2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kaç günlük canım bebeğin benimki biraz iştahlı bir çocukmuş o kadar emiyor fazlasını da kusuyor ama versem hala alcak hep aranıyor karnı tokta olsa
38 günlük oldu canım iki gün sonrA kırkı çıkacak sabahları kolik olduğu için pek emmiyor ağlarken gece daha uzun emiyor oda en fazla on dakka doymasa kilo almaz herhal sütüm iyi şükür oğlumda da iyiydi

Canım benim ya Rabbim yardımcın olsun. İnşallah bu zor günler geçecek. Kolay değildir anlamamız zor.. ancak dua edebiliyoruz. İnşallah sonrası öncesinden daha kolay olur

Ayy bende çok şikayetçiyim kıza alışmışım ya bu septiriyor hemen battaniye yetişmiyor :)

Benim oğluşun diminde pamukçuk başlamış yarın doktor kontrolümüz var karbonat yap diyen oldu ama nepsem bilemedim pamukçuk olanınız var mı yarını mi bekliyim

Yetiyodur sütün canım doymazsa dediğin gibi hem kilo almaz hem uyumaz

Kızlar doktorum 40 dolunca mekik çekeceksin dedi başka care yok 3 kilom kaldı oda karnımda zaten

M Mry Mry canım ben 20 dk birini 20 dk birini veriyorum. Mama da veriyorum çünkü 40 dk birini emzirsem diğer emzirmeye kadar 5 saat falan geçiyor diğer göğsüm taş gibi oluyor ağrıyor bu sefer o yüzden ikisini birden veriyorum canım

Allah yardımcın olsun canım inşallah bian önce sağlıklı bi şekilde ameliyatı atlatrsnz Allah sana sabrını veriyor çok şükür dua dan başka bişy yapamıyoruz

Kakası nasıl canım çok cıvıksa yaramıyor biraz daha katı gibiyse süt iyidir bnm cocuk ta sürekli kaka yapıyor az ama kıvamı hafif katı

Kızlar doktorum 40 dolunca mekik çekeceksin dedi başka care yok 3 kilom kaldı oda karnımda zaten

Korse önermedi mi yani? Mekik kaç dakika yapmak laazımmış iyi fikir aslında ama 40 çıkınca karnımın acısı geçmezse bugün 19.günüm ama hala acıyor

Doğrudur canım ama onun ameliyat esnasında farketmiş doktor yani ameliyattan sonra olmamış
Belki kullanımla da ilgisi vardır aşırı sıkı kullanmak iyi gelmeyebilir

Sevinirim canım bende alırım belki bu arada Allah bağışlasın oğluşunu :)

Ben hastaneden çıkarkrn sormuştum, hemen kullanabilirsin dedi korseyi. Tabi ben önce bir büyük beden kullandım, şimdi 40 günlük olduk 10 gündür de eski korsemi giyiyorum. Ama spora 40 ın dolunca başlayacaksın, o göbek öyle gidecek dedi.

Dediğin gibi yaparım sağol canım:) bebeklerimiz nerdeyse aynı gün doğmuş:) ben kendi sütümü 80 cc vermiştimde onu kusmuştu mamayı artık geceleri vermek istiyorum

canm seninde mi ilk bebegn

Evet canım ilk benimde ablamın oğlundan dolayı biraz tecrübem vardı o yüzden şimdi kendi bebeğime uyguluyorum :)

Mekik için 40 çok erken değil mi. Benim doktorum 6 aydan sonra dedi o tür şeyler için. Zaten ameliyat yerin acır sende yapamazsın. Şimdi için sırtüstü yatıp bisiklet çevirme hareketi ve yürüyüş verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…