- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.661
Öyle hiç denemedim Sağol canım deneyim inşallah ağlamazAltını değiştirirken ağzına emzik versen? Alıyomu bilmiyorum ama eğer alıyorsa anca öyle susar
benimki oğlan olduğu için çiş attırmasın diye her defasında çok uğraşıyorum
Sling aldım canım o şekilde yapıyorum başka türlü olmuyor benimki de hep kucak istiyor. Gece sıkıntı olmuyor ama gündüz hep kucakta uyumak istiyor. Slinge koyuyorum ben iş yaparken uyuyor zaten dalınca da yatiriyorum
Bnimkinin paşa gönlü nasıl isterse oyle davraniyo :) bazen mosmor oluyo. Badisini giydiriyorum aliyorum kucagima sakinlestiriyorum sonra koyuyorum yine agliyo. Tulum giydiriyorum aliyorum kucagima derken baya uzun sürüyo :) bazende gıkı çıkmıyo pek keyifli oluyo :)Ayy canım aynen benim kızimda altını açınca tekrar çişini yada kakasini yapiyo ben altını açınca biraz bekletiyorum artık. Pamuğunu ıslatmaya falan gidiyorum bi de poposuna silerken çok bacaklarını kaldirmiyorum o şekilde yaparsa da kıyafetleri kirlenmiyor ama seninki erkek heralde sizde daha zor oluyodur. Benimde sıkıntım altını değiştirirken çok ağlıyo artık panik oluyorum bi an once bitsin de giydireyim diye sizin bebeklerde ağlıyor mu
Aaa bende tek göğsümü veriyordum 1.5 saat olmadan uyanıyorDu bu gece iki göğsümü vereceğim. Akşam saat en geç 10 da uyuyor gece 1 - 1.5 arası uyanıyor tabi uyuyana kadar o kadar emiyor ki çok güzel uyuyor. Gece kendi uykuma yenik düşüp bir göğsümü veriyordum hemen uyur uyumaz yatağına koyuyordumBen eğer 1 memeyi verirsem 1 saatte uyaniyor 2sinide verirsem 2.5 saat kadar uyuyo öyle olunca özellikle geceleri 2sinide veriyorum
Aa fena olmuş canım bi kerede benim üstüme yapmıştı bi zor çıkıyo rengi iki defa makinede yikadim hala tam çıkmamış sanki boya maddesi var kakasindaCanım kullanıyorum ama tam yaparken poposunu çevirdi halı bile battı bide o örtüyü felan geçti :)
Alt üst değiştirirken bizde öyleyiz :)Bnimkinin paşa gönlü nasıl isterse oyle davraniyo :) bazen mosmor oluyo. Badisini giydiriyorum aliyorum kucagima sakinlestiriyorum sonra koyuyorum yine agliyo. Tulum giydiriyorum aliyorum kucagima derken baya uzun sürüyo :) bazende gıkı çıkmıyo pek keyifli oluyo :)
Öyle hiç denemedim Sağol canım deneyim inşallah ağlamaz
Canim hep mi öyleydi son zamanlarda mi öyle malum senin bebis bizimkiler den biraz büyük ya bizimki de ilerleyen zamanda sever mi acababenm bebegm hem üzerinu degistrken hemde altini acarken cok mutlu oluyo hosuma gidiyo benim o yuzdn hic zorlanmym o konuda
Kızlar doğumdan sonra nasıl kilo verilebilir. Benim doğum kilom yok hatta 6 kilo aldım 13 kilo verdim. 35 günlük olduk bu arada kilolu hamile kalmıştım daha çok zayıflamak istiyorum gece baş ucuma 2 litre su koyuyorum yemek yerine o su sabaha kadar bitmiş oluyor. Tavsiyeleriniz var mı sizin
Evet canım karnı acken altını değiştiriyorum çünkü emdikten sonra uyuyo bide altı pis olunca rahat ememez diye düşünüyorum sen ne zaman degistiriyorsunSende sağol canım inşallah işe yarar
Aslında normal şartlarda emzik iyi bir susturucudur :) ben baktımki ağlayacak hemen ağzına veriyorum bide altını karnı açken mi açıyosun?
Tavsiyem altını uyurken değiştir o uyanana kadar işini halletmiş olursun
Eğer uyanıksada karnı tokken açıncada pek ağlayacağını zannetmiyorum ağlarsada emzik
Limonlu suyu deneyim 84 kiloyum şuan ama karnım çok vıcık vıcık oldu korse takıyorum hepEmzirdikçe kilo verirsin zaten
Çok mu fazlan var takma kafana zamanla verirsin ekmek makarna pilav ve şekeri kestinmi otomatikman veriyosun zaten bide limonlu su içmen işe yarayabilir
Evet canım karnı acken altını değiştiriyorum çünkü emdikten sonra uyuyo bide altı pis olunca rahat ememez diye düşünüyorum sen ne zaman degistiriyorsun
Limonlu suyu deneyim 84 kiloyum şuan ama karnım çok vıcık vıcık oldu korse takıyorum hep
İnşallah canim sağolasınBen genelde hep uyurken altını değiştiriyorum sıkıntı olmuyor
zaten uyandırmaya yakın değiştiriyorum o sırada uyanınca karnını doyurup 5 dk bekleyip gazını çıkarıyorum sonra yatırıyorum
Veya karnı açsa ağzına emzik verip altını öyle açıyorum
Bu iki yöntemi sende dene inşallah işe yarar
Bende sezeryan oldum ama doktorum takabilirsin dedi korseVerirsin üzülme önce sağlık
emzirdiğin için iyi beslenmen gerek sakın boğazından kısma zaten kilo yapan şeyler belli onları yemediğin sürece sıkıntı olmaz bende korse takmak istiyodum 40'ımın çıkmasını bekliyorum ama bir arkadaşım korsenin sezeryanlılar için tehlikeli olduğunu söyledi bağırsakları yapıştırıyomuş annesi zamanında kullanmış daha sonradan ameliyat olurken doktor bağırsağının yapışmış olduğunu görmüş o yüzden ikilemde kaldım bu göbek nasıl gidecek bilmiyorumeğer normal doğum yaptıysan takabilirsin tabi
Ben çok uğraştım ama zorunlu sezeryan oldum malesef
Bende sezeryan oldum ama doktorum takabilirsin dedi korse
canm seninde mi ilk bebegnEccoomm canım ben kendi yöntemimi sana söyleyeyim seninkide oğlan heralde bende her altını açmada sıkıntı çekiyodum ama çaresini buldum kirli bezini açmadan önce temiz bezini altına ser temiz bezi bariyer gibi kullanıp üstten kirliyi hemen çek ve temizi kapat
Eğer poposunu temizleyeceksen kalın bi peçeteyle pipisinin üstünü kapatıp bir elinle ayaklarından tutup kaldır diğer elinlede poposunu temizle
Ben hep bu şekilde yapıyorum etraf batmıyor artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?