2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kuzum kendıne iyi bak saglam durman lazım beslenmene dikkat et üzerini de üsütmemeye calıs bebegın için dikkat etmen lazım. İns gececrk bugünler kaanla evındeyken bıze güZel seyler yazacaksın hersey daha guzel olucak zamanla

Alır inşAllah üzülme canım o kadar besliyosun illaki almıştır benimkide sanki almamış gibi duruyor ama inşAllah almıştır bakalım 10 günümüz kaldı, seninde 9 :)
İnşallah almıştır canım ya üzülüyorum ister istemez. Bana almamış gibi geliyor ama gelenler toplanmış baya diyorlar bakalım artık doktor ne dicek

Canım boş ver onları..bana diyarlarla ama ne yapayım kızımın gazi var bide kızım kabizdir.

Onu diyenlerin hepsine baksan cocuklari kucaklarından dusmemistir. Valla banada oyle diyolar peşi sıra cocugum yok ya tek işim gucum oğlum alışsın sanki hep kucakta mi kalacak onun bana ihtiyaci var diyorum. Susuyolar :)

Herkes bi yorum yapıyor zaten .. çok sinir bozucu

Bizimki de beşikte uyumuyor canım yanımızda uyuyor öyle alıştı zor gerçekten

yaa daha kör bebek, bide nasıl avutabileceğimi söyleseler, çocuk ağlamaktan kararmış ne agudan anlar ne oyuncaktan

Bende üc gundr birer kase yedim valla aklima hic gaz yapar mi die gelmedi yani diger gunlerle ayniydi gazi galiba bizdede o kadr etki etmedi

Alt degistirirken bende ufo aciyorum. Sogukta degistirince hapsiriyor emzirdikten sonrada hafif kesmis sut gibi agzindan geliyordu. İsiticidan sonra olmadi. Gecede isitici acinca gozunu kapatiyorum uyanmiyor. Serin oluyor gece bizim ev. Brnde emzirme atleti kullaniyorum. Bende usutursem ona gecmesin diye.

yaa daha kör bebek, bide nasıl avutabileceğimi söyleseler, çocuk ağlamaktan kararmış ne agudan anlar ne oyuncaktan
Ay bide kucağıma almayacaksam niye yaptım ben bu bebeği? Zorsa bana zor. Komşuma bebek tebriğine gitmiştim. Teyzesi bebek hemşiresiymiş. O bir sistem oturtmuş bunlara. Çocuk kesinlikle kucağa alınmıyor sürekli beşiğinde,süs bebek gibi. Biberonla yatağında besliyor. 1 yıl sonra bi gördüm çocuk deli gibi ağlıyor dedesi sokaklarda kucağında avutmaya çalışıyor. Heh dedim işte böyle

Kızlaaaar yardım. Bu colınox damla varya dr günde üç kez 15 damla ver dedi. Ama o ne koku yaa. Oğluşum yüzüme tüküre tüküre zor yutuyo. Dili dışarda kalıyo ki haklı çok pis kokuyo. Sizde kullanan var mı nasıl tepki veriyo bebişleriniz. Biz dün başladık ama çok zorluyor

canım idrar steril bişey korkma. kaka sıkıntı

ben yiyorum canın ya ilkinde hiç biley yememiştim yine de gaz olmuştu bunda yiyorum kullandığım ilaçlar ve masaj iyi geldi allahtan kısıtlamıyprum bu defa
Ben de etkilemez diyordum Bikere brokoli yedim davul gibi şişti bebeğim. Bikere de çikolata yedim yine rahatsız oldu. Etkilediğine karar verdim.

Ben de etkilemez diyordum Bikere brokoli yedim davul gibi şişti bebeğim. Bikere de çikolata yedim yine rahatsız oldu. Etkilediğine karar verdim.
etkiliyor canım etkilemez mi? ama hiç yemeyince de çok geç alışıyor benim ilki 4 ay sonuna kadar devam etti. bunda azar azar yiyorum şiştikçe masaj yapıyorum birikmeden. bi de gaz ilaçlarımız çok işe yaradı Allaha şükür. o yüzden bunda daha az dikkat ediyorum. azar azar alıştırıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…