2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba canım bende dün evolvia aldımda sadece geceleri vericem 60 cc yeterli olur sanırım bebeğim 18 günlük 60 cc 'ye kaç ölçek atmam lazım? tecrübesizimde ilk defa veriyorum
90 CC ye 3 ölçek atın yazıyor canım arkasında 60 CC de 2 ölçek atıyordum ben. Ama kaşığı çok tepeleme yaparsan fazla geliyor canım o zaman bebiş kabız olabilir. Kaşığın fazlasını bıçakla sıyırın diyor zaten arkasında da

bebege yastık kullanıyor musunuz kızlar ? ben reflü yatagını beşiğin içinden cıkardım annem bu sünger kışın olmaz bebeğe dedi düşündüm çok haklı kendisi minik bir döşek yaptı onu koydum beşiğe şimdilik. en doğrusu ne bilemedim ama bu reflü yatagının yüzünü cıkarıp yıkadım evi bebe almıtım resmen bzuldu sünger bütün itina ile yıkadıysam da yamuldu yumuldu ayrıca süngeri adi geldi bana alırken iyisini verin demiştim ama yine de sünger sonuçta

Bnde geceleri vermeyi denicem cnim. Zaten sütümün azaldığı zamanı hissediyorum. Ondan sonra vericem

Yastigi doseginin altina kiydm bn cnm kafasi givdesinden yuksek oluyor boylece

Canım bugun dediğin gibi yaptım daha iyi olan mememi verdim ama 10 dk fln emdi uyudu yetiyo mudur acaba doydugunu nasıl anlarız

uyuyorsa doymustur pompa ile 10 dk da kac ml sagıyorsun kıyasla bence. Benim kız ac uyumuyor ille tıka basa doymalı. emme süresi 20-25 dk

Teşekkür ederim canım arkasındaki yazıyı okudum ama emin olamamıştım 90 cc benimkine fazla geliyor 60 cc yapıcam 2 kaşık atarım o zaman :)

benımde 10 gun olmus. sagmayı sımdılık bıakta kılo alsın dedı doktor ben de bıraktım. zeytınyagıyla masaj yapıyrum bıldıgın memeyı yoguruyorum yumusuyor

Bide ben göğüslerime sıcak su torbasıyla masaj yapıyorum o da kanalları açıyor ucunada zeytinyağı sürüyorum göğüsler süt dolunca taş gibi oluyorya hani o yüzden sağıyorum hemen yoksa bebek boşaltamıyo çekemiyoki fazla yoruluyo uyuyup kalıyo

Kızlar ben kızımı kundaklamak istiyorum ama bi kaç kez denedim yarım kundakladim çok ağladı uyuyorsa hemen uyandı kundaklayan anneler nasıl alistirdiniz bebeginiz agliyormu kundakliyken
Ben de yarim kundaklayarak uyutuyorum aglarsa yada ses cikarirsa hemen almiyorum bir iki aglayip uykuya daliyor. Bazen bozuyor kundagi. Cok israr ederse uyuduktan sonra kundakliyorum.

İlk bebeği olan ve tek bakanlar nasıl Yapılorsunuz ya herkeste olan sıkıntı bizdede var uyumuyor hiçbirşeye yetişemiyorum yemek yaparken mutfağa yanıma alıyorum temizlik falan çok zor oluyor dün tam evi komple süpürdüm sonda çocuklu bir aile Bebek görmeye geldiler iki odam komple kırıntı oldu buğün tekrar süpür canım çıktğ kucaktan inmeyen bir Bebek bitmeyen ev işi ve uyku düzensizliğinden habire migreni tutan bir anne

Herhangi bir duzen oturtabilen varmi aramizda? Bizim ufaklik genelde 4 saat uyuyordu, aksamlari geceye kadar mizmizlaniyor son gunlerde, emzir gaz cikar kucakta dolastir derken gece oluyordu. Bugunde oglen basladi. Toplam belki bir saat uyudu bugun. Bir duzen yakalamak icin yaptiginiz bisey varmi

Teşekkür ederim canım arkasındaki yazıyı okudum ama emin olamamıştım 90 cc benimkine fazla geliyor 60 cc yapıcam 2 kaşık atarım o zaman :)
Biz de 60la başladık ama doymamaya başladı doktor aldığı kadar ver 90a çıkar dedi anca doyuyor 90da şimdi :)

Sling aldım canım o şekilde yapıyorum başka türlü olmuyor benimki de hep kucak istiyor. Gece sıkıntı olmuyor ama gündüz hep kucakta uyumak istiyor. Slinge koyuyorum ben iş yaparken uyuyor zaten dalınca da yatiriyorum

Gece uykularimiz düzenli canım 3 saatte bir kalkıyor ama gündüz neredeyse hiç uyumamaya başladı gündüz biz de sıkıntı çekiyoruz hep kucak istiyor

canm bende tasinabilir el pusetlerndn var sallaniyo gittigm heryere gotrym odaya mutfaga simdilk misafir gelmedi sadece uyudugu gibi ev isleri yemege kosuyom aksm esim geldgnde ona birakip diger islerimi hallediym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…