2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bnim bebegim kolik var mi tavsiyesi olan
3 ay dolmadan bitmiyor ama bazen masajlar iyi gelebiliyor.Sadece sabredeceksin annesi şu anda kaç günlük.Ayrıca kendini yorduğum zaman gerildiğin zaman bu stresin onada geçiyor.
Sağlıkla büyütün inşallah,hepimize kolay gelsin.

Bekımkı bıberondaki sütü hemen içip sonra hepsini kusup sonra bı bıberon daha sut ıcıp sonra onu da kusup sonra yıne sut ıstıyordu kestım bıberonu bayagı emzırmeye calısıyorum. Kacgunluk oldu sımdı senın bebısın

maşallah 1 haftada çok iyi almış. biz 1 ayda 850 gr aldık. yaptığın özel bişey var mı?
Insallah hep boyle gıder ya cok uzulmustum sutum yetmıyo mu yaramıyo mu dıye. Ozellıkle yaotıgım bısı yok aslında canım hastanedeyken humana stıll tes ıcmıstım sonra bebek cekemedı sut kanalları tıkandı hemen o cayı kestım acayıp sut arttırdı bende rahatsız ettı. Hergun en az bır kase kayısı kompostosu ıcıyorum. Su en az 3 lt ıcıyorum. Bıde aksamları mutlaka et tavuk balık uclusunden bırını tuketmeye calısıyorum. Bence sutu en ıyı yapan sey su ıcmek canım

Gece nöbetçileri burda mııı gündüz durmuyo ama gece slingle geziyoruz biz bazen mıkır mıkır beşikte ana kucağında durmuyo çünkü memede de uyuyakalıyo, yatırdığımda uyanıyo. Böyle bari biyerlerim tutulmuyo

Geceleri yarı uyur yarı uyanık olmaya alıştım da en zoru sabah saat 7 olduğunda omzuma öküz oturmuş gibi hissetmek. Ve kızımın o andaki uyumamaları. 10 11 e kadar o 3 saat çok fenaa..

Geceleri yarı uyur yarı uyanık olmaya alıştım da en zoru sabah saat 7 olduğunda omzuma öküz oturmuş gibi hissetmek. Ve kızımın o andaki uyumamaları. 10 11 e kadar o 3 saat çok fenaa..
daha kötüsünü söyliyim mi bizim öyle oluyor. sabah 7 gibi bebiş uyuduğunda tam uykuya dalacakken diğer çocuğunun gelip üstüne oturmasıanneeee oyun oynayalım demesi :)yani kaldı 1 saatim

Aynen....3-5-7 de kalkip arti sonsuz gibi gelen 11 e kadar uyusun diye bekliyoruz

Slmhtp Colinox damlayı bizde kullanıyoruz doktorumuz kendi sütünle seyreltip öyle vereceksin dedi. Bende tatlı kaşığına göğsümden süt sıkıyorum sonra damlayı damlatıp karıştırıyorum iyice ondan sonra bebeğe veriyorum canım. Sen direk mi veriyorsun damlayı nasıl kullanmanı tavsiye etti doktorun

Son düzenleme:
Reactions: iiz
Bizde sabahlar olmasınSonrada 7de tam uyanış..
Ablaları okula yollayacağım sırada en çok acıktığı ve altını değiştirme saatimiz oluyor
Elim ayağıma dolaşıyor tabiki..Eşim olmasa hayatta yetiştiremicem kızları okula

Cok yoruldum gercekten bide dun 12den beri kakasinida yapmiyo çok geriyo kendini. Hic uyumadik

Amin cnimm. 17 günlük olduk bugun

daha kötüsünü söyliyim mi bizim öyle oluyor. sabah 7 gibi bebiş uyuduğunda tam uykuya dalacakken diğer çocuğunun gelip üstüne oturmasıanneeee oyun oynayalım demesi :)yani kaldı 1 saatim

valla 2 ve fazla çocugu olanların saygıyla önünde eğiliyorum :)

Gunaydin herkese..yanliz olmadigimi bilmek cok guzel:))ben bu isi beceremiyorum diyordum ki,biraz okuma firsatim oldu tum beneklerde benzer sorunlar..dun benim dr kontrolum vardi,ne olur iceri geri koyun dedim:))bir haftalik olduk,pertimiz cikti simdiden esimle benim..benim kizim da ciglik cigliga agliyor,zor susturuyoruz..ilk gunler benim modalim bozuktu cok emmiyor diye..emzirme terapistine gittik esimle 1 seans..o biraz nasil tutacagimi falan gosterdi..simdi daha sik emziriyorum,bazen 40 dakka duruyor,canim cok yaniyor..mama veriyoruz,siringayla.emme 40 dakka suruyorsa mama 1 saati geciyor,esimle ben ugrasiyoruz onu verirken de..dun gecede bir baktim sirtina kadar altinq yapmis uyurken,haydi gecenin bir vakti soyduk herseyini.sakin de durmadigi agladigi icin hemen de giydirilmiyor..allahtan gobegi dusmustu,bugun ilk kz yikamayi planliyoruz..geceleri esimle yalniziz,gunduz anane geliyor..bebek disinda ev islerini de hallediyor saolsun..harika bir duyguymus gercekten..insan kendinden daha cok cocugunu seviyormus onu anladim ama bu kadar yorucu olacagini tahmin etmezdim:)
Sut konusunda da taze meyvalardan yapilmis komposto,incirden yapilmis komposto,humana cayi,tahin ,tahin/pekmez tuketmeye calisiyorum.boza da iyiymis,onu da ictim ara ara..protein agirlikli yemeklerde..sut geldi ama yeterli degil..
Allah Hepimize allah kolaylik versinsaglikla buyutelim isallah yavrularimizi..

Cok yoruldum gercekten bide dun 12den beri kakasinida yapmiyo çok geriyo kendini. Hic uyumadik
Canım sen kayısı çayı içmeyi denesen belki bebeğine de iyi gelir. Benimki de arada kakasını yapamıyor ben rezene çayı ve kayısı çayını içiyorum birkaç saat içinde zorlanmadan gayet kolay yapıyor kakasını

Reactions: iiz
canım yine şanslıymışsın sallayınca susuyomuş senin minik. benimki akşam üstü 5 den gece 11 e kadar hiiç susmadan ağlıyordu. göbeğiniz fıtık olmuştu resmen. sinirlerim iyice bosulmuştu. ayyy hiç hatırlamak istemiyorum. millet bu günleri iyi değerlendir tam sevmelik çağı bi daha gelmeyecek dediköe ben biran önce geçsin diyodum

Rezene ve kayısı çayı demle me mi sallama mı içiyorsun canım?

Herkese günaydın kızlar bende iki çocuk biri 22 aylık biri 25 günlük birde sureklı horlayıp beni delirten bir k.v var delircem birde akşam oğluna dıyorki oğlum sen dur zaten yorgunsun ... ben aksama kadar. Bacak bacak üstüne atıp yattığım icin ben yorulmuyorum birde böyle yemek yapmak zorunda kalmak falan catlayacagım güya yardıma geldı hanım eşimi doğrayacağım galiba kızlar encok ona sınır oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…