- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.841
evet canım hepsi farklı şeyler bio gaia bağırsak florası bakteri ilaç değil yani. sap simplex simetikon diye bi madde içeriyor gaz için. relaktaz laktoz enzimini parçalıyor ilaç değil. mommys bliss gripe water da doğal yağlar içeriyor. rezene yağı falan gibi. bize iyi geldi doğrusu. ormalde sap simpleks günde 3 kez 8-9 damla kullanılıyor ama biz 1 kere 10 damla veriyoruzHepsini doktormu verdi cnim biraz fszla gibi
sapka ve eldiven bizimki de taktırmıyor. ama kışın şapka takmak zorundayızSapka takinca sanki bieyerini kesiyomussun gibi aglio takamiorm bn eldivn takmayincada elleri buz gibi oluyor
tırnakları uzunsa tehlikeli evetCanım bır haftada almıs. Oncekı hafta ıkı gun ıcınde hıc kılo almamıstı sanırım sut kanallarım tıkalı dıye cekemıyordu sutumueldıven ıcın de tırnakları suan jılet gıbı ılk 3 ay takıcaz yoksa gozundekı korneayı cızer dedı doktorum. Ben bıtek emzırırken cıkartıyorum eldıvenlerı arada canım
maşallah 1 haftada çok iyi almış. biz 1 ayda 850 gr aldık. yaptığın özel bişey var mı?Canım bır haftada almıs. Oncekı hafta ıkı gun ıcınde hıc kılo almamıstı sanırım sut kanallarım tıkalı dıye cekemıyordu sutumueldıven ıcın de tırnakları suan jılet gıbı ılk 3 ay takıcaz yoksa gozundekı korneayı cızer dedı doktorum. Ben bıtek emzırırken cıkartıyorum eldıvenlerı arada canım
O zaman bu akşam kolay gelsin sanaŞaka şaka benim ki çok gazlı. Belki size bişey yapmaz.
Kocaeli acıbadem de Tarkan Ağasoy. Çok ilgili bir doktor, ayrıca öyle ilaç yanlısı da değildiKocaelide kime gittin cnim
Yeşil kaka sadece üşütmekten mi olur?
Kaynanam kulak agrisindn olur diodu canm tabi ne kadar dogrudr bilmiyom
Aynı durum bende de var 33 günlük olduk bugün ama yaklaşık 10 gündür yorgunluktan bi halim kalmadı. Çok zorluyor bu gaz bebeğimi, ancak dik bir şekilde omzuma aldığımda rahat ediyor, gece gündüz evin içinde öylece dolaşıyoruz, eşimle nöbete döktük artık çünkü yorgun yorgun göğüslerim de boş kalıyor. Maflor ve sab sımplex kullanıyoruz şu an için yine de bi fayda görmedik@Gunesulas canm gecms olsn allah sabir versn bizmki de gaz sancisindn kendini oyle bi sıkıyoki gobek deligi öne dogru fırlams şuan gozlerm acilmiyo uykusuxlktan
canm bizmde omuzda kalmak orda uyumak istiyo ama sab gz damlsi bize ii geldiAynı durum bende de var 33 günlük olduk bugün ama yaklaşık 10 gündür yorgunluktan bi halim kalmadı. Çok zorluyor bu gaz bebeğimi, ancak dik bir şekilde omzuma aldığımda rahat ediyor, gece gündüz evin içinde öylece dolaşıyoruz, eşimle nöbete döktük artık çünkü yorgun yorgun göğüslerim de boş kalıyor. Maflor ve sab sımplex kullanıyoruz şu an için yine de bi fayda görmedik
Maşallah canım Mutlu ayrılmışsınız onlar hep iyi olsunlar. Biberonu çabuk bitirip hemen aranıyorlar. Bizimkide şapkalı hiç sevmiyor. Bizimde kilo alımı kötü degılmış ama iyide degılmış mamayı düzenli olarak 3 kene ver dedi sütümü arttırmam lazımAlmıs teyzesı 250gram almıs doktor ne yapıyosan aynen devam et dedı cok sevındım. Kakasının cıvık ıshal gıbj olması ıyıymıs. Meme emerken hemen kaka yapması da ıyı dedı karın guruldaması var dedım ıcerıde calısma var o da normal dedı. Bıde hastaneden evde destek ıcın ekıp geldı bugun. Dedıklrrıne gore Bebeklerın tam doygunluk hıssı yokmus oyuzden bıberonla ne kadwr ıctıgınj anlamıyor ve fıskırtarak kusuyormus. Kustugu zaman bıdaha ısterse yıne verın dedıler benım de meme yaralarım cok sukjr daha ıyı oyuzden ıkı gundur bıberonu kestım bıtek meme verdıgım ıcın kusmaları azaldı. Demekkı bıberon bıze gore degıl doktorumuz da bıberonu unut gıtsın dedı. Bıde bebek usuturse kakası yesıl olur onu takıp et dedı. Benımkı sapka taktırmıyor dedım ılk uc ay eldıven sapka corap mecbur takıcak dedı bugun bızde oyuzden huysuzuz hıc sevmıyo sapkayı. Gelen ekıp enson sey dedı 40gun sabredın 40 gun bebek ne derse o, sonra sız ne dersenız o olur mersk etmeyın dedı en azından bı umut var :) kontrolden cıkınca yaz bıze canım guzel haberlerını beklıuoruz
Anneler 15 damla bebekler 3 yada 4 damlaKizlar emziren annelere saglik ocagi monovit d3 veriyor ben kullanmadum suan eklem agrilarim basladi. Baslayacagim da kac damla almam gerektigini unuttum bilgisi olan var mi?
İçecek olarak her gun karisik meyveli 2 kase komposto 1 kase bol dereotlu sarimsaksiz cacık. 1 bardak boza . 1 bardak humana still çay. İcebildigim kadar su .Arkadaslar peki sizler nelee tuketiyosnz gun icnde ne yiyosnz hem kilo almamak icn hemde süt olmasi icn nelrr yemem gerekiyo bu konuda hic bsy bilmiym
EvetKızım büyük insan gibi ıkınıyor kendini sıkıyor sizin gaz sancınız da böylemi
Ben tırnaklarını kesiyorum 3 seferdirCanım bır haftada almıs. Oncekı hafta ıkı gun ıcınde hıc kılo almamıstı sanırım sut kanallarım tıkalı dıye cekemıyordu sutumueldıven ıcın de tırnakları suan jılet gıbı ılk 3 ay takıcaz yoksa gozundekı korneayı cızer dedı doktorum. Ben bıtek emzırırken cıkartıyorum eldıvenlerı arada canım
canım mastit ve bu can çekmesi başka sanki:) ya da belki aynıdır . kardeşim kazan dibi doğdu . ben 13 yaşındaydım. çokta iyi emiyordu:) gögüsleri sert değildi annemin. birde o yemek koktuğunda ve annem bu ne güzeel bir yemek kokusu dediğinde ben yanındaydım. ondan böyle net hatırlıyorum. ama dediğin gibi olabilir:) ama benim işime geliyor. ayy şu koktu dediğimde etraf pervane oluypr:)))Canım bu tarif ettiğin mastit. Bence eskiler bir şey canları çektiğinde olduğunu düşünüyor :)
Aynı şeyi benim annem halam yengem falan da söyledi ama bana bir şey kokmadığı halde mastit oldum memede süt kaldığı için.
Bizde bio gaia aldık gaz icin. Insallah iyi gelir cnimmevet canım hepsi farklı şeyler bio gaia bağırsak florası bakteri ilaç değil yani. sap simplex simetikon diye bi madde içeriyor gaz için. relaktaz laktoz enzimini parçalıyor ilaç değil. mommys bliss gripe water da doğal yağlar içeriyor. rezene yağı falan gibi. bize iyi geldi doğrusu. ormalde sap simpleks günde 3 kez 8-9 damla kullanılıyor ama biz 1 kere 10 damla veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?