2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar selam, bizde bugun 17 gunluk olduk, bugun oglumu sunnet ettirdik, benim icin inanilmaz gergin bi gundu..sizlerden bebegini sunnet ettiren var mi? Umarim tez zmanda iyilesir oglusum
Hayirli olsun.en iyisini yapmissiniz emin olun zaman gectikce bebek ve ebeveyn icin daha travmatik oluyor.biz de yarin gun alacagiz kismetse sunnet icin.28 agus ta dogdu oglum.siz nerede hangi hastanede yaptirdiniz

özelden atar mıdın cnm ?

Hg er doktor farklı birşey öneriyor canım biz de tecrübesiz olunca mecbur onları dinliyoruz

Bende ödeneğin aldım canim
bi ben almamışım canım zatwn. şu işini bilmez okuduğunu anlamaz memurları Allaha havale ediyorum. işini layıkıyla yapan memur oln arkadaşlar varsa üstünüze alınmayın lütfen. burdaki memurlar öğretmenleri kıskanan egoları tavan yapmış okuduğunu anlamayan insanlar. onları kastediyorum

Hayirli olsun.en iyisini yapmissiniz emin olun zaman gectikce bebek ve ebeveyn icin daha travmatik oluyor.biz de yarin gun alacagiz kismetse sunnet icin.28 agus ta dogdu oglum.siz nerede hangi hastanede yaptirdiniz
Cok tesekkur ederim cnm simdiden sizinkide hayirli olsun, cok arastirdim bebekken olmasi en iyisi diyor hekimler, insallah tez zamanda iyilesir yavrular.. ben amerikada yasiyorum cnm burda bi hastanede yaptirdik.. sizinkide insallah sorunsuz gecer

Cok tesekkur ederim cnm simdiden sizinkide hayirli olsun, cok arastirdim bebekken olmasi en iyisi diyor hekimler, insallah tez zamanda iyilesir yavrular.. ben amerikada yasiyorum cnm burda bi hastanede yaptirdik.. sizinkide insallah sorunsuz gecer

Hayirli olsun cnm bende hemen yaptirmak istiyorum ama burda bazi doktorlar 6 aydan once izin vermihorlar bu ay sonu kntde sorucam bende bizim dok onay verirse yaptiricam hemen nekadar kucuk o kadar iyi mizmizlanmasi en fazla uc gun surer belki surmez bile

Cok sagol canim benim, insallah sizinkide sorunsuz gecer.. benim turkiyedeki arkadaslarimda dogar dogmaz yaptirdilar.. dedigin gibi doktora gore degisiyor heralde cnm..burda dogar dogmaz oneriyolar, bana 12 haftalik olana kadar oneriyoruz dediler..daha yaptirali 7-8 saat oldu bizim, insallah kolay atlatiriz.. doktor en gec 1 haftaya iyilesir dedi

minikhikayem canım bana doktorum zaten zayiflayacagin belliydi dedi. Bide hastanede uzun süre kaldım 10 gün kesinlikle sıvı dışında birşey yemedim 10 gün sonra da sadece kahvaltı yaptım o da bir bardak çay bir dilim peynir domates nedense açlık hiç yoktu şimdi eski yeme düzenine girdim ama tutuyorum kendimi

Bebekli eve gelip dağıtıp gitmek nedir allah aşkına ya. İnsan biraz empati yapar.

Tesekkur ederim ins sizin de minnos bir an once iyilesir.

Kizlar gunaydin herkese
Sizlere danismam gereken bisiy var. Benim bebegimde soyle bir duzen oldu. Emiyor yarim kundak yapiip yatiriyorum kimi zaman uyuyor kimi zaman uyumak istemiyor biraz oyaliyoruz.
Uyumak istemedigi zaman emme disinda uykuya dalamiyor ve benim yine emzirmem gerekiyor. Bu da cok yorucu ve sutum o kadar cok degil henuz.
bir de emzirdikten hemen sonra uyudugu icin gazini cikarmayi da yapamiyorum.altini da ilk uyandigi an temizliyorum. Kisir bir dongu oldu yani
Sizin duzenler nasil oturdu siralamaniz nasil ??

Var canım. Ben su an 51 kiloya indim.sen kaç kilosun boyun kaç.

Cnm mikrop kapmazsa 3 gune sizisi gecer bi haftayada normal gorunumine kavusur benom buyuk oglumin pipisinde iki delik vardi biri biraz asagidaydi ve sunnetliydi derisi daha gelisir buyur die bir yasini beklettiler normal sunnetten farkli. 2 saatlik bi ameliyat gecirdi alttako deligi kapattilar sonra sunnet ettiler bu bile uc gune gecti merak etme seninkide cabuk.iyilesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…