2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bnde cok severdim içim gidiyo tadımlik yemekte kesmiyo

Gunesulas Denizatidenizyildizi
Canlar gaz olacaksa zaten oluyor .kimyonlu su içersiniz. Canınız çekiyorsa yiyin. Allah korusun aklınızda kalır. Gögüsleriniz filan şişer Allah korusun.
Annem lohusayken binada bir şey kokmuştu annem komşudan isteyemedi. Komşu yeşil fasulye yapmış.Sonra annem hasta oldu. Gögüsleri şişti. Ateşlendi. 3gün yattı. Geçmeyince doktora gitti antibiyotik filan kullandı.
Annem yanımda aman diyor kızım canın ne istiyorsa söyle bir şey kokuyor desem hemen telaşlanıyor.

Cnim hangi gaz ilacini kullaniyosun bnde almak istiyorum

Herkese mutlu haftalar 40 oldu hala doguramadimdoktor çatının dar olduğu için bebek kanala giremiyor dedi pazartesi sezeruan gibi görünüyor malesef normal çok istedim ama olmicak sanırım

Evet dogru aslinda ama panik yapiyoruz iste

Korse önermedi mi yani? Mekik kaç dakika yapmak laazımmış iyi fikir aslında ama 40 çıkınca karnımın acısı geçmezse bugün 19.günüm ama hala acıyor
Nasıl acıyor cnm benm 9 günüm çok ağır hareket yapmıyorum ama genelde acısı coktan gitti sadece baş yerleri hafif sızlıyor ani harekette

Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Öpüyorum paşayı kocaman

Kizlar emziren annelere saglik ocagi monovit d3 veriyor ben kullanmadum suan eklem agrilarim basladi. Baslayacagim da kac damla almam gerektigini unuttum bilgisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…