2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hepsini doktormu verdi cnim biraz fszla gibi
evet canım hepsi farklı şeyler bio gaia bağırsak florası bakteri ilaç değil yani. sap simplex simetikon diye bi madde içeriyor gaz için. relaktaz laktoz enzimini parçalıyor ilaç değil. mommys bliss gripe water da doğal yağlar içeriyor. rezene yağı falan gibi. bize iyi geldi doğrusu. ormalde sap simpleks günde 3 kez 8-9 damla kullanılıyor ama biz 1 kere 10 damla veriyoruz

tırnakları uzunsa tehlikeli evet

maşallah 1 haftada çok iyi almış. biz 1 ayda 850 gr aldık. yaptığın özel bişey var mı?

O zaman bu akşam kolay gelsin sana Şaka şaka benim ki çok gazlı. Belki size bişey yapmaz.

Sabahtan beri pirt yok. Bi de yola çıktık. Otobüsle İstanbul a gidiyoruz. Nazar değmesin maşAllah arabayı seviyor kızım, 1 saatlik yolumuz kaldı ve yol boyunca uyudu.. ama sıkıntısı var belli, bacaklarını büzüp öyle uyuyor.

@Gunesulas canm gecms olsn allah sabir versn bizmki de gaz sancisindn kendini oyle bi sıkıyoki gobek deligi öne dogru fırlams şuan gozlerm acilmiyo uykusuxlktan
Aynı durum bende de var 33 günlük olduk bugün ama yaklaşık 10 gündür yorgunluktan bi halim kalmadı. Çok zorluyor bu gaz bebeğimi, ancak dik bir şekilde omzuma aldığımda rahat ediyor, gece gündüz evin içinde öylece dolaşıyoruz, eşimle nöbete döktük artık çünkü yorgun yorgun göğüslerim de boş kalıyor. Maflor ve sab sımplex kullanıyoruz şu an için yine de bi fayda görmedik

Merhaba kızlar ben Ekim annesi olacaktım ama bebeğim 1 ay erken doğduğu için Eylül annesi oldum.
3 tane kızçenin annesiyim, 12 ve 7 yaşında kızlarım var şimdi 13 Eylülde birde bebeğimiz oldu.Hepinize toplu halde hayırlı olsun evlatlarınız diyeyim,sağlıkla büyütün inşallah.
Benim bebiş vaktinden erken doğduğu için ve anne karnında pek kilo alamadığı için biraz minnak doğdu ama çok şükür sağlığımız yerinde.
Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.

canm bizmde omuzda kalmak orda uyumak istiyo ama sab gz damlsi bize ii geldi

Maşallah canım Mutlu ayrılmışsınız onlar hep iyi olsunlar. Biberonu çabuk bitirip hemen aranıyorlar. Bizimkide şapkalı hiç sevmiyor. Bizimde kilo alımı kötü degılmış ama iyide degılmış mamayı düzenli olarak 3 kene ver dedi sütümü arttırmam lazım

Arkadaslar peki sizler nelee tuketiyosnz gun icnde ne yiyosnz hem kilo almamak icn hemde süt olmasi icn nelrr yemem gerekiyo bu konuda hic bsy bilmiym
İçecek olarak her gun karisik meyveli 2 kase komposto 1 kase bol dereotlu sarimsaksiz cacık. 1 bardak boza . 1 bardak humana still çay. İcebildigim kadar su .

Ben tırnaklarını kesiyorum 3 seferdir

canım mastit ve bu can çekmesi başka sanki:) ya da belki aynıdır . kardeşim kazan dibi doğdu . ben 13 yaşındaydım. çokta iyi emiyordu:) gögüsleri sert değildi annemin. birde o yemek koktuğunda ve annem bu ne güzeel bir yemek kokusu dediğinde ben yanındaydım. ondan böyle net hatırlıyorum. ama dediğin gibi olabilir:) ama benim işime geliyor. ayy şu koktu dediğimde etraf pervane oluypr:)))

Bizde bio gaia aldık gaz icin. Insallah iyi gelir cnimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…