2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızım büyük insan gibi ıkınıyor kendini sıkıyor sizin gaz sancınız da böylemi
ayy canım benim kızda öyle. ayaklarını havaya kalfırıyor, ellerinide. yüzü kıpkırmızı oluyor.can çekişiyr resmen kuzum masajdı şuydu buydu derken geçene kadar öyle.

Evet cnim bnde emzirirken çıkarıyorum cunku ellerini cok fazla aktif kullaniyo gozune falan sokuyo. Bide uzerini degistirirken eger keyfi yerindeyse biraz ellerini serbest bırakıyorum. Sapkada takıyoruz cok şükür huysuzluk yapmiyo suanlik

ayy canım benim kızda öyle. ayaklarını havaya kalfırıyor, ellerinide. yüzü kıpkırmızı oluyor.can çekişiyr resmen kuzum masajdı şuydu buydu derken geçene kadar öyle.
Bnimkide uyku arasinda bile ellerini havaya kaldirip ayagini kendine cekip bi anda ciglik atiyo

hoş geldiniz, tecrübelisiniz, size soracaklarım olabilir :)

Bnimkide uyku arasinda bile ellerini havaya kaldirip ayagini kendine cekip bi anda ciglik atiyo

bizim 3 gündür böyle. Ağlarken çenesi titredi artık. İçim parçalanıyo

Bizde de oyle kendini sıkma kipkirmizi olma oluyo annem hatta boyle videoya al dr goster bu nie boyle yapiyo de demsti bugn gaz sancisinn bu kadar kotu yaptigini bilmiyodk

Kızlar grip oluyorum ben galibaaa napıcammmm? bide dikkatte ediyorum o kadar şuan ateşli halde yatıyorum

Kızlar kimyonlu su yapıcam gazı alıyomuş ama evde kimyonla köriyi ayıramadım köri daha sarı değil mi

Bizde de oyle kendini sıkma kipkirmizi olma oluyo annem hatta boyle videoya al dr goster bu nie boyle yapiyo de demsti bugn gaz sancisinn bu kadar kotu yaptigini bilmiyodk

gösterdiniz mi doktora cnm ne dedi?

Kızlar grip oluyorum ben galibaaa napıcammmm? bide dikkatte ediyorum o kadar şuan ateşli halde yatıyorum

limon sık iç cnm ballı sıcak suyun içine de sıkabilirsin hemen yap

Bizde bio gaia aldık gaz icin. Insallah iyi gelir cnimm
canım bio gaia gaz sancısına etki etmiyor sadece bağırsakların daha kosa sürede florasının tamamlanmasını sağlıyor. mesela 4 ayda değil de 3 ayda gelişiyor bağırsak florası öyle düşün. zamanı kosaltıyor. etkisini uzun sürede gösteriyor. bence kosa sürede etkili bi ilaç daha al. bir de emzirme sürelerini ayarla gazlı olunca çok sık emmek istiyor bu da daha fazla gaz yapıyor. gerekirse emzim kullan

E doktora gaz ilaci sordum onu al dedi bna

ya.emzirme süresini nasıl ayarlıcaz ki avunmaktan da anlamıyolar.daha

Kizlar emziren annelere saglik ocagi monovit d3 veriyor ben kullanmadum suan eklem agrilarim basladi. Baslayacagim da kac damla almam gerektigini unuttum bilgisi olan var mi?
Canim bana da saglik ocagi ayni d vitaminini verdi. Ama bebegini takip eden bir vovuk doktorunuz varsa onun verecegi d vitaminini bekle dedi. Cunku doktorun muhtemelen multivitamin seklinde bisey yazar ikisini ayni anda kullanma dedi. Ertesi gun doktorumuza gittigimizde vitasanol diye bir multivitamin yazdi. Monoviti hic acmamis oldum. Aklinda olsun

Canim gersey yoluna girmeye baslamis gozun aydin :) bu arada bizim doktorumuz oda sicakligi 21_24 derece araliginda ise bere takmana gerek yok dedi. Bizimki de takinca sinirleniyordu zaten suan takmiyoruz.

Arkadaslar peki sizler nelee tuketiyosnz gun icnde ne yiyosnz hem kilo almamak icn hemde süt olmasi icn nelrr yemem gerekiyo bu konuda hic bsy bilmiym
Canim ben her sabah 1 yumurta dereotu ve semizotu karisimi peynir zeytin tahin_pekmez karisimi galeta ve cayla kahvalti yapiyorum. Gun icinde de hic ekmek tuketmiyorum. 1 porsiyon meyve, komposto, malt icecek, humana stil, yogurt bunlar da yatana kadar ara ara yiyip ictiklerim. Ana yemek olarakta sebze, bulgur pilavi vb. Seyler oluyor.

Sanırım burada genel sorunumuz üst ve alt gazları bebişlerin.Benim kızımda alttan gaz çıkarırken pek sıkıntı yaşıyor.1 ay erken doğduğu için daha fazla gaz sorunu yaşayaybileceğimizi söyledi dr.muz.Bol bol bacak egzersizi yapmamızı istedi bizde kızımla spor yapıyoruz gerçekten faydası oluyor ama tabi o anlık.

Kekik kaynatıp içmeni tavsiye edrim bende fena grip olmuştum gerçekten çok işe yarıyor.Bebişede zararı yok üstelik.
Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…