2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
9 saatdir uyumuyor bizimki, ara ara dalip aglayarak uyaniyor. Artik kendimden suphe ediyorum, beceremiyorum ben bu isi. Bir kere daha agladigini duyarsam cildiricam sanki, nasil bitmeyen bir gazmis. Uykusuzluktan heryerim agriyor

9 saatdir uyumuyor bizimki, ara ara dalip aglayarak uyaniyor. Artik kendimden suphe ediyorum, beceremiyorum ben bu isi. Bir kere daha agladigini duyarsam cildiricam sanki, nasil bitmeyen bir gazmis. Uykusuzluktan heryerim agriyor

yaa kıyamam birbirimizi çok iyi anlıyoruz hepimize.Allah yardım etsin

Araba iyi gelir ona şimdi. Çıkıverir pırtları

yani giydiriorum sarıyorum yine yeşil kaka. D vit. Yapar dediler bikÇ gündür vermedim yine yeşil kaka bilemedim
Canim sicak koy bende bir kere ioldu gun icinde bir kac kere koyuyorum kiraz cekirdegini olmadi daha. D vit her bebek kullaniyor. Yesil kaka usutmekten diye biliyorum bende

Arkadaslar peki sizler nelee tuketiyosnz gun icnde ne yiyosnz hem kilo almamak icn hemde süt olmasi icn nelrr yemem gerekiyo bu konuda hic bsy bilmiym
Ben cok fazla sey yiyeniyorum. Su iciyorum sut komposto. Humana still tea en az iki bardak . Motilium ve rekolac kapsul iciyorum . Gunde 3 kez mama veriyorum.

Aynı şeyleri biz de yaşıyoruz zaman zaman canım. Seninle ilgisi yok. Geçecek bu sıkıntılar diye düşün

beşikten hiç hoşlanmıyor bu mınıkler galıba benımde oyle yatagımı ustnde yatırınca yatıyor yoksa uyanıyor. ben kucagımda yatırıp sonra yatagın ustune koyuyrum yanınada uzanıyrum ıyıce dalsın dıye yoksa gerı uyanıyor kucaktan bıraktıgımı anlıyor

herkes aynı şeyleri yaşıyor ilk gunler sonra düzene gırıyor sanıırm ben ılk defa bugun nefes aldım. annemde evdeydı 2 kişi zor zaptetık bebegı. ya uyum saglamaya başladık ya bebek bıraz toparlandı ya ben becermeye başladım bilmiyorum ama ben şöyle yapıyırum

uyanınca emzırıyorum. memeyı bırakıp uyuyakalınca elımdne bırakmıyrum çenesıne dokunarak sureklı emmesını saglıyourm . durdukca ceneye dokunuyorum. yanı bıraz olsun emzırıyorum cunku memeyı bıraktıklarında aslında doymuyorlar yorulup bırakıyorlar. sonra yatagımın ustune koyuyorum beşikte hemen uyanıyor cunku yanınada uzanıp kafamı kafasına dayıyourm o ıyıce dalıyor arada uyanır gbı olursa yanına yatıyorum gerı dalıyor kalkınca tekrar emzırıp altını degıstırıyorum bunu hıc sevmıyor ama mecbur artık tekrar son ses bagııryor aglıyor. kucagıma alıp emzırıyorum tekrar dlaınca yatıryorum bu def açiş yapıldıgı ıcın bırazda emdıgı ıcın 3 saate yakın uyuyor

normalde 5 dk bıle uyumuyordu o da ben de perısan oluyorduk

Acaba sadece gazmı sorunu bebişin belki başka bir sıkıntısı vardır yada aglıyorsa çok fazla uyanıkken kolik olabilir.kaç günlük bebiş

göbek bagı düştükten kaç gun sonra banyo yaptırmalıyız kızlar ?
Eğer göbeğinde görülen bir sorun yoksa ertesi günü yıkayabilirsin.Ben yıkamıştım yani dr.umuzda bir sorun olmaz demişti.
Kolay gelsin

Reactions: iiz
Bnim bebegim kolik var mi tavsiyesi olan
bol bol karın masajı ve en önemlisi sabır. malesef kolik 3 ay bitmeden bitmiyor. benim ilki 1 ay küçük doğmuştu 4. ay bitti kolik bıçakla kesilmiş gibi bitti. malesef başka çözüm yok ne kolik cdleri ne gaz ilaçları ne beyaz gürültü hiçbiri çare olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…