- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.781
Kuzum kendıne iyi bak saglam durman lazım beslenmene dikkat et üzerini de üsütmemeye calıs bebegın için dikkat etmen lazım. İns gececrk bugünler kaanla evındeyken bıze güZel seyler yazacaksın hersey daha guzel olucak zamanlaSaolun kizlar. Elimden geldigince guclu durmaya calisiyorum ama esim evde ben kizkardesimde kaliyorum. Hem sabah hem aksam gunde 2 kere hastaneye gidiyorum. Gidip gelmem 3 saatimi aliyor. Gunde 6 saat oylr gidiyor. Kalan evde oldugum 2-3 saatte bir sut sagiyorum. Bebek yanimda yok ama sanki olsa hersey daha kolay olcak gibi. Bir yemek yerken goruyorum kardesimin yüzünü. Tabi hergun yeni biseyler duymak da üzüyor beni ama napalim. 3. Gun basladi benim maraton yorgunluk hissetmiyorum ama bir yerde patlayip hasta olucam diye de korkuyorum.
Bizimki de beşikte uyumuyor canım yanımızda uyuyor öyle alıştı zor gerçektenHer ziyarete gelen kucağa alışmış, işin çok zor diyor çok bunaldım
İnşallah almıştır canım ya üzülüyorum ister istemez. Bana almamış gibi geliyor ama gelenler toplanmış baya diyorlar bakalım artık doktor ne dicekAlır inşAllah üzülme canım o kadar besliyosun illaki almıştır benimkide sanki almamış gibi duruyor ama inşAllah almıştır bakalım 10 günümüz kaldı, seninde 9 :)
Canım boş ver onları..bana diyarlarla ama ne yapayım kızımın gazi var bide kızım kabizdir.
Onu diyenlerin hepsine baksan cocuklari kucaklarından dusmemistir. Valla banada oyle diyolar peşi sıra cocugum yok ya tek işim gucum oğlum alışsın sanki hep kucakta mi kalacak onun bana ihtiyaci var diyorum. Susuyolar :)
Herkes bi yorum yapıyor zaten .. çok sinir bozucu
Bizimki de beşikte uyumuyor canım yanımızda uyuyor öyle alıştı zor gerçekten
Canim o kadar çok bağırıyor ki sesimi duyması imkansız yoksa bende konuşmak istiyorumBen konuşuyorum onunla. Sen panik yaparsan o da korkar.. konuşa konuşa gülerek değiştirmeyi dene
Ben yedim valla hemde iki kase yerim de gaz da yapmadı artık Bebiş gazını daha rahat çıkarıyor belki ona güvendinBnde cok severdim içim gidiyotadımlik yemekte kesmiyo
O zaman bu akşam kolay gelsin sanaHobaaaaaz önce dolu dolu 1 kaseyi yedim
Kaç günlük bebeğin. Benim ki büyüdkce daha zor çıkarır olduBen yedim valla hemde iki kase yerim de gaz da yapmadı artık Bebiş gazını daha rahat çıkarıyor belki ona güvendin
Ay bide kucağıma almayacaksam niye yaptım ben bu bebeği? Zorsa bana zor. Komşuma bebek tebriğine gitmiştim. Teyzesi bebek hemşiresiymiş. O bir sistem oturtmuş bunlara. Çocuk kesinlikle kucağa alınmıyor sürekli beşiğinde,süs bebek gibi. Biberonla yatağında besliyor. 1 yıl sonra bi gördüm çocuk deli gibi ağlıyor dedesi sokaklarda kucağında avutmaya çalışıyor. Heh dedim işte böyleyaa daha kör bebek, bide nasıl avutabileceğimi söyleseler, çocuk ağlamaktan kararmış ne agudan anlar ne oyuncaktan
canım idrar steril bişey korkma. kaka sıkıntıYa arkdslr az once bebegm yine altini acarken tam poposunu silecm bacaklarini kaldrdgm gibi oda çişini yapms hemde kendi yüzüne gözüne bide agzina girdi yuttu agzindakini gözünude yikadm ama bi zarar verir mi die cok korkuym off ne yapsmda önlemini alamiym bu yaptgnn
Bnimkinede yapiyo cnimAy bide bitanesi gaz yapsa neyse onu ayır yeme, neredeyse hepsi gaz yapıyor. Bu arada çikolata da yememek lazım. O da gaz yapıyor benim bebeğe
ben yiyorum canın ya ilkinde hiç biley yememiştim yine de gaz olmuştu bunda yiyorum kullandığım ilaçlar ve masaj iyi geldi allahtan kısıtlamıyprum bu defaİçinde gaz yapan ne varsa mevcut
canım anne sütü alıyorlar zaten sıvı olması normal. bi de emer emmez yaparsa daha sıvı olur bağırsaklardan edilmediği içinOhh şükür cnım. Evet bnimkide sıvı. Rabbim korusun yavrularimizi
Ben de etkilemez diyordum Bikere brokoli yedim davul gibi şişti bebeğim. Bikere de çikolata yedim yine rahatsız oldu. Etkilediğine karar verdim.ben yiyorum canın ya ilkinde hiç biley yememiştim yine de gaz olmuştu bunda yiyorum kullandığım ilaçlar ve masaj iyi geldi allahtan kısıtlamıyprum bu defa
etkiliyor canım etkilemez mi? ama hiç yemeyince de çok geç alışıyor benim ilki 4 ay sonuna kadar devam etti. bunda azar azar yiyorum şiştikçe masaj yapıyorum birikmeden. bi de gaz ilaçlarımız çok işe yaradı Allaha şükür. o yüzden bunda daha az dikkat ediyorum. azar azar alıştırıyorum yaniBen de etkilemez diyordum Bikere brokoli yedim davul gibi şişti bebeğim. Bikere de çikolata yedim yine rahatsız oldu. Etkilediğine karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?