- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.601
Hayirli olsun.en iyisini yapmissiniz emin olun zaman gectikce bebek ve ebeveyn icin daha travmatik oluyor.biz de yarin gun alacagiz kismetse sunnet icin.28 agus ta dogdu oglum.siz nerede hangi hastanede yaptirdinizKizlar selam, bizde bugun 17 gunluk olduk, bugun oglumu sunnet ettirdik, benim icin inanilmaz gergin bi gundu..sizlerden bebegini sunnet ettiren var mi? Umarim tez zmanda iyilesir oglusum
minikhikayem canım ben çok kaliteli birşey almadım belki kullanamaz sevmez bosuna o kadar para vermiş olmayayım diye. İnternette bir siteden 40 liraya aldım ama sevdi gayet kullanışlı çıktı. Birden fazla şekilde de kullanılabiliyor bişe iyi geldi. İstersen özelden atarım canım belki burda reklama girer
Hg er doktor farklı birşey öneriyor canım biz de tecrübesiz olunca mecbur onları dinliyoruzBen doktorum da aptamil i önerdi. Sezeryandan çıkmıştım. Hamilelikte sütüm geldiği için süt problemi olmaz diye hiç araştırma yapmamistm. Doktorda aptamil deyince direk başladık. Şimdide sıkıntı olmasın alıştı buna diye değiştirmek istemiyorum
bi ben almamışım canım zatwn. şu işini bilmez okuduğunu anlamaz memurları Allaha havale ediyorum. işini layıkıyla yapan memur oln arkadaşlar varsa üstünüze alınmayın lütfen. burdaki memurlar öğretmenleri kıskanan egoları tavan yapmış okuduğunu anlamayan insanlar. onları kastediyorumBende ödeneğin aldım canim
minikhikayem canım gönderdim özelden
Cok tesekkur ederim cnm simdiden sizinkide hayirli olsun, cok arastirdim bebekken olmasi en iyisi diyor hekimler, insallah tez zamanda iyilesir yavrular.. ben amerikada yasiyorum cnm burda bi hastanede yaptirdik.. sizinkide insallah sorunsuz gecerHayirli olsun.en iyisini yapmissiniz emin olun zaman gectikce bebek ve ebeveyn icin daha travmatik oluyor.biz de yarin gun alacagiz kismetse sunnet icin.28 agus ta dogdu oglum.siz nerede hangi hastanede yaptirdiniz
Cok tesekkur ederim cnm simdiden sizinkide hayirli olsun, cok arastirdim bebekken olmasi en iyisi diyor hekimler, insallah tez zamanda iyilesir yavrular.. ben amerikada yasiyorum cnm burda bi hastanede yaptirdik.. sizinkide insallah sorunsuz gecer
Cok sagol canim benim, insallah sizinkide sorunsuz gecer.. benim turkiyedeki arkadaslarimda dogar dogmaz yaptirdilar.. dedigin gibi doktora gore degisiyor heralde cnm..burda dogar dogmaz oneriyolar, bana 12 haftalik olana kadar oneriyoruz dediler..daha yaptirali 7-8 saat oldu bizim, insallah kolay atlatiriz.. doktor en gec 1 haftaya iyilesir dediHayirli olsun cnm bende hemen yaptirmak istiyorum ama burda bazi doktorlar 6 aydan once izin vermihorlar bu ay sonu kntde sorucam bende bizim dok onay verirse yaptiricam hemen nekadar kucuk o kadar iyi mizmizlanmasi en fazla uc gun surer belki surmez bile
Bebekli eve gelip dağıtıp gitmek nedir allah aşkına ya. İnsan biraz empati yapar.İlk bebeği olan ve tek bakanlar nasıl Yapılorsunuz ya herkeste olan sıkıntı bizdede var uyumuyor hiçbirşeye yetişemiyorum yemek yaparken mutfağa yanıma alıyorum temizlik falan çok zor oluyor dün tam evi komple süpürdüm sonda çocuklu bir aile Bebek görmeye geldiler iki odam komple kırıntı oldu buğün tekrar süpür canım çıktğ kucaktan inmeyen bir Bebek bitmeyen ev işi ve uyku düzensizliğinden habire migreni tutan bir anne
Canım özelden aldığını atabilir misin benimde 10 gün oluyor arada kv hayalet gibi gelip gidiyo o kadar10 gün oluyor canım yalnız kalalı. Dene istersen bende işe yaradı belki sende de yarar
Ahh ahhhBebekli eve gelip dağıtıp gitmek nedir allah aşkına ya. İnsan biraz empati yapar.
Tesekkur ederim ins sizin de minnos bir an once iyilesir.Cok tesekkur ederim cnm simdiden sizinkide hayirli olsun, cok arastirdim bebekken olmasi en iyisi diyor hekimler, insallah tez zamanda iyilesir yavrular.. ben amerikada yasiyorum cnm burda bi hastanede yaptirdik.. sizinkide insallah sorunsuz gecer
Gönderdim canımCanım özelden aldığını atabilir misin benimde 10 gün oluyor arada kv hayalet gibi gelip gidiyo o kadar
Var canım. Ben su an 51 kiloya indim.sen kaç kilosun boyun kaç.Kızlar doğumdan sonra nasıl kilo verilebilir. Benim doğum kilom yok hatta 6 kilo aldım 13 kilo verdim. 35 günlük olduk bu arada kilolu hamile kalmıştım daha çok zayıflamak istiyorum gece baş ucuma 2 litre su koyuyorum yemek yerine o su sabaha kadar bitmiş oluyor. Tavsiyeleriniz var mı sizin
Cok sagol canim benim, insallah sizinkide sorunsuz gecer.. benim turkiyedeki arkadaslarimda dogar dogmaz yaptirdilar.. dedigin gibi doktora gore degisiyor heralde cnm..burda dogar dogmaz oneriyolar, bana 12 haftalik olana kadar oneriyoruz dediler..daha yaptirali 7-8 saat oldu bizim, insallah kolay atlatiriz.. doktor en gec 1 haftaya iyilesir dedi
En son 84 kiloydum boyum 165 evde tartı yok alacağım en kısa zamandaVar canım. Ben su an 51 kiloya indim.sen kaç kilosun boyun kaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?