2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar doğumdan sonra nasıl kilo verilebilir. Benim doğum kilom yok hatta 6 kilo aldım 13 kilo verdim. 35 günlük olduk bu arada kilolu hamile kalmıştım daha çok zayıflamak istiyorum gece baş ucuma 2 litre su koyuyorum yemek yerine o su sabaha kadar bitmiş oluyor. Tavsiyeleriniz var mı sizin

Sen ne zamandır teksin canım. Sling bide ben deniyim ya

canm bende tasinabilir el pusetlerndn var sallaniyo gittigm heryere gotrym odaya mutfaga simdilk misafir gelmedi sadece uyudugu gibi ev isleri yemege kosuyom aksm esim geldgnde ona birakip diger islerimi hallediym
Bende Bebek arabasının pusetinin koyuyorum ama nafile 5 dk duruyor. Buğün sadece kucağımda tuttuğum zaman uyudu dnun dışında uyuduğunda yarım saat

Reactions: iiz
missdincer canım yazmıştın ama msjlarda bulamadım tekrar. Bira mayası tabletini nasıl kullanmaliydik. Eşim almışta basliyim hemen göğüslerim bombos oldu yine bu saatlerde

missdincer canım yazmıştın ama msjlarda bulamadım tekrar. Bira mayası tabletini nasıl kullanmaliydik. Eşim almışta basliyim hemen göğüslerim bombos oldu yine bu saatlerde
Canım sabah öğle akşam yemeklerden sonra ikişer tablet alıyorsun bol su ile. Günde toplam 6 tablet.
Humana still tea de alsın eşin. Benim doktor ikisini birlikte 10 gün kullan dedi. Humana yı da günde 3-4 fincan içeceksin.

Humanada aldirdim cnim evde vardi ama azdı. Allahim insallah faydasını goruruz ya. Sende etkisini kac gunde gosterdi. Bide 10 gün sonunda birakicakmiyiz

Ben de yarim kundaklayarak uyutuyorum aglarsa yada ses cikarirsa hemen almiyorum bir iki aglayip uykuya daliyor. Bazen bozuyor kundagi. Cok israr ederse uyuduktan sonra kundakliyorum.

kundaklayıp uyuttum salonda çekyata koydum mıkır mıkır sürekli ben uykuya dalamıyorum alışır inşallah..

4 saat filan ilk 2 hafta uyuyodu sonra hiç öyle uzun uyumadı. Düzen müzen yok bende ..

sling hangi marka ?? Bana arkadaşım versi amazonas marka ama fazla uzun ve kalın geldi kuması esnek wrap sling. 3. Aydan sonra ergonomik kanguru düşünüyorum o yüzden sling almak istemiyorum yeniden.

ben de çok su içiyorum ama iştahım çok açık bu hafta özellikle. İçim kıyılıyo çok.. Maşallah ne güzel.vermişsin. Ben de kilolu hamile kaldım 8 kilo aldm ama 3ü kaldı. Duyuyorum doğumda 5 6 kilo hemen giden varmıs bende 2 gitti cok garip

minikhikayem canım ben çok kaliteli birşey almadım belki kullanamaz sevmez bosuna o kadar para vermiş olmayayım diye. İnternette bir siteden 40 liraya aldım ama sevdi gayet kullanışlı çıktı. Birden fazla şekilde de kullanılabiliyor bişe iyi geldi. İstersen özelden atarım canım belki burda reklama girer

Maşallah canım.bende toplam 7 kilo almıştım..66 kiloyla hamile kaisim şimdi 60 kilo olmuşum.beni gören çok zayıflamışsın diyor..bide benim boyum uzundur...ben bisey sarf etmedim.iki çocukla yorucu oluyor bide ben çok uykusuz kalıyorum fazla dinlenemiyorum.

Merhaba kızlar gaz için çözüm buldum inşAllah. Burda bi abimiz nöbet şekeri ve Hindistan cevizini havan da dövüp toz haline getirip verdi bana. Emziğini vereceğim zaman ona batırıp ağzına koyuyorum bi de ayaklarının altına sıcak şu torbası koyuyorum akşamları.. gaz sıkıntımız büyük ölçüde azaldı.

Bizim problemimiz kızım memeyi almıyor baştan beri silikon meme ucu kullanıyorum. Hastanede mama yemek zorunda kaldım çünkü. Ve biberona alıştı. Sonra emmedi, çözüm olarak silikon meme ucu denedik ve aldı. Kızım bugün 44 günlük emziriyorum ve gece uyumadan önce de 90 cc aptamil veriyorum. Ama direk memeden emsin istiyorum. Ve mamayı kesmek istiyorum.

Canım benim doktorum Aptamil onermedi içinde şeker varmış bu da bebeklerin emmeyi daha kolay bırakmasına sebep oluyormuş sütün tadını begenmiyorlarmis. Benimki de memeyi almıyor silikon uçla emziriyorum artık emsin de gerekirse silikonlu emsin diye bakıyorum başka yapacak bir şeyim yok

Ben doktorum da aptamil i önerdi. Sezeryandan çıkmıştım. Hamilelikte sütüm geldiği için süt problemi olmaz diye hiç araştırma yapmamistm. Doktorda aptamil deyince direk başladık. Şimdide sıkıntı olmasın alıştı buna diye değiştirmek istemiyorum

Kizlar selam, bizde bugun 17 gunluk olduk, bugun oglumu sunnet ettirdik, benim icin inanilmaz gergin bi gundu..sizlerden bebegini sunnet ettiren var mi? Umarim tez zmanda iyilesir oglusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…