- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.621
Bende 2 gün sonra bir artış oldu sonra biraz azaldı ama yine de eskiye göre daha fazla en azından bebeğime yetiyor. 10 gün sonunda bırak dedi eğer sütün azalırsa kutu bitene kadar devam edersin dedi doktorum.Humanada aldirdim cnim evde vardi ama azdı. Allahim insallah faydasını goruruz ya. Sende etkisini kac gunde gosterdi. Bide 10 gün sonunda birakicakmiyiz
Canım sen yine şanslısın benim bebeğim de biberona alıştı ve beni hiçbir şekilde emmiyorMerhaba kızlar gaz için çözüm buldum inşAllah. Burda bi abimiz nöbet şekeri ve Hindistan cevizini havan da dövüp toz haline getirip verdi bana. Emziğini vereceğim zaman ona batırıp ağzına koyuyorum bi de ayaklarının altına sıcak şu torbası koyuyorum akşamları.. gaz sıkıntımız büyük ölçüde azaldı.
Bizim problemimiz kızım memeyi almıyor baştan beri silikon meme ucu kullanıyorum. Hastanede mama yemek zorunda kaldım çünkü. Ve biberona alıştı. Sonra emmedi, çözüm olarak silikon meme ucu denedik ve aldı. Kızım bugün 44 günlük emziriyorum ve gece uyumadan önce de 90 cc aptamil veriyorum. Ama direk memeden emsin istiyorum. Ve mamayı kesmek istiyorum.
@minikhikayem canım bana doktorum zaten zayiflayacagin belliydi dedi. Bide hastanede uzun süre kaldım 10 gün kesinlikle sıvı dışında birşey yemedim 10 gün sonra da sadece kahvaltı yaptım o da bir bardak çay bir dilim peynir domates nedense açlık hiç yoktu şimdi eski yeme düzenine girdim ama tutuyorum kendimi
Mamaların içindekileri tek tek çekip buraya atmıştım, hiç bir mamada ek şeker yok laktoz var. O da süt şekeri zaten. Anne sütünde de var.Canım benim doktorum Aptamil onermedi içinde şeker varmış bu da bebeklerin emmeyi daha kolay bırakmasına sebep oluyormuş sütün tadını begenmiyorlarmis. Benimki de memeyi almıyor silikon uçla emziriyorum artık emsin de gerekirse silikonlu emsin diye bakıyorum başka yapacak bir şeyim yok
Önce sütünü içiyor sonra hemen gazını çıkarıyoruz. O sırada biraz kaka yapmasını bekliyoruz. Doktor beslenen bebeğin bağırsakları çalışır, besledikten sonra biraz zaman verin bebeğe altını öyle değiştirin dedi. Yolsa tam biz altını değişiyorduk 5-10 dk sonra kakasını yapıyordu hoooop tekrar değiş :) neyse alt değişmeden sonra kolları içeride olacak şekilde kundak yapıyoruz çoğu zaman. İlk başta pek hoşlanmıyor ama sonradan alışıyor sanırım, kundak olmazsa uykuda kendisini uyandırıyor sıçrayarak. Kundaklı daha uzun uyuyor. Kundaklandıktan sonra da uyutuyoruz. Bazen uyumuyor o zaman kucakta durmak istiyor. Kollarımız ağrıyınca ayağımızda sallamaya başlıyoruz onu da seviyor. Düzenimiz bu şekilde.Kizlar gunaydin herkese
Sizlere danismam gereken bisiy var. Benim bebegimde soyle bir duzen oldu. Emiyor yarim kundak yapiip yatiriyorum kimi zaman uyuyor kimi zaman uyumak istemiyor biraz oyaliyoruz.
Uyumak istemedigi zaman emme disinda uykuya dalamiyor ve benim yine emzirmem gerekiyor. Bu da cok yorucu ve sutum o kadar cok degil henuz.
bir de emzirdikten hemen sonra uyudugu icin gazini cikarmayi da yapamiyorum.altini da ilk uyandigi an temizliyorum. Kisir bir dongu oldu yani
Sizin duzenler nasil oturdu siralamaniz nasil ??
Sütüm hiç etkilenmedi hiç azalmada olmadı bu arada süt arttırıcı çay da günde 2 defa içiyordum. Ama şuan iştahım var yememeye çalışıyorum yada arada yiyorum sağlıklı değil ama bebekle özel bişeyler hazirlayamiyorum.Sutun etkilnmiyorsa masallah cnm tut tabi en gzel verilcek donem bnde ekmegi sekeri kestm hemen aldigim kilo gitti vericegi listryi yapmaya zamanim olcagini bilsem dyetisyenime basvrcm hmn ama zamnszliktan uyamayabilirim bu kis hicbirmontum kiyafetim olmuycak
Altını alma bir göğsü emzirme gaz çıkarma diğer göğsü emzirme gaz çıkarma uyumadıysa emzirme gaz çıkarma uyumadıysa emzirme gaz çıkarmaKizlar gunaydin herkese
Sizlere danismam gereken bisiy var. Benim bebegimde soyle bir duzen oldu. Emiyor yarim kundak yapiip yatiriyorum kimi zaman uyuyor kimi zaman uyumak istemiyor biraz oyaliyoruz.
Uyumak istemedigi zaman emme disinda uykuya dalamiyor ve benim yine emzirmem gerekiyor. Bu da cok yorucu ve sutum o kadar cok degil henuz.
bir de emzirdikten hemen sonra uyudugu icin gazini cikarmayi da yapamiyorum.altini da ilk uyandigi an temizliyorum. Kisir bir dongu oldu yani
Ben tam arastirmadigim için net bilmiyorum canım ama doktor öyle demişti ondan söyledim teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)Mamaların içindekileri tek tek çekip buraya atmıştım, hiç bir mamada ek şeker yok laktoz var. O da süt şekeri zaten. Anne sütünde de var.
Canım benimki de öyle yapıyordu sonra kayınvalidem pipisi hafif yukaridaysa bekle alma altını çiş yapicak demektir dedi şimdi ona dikkat ediyorum. Pipisi hafif yukaridaysa biraz daha bekliyorum indikten sonra alıyorumBende sabah ac karnla gaz ilacini veriym bir saat oyaliym onu sonra her iki memeyi de veriym kendisi birakana kadar gazini cikariym bugne kadar kollari kundak yapip ayakta uyutuyodm sallayarak ama oyle alissn istemiym artk kucagmda emer pozisyonda kendisi uyuyana kadar hafif hafif salliym bide kizlar ya ben her altini açisimda çişini yapiyo benide kendisini de batriyo hergm gunde 3 kez falan degstrym bunun önlemini nasil.alabilirm siz de oluyo mu
Ben emzirmeden önce altını alıyorum canım altı pis olursa emmiyor. Bir göğsümü emzirip gazını çıkarıyorum sonra diğerini verip yine gazını çıkarıyorum. Sonra uyutuyorum kendi başına uyumazsa emzik veriyorum agzina öyle 3 saat uyuyor uyanınca yine aynı kısır döngü :)Kizlar gunaydin herkese
Canim cok saol sormuşsun bizi. Benim oglum bulunmaz hint kumaşı olma yolunda ilerliyor. Bir de karcigerde apse çıktı. Ondan biyopsi yapildi apse boşaltıldı onun sonucu cikmadan ameliyata almak istemiyorlar. Simdi onu bekliycez bir hafta kadar. Dun 2 haftalik oldu genel durumu iyi problem yok o yuzden de acele etmiyorlar ameliyat icin.passionete nasılsınız canım. Ameliyat oldu mu kaanımız
Tesekkur ederim cnim bol sütümüz olsunBende 2 gün sonra bir artış oldu sonra biraz azaldı ama yine de eskiye göre daha fazla en azından bebeğime yetiyor. 10 gün sonunda bırak dedi eğer sütün azalırsa kutu bitene kadar devam edersin dedi doktorum.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinCanim cok saol sormuşsun bizi. Benim oglum bulunmaz hint kumaşı olma yolunda ilerliyor. Bir de karcigerde apse çıktı. Ondan biyopsi yapildi apse boşaltıldı onun sonucu cikmadan ameliyata almak istemiyorlar. Simdi onu bekliycez bir hafta kadar. Dun 2 haftalik oldu genel durumu iyi problem yok o yuzden de acele etmiyorlar ameliyat icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?