- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.821
Ben de emzirme atleti aldım çok rahat oluyor gerçekten. Diğer türlü emzirmeye çalışırken ya da süt sağarken karnım belim açık kalıyordu şimdi hem çok pratik hem dr üşütmeden süt sağabiliyorum.Alt degistirirken bende ufo aciyorum. Sogukta degistirince hapsiriyor emzirdikten sonrada hafif kesmis sut gibi agzindan geliyordu. İsiticidan sonra olmadi. Gecede isitici acinca gozunu kapatiyorum uyanmiyor. Serin oluyor gece bizim ev. Brnde emzirme atleti kullaniyorum. Bende usutursem ona gecmesin diye.
Canım bu tarif ettiğin mastit. Bence eskiler bir şey canları çektiğinde olduğunu düşünüyor :)@GunesulasDenizatidenizyildizi
Canlar gaz olacaksa zaten oluyor .kimyonlu su içersiniz. Canınız çekiyorsa yiyin. Allah korusun aklınızda kalır. Gögüsleriniz filan şişer Allah korusun.
Annem lohusayken binada bir şey kokmuştu annem komşudan isteyemedi. Komşu yeşil fasulye yapmış.Sonra annem hasta oldu. Gögüsleri şişti. Ateşlendi. 3gün yattı. Geçmeyince doktora gitti antibiyotik filan kullandı.
Annem yanımda aman diyor kızım canın ne istiyorsa söyle bir şey kokuyor desem hemen telaşlanıyor.
canım ben öğlen 12 de bio gaia, 2 gibi 10 damla sap simplex, 4-5 saatte 1 de 6 damla relaktaz kullanıyorum. akşam 8 gibi de 1 ml mommys bliss gripe water night kullanıyorum. Allahıma bin şükür gaz problemimiz büyük ölçüde azaldı. tabi ben de kimyon rezene falan içiyorumCnim hangi gaz ilacini kullaniyosun bnde almak istiyorum
bana vermediKizlar emziren annelere saglik ocagi monovit d3 veriyor ben kullanmadum suan eklem agrilarim basladi. Baslayacagim da kac damla almam gerektigini unuttum bilgisi olan var mi?
benim de 35 gün oldu aynayala da göremiyorum ama hepsinin düştüğünü de görmedim. acaba düşmüş müdür? bi rde doktor beni 1 aylıkken kontrole çağırmıştı ama ben temizliğimi yapamadığım için henüz gitmedim. siz ne yaptınız? acaba artık dikişler düştüyse yapabilir miyiz ki? insan bi tedirgin oluyocnm 28 gün hem aynadan baktım, hem elle kontrol
Randevumuz geç saatte Can'ım eşimi bekliyorum ama oğluş çok huzursuz bugün size ne dedı doktor Prenses kilo almış mıNe dedi doktorunncanım hersey yolundadır umarım
Bana onu bebek için üç damla dedi sağlık ocağıBana günde 9 damla dedi doktor canım
EvetKızım büyük insan gibi ıkınıyor kendini sıkıyor sizin gaz sancınız da böylemi
arada bir içiyorumKızlar kahve içiyormusunuz
Almıs teyzesı 250gram almıs doktor ne yapıyosan aynen devam et dedı cok sevındım. Kakasının cıvık ıshal gıbj olması ıyıymıs. Meme emerken hemen kaka yapması da ıyı dedı karın guruldaması var dedım ıcerıde calısma var o da normal dedı. Bıde hastaneden evde destek ıcın ekıp geldı bugun. Dedıklrrıne gore Bebeklerın tam doygunluk hıssı yokmus oyuzden bıberonla ne kadwr ıctıgınj anlamıyor ve fıskırtarak kusuyormus. Kustugu zaman bıdaha ısterse yıne verın dedıler benım de meme yaralarım cok sukjr daha ıyı oyuzden ıkı gundur bıberonu kestım bıtek meme verdıgım ıcın kusmaları azaldı. Demekkı bıberon bıze gore degıl doktorumuz da bıberonu unut gıtsın dedı. Bıde bebek usuturse kakası yesıl olur onu takıp et dedı. Benımkı sapka taktırmıyor dedım ılk uc ay eldıven sapka corap mecbur takıcak dedı bugun bızde oyuzden huysuzuz hıc sevmıyo sapkayı. Gelen ekıp enson sey dedı 40gun sabredın 40 gun bebek ne derse o, sonra sız ne dersenız o olur mersk etmeyın dedı en azından bı umut var :) kontrolden cıkınca yaz bıze canım guzel haberlerını beklıuoruzRandevumuz geç saatte Can'ım eşimi bekliyorum ama oğluş çok huzursuz bugün size ne dedı doktor Prenses kilo almış mı
canım kaç günde 250 gr almış? bir de benimki de şapka eldiven takmıyor. doktorum şapka için bişey demedi ama eldiven takmasın dedi elleriyle kendini ve dünyayı tanıyacak dedi. tırnakları kısa olacak amaAlmıs teyzesı 250gram almıs doktor ne yapıyosan aynen devam et dedı cok sevındım. Kakasının cıvık ıshal gıbj olması ıyıymıs. Meme emerken hemen kaka yapması da ıyı dedı karın guruldaması var dedım ıcerıde calısma var o da normal dedı. Bıde hastaneden evde destek ıcın ekıp geldı bugun. Dedıklrrıne gore Bebeklerın tam doygunluk hıssı yokmus oyuzden bıberonla ne kadwr ıctıgınj anlamıyor ve fıskırtarak kusuyormus. Kustugu zaman bıdaha ısterse yıne verın dedıler benım de meme yaralarım cok sukjr daha ıyı oyuzden ıkı gundur bıberonu kestım bıtek meme verdıgım ıcın kusmaları azaldı. Demekkı bıberon bıze gore degıl doktorumuz da bıberonu unut gıtsın dedı. Bıde bebek usuturse kakası yesıl olur onu takıp et dedı. Benımkı sapka taktırmıyor dedım ılk uc ay eldıven sapka corap mecbur takıcak dedı bugun bızde oyuzden huysuzuz hıc sevmıyo sapkayı. Gelen ekıp enson sey dedı 40gun sabredın 40 gun bebek ne derse o, sonra sız ne dersenız o olur mersk etmeyın dedı en azından bı umut var :) kontrolden cıkınca yaz bıze canım guzel haberlerını beklıuoruz
Bebek 3 sen 9 dokuz dedi bana ebe hanımBana onu bebek için üç damla dedi sağlık ocağı
Canim bi sor istersen emziriyorsan vitaminler dusebiliyormysbana verilmedi
Hepsini doktormu verdi cnim biraz fszla gibicanım ben öğlen 12 de bio gaia, 2 gibi 10 damla sap simplex, 4-5 saatte 1 de 6 damla relaktaz kullanıyorum. akşam 8 gibi de 1 ml mommys bliss gripe water night kullanıyorum. Allahıma bin şükür gaz problemimiz büyük ölçüde azaldı. tabi ben de kimyon rezene falan içiyorum
canım kaç günde 250 gr almış? bir de benimki de şapka eldiven takmıyor. doktorum şapka için bişey demedi ama eldiven takmasın dedi elleriyle kendini ve dünyayı tanıyacak dedi. tırnakları kısa olacak ama
Canım bır haftada almıs. Oncekı hafta ıkı gun ıcınde hıc kılo almamıstı sanırım sut kanallarım tıkalı dıye cekemıyordu sutumucanım kaç günde 250 gr almış? bir de benimki de şapka eldiven takmıyor. doktorum şapka için bişey demedi ama eldiven takmasın dedi elleriyle kendini ve dünyayı tanıyacak dedi. tırnakları kısa olacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?