- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.541
benımde 10 gun olmus. sagmayı sımdılık bıakta kılo alsın dedı doktor ben de bıraktım. zeytınyagıyla masaj yapıyrum bıldıgın memeyı yoguruyorum yumusuyorAynen canım doğum yapalı 18 gün oldu ama hala acıyor çareyi elektrikli pompada buldum sütümü sağıyorum o sırada göğüslerim biraz dinlenmiş oluyor ara ara da emziriyorum
Aynen bende senin gibi yapıyorum önce emziriyorım sonra mama veriyorum öğünde 50 cc falan 3 kez sen günde kaç kez mama veriyorsun?Bir ogunde veriyorum oncesinde yada sonrasinda emziriyorum. Her bebek farklidir . Farkli miktarda icer . Mama daha agir anne sutune gore fazla kacinca agir geliyor
Aynen canım bizim de çok sıçrıyor üzülüyorum ben de annem korkutuyorlar diyor hemşire normal olduğunu söyledi biz sorduktabebegim uykusunda cok sıcrıyor kızlar sizde de öyyle mi
Ben aldım canım. İstanbul Üsküdar memöğretmen olan arkadaşlar eğitim ödeneğinizi aldınız mı?
aynı durumdayım tek elmle yazıyorum sımdı kucagımdaEvet canım kucakta olunca mışıl mışıl uyuyor :) ben dayanabildiği kadar kucağımda uyutuyorum zaten ama özellikle bunsaatlerden sonra artık dayanamıyorum bir de kucağımda uyursam bebeği ezmekten korkuyorum. Şöyle koysam sallanan bir anakucağına azıcık orada uyusa diye düşünmeye başladım.
Bu arada isim ne koydunuz oğluna ?
Hayır canım bence üşütme falan değil çok besliyorsun o yüzden oluyor. 70 cc verdiğin zaman da kusuyor mu ? Üşütme olsa o zaman da kusar.Canım benımkı de 120 cc lere kadar icip içip cok kustu hem de kusarken hortum gibi kusuyor sonra mide bosalınca hooop bidaha istiyor. Ben de kusmasın artık dıye cok veremıyorum en fazla 70 cc verdim 90ı versem onu da alır ama sonra kusmasından korkuyorum herkes de bana ya cocuk ya sen usuttun dıyıp duruyor olabılır mı bılemıyorum
Off aynı sorun bizde de var. Bizimki de aynı beşiklerden ve bebeği kucağımda uyutup içine yatırıyorum hemen uyanıyor. Yanıma yatırınca uyanmıyor. Yanıma yatırmak da tehlikeli olduğu için korkuyorum.Kızlar benim kızım doğru düzgün hiç uyumuyor hep mizmizlaniyor kucağıma uyutuyorum beşiği koyunca gözlerini açıyor gece hiç uyuyamadım diyebilirim beşiği nden alıp kanepeye yada kendi yatağıma yatırınca daha rahat uyuyor acaba besigini sevmiyor olabilir mi. Annec yani sepet beşik lerden almıştım ahşap oval olanlardan kullanan varmı aranızda
annemde bebekler sadece meleklerı görürür korkmazlar diyorAynen canım bizim de çok sıçrıyor üzülüyorum ben de annem korkutuyorlar diyor hemşire normal olduğunu söyledi biz sordukta
ben de dilekçe vericem artıkBen aldım canım. İstanbul Üsküdar mem
4-Bebeğimin sık sık irkilmesi normal mi?Aynen canım bizim de çok sıçrıyor üzülüyorum ben de annem korkutuyorlar diyor hemşire normal olduğunu söyledi biz sordukta
Bebelac Gold Nutrikonfor kullanıyorum. Aslında çok da kullanıyorum denilemez ama sağdığım sütüm kalmazsa ondan veriyorum. Memnunum.Kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz?memnun musunuz?
Sordum cnim aksamlari versem olur mu dedim olur dedi. Sanırım biraz deneme yanılma yapicazCnm seninki doyuyof ama sonra kusuyor sutu cikariyor yararlanamiyor sutunden belki ondan her ogun sonrasi basla dedi dr. En azindan mamayi kusmasin diye. Meme ictikten donra tok oluyor kystuktan sonra ver bence mamayi yarim saat bir saat sonra yada dr sor nasil verecegini.
Canım benim de sütüm az o yüzden her emzirme den sonra mama takviyesi yapıyorum geceleri. Gündüz çok gerekmezse vermiyorum ama yetmiyor sütüm farkındayım. Üzülme. İlk hafta her an ağladım ama daha kötü oldum o yüzden alıştım mecburen olmayınca olmuyor demekkiInsallah cnim bnde cok dikkat ettim ama olmayinca olmuyor demek
Biz canım dr tavsiye etti şimdilik farkettiğim bi sorun yok gibiAy çok soru sordum ama evolvia mama kullanan kimlerdi acaba? Memnunmusunuz
Evet canım biz doğumdan sonra baya kilo vermiştik çünkü anca toparliyoruzBir öğünde mi 90 cc ver dedi canım mamayı
Bize de doktor önermişti canım ondan bu mamayı aldıkBnde onu alicam canim Ar icerikli olani
Amin canım inşallah doğum kilosuna ulaşsın rahatlicam zaten. Bende ilk geceleri ve huysuzluk yaptığı zaman veriyordum bişe yetmedi inşallah senin bebeğine yeter canımBanada her emzirmeden sonra 30 cc ver dedi. Sarılık vsr diye 2 saatte bir emziriyorum. Tahlil sonucu gostermeye gittigimde sordum sadece aksamlari ve huysuzlandiginda versem olur mu dedim olur dedi. 15 gün sonra kontrolde anlasilir dedi. Bakalim hayirlisi insallah hepimizin bol sütü olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?