- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.761
İçinde gaz yapan ne varsa mevcutNeden yemiyorsun ? Ben yiyorum bayılırım aşureye zaten :)
Canım bende memem yara olunca bi gun biberon vereyımndedm hem ona alıstı hemde fazla içip kusmalarla bas edemedik. Ben kavga dövüs memeye gerş döndürdüm önce slikon ucla verıyorum sonra kendı mememle devam edıyorum. Memeyı tutması 15 dk fln sürüyorÇok çok nadir alıyor. Emzirme destek sistemi bile yaptık ama maalesef biberonu istiyor ısrarla mememi reddediyor.
Bide emme sonrası hep karnı gurul gurul ediuor neden anlamadık usutuyormu acaba? Bide kusuyor mu sızınkı de emdikten sonraBenim kide öyle 17 günlük aglıyo kendini sıkıyo memeye alır almaz bazen gazla birlikte kaka da yapıyor rahatlıyor. Sonra acıkmış oluyor muhtemelen sancısı yoksa güzel emiyor
Sizede cok gecmis olsun canim yaa, ilk defa duyuyorum boyle birsey.. neyseki iyilesmis kuzu.. insallah canim bizimkide cabuk iyilesir..
Bu arada pamukcuk icin karbonatli sudan bahsetmissiniz..bizimkindede basladi,8 dilini nasil bir bezle sildin canim?
Bnde cok severdim içim gidiyoAşure zamanını sabırsızlıkla bekleyip yiyememek
Bnimkininde oyle cnim. Ve bnmki kusuyo bol miktardaBide emme sonrası hep karnı gurul gurul ediuor neden anlamadık usutuyormu acaba? Bide kusuyor mu sızınkı de emdikten sonra
Dün doktordaydık kakasina baktim normal dedi sıvıydı ozamanda ama bilemiyorum tabiCanım eğer kakası yeşil ve cıvıksa kaka bebeğin sütün sondaki yağlı kısmını alamıyor deöektşr dşye okumuştum ben. Yani bşr göğsünün iyice boşaldığından emin olana kadar emzirmen sık sık emzirme n lazım
Onu diyenlerin hepsine baksan cocuklari kucaklarından dusmemistir. Valla banada oyle diyolar peşi sıra cocugum yok ya tek işim gucum oğlum alışsın sanki hep kucakta mi kalacak onun bana ihtiyaci var diyorum. Susuyolar :)Her ziyarete gelen kucağa alışmış, işin çok zor diyor çok bunaldım
Ohh şükür cnım. Evet bnimkide sıvı. Rabbim korusun yavrularimiziCanım benimki de çok cıvık kaka yapıyor su gibi hatta ama bugün sağlık ocağına gittik kilo alımı gayet iyi maşallah. Birinci hafta kontrolümüzde doktor da normal olduğunu söylemişti zaten. Üzme kendini lütfen.
Cnim gaz yapan seyler var ya icinde oyuzden korkuyorum bendeNeden yemiyorsun ? Ben yiyorum bayılırım aşureye zaten :)
Ay bide bitanesi gaz yapsa neyse onu ayır yeme, neredeyse hepsi gaz yapıyor. Bu arada çikolata da yememek lazım. O da gaz yapıyor benim bebeğeBnde cok severdim içim gidiyotadımlik yemekte kesmiyo
Her ziyarete gelen kucağa alışmış, işin çok zor diyor çok bunaldım
Evet bizimde öyle gurul gurul ediyor. İki üç kere yediğini komple çıkardı böyle öğürür gibi yapıp ağzını. Doktor normal dediBide emme sonrası hep karnı gurul gurul ediuor neden anlamadık usutuyormu acaba? Bide kusuyor mu sızınkı de emdikten sonra
Ay bide bitanesi gaz yapsa neyse onu ayır yeme, neredeyse hepsi gaz yapıyor. Bu arada çikolata da yememek lazım. O da gaz yapıyor benim bebeğe
Canım ten teması da yapıyoruz ama bilmiyorum nasıl döneceğiz memeye.Canım bende memem yara olunca bi gun biberon vereyımndedm hem ona alıstı hemde fazla içip kusmalarla bas edemedik. Ben kavga dövüs memeye gerş döndürdüm önce slikon ucla verıyorum sonra kendı mememle devam edıyorum. Memeyı tutması 15 dk fln sürüyorCıplak ten teması yapın olmazsa o da cok iyi geliyormus bu duruma ınsallah düzelir
Canım ben emzirirken üstümü cıkartıyorum o bile etkiliyor elleriyle memene dokunmasına sıcaklıgı hissetmesine izin vermek bile etkili evet memeyi almak istemiyolar cunku bıberon kolay gelıyo her emzirmede 10 dk kavga edio benımle :) bide bende uc yok silikonla basla fln bi emzirmemiz 1bucuk saat suruo bazenCanım ten teması da yapıyoruz ama bilmiyorum nasıl döneceğiz memeye.
Bzim de bugun kontrol var ins guzel haberlerle dönelimEvet canım sıkıntılı oldu kuzum emmekte zorlanıyor..bakalim yarın doktorumuz ne diyecek..
Seymacım benımkı kustuktan sonra dilinde olmustu kaynamısnsogutulmus suda agız mendili yıkayıp parmagıma gecirip soyle bi temizleniştim ozamanBenim oğluşun diminde pamukçuk başlamış yarın doktor kontrolümüz var karbonat yap diyen oldu ama nepsem bilemedim pamukçuk olanınız var mı yarını mi bekliyim
Aynhadi insallah canım cok endiseleniyorum kaka yapsa bi dert yapmada bi dertİlk zamanlar öyle oluyor. Büyüdükçe azalıyor. Çok kaka yapması iyi besleniyor demek diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?