- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.701
38 günlük oldu canım iki gün sonrA kırkı çıkacak sabahları kolik olduğu için pek emmiyor ağlarken gece daha uzun emiyor oda en fazla on dakka doymasa kilo almaz herhal sütüm iyi şükür oğlumda da iyiydiKaç günlük canım bebeğin benimki biraz iştahlı bir çocukmuş o kadar emiyor fazlasını da kusuyor ama versem hala alcak hep aranıyor karnı tokta olsa
Saolun kizlar. Elimden geldigince guclu durmaya calisiyorum ama esim evde ben kizkardesimde kaliyorum. Hem sabah hem aksam gunde 2 kere hastaneye gidiyorum. Gidip gelmem 3 saatimi aliyor. Gunde 6 saat oylr gidiyor. Kalan evde oldugum 2-3 saatte bir sut sagiyorum. Bebek yanimda yok ama sanki olsa hersey daha kolay olcak gibi. Bir yemek yerken goruyorum kardesimin yüzünü. Tabi hergun yeni biseyler duymak da üzüyor beni ama napalim. 3. Gun basladi benim maraton yorgunluk hissetmiyorum ama bir yerde patlayip hasta olucam diye de korkuyorum.
Kızlar dayım beyin kanaması geçirdi 3 gün hayati tehlikesi var dualarınıza ihtiyacımız var inşallah iyi olacak
Ayy bende çok şikayetçiyim kıza alışmışım ya bu septiriyor hemen battaniye yetişmiyor :)Bende sabah ac karnla gaz ilacini veriym bir saat oyaliym onu sonra her iki memeyi de veriym kendisi birakana kadar gazini cikariym bugne kadar kollari kundak yapip ayakta uyutuyodm sallayarak ama oyle alissn istemiym artk kucagmda emer pozisyonda kendisi uyuyana kadar hafif hafif salliym bide kizlar ya ben her altini açisimda çişini yapiyo benide kendisini de batriyo hergm gunde 3 kez falan degstrym bunun önlemini nasil.alabilirm siz de oluyo mu
Yetiyodur sütün canım doymazsa dediğin gibi hem kilo almaz hem uyumaz38 günlük oldu canım iki gün sonrA kırkı çıkacak sabahları kolik olduğu için pek emmiyor ağlarken gece daha uzun emiyor oda en fazla on dakka doymasa kilo almaz herhal sütüm iyi şükür oğlumda da iyiydi
Kızlar doktorum 40 dolunca mekik çekeceksin dedi başka care yokVerirsin üzülme önce sağlık
emzirdiğin için iyi beslenmen gerek sakın boğazından kısma zaten kilo yapan şeyler belli onları yemediğin sürece sıkıntı olmaz bende korse takmak istiyodum 40'ımın çıkmasını bekliyorum ama bir arkadaşım korsenin sezeryanlılar için tehlikeli olduğunu söyledi bağırsakları yapıştırıyomuş annesi zamanında kullanmış daha sonradan ameliyat olurken doktor bağırsağının yapışmış olduğunu görmüş o yüzden ikilemde kaldım bu göbek nasıl gidecek bilmiyorumeğer normal doğum yaptıysan takabilirsin tabi
Ben çok uğraştım ama zorunlu sezeryan oldum malesef
Allah yardımcın olsun canım inşallah bian önce sağlıklı bi şekilde ameliyatı atlatrsnz Allah sana sabrını veriyor çok şükür dua dan başka bişy yapamıyoruzSaolun kizlar. Elimden geldigince guclu durmaya calisiyorum ama esim evde ben kizkardesimde kaliyorum. Hem sabah hem aksam gunde 2 kere hastaneye gidiyorum. Gidip gelmem 3 saatimi aliyor. Gunde 6 saat oylr gidiyor. Kalan evde oldugum 2-3 saatte bir sut sagiyorum. Bebek yanimda yok ama sanki olsa hersey daha kolay olcak gibi. Bir yemek yerken goruyorum kardesimin yüzünü. Tabi hergun yeni biseyler duymak da üzüyor beni ama napalim. 3. Gun basladi benim maraton yorgunluk hissetmiyorum ama bir yerde patlayip hasta olucam diye de korkuyorum.
Kakası nasıl canım çok cıvıksa yaramıyor biraz daha katı gibiyse süt iyidir bnm cocuk ta sürekli kaka yapıyor az ama kıvamı hafif katıCanım ıkı gun arayla kontrolumuz vardı doktor ıkıngunde hıc kılo almamıs dedi yarın bıdaha gıdıcez kılo almıs olur ınsallah dedi. Acaba dıyorum sut emer emmez kaka yaptıgı ıcın mı kılo almıyor? Bıde emıyor hemen kaka yapıyor sonra bıdaha emıyor bıdaha kaka enson bıdaha emmek ıstıyor boylece 1bucuk saat suruyor emzırme seramonisi
Kızlar doktorum 40 dolunca mekik çekeceksin dedi başka care yok3 kilom kaldı oda karnımda zaten
Korseyle ilgisi yok canım. Ben 8 yaşında karnımdan ameliyat geçirmiştim. Korse takmamıştım tabii. 2 sezeryan ameliyatta da doktorlar söyledi. Karnımın içinde çok yapışıklık varmış. karın ameliyatı sonrası yapışma riski var yani
Erkek canım benimki de. Kanguru 3 aylık olunca kullan dedi doktor sling yeni doğanlar için de kullanılıyor. Birden fazla şekilde de kullanabildigin için çok rahat oluyor. Özelden atayim istersen sana benim kullandığımı
Bnimki çok cıvık süt yaramiyo anlamina mi geliyomusKakası nasıl canım çok cıvıksa yaramıyor biraz daha katı gibiyse süt iyidir bnm cocuk ta sürekli kaka yapıyor az ama kıvamı hafif katı
Benim ki de cıvıktı hatta yaparken isal gibi ses çıkıyordu ama bir kilodan fazla aldı sanmam bence sütün kalitesi de önemli yağlı sütü olanın daha çok kilo alıyor su gibi sütü olan daha az ama bu tez de çürüyebilirBnimki çok cıvık süt yaramiyo anlamina mi geliyomus
Biz de 20 günlük olduk canım :) ilk defa mama yedikleri için doysuklarini anlamıyorlarmis fazlalığı cikartiyormus. Ben 60 verdim ilk alışana kadar fazlasını çıkardı. Doymamaya başlayınca 70 yaptım onunla da doymayinca 80e çıkardım yavaş yavaş yukselttim ondan sonra kusmasi da geçti canım. İstersen 50 ile başla 60 çok geldiyse yavaş yavaş yukseltirsin
canm seninde mi ilk bebegn
Dilini çok çıkartan bir oğlum var o ara fark ettim ve buğün emmek istemiyor sürekli memeyi ittiriyorNasil farkettn ki canm ben pek diline bakamiymseyyav
Mekik için 40 çok erken değil mi. Benim doktorum 6 aydan sonra dedi o tür şeyler için. Zaten ameliyat yerin acır sende yapamazsın. Şimdi için sırtüstü yatıp bisiklet çevirme hareketi ve yürüyüş verdiKızlar doktorum 40 dolunca mekik çekeceksin dedi başka care yok3 kilom kaldı oda karnımda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?