2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
valla 2 ve fazla çocugu olanların saygıyla önünde eğiliyorum :)
Teşekkür ediyorum.Ben biraz ara vermiş bulundum ortanca kızımla 7 yaş var miniğin arası.Asla 3. Çocuğu yapmam diyorsun eşim ve kızlarımım ısrarıyla yapmış bulundum.
Şimdide iyiki yapmışız bu minnağı diyorum.
Ama zor mu eh tabi zorlanıyorum ama kızlarım büyük olduğu için ,eşimde yardımcı olduğu için biraz işimi kolaylaştırıyorlar.

canım benim büyük olan da 2 yaşında benim de kv yanımda. ben şunu söylüyorum anne bugün şınu pişirsene diyorum mesela kendine kalsa elini kıpırdatmıyor

Inan bnde oyle diyorum millet ne guzel rrsimler cekiliyo bnmki hep agliyo bide arada uyuyo iste

Rezene iciyorum ama kayısıda icsem iyi olcak. Sagol cnim

Inan bnde oyle diyorum millet ne guzel rrsimler cekiliyo bnmki hep agliyo bide arada uyuyo iste
sorma canım biz de her sustuğu an foto çekerdik fotoğraflarının %80inde ağlarken çıkmış. ama üzülme geçiyor bak benimki 2 yaşına geldi Allaha şükür. ilk 3-4 ay zor evet ama geçiyor biraz sabırlı olmak gerekiyor sadece. ben her ağladığında kolik olduğunu bilmeme rağmen acaba bi yeri mi ağrıuo doktora mı götürsek diyordum ki eşim doktor buna rağmen anneler için çok sor gerçekten

Canim cocuga bibacd3 kullaniyorum kendim icin de saglikocaginkini basliyim dedim

canım sana tavsiyem hem süt hem gaz için rezene tane kimyon yıldız anason ve ısırganı demle günde 2 su bardağıniç bana iyi geliyordu anasonda bebeği rahatlatıyordu biraz sen içeceksin

Ya bana da yardim edin bu aralar gaz sancisi geceleri 3 4 saat aglama. Gaz yapacak diye hicbisi yemez oldum. Evde rezene ve anasonum var ben mi iceyim her gun

canım sana tavsiyem hem süt hem gaz için rezene tane kimyon yıldız anason ve ısırganı demle günde 2 su bardağıniç bana iyi geliyordu anasonda bebeği rahatlatıyordu biraz sen içeceksin
Yaptirdim bi karışım cnim var hepsi icinde ama banamisin demiyo yada bu demis hali belki daha fena olucaktik

Evet cnim bnde oyle diyorum kesin agrisi var anlayamiyorum diyorum

Gaz ilaci ne canim? Faydasini goruyor musun

Cok yoruldum gercekten bide dun 12den beri kakasinida yapmiyo çok geriyo kendini. Hic uyumadik

Ben de yorgun uykusuz ve umitsizim aksam 7 12 arasi hep aglio. Annenin ruh hali de etkiliomus dun esim sen biraz tv izle uzaklas sakinle dedi.. 15 dk sonra dondugumde bizim kiz babasinin gobeginde sakince uyuyordu. Sanirim yapilacak en onemli sey sabirli ve sakin olmak.

Aynen katiliyorum cnm annenin sitreski gergin hali bebege gecuyor dn 12 en son emzirdim hala aranio aglanio dedim esime pilim bitti patlasada sen bkcnm gudip bi yatmisim 2.30da kalktim bi bktum ikiside misil nisil uyuyo gece uykusune gecmis bile sabah esime sordm bnden sonra cok.aglandimo die hayr iki salladam anakucaginda hemen uyudu dioo saka gibi

Kızlar dün misafirlige gitmiştik ev biraz soğuktu galiba kızım orda usutmus gece hiç durmadı devamli kusuyo hiç uyumuyor ne yapabilirim yada usuttugunu kesin olarak nasıl anlayabilrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…