2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benımkı de hergun kusuyor canım bende cok uzuluyorum hergun aglıyorum nasıl duzelicrk bilmiyorum biberonla verınce sütü hortum gibi fıskırtarak kusuyor ama bi biberonu konple kusuyor hrr taraf ğst bas batıyor . Emzirdiğmde de yine fazla geleni kusuyor ama bazen bu iki avuc kadar oluyor cok emdiğini anlamıyor sanırım yarın dr kontrolümüz var kilo aımına bakıcak su kusma sorununu da nasıl çözeriz hiç bilmiyorum dua edin bzim için

Kizlar ben daha ikinci gun korse takmaya basladm halada takiym ama gobegm hic gitmedi ya
Canım korse göbeği eritmiyo ki . Bende hiç korse takmadim ama hiç gobek kalmadi.Bu yapı ile alakali. Yapılacak Şey şu. Eğer sezeryan olduysaniz 1 ay bekliyoruz sonra her gün veya 2 günde bir 30 dk 40 dk tempolu yürüyüşler yapılacak sonra dikişler iyilesince karin egzersizlerine gecilecek

Napcaz bu biberon işini ya. Bende uyku mahmuru kakalıyorum ağzına göğsümü anlamıyo biraz emiyor ama süt olmayınca basıyo çığlığı.
Doktorlar memeyi bırakmasın diye mama yi kaşık ile yada enjektör ile damla damla verilmesini oneriyir

Benim oğluşun diminde pamukçuk başlamış yarın doktor kontrolümüz var karbonat yap diyen oldu ama nepsem bilemedim pamukçuk olanınız var mı yarını mi bekliyim
Canım kızımin dilinde de pamukçu olmuş..bizimde yarın 1 aylık aşımız var..doktora sorucam.

Ya arkdslr az once bebegm yine altini acarken tam poposunu silecm bacaklarini kaldrdgm gibi oda çişini yapms hemde kendi yüzüne gözüne bide agzina girdi yuttu agzindakini gözünude yikadm ama bi zarar verir mi die cok korkuym off ne yapsmda önlemini alamiym bu yaptgnn

@FM_ist evet hemen hemen aynı gün doğmuşlar canım :). Biz doğumdan sonra çok kilo verdik hala doğum kilomuza dönemedik ondan mamayı fazla veriyorum biraz anca doyuyor inşallah aylık kontrolde almıştır yeterli kilo

Benim kide öyle 17 günlük aglıyo kendini sıkıyo memeye alır almaz bazen gazla birlikte kaka da yapıyor rahatlıyor. Sonra acıkmış oluyor muhtemelen sancısı yoksa güzel emiyor

Ben konuşuyorum onunla. Sen panik yaparsan o da korkar.. konuşa konuşa gülerek değiştirmeyi dene

Bi saat once aynisi bize oldu cnm agzinin icini karbonatli suyla sildim hemen daha once hic oyle.olmamisti nasil becerdi hic bilmiyorum

Bnimki çok cıvık süt yaramiyo anlamina mi geliywomus

Canım eğer kakası yeşil ve cıvıksa kaka bebeğin sütün sondaki yağlı kısmını alamıyor deöektşr dşye okumuştum ben. Yani bşr göğsünün iyice boşaldığından emin olana kadar emzirmen sık sık emzirme n lazım

LÜTFEN DİKKAT özellikle doğum yapacak olanlrrrrr Hastaneye mama götürün şakır şakır sütüm akıo die bişi olmaz sandım sarılık olduk malesef dua edin bize
Geçmiş olsun canım bizimde şekeri düşük çokmıytı hemen hastane kendisi mama takviyesi yapmıştı

Tebrikler canım maşallah sütün bol bol aksın inşaklah. Sağlıcakla büyüt bebeğini inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…