2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Humanada aldirdim cnim evde vardi ama azdı. Allahim insallah faydasını goruruz ya. Sende etkisini kac gunde gosterdi. Bide 10 gün sonunda birakicakmiyiz
Bende 2 gün sonra bir artış oldu sonra biraz azaldı ama yine de eskiye göre daha fazla en azından bebeğime yetiyor. 10 gün sonunda bırak dedi eğer sütün azalırsa kutu bitene kadar devam edersin dedi doktorum.

Canım sen yine şanslısın benim bebeğim de biberona alıştı ve beni hiçbir şekilde emmiyor

Sutun etkilnmiyorsa masallah cnm tut tabi en gzel verilcek donem bnde ekmegi sekeri kestm hemen aldigim kilo gitti vericegi listryi yapmaya zamanim olcagini bilsem dyetisyenime basvrcm hmn ama zamnszliktan uyamayabilirim bu kis hicbirmontum kiyafetim olmuycak

Mamaların içindekileri tek tek çekip buraya atmıştım, hiç bir mamada ek şeker yok laktoz var. O da süt şekeri zaten. Anne sütünde de var.

Önce sütünü içiyor sonra hemen gazını çıkarıyoruz. O sırada biraz kaka yapmasını bekliyoruz. Doktor beslenen bebeğin bağırsakları çalışır, besledikten sonra biraz zaman verin bebeğe altını öyle değiştirin dedi. Yolsa tam biz altını değişiyorduk 5-10 dk sonra kakasını yapıyordu hoooop tekrar değiş :) neyse alt değişmeden sonra kolları içeride olacak şekilde kundak yapıyoruz çoğu zaman. İlk başta pek hoşlanmıyor ama sonradan alışıyor sanırım, kundak olmazsa uykuda kendisini uyandırıyor sıçrayarak. Kundaklı daha uzun uyuyor. Kundaklandıktan sonra da uyutuyoruz. Bazen uyumuyor o zaman kucakta durmak istiyor. Kollarımız ağrıyınca ayağımızda sallamaya başlıyoruz onu da seviyor. Düzenimiz bu şekilde.

Sütüm hiç etkilenmedi hiç azalmada olmadı bu arada süt arttırıcı çay da günde 2 defa içiyordum. Ama şuan iştahım var yememeye çalışıyorum yada arada yiyorum sağlıklı değil ama bebekle özel bişeyler hazirlayamiyorum.

Reactions: NGY
Altını alma bir göğsü emzirme gaz çıkarma diğer göğsü emzirme gaz çıkarma uyumadıysa emzirme gaz çıkarma uyumadıysa emzirme gaz çıkarma uyuyasıya kadar devam

Son düzenleme:
Bende sabah ac karnla gaz ilacini veriym bir saat oyaliym onu sonra her iki memeyi de veriym kendisi birakana kadar gazini cikariym bugne kadar kollari kundak yapip ayakta uyutuyodm sallayarak ama oyle alissn istemiym artk kucagmda emer pozisyonda kendisi uyuyana kadar hafif hafif salliym bide kizlar ya ben her altini açisimda çişini yapiyo benide kendisini de batriyo hergm gunde 3 kez falan degstrym bunun önlemini nasil.alabilirm siz de oluyo mu

Canım benimki de öyle yapıyordu sonra kayınvalidem pipisi hafif yukaridaysa bekle alma altını çiş yapicak demektir dedi şimdi ona dikkat ediyorum. Pipisi hafif yukaridaysa biraz daha bekliyorum indikten sonra alıyorum

Ben emzirmeden önce altını alıyorum canım altı pis olursa emmiyor. Bir göğsümü emzirip gazını çıkarıyorum sonra diğerini verip yine gazını çıkarıyorum. Sonra uyutuyorum kendi başına uyumazsa emzik veriyorum agzina öyle 3 saat uyuyor uyanınca yine aynı kısır döngü :)

passionete nasılsınız canım. Ameliyat oldu mu kaanımız
Canim cok saol sormuşsun bizi. Benim oglum bulunmaz hint kumaşı olma yolunda ilerliyor. Bir de karcigerde apse çıktı. Ondan biyopsi yapildi apse boşaltıldı onun sonucu cikmadan ameliyata almak istemiyorlar. Simdi onu bekliycez bir hafta kadar. Dun 2 haftalik oldu genel durumu iyi problem yok o yuzden de acele etmiyorlar ameliyat icin.

Kızlar benım bebegım emmeye baslwr baslamaz kakasını yapıyor sanırım buyuzden kılo almıyor. Yyanınca emzirmeden altını temıZlıyorum sonra emzirirken hemenn yine kaka yapıyor hemen bıdaha temızlıyorum sizin de boyle mı?

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…