- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.901
3 ay dolmadan bitmiyor ama bazen masajlar iyi gelebiliyor.Sadece sabredeceksin annesi şu anda kaç günlük.Ayrıca kendini yorduğum zaman gerildiğin zaman bu stresin onada geçiyor.Bnim bebegim kolikvar mi tavsiyesi olan
Bekımkı bıberondaki sütü hemen içip sonra hepsini kusup sonra bı bıberon daha sut ıcıp sonra onu da kusup sonra yıne sut ıstıyorduMaşallah canım Mutlu ayrılmışsınız onlar hep iyi olsunlar. Biberonu çabuk bitirip hemen aranıyorlar. Bizimkide şapkalı hiç sevmiyor. Bizimde kilo alımı kötü degılmış ama iyide degılmış mamayı düzenli olarak 3 kene ver dedi sütümü arttırmam lazım
Insallah hep boyle gıder ya cok uzulmustum sutum yetmıyo mu yaramıyo mu dıye. Ozellıkle yaotıgım bısı yok aslında canım hastanedeyken humana stıll tes ıcmıstım sonra bebek cekemedı sut kanalları tıkandı hemen o cayı kestım acayıp sut arttırdı bende rahatsız ettı. Hergun en az bır kase kayısı kompostosu ıcıyorum. Su en az 3 lt ıcıyorum. Bıde aksamları mutlaka et tavuk balık uclusunden bırını tuketmeye calısıyorum. Bence sutu en ıyı yapan sey su ıcmek canımmaşallah 1 haftada çok iyi almış. biz 1 ayda 850 gr aldık. yaptığın özel bişey var mı?
daha kötüsünü söyliyim mi bizim öyle oluyor. sabah 7 gibi bebiş uyuduğunda tam uykuya dalacakken diğer çocuğunun gelip üstüne oturmasıGeceleri yarı uyur yarı uyanık olmaya alıştım da en zoru sabah saat 7 olduğunda omzuma öküz oturmuş gibi hissetmek. Ve kızımın o andaki uyumamaları. 10 11 e kadar o 3 saat çok fenaa..
Aynen....3-5-7 de kalkip arti sonsuz gibi gelen 11 e kadar uyusun diye bekliyoruzGeceleri yarı uyur yarı uyanık olmaya alıştım da en zoru sabah saat 7 olduğunda omzuma öküz oturmuş gibi hissetmek. Ve kızımın o andaki uyumamaları. 10 11 e kadar o 3 saat çok fenaa..
Katılıyorumdaha kötüsünü söyliyim mi bizim öyle oluyor. sabah 7 gibi bebiş uyuduğunda tam uykuya dalacakken diğer çocuğunun gelip üstüne oturmasıanneeee oyun oynayalım demesi :)yani kaldı 1 saatim
Cok yoruldum gercektenbol bol karın masajı ve en önemlisi sabır. malesef kolik 3 ay bitmeden bitmiyor. benim ilki 1 ay küçük doğmuştu 4. ay bitti kolik bıçakla kesilmiş gibi bitti. malesef başka çözüm yok ne kolik cdleri ne gaz ilaçları ne beyaz gürültü hiçbiri çare olmuyor
Duzenli saatleri var cnim. Bide sallayinca falan susuyo durunca yaygarayi kopariyoKolik olduğunu sadece ağlamasın dan mi çıkardın canim.
Amin cnimm. 17 günlük olduk bugun3 ay dolmadan bitmiyor ama bazen masajlar iyi gelebiliyor.Sadece sabredeceksin annesi şu anda kaç günlük.Ayrıca kendini yorduğum zaman gerildiğin zaman bu stresin onada geçiyor.
Sağlıkla büyütün inşallah,hepimize kolay gelsin.
daha kötüsünü söyliyim mi bizim öyle oluyor. sabah 7 gibi bebiş uyuduğunda tam uykuya dalacakken diğer çocuğunun gelip üstüne oturmasıanneeee oyun oynayalım demesi :)yani kaldı 1 saatim
Bizde sabahlar olmasınSonrada 7de tam uyanış..
Ablaları okula yollayacağım sırada en çok acıktığı ve altını değiştirme saatimiz oluyor
Elim ayağıma dolaşıyor tabiki..Eşim olmasa hayatta yetiştiremicem kızları okula
Canım sen kayısı çayı içmeyi denesen belki bebeğine de iyi gelir. Benimki de arada kakasını yapamıyor ben rezene çayı ve kayısı çayını içiyorum birkaç saat içinde zorlanmadan gayet kolay yapıyor kakasınıCok yoruldum gercektenbide dun 12den beri kakasinida yapmiyo çok geriyo kendini. Hic uyumadik
canım yine şanslıymışsın sallayınca susuyomuş senin minik. benimki akşam üstü 5 den gece 11 e kadar hiiç susmadan ağlıyordu. göbeğiniz fıtık olmuştu resmen. sinirlerim iyice bosulmuştu. ayyy hiç hatırlamak istemiyorum. millet bu günleri iyi değerlendir tam sevmelik çağı bi daha gelmeyecek dediköe ben biran önce geçsin diyodumCok yoruldum gercektenbide dun 12den beri kakasinida yapmiyo çok geriyo kendini. Hic uyumadik
canım kayısı çayını nerden alıyosun?Canım sen kayısı çayı içmeyi denesen belki bebeğine de iyi gelir. Benimki de arada kakasını yapamıyor ben rezene çayı ve kayısı çayını içiyorum birkaç saat içinde zorlanmadan gayet kolay yapıyor kakasını
Rezene ve kayısı çayı demle me mi sallama mı içiyorsun canım?Canım sen kayısı çayı içmeyi denesen belki bebeğine de iyi gelir. Benimki de arada kakasını yapamıyor ben rezene çayı ve kayısı çayını içiyorum birkaç saat içinde zorlanmadan gayet kolay yapıyor kakasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?