- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.861
ayy canım benim kızda öyle. ayaklarını havaya kalfırıyor, ellerinide. yüzü kıpkırmızı oluyor.can çekişiyr resmen kuzumKızım büyük insan gibi ıkınıyor kendini sıkıyor sizin gaz sancınız da böylemi
Evet cnim bnde emzirirken çıkarıyorum cunku ellerini cok fazla aktif kullaniyo gozune falan sokuyo. Bide uzerini degistirirken eger keyfi yerindeyse biraz ellerini serbest bırakıyorum. Sapkada takıyoruz cok şükür huysuzluk yapmiyo suanlikCanım bır haftada almıs. Oncekı hafta ıkı gun ıcınde hıc kılo almamıstı sanırım sut kanallarım tıkalı dıye cekemıyordu sutumueldıven ıcın de tırnakları suan jılet gıbı ılk 3 ay takıcaz yoksa gozundekı korneayı cızer dedı doktorum. Ben bıtek emzırırken cıkartıyorum eldıvenlerı arada canım
Bnimkide uyku arasinda bile ellerini havaya kaldirip ayagini kendine cekip bi anda ciglik atiyoayy canım benim kızda öyle. ayaklarını havaya kalfırıyor, ellerinide. yüzü kıpkırmızı oluyor.can çekişiyr resmen kuzummasajdı şuydu buydu derken geçene kadar öyle.
Merhaba kızlar ben Ekim annesi olacaktım ama bebeğim 1 ay erken doğduğu için Eylül annesi oldum.
3 tane kızçenin annesiyim, 12 ve 7 yaşında kızlarım var şimdi 13 Eylülde birde bebeğimiz oldu.Hepinize toplu halde hayırlı olsun evlatlarınız diyeyim,sağlıkla büyütün inşallah.
Benim bebiş vaktinden erken doğduğu için ve anne karnında pek kilo alamadığı için biraz minnak doğdu ama çok şükür sağlığımız yerinde.
Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.
ayy canım benim kızda öyle. ayaklarını havaya kalfırıyor, ellerinide. yüzü kıpkırmızı oluyor.can çekişiyr resmen kuzummasajdı şuydu buydu derken geçene kadar öyle.
Bnimkide uyku arasinda bile ellerini havaya kaldirip ayagini kendine cekip bi anda ciglik atiyo
Bizde de oyle kendini sıkma kipkirmizi olma oluyo annem hatta boyle videoya al dr goster bu nie boyle yapiyo de demsti bugn gaz sancisinn bu kadar kotu yaptigini bilmiyodk
Kızlar grip oluyorum ben galibaaa napıcammmm?bide dikkatte ediyorum o kadar şuan ateşli halde yatıyorum
canım bio gaia gaz sancısına etki etmiyor sadece bağırsakların daha kosa sürede florasının tamamlanmasını sağlıyor. mesela 4 ayda değil de 3 ayda gelişiyor bağırsak florası öyle düşün. zamanı kosaltıyor. etkisini uzun sürede gösteriyor. bence kosa sürede etkili bi ilaç daha al. bir de emzirme sürelerini ayarla gazlı olunca çok sık emmek istiyor bu da daha fazla gaz yapıyor. gerekirse emzim kullanBizde bio gaia aldık gaz icin. Insallah iyi gelir cnimm
körinin kendine has keskin bi kokusu var daha sarı evetKızlar kimyonlu su yapıcam gazı alıyomuş ama evde kimyonla köriyi ayıramadımköri daha sarı değil mi
E doktora gaz ilaci sordum onu al dedi bnacanım bio gaia gaz sancısına etki etmiyor sadece bağırsakların daha kosa sürede florasının tamamlanmasını sağlıyor. mesela 4 ayda değil de 3 ayda gelişiyor bağırsak florası öyle düşün. zamanı kosaltıyor. etkisini uzun sürede gösteriyor. bence kosa sürede etkili bi ilaç daha al. bir de emzirme sürelerini ayarla gazlı olunca çok sık emmek istiyor bu da daha fazla gaz yapıyor. gerekirse emzim kullan
canım bio gaia gaz sancısına etki etmiyor sadece bağırsakların daha kosa sürede florasının tamamlanmasını sağlıyor. mesela 4 ayda değil de 3 ayda gelişiyor bağırsak florası öyle düşün. zamanı kosaltıyor. etkisini uzun sürede gösteriyor. bence kosa sürede etkili bi ilaç daha al. bir de emzirme sürelerini ayarla gazlı olunca çok sık emmek istiyor bu da daha fazla gaz yapıyor. gerekirse emzim kullan
emzikle halletmeye çalışıyorum ben mümkün olduğunca çünkü emziği de çok almıyoya.emzirme süresini nasıl ayarlıcaz ki avunmaktan da anlamıyolar.daha
Tabiki herzaman yardımcı olabilirsen ne mutluhoş geldiniz, tecrübelisiniz, size soracaklarım olabilir :)
bizim 3 gündür böyle. Ağlarken çenesi titredi artık. İçim parçalanıyo
Canim bana da saglik ocagi ayni d vitaminini verdi. Ama bebegini takip eden bir vovuk doktorunuz varsa onun verecegi d vitaminini bekle dedi. Cunku doktorun muhtemelen multivitamin seklinde bisey yazar ikisini ayni anda kullanma dedi. Ertesi gun doktorumuza gittigimizde vitasanol diye bir multivitamin yazdi. Monoviti hic acmamis oldum. Aklinda olsunKizlar emziren annelere saglik ocagi monovit d3 veriyor ben kullanmadum suan eklem agrilarim basladi. Baslayacagim da kac damla almam gerektigini unuttum bilgisi olan var mi?
Canim gersey yoluna girmeye baslamis gozun aydin :) bu arada bizim doktorumuz oda sicakligi 21_24 derece araliginda ise bere takmana gerek yok dedi. Bizimki de takinca sinirleniyordu zaten suan takmiyoruz.Almıs teyzesı 250gram almıs doktor ne yapıyosan aynen devam et dedı cok sevındım. Kakasının cıvık ıshal gıbj olması ıyıymıs. Meme emerken hemen kaka yapması da ıyı dedı karın guruldaması var dedım ıcerıde calısma var o da normal dedı. Bıde hastaneden evde destek ıcın ekıp geldı bugun. Dedıklrrıne gore Bebeklerın tam doygunluk hıssı yokmus oyuzden bıberonla ne kadwr ıctıgınj anlamıyor ve fıskırtarak kusuyormus. Kustugu zaman bıdaha ısterse yıne verın dedıler benım de meme yaralarım cok sukjr daha ıyı oyuzden ıkı gundur bıberonu kestım bıtek meme verdıgım ıcın kusmaları azaldı. Demekkı bıberon bıze gore degıl doktorumuz da bıberonu unut gıtsın dedı. Bıde bebek usuturse kakası yesıl olur onu takıp et dedı. Benımkı sapka taktırmıyor dedım ılk uc ay eldıven sapka corap mecbur takıcak dedı bugun bızde oyuzden huysuzuz hıc sevmıyo sapkayı. Gelen ekıp enson sey dedı 40gun sabredın 40 gun bebek ne derse o, sonra sız ne dersenız o olur mersk etmeyın dedı en azından bı umut var :) kontrolden cıkınca yaz bıze canım guzel haberlerını beklıuoruz
Canim ben her sabah 1 yumurta dereotu ve semizotu karisimi peynir zeytin tahin_pekmez karisimi galeta ve cayla kahvalti yapiyorum. Gun icinde de hic ekmek tuketmiyorum. 1 porsiyon meyve, komposto, malt icecek, humana stil, yogurt bunlar da yatana kadar ara ara yiyip ictiklerim. Ana yemek olarakta sebze, bulgur pilavi vb. Seyler oluyor.Arkadaslar peki sizler nelee tuketiyosnz gun icnde ne yiyosnz hem kilo almamak icn hemde süt olmasi icn nelrr yemem gerekiyo bu konuda hic bsy bilmiym
Kekik kaynatıp içmeni tavsiye edrim bende fena grip olmuştum gerçekten çok işe yarıyor.Bebişede zararı yok üstelik.Kızlar grip oluyorum ben galibaaa napıcammmm?bide dikkatte ediyorum o kadar şuan ateşli halde yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?