2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar ben daha ikinci gun korse takmaya basladm halada takiym ama gobegm hic gitmedi ya

passionete canm cok cok gecms olsn insallh tez zamnda iyileşir yavrun

passionete cnm insallah sonuc guzel gelir. Ameliyatida hayirlisiyla guzel gecer. Cok yazamasamda sayfalari okumaya calisiyorum. Guzel haberlerini bekliyoruz

Biraz zorlu bi yol seninki cnım ama sonucu mükemmel olucak Allahin izniyle. Sen sabrını gücünü kaybetme yeter. Sen nasil oldun pek dinlenemedinde dogum sonrasi.

Çok geçmiş olsun canım Allah iyilik sağlık versin heralde hastanede inşallah tez zamanda sağlıkla evinize gelir

Saolun kizlar. Elimden geldigince guclu durmaya calisiyorum ama esim evde ben kizkardesimde kaliyorum. Hem sabah hem aksam gunde 2 kere hastaneye gidiyorum. Gidip gelmem 3 saatimi aliyor. Gunde 6 saat oylr gidiyor. Kalan evde oldugum 2-3 saatte bir sut sagiyorum. Bebek yanimda yok ama sanki olsa hersey daha kolay olcak gibi. Bir yemek yerken goruyorum kardesimin yüzünü. Tabi hergun yeni biseyler duymak da üzüyor beni ama napalim. 3. Gun basladi benim maraton yorgunluk hissetmiyorum ama bir yerde patlayip hasta olucam diye de korkuyorum.

Bende sezaryen oldum burda daha önce okumuştum bi dr hemen korse takilmasina izin vermiş diye dr a ilk sorum korse takabilir miyim oldu o da takma dedi sonra kontrole gittiğimde onun ilk söylediği korse takma oldu egzersizlerede 1 ay sonra başla dedi doktoruma güveniyorum o yüzden bende takmiyorum

Benim kız on dakka ancak emiyor gündüzleri bir buçuk iki saatte emziriyorum gece üç saati buluyor ama emmesi on dakkayı geçmiyor
Kaç günlük canım bebeğin benimki biraz iştahlı bir çocukmuş o kadar emiyor fazlasını da kusuyor ama versem hala alcak hep aranıyor karnı tokta olsa

Ben de yeni takmaya başlamıştım canım

Mamaya neden basladınız kılo almadı mı bebek? Benım yarın dr kontrolum var kılo alamıstı gecen sefer. Yıne almadıysa mama mı verıcek acaba cok merak edıyroun

Canım ıkı gun arayla kontrolumuz vardı doktor ıkıngunde hıc kılo almamıs dedi yarın bıdaha gıdıcez kılo almıs olur ınsallah dedi. Acaba dıyorum sut emer emmez kaka yaptıgı ıcın mı kılo almıyor? Bıde emıyor hemen kaka yapıyor sonra bıdaha emıyor bıdaha kaka enson bıdaha emmek ıstıyor boylece 1bucuk saat suruyor emzırme seramonisi

Allah yardımcın olsun canım inşallah yavrun en kısa zamanda yanında yamacında olur..

Genel durumunun iyi olmasına sevindim canım. İnşallah kalanı da iyi olacak

İlk zamanlar öyle oluyor. Büyüdükçe azalıyor. Çok kaka yapması iyi besleniyor demek diye biliyorum ben

Ben bi kaç gün önce 80 vereyim dedim sonra kustu benimki hemen kusuyor halbuki gazını çıkarmadanda yatırmıyorum niye acaba:-( 19 günlük olduk seninki ne kadarlık canım?
Biz de 20 günlük olduk canım :) ilk defa mama yedikleri için doysuklarini anlamıyorlarmis fazlalığı cikartiyormus. Ben 60 verdim ilk alışana kadar fazlasını çıkardı. Doymamaya başlayınca 70 yaptım onunla da doymayinca 80e çıkardım yavaş yavaş yukselttim ondan sonra kusmasi da geçti canım. İstersen 50 ile başla 60 çok geldiyse yavaş yavaş yukseltirsin

Canım bu sling dediğin kanguru mu oluyo? Bende düşünüyorum ama erkek bebeklere önermiyolar napsam bilemedim seninki kız mı? Bide onların çok çeşidi varmış kaç aylığa kadar kullanılıyor?
Erkek canım benimki de. Kanguru 3 aylık olunca kullan dedi doktor sling yeni doğanlar için de kullanılıyor. Birden fazla şekilde de kullanabildigin için çok rahat oluyor. Özelden atayim istersen sana benim kullandığımı

Mamaya neden basladınız kılo almadı mı bebek? Benım yarın dr kontrolum var kılo alamıstı gecen sefer. Yıne almadıysa mama mı verıcek acaba cok merak edıyroun
Ben çok üzüldüm bir ara canım o zaman sütüm birden azaldı bebek 2 gün aç kaldı o süre içinde baya kilo verdi. Kilo almamasindan çok vermesinden dolayı başladık mamaya canım. Daha doğum kilomuza ulaşamadık o yüzden mama takviyeli gidiyoruz canım sütüm de yeni yeni toparlamaya başladı zaten kendini. Böyle böyle kilo alicak inşallah

Korseyle ilgisi yok canım. Ben 8 yaşında karnımdan ameliyat geçirmiştim. Korse takmamıştım tabii. 2 sezeryan ameliyatta da doktorlar söyledi. Karnımın içinde çok yapışıklık varmış. karın ameliyatı sonrası yapışma riski var yani

Allahım yardımcınız olsun inşallah canım tez zamanda sağlıkla evinize dönün inşallah

Bizimkinin hazir kundagi var cirtcirtli ona koyarsam kollari cikartamiyor guzel uyuyor ama ben kendim kundak yaparsam 10 dk sonra elleri cikartip kendisini uyandiriyor.

Altını alma bir göğsü emzirme gaz çıkarma diğer göğsü emzirme gaz çıkarma uyumadıysa emzirme gaz çıkarma uyumadıysa emzirme gaz çıkarma uyuyasıya kadar devam
Cok guzel ozetlemissin canim :) bende ustuste emzircek sut yok emdikten sonra ya uyumasi gerek ya da onu oyalayacak birileri :))

Canim ben uyumazsa yuruyerek kolumda salliyorum bazen daliyor. Bazen de gaz cikarma pozisyonunda pişpişlayinca uyuyor.
Alt acmada biz de ayni durumdayiz:) ben actiktan sonra bezi bi kac dakika bekletiyorum. O ara kirli beze tekrar yapmis oluyor.

Peki bi gogsu kac dakika emiyor? Benimki zaten bir gogsu 30_40 dk emiyor sonrasinda da uyumus oluyor.

Canim tez zamanda iyilessin yavrun insallh. En kisa surede evinize goturursunuz umarim.

@hanimcik kızlar her seferınde iki memeyi birden verıyor musunuz yoksa bi uyanısta birini sonrakınde digerini mi veriyorsunyz
Canim ben tek tek veriiyorum. Zaten birini emip uyuyor.

Gozlerini ortmek mantikliymis. Bizimkinin gozler tam acildiktan sonra uyutmak mumkun olmuyor :)
Bu arada henuz emzik kullanmadik biz. Emzik kullanmanin ne gibi zarari olur, ya da olur mu ? Cunku bnm icin de kurtarici o gibi gorunuyor.

Benimde öyle canım durmadan pıçırt pıçırt az az kaka yapıyor bazen gaz çıkarırken kalan kaka çıkıyor ne bilim bı günlerde biraz da sulu yapıyor. İshal mi değil mi nasıl anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…