- 4 Ocak 2017
- 348
- 584
- 103
- 34
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.641
Canım sen yine şanslısın benim bebeğim de biberona alıştı ve beni hiçbir şekilde emmiyor
Sanmıyorum canım benim ilk zamanlar günde ondan fazla yapıyordu bende hiç kilo almayacak sandım ama bir kilo almış şimdi 37 günlük üç dört defa ancak yapıyorKızlar benım bebegım emmeye baslwr baslamaz kakasını yapıyor sanırım buyuzden kılo almıyor. Yyanınca emzirmeden altını temıZlıyorum sonra emzirirken hemenn yine kaka yapıyor hemen bıdaha temızlıyorum sizin de boyle mı?
Cnm bizimdd oyle. Bol kaka yapiyor. Ama kaka yapinca gazinida atiyor sancisi biraz azaliyor. Dr kaka ta takilmayin dedi bir gunde on defa yapmasida normal bir hafta yapmamasida dedi. Bir ayda 1075 gr aldi . İlk oglum kabizdi . Onun kartina da baktim oda ilk ay bir kilo almis. Ayni yaniKızlar benım bebegım emmeye baslwr baslamaz kakasını yapıyor sanırım buyuzden kılo almıyor. Yyanınca emzirmeden altını temıZlıyorum sonra emzirirken hemenn yine kaka yapıyor hemen bıdaha temızlıyorum sizin de boyle mı?
Biraz zorlu bi yol seninki cnım ama sonucu mükemmel olucak Allahin izniyle. Sen sabrını gücünü kaybetme yeter. Sen nasil oldun pek dinlenemedinde dogum sonrasi.Canim cok saol sormuşsun bizi. Benim oglum bulunmaz hint kumaşı olma yolunda ilerliyor. Bir de karcigerde apse çıktı. Ondan biyopsi yapildi apse boşaltıldı onun sonucu cikmadan ameliyata almak istemiyorlar. Simdi onu bekliycez bir hafta kadar. Dun 2 haftalik oldu genel durumu iyi problem yok o yuzden de acele etmiyorlar ameliyat icin.
Cnm bennimkide oyle illa emerek uyuyacak ben kucagima alip emzigi veriyorum. Emzigi kolay almiyor. O ariyor ben veriyorum. Biraz uykulu olunca aliyor. Alnini oksuyorum . Yada ev tipi ana kucagina koyuyorum elimle biraz salliyorum. Ama gizlerini birseyle ortuyorum acik olunca uyumuyor. Cok uykusu gelmisse meme veriyorum iki cekip uyuyup kaliyor. Altini degistirmem lazimsa gozunu kapatiyorum uyuyorsaKizlar gunaydin herkese
Sizlere danismam gereken bisiy var. Benim bebegimde soyle bir duzen oldu. Emiyor yarim kundak yapiip yatiriyorum kimi zaman uyuyor kimi zaman uyumak istemiyor biraz oyaliyoruz.
Uyumak istemedigi zaman emme disinda uykuya dalamiyor ve benim yine emzirmem gerekiyor. Bu da cok yorucu ve sutum o kadar cok degil henuz.
bir de emzirdikten hemen sonra uyudugu icin gazini cikarmayi da yapamiyorum.altini da ilk uyandigi an temizliyorum. Kisir bir dongu oldu yani
Sizin duzenler nasil oturdu siralamaniz nasil ??
Başta bir uyanista birini sonrakinde diğerini veriyordum canım ama mamaya başladık 2 emzirme arası 5 saati buluyor o zaman da goguslerim taş gibi oluyor. O yüzden bir uyanista 2sini birden veriyorum canım bir de en az 40 dakika emiyor tek göğsümü versem yetmez gibi geliyor bana@hanimcik kızlar her seferınde iki memeyi birden verıyor musunuz yoksa bi uyanısta birini sonrakınde digerini mi veriyorsunyz
Hayirli olsun canim Allah damatliginida gostersin oyle derler. Bizim hastane 6 aydan once yapmiyor. Buyuk oglumu 8 . Ay da yaptirabildim. Emekleme donemi zor oldu. Kucakta tuttuk hep. Yaptiracaklar 6 . Ay kosulu varsa cok gecirmeden yaptirmanizi tavsiye ederim. Cok hareketlenmeden yaptirmak cok iyi. Bundada insallah 6 . Ayda kismetse yaptircam hemen. Hic birsey hatirlamiyor travma yaratmiyor. Gecti gitti . Genelde 6 ay 1 yas arasi istiyorlar. 1 yasi gecerse 5 yastan sonra oneriliyor. Benim ilk oglumun ucu dardi dr zaten sunnet onerdi.Cok tesekkur ederim cnm simdiden sizinkide hayirli olsun, cok arastirdim bebekken olmasi en iyisi diyor hekimler, insallah tez zamanda iyilesir yavrular.. ben amerikada yasiyorum cnm burda bi hastanede yaptirdik.. sizinkide insallah sorunsuz gecer
Benim kız on dakka ancak emiyor gündüzleri bir buçuk iki saatte emziriyorum gece üç saati buluyor ama emmesi on dakkayı geçmiyorBaşta bir uyanista birini sonrakinde diğerini veriyordum canım ama mamaya başladık 2 emzirme arası 5 saati buluyor o zaman da goguslerim taş gibi oluyor. O yüzden bir uyanista 2sini birden veriyorum canım bir de en az 40 dakika emiyor tek göğsümü versem yetmez gibi geliyor bana
Aynı sorun bende de var sadece çiş olsa iyi kaka da aynı şekilde fışkıracak yapıyor gece hangisinı kapatayım bilemedim sonuç olarak yatak yorgan üst baş battı bu hep böyle oluyor. Ama yaptıktan sonra bi gülümsüyor dünyalar benim oluyorBende sabah ac karnla gaz ilacini veriym bir saat oyaliym onu sonra her iki memeyi de veriym kendisi birakana kadar gazini cikariym bugne kadar kollari kundak yapip ayakta uyutuyodm sallayarak ama oyle alissn istemiym artk kucagmda emer pozisyonda kendisi uyuyana kadar hafif hafif salliym bide kizlar ya ben her altini açisimda çişini yapiyo benide kendisini de batriyo hergm gunde 3 kez falan degstrym bunun önlemini nasil.alabilirm siz de oluyo mu
:)) o gülüşleri dünyaya bedel zaten :) bende de iki kere kakayi fiskrtti o an bende cok gulmstm e hayatta ilk defa basimiza geliyo tabiAynı sorun bende de var sadece çiş olsa iyi kaka da aynı şekilde fışkıracak yapıyor gece hangisinı kapatayım bilemedim sonuç olarak yatak yorgan üst baş battı bu hep böyle oluyor. Ama yaptıktan sonra bi gülümsüyor dünyalar benim oluyor
Ayy canım aynen benim kızimda altını açınca tekrar çişini yada kakasini yapiyo ben altını açınca biraz bekletiyorum artık. Pamuğunu ıslatmaya falan gidiyorum bi de poposuna silerken çok bacaklarını kaldirmiyorum o şekilde yaparsa da kıyafetleri kirlenmiyor ama seninki erkek heralde sizde daha zor oluyodur. Benimde sıkıntım altını değiştirirken çok ağlıyo artık panik oluyorum bi an once bitsin de giydireyim diye sizin bebeklerde ağlıyor muBende sabah ac karnla gaz ilacini veriym bir saat oyaliym onu sonra her iki memeyi de veriym kendisi birakana kadar gazini cikariym bugne kadar kollari kundak yapip ayakta uyutuyodm sallayarak ama oyle alissn istemiym artk kucagmda emer pozisyonda kendisi uyuyana kadar hafif hafif salliym bide kizlar ya ben her altini açisimda çişini yapiyo benide kendisini de batriyo hergm gunde 3 kez falan degstrym bunun önlemini nasil.alabilirm siz de oluyo mu
Canim belki kullaniyorsundur bilmiyorum ama kullan at alt değiştirme örtüleri var onlar çok iyi oluyo yatağı kirlenmiyor e bebek te ince olanı baya bi büyük tavsiye ederimAynı sorun bende de var sadece çiş olsa iyi kaka da aynı şekilde fışkıracak yapıyor gece hangisinı kapatayım bilemedim sonuç olarak yatak yorgan üst baş battı bu hep böyle oluyor. Ama yaptıktan sonra bi gülümsüyor dünyalar benim oluyor
Biz de 60la başladık ama doymamaya başladı doktor aldığı kadar ver 90a çıkar dedi anca doyuyor 90da şimdi :)
benm bebegm hem üzerinu degistrken hemde altini acarken cok mutlu oluyo hosuma gidiyo benim o yuzdn hic zorlanmym o konudaAyy canım aynen benim kızimda altını açınca tekrar çişini yada kakasini yapiyo ben altını açınca biraz bekletiyorum artık. Pamuğunu ıslatmaya falan gidiyorum bi de poposuna silerken çok bacaklarını kaldirmiyorum o şekilde yaparsa da kıyafetleri kirlenmiyor ama seninki erkek heralde sizde daha zor oluyodur. Benimde sıkıntım altını değiştirirken çok ağlıyo artık panik oluyorum bi an once bitsin de giydireyim diye sizin bebeklerde ağlıyor mu
60 a 2 ölçek atılıyor
Canım kullanıyorum ama tam yaparken poposunu çevirdi halı bile battı bide o örtüyü felan geçti :)Canim belki kullaniyorsundur bilmiyorum ama kullan at alt değiştirme örtüleri var onlar çok iyi oluyo yatağı kirlenmiyor e bebek te ince olanı baya bi büyük tavsiye ederim
Çok geçmiş olsun canım Allah iyilik sağlık versin heralde hastanede inşallah tez zamanda sağlıkla evinize gelirCanim cok saol sormuşsun bizi. Benim oglum bulunmaz hint kumaşı olma yolunda ilerliyor. Bir de karcigerde apse çıktı. Ondan biyopsi yapildi apse boşaltıldı onun sonucu cikmadan ameliyata almak istemiyorlar. Simdi onu bekliycez bir hafta kadar. Dun 2 haftalik oldu genel durumu iyi problem yok o yuzden de acele etmiyorlar ameliyat icin.
Ayy canım aynen benim kızimda altını açınca tekrar çişini yada kakasini yapiyo ben altını açınca biraz bekletiyorum artık. Pamuğunu ıslatmaya falan gidiyorum bi de poposuna silerken çok bacaklarını kaldirmiyorum o şekilde yaparsa da kıyafetleri kirlenmiyor ama seninki erkek heralde sizde daha zor oluyodur. Benimde sıkıntım altını değiştirirken çok ağlıyo artık panik oluyorum bi an once bitsin de giydireyim diye sizin bebeklerde ağlıyor mu
Ben eğer 1 memeyi verirsem 1 saatte uyaniyor 2sinide verirsem 2.5 saat kadar uyuyo öyle olunca özellikle geceleri 2sinide veriyorum@hanimcik kızlar her seferınde iki memeyi birden verıyor musunuz yoksa bi uyanısta birini sonrakınde digerini mi veriyorsunyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?