- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.801
Canım bugün kontrol var diye bişe yapmadım bakalımSeymacım benımkı kustuktan sonra dilinde olmustu kaynamısnsogutulmus suda agız mendili yıkayıp parmagıma gecirip soyle bi temizleniştim ozaman
38 günlük ama benim ki de kolik inadından bağırır saati gelinceKaç günlük bebeğin. Benim ki büyüdkce daha zor çıkarır oldu
Bnde cok severdim içim gidiyotadımlik yemekte kesmiyo
O zaman normaldir canım. Derler ki 40 güne kadar bebek her gğn huy değştirrmiş. her anlamda. geçicidir.Dün doktordaydık kakasina baktim normal dedi sıvıydı ozamanda ama bilemiyorum tabi
Selamlar herkese..27 eylul dogum tarihi/39+0 iken..iyiyiz cok sukur ama zorlu bir surecmis,vakit bulamiyorum girmeye..umarim herkes saglikli. E mutludur:)
hepsinin düştüğünü nasıl anladın canım? bi de kaç gün oldu doğum yapalı?Dikişlerim düşüyodu bitmiş
Cnim hangi gaz ilacini kullaniyosun bnde almak istiyorumetkiliyor canım etkilemez mi? ama hiç yemeyince de çok geç alışıyor benim ilki 4 ay sonuna kadar devam etti. bunda azar azar yiyorum şiştikçe masaj yapıyorum birikmeden. bi de gaz ilaçlarımız çok işe yaradı Allaha şükür. o yüzden bunda daha az dikkat ediyorum. azar azar alıştırıyorum yani
Evet dogru aslinda ama panik yapiyoruz isteGunesulas Denizatidenizyildizi
Canlar gaz olacaksa zaten oluyor .kimyonlu su içersiniz. Canınız çekiyorsa yiyin. Allah korusun aklınızda kalır. Gögüsleriniz filan şişer Allah korusun.
Annem lohusayken binada bir şey kokmuştu annem komşudan isteyemedi. Komşu yeşil fasulye yapmış.Sonra annem hasta oldu. Gögüsleri şişti. Ateşlendi. 3gün yattı. Geçmeyince doktora gitti antibiyotik filan kullandı.
Annem yanımda aman diyor kızım canın ne istiyorsa söyle bir şey kokuyor desem hemen telaşlanıyor.
Ne dedi doktorunncanım hersey yolundadır umarımCanım bugün kontrol var diye bişe yapmadım bakalım
Ne dedi doktorunncanım hersey yolundadır umarımCanım bugün kontrol var diye bişe yapmadım bakalım
Hayırlı olsun canım kolay gelsinn :))Selamlar herkese..27 eylul dogum tarihi/39+0 iken..iyiyiz cok sukur ama zorlu bir surecmis,vakit bulamiyorum girmeye..umarim herkes saglikli. E mutludur:)
Nasıl acıyor cnm benm 9 günüm çok ağır hareket yapmıyorum ama genelde acısı coktan gitti sadece baş yerleri hafif sızlıyor ani hareketteKorse önermedi mi yani? Mekik kaç dakika yapmak laazımmış iyi fikir aslında ama 40 çıkınca karnımın acısı geçmezsebugün 19.günüm ama hala acıyor
Bnimde oyle cnim sağ tarafımda dikisin basladigi yer sızliyo okadarNasıl acıyor cnm benm 9 günüm çok ağır hareket yapmıyorum ama genelde acısı coktan gitti sadece baş yerleri hafif sızlıyor ani harekette
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Öpüyorum paşayı kocamanMrb kızlar bizde dün doğum yaptık. .çokşükür prensime kavuştum.. Suni sancı sıkıntılı bir süreçti o konuya hiç girmeyeceğim çok şükür sağlıgimiz yerinde..3670-52 cm. doğduk.. sütüm var şimdilik çok şükür..dünyaya adapte olma
Sürecindeyiz :)
Bana günde 9 damla dedi doktor canımKizlar emziren annelere saglik ocagi monovit d3 veriyor ben kullanmadum suan eklem agrilarim basladi. Baslayacagim da kac damla almam gerektigini unuttum bilgisi olan var mi?
bana verilmediKizlar emziren annelere saglik ocagi monovit d3 veriyor ben kullanmadum suan eklem agrilarim basladi. Baslayacagim da kac damla almam gerektigini unuttum bilgisi olan var mi?
hepsinin düştüğünü nasıl anladın canım? bi de kaç gün oldu doğum yapalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?