- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.741
Genel durumunun iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah absenin sonucu temiz çıkar da Kaancık bir an önce ameliyatını olur sağlığına kavuşur.Canim cok saol sormuşsun bizi. Benim oglum bulunmaz hint kumaşı olma yolunda ilerliyor. Bir de karcigerde apse çıktı. Ondan biyopsi yapildi apse boşaltıldı onun sonucu cikmadan ameliyata almak istemiyorlar. Simdi onu bekliycez bir hafta kadar. Dun 2 haftalik oldu genel durumu iyi problem yok o yuzden de acele etmiyorlar ameliyat icin.
Canım bizim de aynen öyleydi doktor normal dedi. Bebekler emdikleri zaman bağırsakları çalışıyormuş o yüzden emzirdikten sonra altını değişin dedi. Emdikten sonra kakasını yapması normal yani. Kilo ile alakası yok.Kızlar benım bebegım emmeye baslwr baslamaz kakasını yapıyor sanırım buyuzden kılo almıyor. Yyanınca emzirmeden altını temıZlıyorum sonra emzirirken hemenn yine kaka yapıyor hemen bıdaha temızlıyorum sizin de boyle mı?
Çok çok nadir alıyor. Emzirme destek sistemi bile yaptık ama maalesef biberonu istiyor ısrarla mememi reddediyor.Silikon ucu da mi almıyor?
Benimki de altı değişince çok ağlıyordu çözümü ısıtıcının önünde değişmekte bulduk. Meğer hanımefendiye soğuk geliyormuş. Pamuğunu da sıcak su ile ıslatıp altını siliyoruz, artık ağlamıyorÖyle hiç denemedim Sağol canım deneyim inşallah ağlamaz
Allah şifa versin canım tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.Kızlar dayım beyin kanaması geçirdi 3 gün hayati tehlikesi var dualarınıza ihtiyacımız var inşallah iyi olacak
Benimki de memeyi tutamadığından değil emmemesi. Çok güzel tutuyor emiyor bir kaç kere süt gelmeyince basıyor çığlığı. Emzirme destek sistemi yaptık ağzına süt gelsin diye. Bu sefer de sadece hortumdan gelen sütü içti memeyi yine emmedi. Bu bebekler çok fena çoookNapcaz bu biberon işini ya. Bende uyku mahmuru kakalıyorum ağzına göğsümü anlamıyo biraz emiyor ama süt olmayınca basıyo çığlığı.
Ben de karbonatlı su ile temizlenmesi gerekir diye duymuştum. Memeni de aynı şekilde temizlemen lazım.Benim oğluşun diminde pamukçuk başlamış yarın doktor kontrolümüz var karbonat yap diyen oldu ama nepsem bilemedim pamukçuk olanınız var mı yarını mi bekliyim
Canım benimki de çok cıvık kaka yapıyor su gibi hatta ama bugün sağlık ocağına gittik kilo alımı gayet iyi maşallah. Birinci hafta kontrolümüzde doktor da normal olduğunu söylemişti zaten. Üzme kendini lütfen.Bnimki çok cıvık süt yaramiyo anlamina mi geliyomus
Neden yemiyorsun ? Ben yiyorum bayılırım aşureye zaten :)Aşure zamanını sabırsızlıkla bekleyip yiyememek
Gözün aydın Can'ım hoşgeldi PrensesMrb kızlar bizde dün doğum yaptık. .çokşükür prensime kavuştum.. Suni sancı sıkıntılı bir süreçti o konuya hiç girmeyeceğim çok şükür sağlıgimiz yerinde..3670-52 cm. doğduk.. sütüm var şimdilik çok şükür..dünyaya adapte olma
Sürecindeyiz :)
Mavi Boncugumm evet hemen hemen aynı gün doğmuşlar canım :). Biz doğumdan sonra çok kilo verdik hala doğum kilomuza dönemedik ondan mamayı fazla veriyorum biraz anca doyuyor inşallah aylık kontrolde almıştır yeterli kilo
Silikon ucu sürekli karbonatlı suda bekletsem iyi olcak galibaBen de karbonatlı su ile temizlenmesi gerekir diye duymuştum. Memeni de aynı şekilde temizlemen lazım.
Sizede cok gecmis olsun canim yaa, ilk defa duyuyorum boyle birsey.. neyseki iyilesmis kuzu.. insallah canim bizimkide cabuk iyilesir..Cnm mikrop kapmazsa 3 gune sizisi gecer bi haftayada normal gorunumine kavusur benom buyuk oglumin pipisinde iki delik vardi biri biraz asagidaydi ve sunnetliydi derisi daha gelisir buyur die bir yasini beklettiler normal sunnetten farkli. 2 saatlik bi ameliyat gecirdi alttako deligi kapattilar sonra sunnet ettiler bu bile uc gune gecti merak etme seninkide cabuk.iyilesir
Cok sagol canim amin insallah.. eliyle tutup zarar vermemesi icin cok buyumemesi guzel birsey.. en azindan iyilesme surecini etkilemiyor..heryerde farkli demekki cnm burdada 3 aya kadar oneriyolar ilk etapta.. neyse onemli olan saglikli olmalari ve hizlica iyilesmeleri..insallah sizinkide vakti gelince sorunsuz gecer <3Hayirli olsun canim Allah damatliginida gostersin oyle derler. Bizim hastane 6 aydan once yapmiyor. Buyuk oglumu 8 . Ay da yaptirabildim. Emekleme donemi zor oldu. Kucakta tuttuk hep. Yaptiracaklar 6 . Ay kosulu varsa cok gecirmeden yaptirmanizi tavsiye ederim. Cok hareketlenmeden yaptirmak cok iyi. Bundada insallah 6 . Ayda kismetse yaptircam hemen. Hic birsey hatirlamiyor travma yaratmiyor. Gecti gitti . Genelde 6 ay 1 yas arasi istiyorlar. 1 yasi gecerse 5 yastan sonra oneriliyor. Benim ilk oglumun ucu dardi dr zaten sunnet onerdi.
Evet canım sıkıntılı oldu kuzum emmekte zorlanıyor..bakalim yarın doktorumuz ne diyecek..Emmede sıkıntı dldU mu canım sizinde. Bizimde kontrol yarın. Eşim İngiliz Karbonetı almış sürsem mi bilemedim
Evet canım sıkıntılı oldu kuzum emmekte zorlanıyor..bakalim yarın doktorumuz ne diyecek..Emmede sıkıntı dldU mu canım sizinde. Bizimde kontrol yarın. Eşim İngiliz Karbonetı almış sürsem mi bilemedim
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.Mrb kızlar bizde dün doğum yaptık. .çokşükür prensime kavuştum.. Suni sancı sıkıntılı bir süreçti o konuya hiç girmeyeceğim çok şükür sağlıgimiz yerinde..3670-52 cm. doğduk.. sütüm var şimdilik çok şükür..dünyaya adapte olma
Sürecindeyiz :)
Canım boş ver onları..bana diyarlarla ama ne yapayım kızımın gazi var bide kızım kabizdir.Her ziyarete gelen kucağa alışmış, işin çok zor diyor çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?