2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Genel durumunun iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah absenin sonucu temiz çıkar da Kaancık bir an önce ameliyatını olur sağlığına kavuşur.

Canım bizim de aynen öyleydi doktor normal dedi. Bebekler emdikleri zaman bağırsakları çalışıyormuş o yüzden emzirdikten sonra altını değişin dedi. Emdikten sonra kakasını yapması normal yani. Kilo ile alakası yok.

Napcaz bu biberon işini ya. Bende uyku mahmuru kakalıyorum ağzına göğsümü anlamıyo biraz emiyor ama süt olmayınca basıyo çığlığı.
Benimki de memeyi tutamadığından değil emmemesi. Çok güzel tutuyor emiyor bir kaç kere süt gelmeyince basıyor çığlığı. Emzirme destek sistemi yaptık ağzına süt gelsin diye. Bu sefer de sadece hortumdan gelen sütü içti memeyi yine emmedi. Bu bebekler çok fena çoook

Benim oğluşun diminde pamukçuk başlamış yarın doktor kontrolümüz var karbonat yap diyen oldu ama nepsem bilemedim pamukçuk olanınız var mı yarını mi bekliyim
Ben de karbonatlı su ile temizlenmesi gerekir diye duymuştum. Memeni de aynı şekilde temizlemen lazım.

Bnimki çok cıvık süt yaramiyo anlamina mi geliyomus
Canım benimki de çok cıvık kaka yapıyor su gibi hatta ama bugün sağlık ocağına gittik kilo alımı gayet iyi maşallah. Birinci hafta kontrolümüzde doktor da normal olduğunu söylemişti zaten. Üzme kendini lütfen.

Gözün aydın Can'ım hoşgeldi Prenses

Alır inşAllah üzülme canım o kadar besliyosun illaki almıştır benimkide sanki almamış gibi duruyor ama inşAllah almıştır bakalım 10 günümüz kaldı, seninde 9 :)

Sizede cok gecmis olsun canim yaa, ilk defa duyuyorum boyle birsey.. neyseki iyilesmis kuzu.. insallah canim bizimkide cabuk iyilesir..
Bu arada pamukcuk icin karbonatli sudan bahsetmissiniz..bizimkindede basladi,8 dilini nasil bir bezle sildin canim?

Cok sagol canim amin insallah.. eliyle tutup zarar vermemesi icin cok buyumemesi guzel birsey.. en azindan iyilesme surecini etkilemiyor..heryerde farkli demekki cnm burdada 3 aya kadar oneriyolar ilk etapta.. neyse onemli olan saglikli olmalari ve hizlica iyilesmeleri..insallah sizinkide vakti gelince sorunsuz gecer <3

Emmede sıkıntı dldU mu canım sizinde. Bizimde kontrol yarın. Eşim İngiliz Karbonetı almış sürsem mi bilemedim
Evet canım sıkıntılı oldu kuzum emmekte zorlanıyor..bakalim yarın doktorumuz ne diyecek..
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…