- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.881
emzikle halletmeye çalışıyorum ben mümkün olduğunca çünkü emziği de çok almıyo
9 saatdir uyumuyor bizimki, ara ara dalip aglayarak uyaniyor. Artik kendimden suphe ediyorum, beceremiyorum ben bu isi. Bir kere daha agladigini duyarsam cildiricam sanki, nasil bitmeyen bir gazmis. Uykusuzluktan heryerim agriyor
Araba iyi gelir ona şimdi. Çıkıverir pırtlarıSabahtan beri pirt yok. Bi de yola çıktık. Otobüsle İstanbul a gidiyoruz. Nazar değmesin maşAllah arabayı seviyor kızım, 1 saatlik yolumuz kaldı ve yol boyunca uyudu.. ama sıkıntısı var belli, bacaklarını büzüp öyle uyuyor.
Canim sicak koy bende bir kere ioldu gun icinde bir kac kere koyuyorum kiraz cekirdegini olmadi daha. D vit her bebek kullaniyor. Yesil kaka usutmekten diye biliyorum bendeyani giydiriorum sarıyorum yine yeşil kaka. D vit. Yapar dediler bikÇ gündür vermedim yine yeşil kaka bilemedim
Ben cok fazla sey yiyeniyorum. Su iciyorum sut komposto. Humana still tea en az iki bardak . Motilium ve rekolac kapsul iciyorum . Gunde 3 kez mama veriyorum.Arkadaslar peki sizler nelee tuketiyosnz gun icnde ne yiyosnz hem kilo almamak icn hemde süt olmasi icn nelrr yemem gerekiyo bu konuda hic bsy bilmiym
gAlıba ılk 3 aya kadar hepsi öyle benımkide oyle . iyice dalmazsa basbas bagııryor bırakıncaBende Bebek arabasının pusetinin koyuyorum ama nafile 5 dk duruyor. Buğün sadece kucağımda tuttuğum zaman uyudu dnun dışında uyuduğunda yarım saat
Aynı şeyleri biz de yaşıyoruz zaman zaman canım. Seninle ilgisi yok. Geçecek bu sıkıntılar diye düşün9 saatdir uyumuyor bizimki, ara ara dalip aglayarak uyaniyor. Artik kendimden suphe ediyorum, beceremiyorum ben bu isi. Bir kere daha agladigini duyarsam cildiricam sanki, nasil bitmeyen bir gazmis. Uykusuzluktan heryerim agriyor
beşikten hiç hoşlanmıyor bu mınıkler galıba benımde oyle yatagımı ustnde yatırınca yatıyor yoksa uyanıyor. ben kucagımda yatırıp sonra yatagın ustune koyuyrum yanınada uzanıyrum ıyıce dalsın dıye yoksa gerı uyanıyor kucaktan bıraktıgımı anlıyorKızım uzun süredir ilk kez 1 den 4 e kadar uyudu. Uykumu almışım, tekrardan uyuyamıyorum sevinçtenslinge bağladm ee ee uyuttum daldı hemen şimdi de. Bir de kanepede uyumak istermiş benim kızım :) Bu mutluluk kısa sürmez inşallah :))
herkes aynı şeyleri yaşıyor ilk gunler sonra düzene gırıyor sanıırm ben ılk defa bugun nefes aldım. annemde evdeydı 2 kişi zor zaptetık bebegı. ya uyum saglamaya başladık ya bebek bıraz toparlandı ya ben becermeye başladım bilmiyorum ama ben şöyle yapıyırumKizlar gunaydin herkese
Sizlere danismam gereken bisiy var. Benim bebegimde soyle bir duzen oldu. Emiyor yarim kundak yapiip yatiriyorum kimi zaman uyuyor kimi zaman uyumak istemiyor biraz oyaliyoruz.
Uyumak istemedigi zaman emme disinda uykuya dalamiyor ve benim yine emzirmem gerekiyor. Bu da cok yorucu ve sutum o kadar cok degil henuz.
bir de emzirdikten hemen sonra uyudugu icin gazini cikarmayi da yapamiyorum.altini da ilk uyandigi an temizliyorum. Kisir bir dongu oldu yani
Sizin duzenler nasil oturdu siralamaniz nasil ??
ben ılk defa bugun bırazcık rahat ettım benımkı de oyleAynı şeyleri biz de yaşıyoruz zaman zaman canım. Seninle ilgisi yok. Geçecek bu sıkıntılar diye düşün
Acaba sadece gazmı sorunu bebişin belki başka bir sıkıntısı vardır yada aglıyorsa çok fazla uyanıkken kolik olabilir.kaç günlük bebiş9 saatdir uyumuyor bizimki, ara ara dalip aglayarak uyaniyor. Artik kendimden suphe ediyorum, beceremiyorum ben bu isi. Bir kere daha agladigini duyarsam cildiricam sanki, nasil bitmeyen bir gazmis. Uykusuzluktan heryerim agriyor
Eğer göbeğinde görülen bir sorun yoksa ertesi günü yıkayabilirsin.Ben yıkamıştım yani dr.umuzda bir sorun olmaz demişti.göbek bagı düştükten kaç gun sonra banyo yaptırmalıyız kızlar ?
Bnim bebegim kolikAcaba sadece gazmı sorunu bebişin belki başka bir sıkıntısı vardır yada aglıyorsa çok fazla uyanıkken kolik olabilir.kaç günlük bebiş
bol bol karın masajı ve en önemlisi sabır. malesef kolik 3 ay bitmeden bitmiyor. benim ilki 1 ay küçük doğmuştu 4. ay bitti kolik bıçakla kesilmiş gibi bitti. malesef başka çözüm yok ne kolik cdleri ne gaz ilaçları ne beyaz gürültü hiçbiri çare olmuyorBnim bebegim kolikvar mi tavsiyesi olan
Canim sen çocuğa mama veriyor musun?9 saatdir uyumuyor bizimki, ara ara dalip aglayarak uyaniyor. Artik kendimden suphe ediyorum, beceremiyorum ben bu isi. Bir kere daha agladigini duyarsam cildiricam sanki, nasil bitmeyen bir gazmis. Uykusuzluktan heryerim agriyor
Kolik olduğunu sadece ağlamasın dan mi çıkardın canim.Bnim bebegim kolikvar mi tavsiyesi olan
göbek bagı düştükten kaç gun sonra banyo yaptırmalıyız kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?