- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.721
İshal gibi canım suluKakası nasıl canım çok cıvıksa yaramıyor biraz daha katı gibiyse süt iyidir bnm cocuk ta sürekli kaka yapıyor az ama kıvamı hafif katı
Normal canım. Önemli olan kilo alışıİshal gibi canım sulu
Benımkı de hergun kusuyor canım bende cok uzuluyorum hergun aglıyorum nasıl duzelicrk bilmiyorum biberonla verınce sütü hortum gibi fıskırtarak kusuyor ama bi biberonu konple kusuyor hrr taraf ğst bas batıyor . Emzirdiğmde de yine fazla geleni kusuyor ama bazen bu iki avuc kadar oluyor cok emdiğini anlamıyor sanırım yarın dr kontrolümüz var kilo aımına bakıcak su kusma sorununu da nasıl çözeriz hiç bilmiyorum dua edin bzim içinBen çok üzüldüm bir ara canım o zaman sütüm birden azaldı bebek 2 gün aç kaldı o süre içinde baya kilo verdi. Kilo almamasindan çok vermesinden dolayı başladık mamaya canım. Daha doğum kilomuza ulaşamadık o yüzden mama takviyeli gidiyoruz canım sütüm de yeni yeni toparlamaya başladı zaten kendini. Böyle böyle kilo alicak inşallah
Canım korse göbeği eritmiyo ki . Bende hiç korse takmadim ama hiç gobek kalmadi.Bu yapı ile alakali. Yapılacak Şey şu. Eğer sezeryan olduysaniz 1 ay bekliyoruz sonra her gün veya 2 günde bir 30 dk 40 dk tempolu yürüyüşler yapılacak sonra dikişler iyilesince karin egzersizlerine gecilecekKizlar ben daha ikinci gun korse takmaya basladm halada takiym ama gobegm hic gitmedi ya
Doktorlar memeyi bırakmasın diye mama yi kaşık ile yada enjektör ile damla damla verilmesini oneriyirNapcaz bu biberon işini ya. Bende uyku mahmuru kakalıyorum ağzına göğsümü anlamıyo biraz emiyor ama süt olmayınca basıyo çığlığı.
Canım kızımin dilinde de pamukçu olmuş..bizimde yarın 1 aylık aşımız var..doktora sorucam.Benim oğluşun diminde pamukçuk başlamış yarın doktor kontrolümüz var karbonat yap diyen oldu ama nepsem bilemedim pamukçuk olanınız var mı yarını mi bekliyim
Benim kide öyle 17 günlük aglıyo kendini sıkıyo memeye alır almaz bazen gazla birlikte kaka da yapıyor rahatlıyor. Sonra acıkmış oluyor muhtemelen sancısı yoksa güzel emiyorKızlar benım bebegım emmeye baslwr baslamaz kakasını yapıyor sanırım buyuzden kılo almıyor. Yyanınca emzirmeden altını temıZlıyorum sonra emzirirken hemenn yine kaka yapıyor hemen bıdaha temızlıyorum sizin de boyle mı?
Cnim bizdede var pamukcuk bnide bilgilendirirmisinCanım kızımin dilinde de pamukçu olmuş..bizimde yarın 1 aylık aşımız var..doktora sorucam.
Ayy canım aynen benim kızimda altını açınca tekrar çişini yada kakasini yapiyo ben altını açınca biraz bekletiyorum artık. Pamuğunu ıslatmaya falan gidiyorum bi de poposuna silerken çok bacaklarını kaldirmiyorum o şekilde yaparsa da kıyafetleri kirlenmiyor ama seninki erkek heralde sizde daha zor oluyodur. Benimde sıkıntım altını değiştirirken çok ağlıyo artık panik oluyorum bi an once bitsin de giydireyim diye sizin bebeklerde ağlıyor mu
Tamam canım...Cnim bizdede var pamukcuk bnide bilgilendirirmisin
Ya arkdslr az once bebegm yine altini acarken tam poposunu silecm bacaklarini kaldrdgm gibi oda çişini yapms hemde kendi yüzüne gözüne bide agzina girdi yuttu agzindakini gözünude yikadm ama bi zarar verir mi die cok korkuym off ne yapsmda önlemini alamiym bu yaptgnn
Bnimki çok cıvık süt yaramiyo anlamina mi geliywomus
Emmede sıkıntı dldU mu canım sizinde. Bizimde kontrol yarın. Eşim İngiliz Karbonetı almış sürsem mi bilemedimCanım kızımin dilinde de pamukçu olmuş..bizimde yarın 1 aylık aşımız var..doktora sorucam.
Geçmiş olsun canım bizimde şekeri düşük çokmıytı hemen hastane kendisi mama takviyesi yapmıştıLÜTFEN DİKKAT özellikle doğum yapacak olanlrrrrr Hastaneye mama götürün şakır şakır sütüm akıo die bişi olmaz sandım sarılık olduk malesef dua edin bize
Tebrikler canım maşallah sütün bol bol aksın inşaklah. Sağlıcakla büyüt bebeğini inşMrb kızlar bizde dün doğum yaptık. .çokşükür prensime kavuştum.. Suni sancı sıkıntılı bir süreçti o konuya hiç girmeyeceğim çok şükür sağlıgimiz yerinde..3670-52 cm. doğduk.. sütüm var şimdilik çok şükür..dünyaya adapte olma
Sürecindeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?