa şimdiden uğraşıp alıştırmak mi gerekir
Cnm seninki doyuyof ama sonra kusuyor sutu cikariyor yararlanamiyor sutunden belki ondan her ogun sonrasi basla dedi dr. En azindan mamayi kusmasin diye. Meme ictikten donra tok oluyor kystuktan sonra ver bence mamayi yarim saat bir saat sonra yada dr sor nasil verecegini.Evet tatlım az once emzirdim yarim saat sonra falan mama verdim almadi zorladim biraz sonra komple çıkardı. Huysuzlandigi vakitte vericem. 15 gün denicem kontrolde belli olur zaten. Kilo alimi yeterli olmazsa arttiririm artik
Bir ogunde veriyorum oncesinde yada sonrasinda emziriyorum. Her bebek farklidir . Farkli miktarda icer . Mama daha agir anne sutune gore fazla kacinca agir geliyorCanım sen 1 öğünde mi 60 cc veriyorsun mamayı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?