2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok çok nadir alıyor. Emzirme destek sistemi bile yaptık ama maalesef biberonu istiyor ısrarla mememi reddediyor.
Canım bende memem yara olunca bi gun biberon vereyımndedm hem ona alıstı hemde fazla içip kusmalarla bas edemedik. Ben kavga dövüs memeye gerş döndürdüm önce slikon ucla verıyorum sonra kendı mememle devam edıyorum. Memeyı tutması 15 dk fln sürüyor Cıplak ten teması yapın olmazsa o da cok iyi geliyormus bu duruma ınsallah düzelir

Benim kide öyle 17 günlük aglıyo kendini sıkıyo memeye alır almaz bazen gazla birlikte kaka da yapıyor rahatlıyor. Sonra acıkmış oluyor muhtemelen sancısı yoksa güzel emiyor
Bide emme sonrası hep karnı gurul gurul ediuor neden anlamadık usutuyormu acaba? Bide kusuyor mu sızınkı de emdikten sonra

Benimki.pamukcuk.olmadi cnm altini degisirken.isedi butun suratina agzinada geldi o yuzden sildim elimk guzelce yikayip isaret parmagimi karbonatli suya batirip ayni parmagima gazlibezsariyorum agzinin icine soyle bi dolandiriyorum damagina diline yanak iclerine ilk oglumda olmustu ama pamukcuk hergun yapiyordum birkere bunda dahabisey yok

Dün doktordaydık kakasina baktim normal dedi sıvıydı ozamanda ama bilemiyorum tabi

Her ziyarete gelen kucağa alışmış, işin çok zor diyor çok bunaldım
Onu diyenlerin hepsine baksan cocuklari kucaklarından dusmemistir. Valla banada oyle diyolar peşi sıra cocugum yok ya tek işim gucum oğlum alışsın sanki hep kucakta mi kalacak onun bana ihtiyaci var diyorum. Susuyolar :)

Ohh şükür cnım. Evet bnimkide sıvı. Rabbim korusun yavrularimizi

Canım ten teması da yapıyoruz ama bilmiyorum nasıl döneceğiz memeye.

Canım ten teması da yapıyoruz ama bilmiyorum nasıl döneceğiz memeye.
Canım ben emzirirken üstümü cıkartıyorum o bile etkiliyor elleriyle memene dokunmasına sıcaklıgı hissetmesine izin vermek bile etkili evet memeyi almak istemiyolar cunku bıberon kolay gelıyo her emzirmede 10 dk kavga edio benımle :) bide bende uc yok silikonla basla fln bi emzirmemiz 1bucuk saat suruo bazen

Benim oğluşun diminde pamukçuk başlamış yarın doktor kontrolümüz var karbonat yap diyen oldu ama nepsem bilemedim pamukçuk olanınız var mı yarını mi bekliyim
Seymacım benımkı kustuktan sonra dilinde olmustu kaynamısnsogutulmus suda agız mendili yıkayıp parmagıma gecirip soyle bi temizleniştim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…