2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sanmıyorum canım benim ilk zamanlar günde ondan fazla yapıyordu bende hiç kilo almayacak sandım ama bir kilo almış şimdi 37 günlük üç dört defa ancak yapıyor

Cnm bizimdd oyle. Bol kaka yapiyor. Ama kaka yapinca gazinida atiyor sancisi biraz azaliyor. Dr kaka ta takilmayin dedi bir gunde on defa yapmasida normal bir hafta yapmamasida dedi. Bir ayda 1075 gr aldi . İlk oglum kabizdi . Onun kartina da baktim oda ilk ay bir kilo almis. Ayni yani

Biraz zorlu bi yol seninki cnım ama sonucu mükemmel olucak Allahin izniyle. Sen sabrını gücünü kaybetme yeter. Sen nasil oldun pek dinlenemedinde dogum sonrasi.

Cnm bennimkide oyle illa emerek uyuyacak ben kucagima alip emzigi veriyorum. Emzigi kolay almiyor. O ariyor ben veriyorum. Biraz uykulu olunca aliyor. Alnini oksuyorum . Yada ev tipi ana kucagina koyuyorum elimle biraz salliyorum. Ama gizlerini birseyle ortuyorum acik olunca uyumuyor. Cok uykusu gelmisse meme veriyorum iki cekip uyuyup kaliyor. Altini degistirmem lazimsa gozunu kapatiyorum uyuyorsa

Son düzenleme:
@hanimcik kızlar her seferınde iki memeyi birden verıyor musunuz yoksa bi uyanısta birini sonrakınde digerini mi veriyorsunyz
Başta bir uyanista birini sonrakinde diğerini veriyordum canım ama mamaya başladık 2 emzirme arası 5 saati buluyor o zaman da goguslerim taş gibi oluyor. O yüzden bir uyanista 2sini birden veriyorum canım bir de en az 40 dakika emiyor tek göğsümü versem yetmez gibi geliyor bana

Cok tesekkur ederim cnm simdiden sizinkide hayirli olsun, cok arastirdim bebekken olmasi en iyisi diyor hekimler, insallah tez zamanda iyilesir yavrular.. ben amerikada yasiyorum cnm burda bi hastanede yaptirdik.. sizinkide insallah sorunsuz gecer
Hayirli olsun canim Allah damatliginida gostersin oyle derler. Bizim hastane 6 aydan once yapmiyor. Buyuk oglumu 8 . Ay da yaptirabildim. Emekleme donemi zor oldu. Kucakta tuttuk hep. Yaptiracaklar 6 . Ay kosulu varsa cok gecirmeden yaptirmanizi tavsiye ederim. Cok hareketlenmeden yaptirmak cok iyi. Bundada insallah 6 . Ayda kismetse yaptircam hemen. Hic birsey hatirlamiyor travma yaratmiyor. Gecti gitti . Genelde 6 ay 1 yas arasi istiyorlar. 1 yasi gecerse 5 yastan sonra oneriliyor. Benim ilk oglumun ucu dardi dr zaten sunnet onerdi.

Benim kız on dakka ancak emiyor gündüzleri bir buçuk iki saatte emziriyorum gece üç saati buluyor ama emmesi on dakkayı geçmiyor

Aynı sorun bende de var sadece çiş olsa iyi kaka da aynı şekilde fışkıracak yapıyor gece hangisinı kapatayım bilemedim sonuç olarak yatak yorgan üst baş battı bu hep böyle oluyor. Ama yaptıktan sonra bi gülümsüyor dünyalar benim oluyor

:)) o gülüşleri dünyaya bedel zaten :) bende de iki kere kakayi fiskrtti o an bende cok gulmstm e hayatta ilk defa basimiza geliyo tabi

Ayy canım aynen benim kızimda altını açınca tekrar çişini yada kakasini yapiyo ben altını açınca biraz bekletiyorum artık. Pamuğunu ıslatmaya falan gidiyorum bi de poposuna silerken çok bacaklarını kaldirmiyorum o şekilde yaparsa da kıyafetleri kirlenmiyor ama seninki erkek heralde sizde daha zor oluyodur. Benimde sıkıntım altını değiştirirken çok ağlıyo artık panik oluyorum bi an once bitsin de giydireyim diye sizin bebeklerde ağlıyor mu

Canim belki kullaniyorsundur bilmiyorum ama kullan at alt değiştirme örtüleri var onlar çok iyi oluyo yatağı kirlenmiyor e bebek te ince olanı baya bi büyük tavsiye ederim

Biz de 60la başladık ama doymamaya başladı doktor aldığı kadar ver 90a çıkar dedi anca doyuyor 90da şimdi :)

Ben bi kaç gün önce 80 vereyim dedim sonra kustu benimki hemen kusuyor halbuki gazını çıkarmadanda yatırmıyorum niye acaba:-( 19 günlük olduk seninki ne kadarlık canım?

benm bebegm hem üzerinu degistrken hemde altini acarken cok mutlu oluyo hosuma gidiyo benim o yuzdn hic zorlanmym o konuda

Canim belki kullaniyorsundur bilmiyorum ama kullan at alt değiştirme örtüleri var onlar çok iyi oluyo yatağı kirlenmiyor e bebek te ince olanı baya bi büyük tavsiye ederim
Canım kullanıyorum ama tam yaparken poposunu çevirdi halı bile battı bide o örtüyü felan geçti :)

Çok geçmiş olsun canım Allah iyilik sağlık versin heralde hastanede inşallah tez zamanda sağlıkla evinize gelir

Altını değiştirirken ağzına emzik versen? Alıyomu bilmiyorum ama eğer alıyorsa anca öyle susar
benimki oğlan olduğu için çiş attırmasın diye her defasında çok uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…