- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.921
Teşekkür ediyorum.Ben biraz ara vermiş bulundum ortanca kızımla 7 yaş var miniğin arası.Asla 3. Çocuğu yapmam diyorsun eşim ve kızlarımım ısrarıyla yapmış bulundum.valla 2 ve fazla çocugu olanların saygıyla önünde eğiliyorum :)
canım benim büyük olan da 2 yaşında benim de kv yanımda. ben şunu söylüyorum anne bugün şınu pişirsene diyorum mesela kendine kalsa elini kıpırdatmıyorHerkese günaydın kızlar bende iki çocuk biri 22 aylık biri 25 günlük birde sureklı horlayıp beni delirten bir k.v var delircem birde akşam oğluna dıyorki oğlum sen dur zaten yorgunsun ... ben aksama kadar. Bacak bacak üstüne atıp yattığım icin ben yorulmuyorum birde böyle yemek yapmak zorunda kalmak falan catlayacagım güya yardıma geldı hanım eşimi doğrayacağım galiba kızlar encok ona sınır oluyorum
Inan bnde oyle diyorumcanım yine şanslıymışsın sallayınca susuyomuş senin minik. benimki akşam üstü 5 den gece 11 e kadar hiiç susmadan ağlıyordu. göbeğiniz fıtık olmuştu resmen. sinirlerim iyice bosulmuştu. ayyy hiç hatırlamak istemiyorum. millet bu günleri iyi değerlendir tam sevmelik çağı bi daha gelmeyecek dediköe ben biran önce geçsin diyodum
Rezene iciyorum ama kayısıda icsem iyi olcak. Sagol cnimCanım sen kayısı çayı içmeyi denesen belki bebeğine de iyi gelir. Benimki de arada kakasını yapamıyor ben rezene çayı ve kayısı çayını içiyorum birkaç saat içinde zorlanmadan gayet kolay yapıyor kakasını
sorma canım biz de her sustuğu an foto çekerdik fotoğraflarının %80inde ağlarken çıkmış. ama üzülme geçiyor bak benimki 2 yaşına geldi Allaha şükür. ilk 3-4 ay zor evet ama geçiyor biraz sabırlı olmak gerekiyor sadece. ben her ağladığında kolik olduğunu bilmeme rağmen acaba bi yeri mi ağrıuo doktora mı götürsek diyordum ki eşim doktor buna rağmen anneler için çok sor gerçektenInan bnde oyle diyorummillet ne guzel rrsimler cekiliyo bnmki hep agliyo bide arada uyuyo iste
canım sana tavsiyem hem süt hem gaz için rezene tane kimyon yıldız anason ve ısırganı demle günde 2 su bardağıniç bana iyi geliyordu anasonda bebeği rahatlatıyordu biraz sen içeceksinInan bnde oyle diyorummillet ne guzel rrsimler cekiliyo bnmki hep agliyo bide arada uyuyo iste
Canim cocuga bibacd3 kullaniyorum kendim icin de saglikocaginkini basliyim dedimCanim bana da saglik ocagi ayni d vitaminini verdi. Ama bebegini takip eden bir vovuk doktorunuz varsa onun verecegi d vitaminini bekle dedi. Cunku doktorun muhtemelen multivitamin seklinde bisey yazar ikisini ayni anda kullanma dedi. Ertesi gun doktorumuza gittigimizde vitasanol diye bir multivitamin yazdi. Monoviti hic acmamis oldum. Aklinda olsun
canım sana tavsiyem hem süt hem gaz için rezene tane kimyon yıldız anason ve ısırganı demle günde 2 su bardağıniç bana iyi geliyordu anasonda bebeği rahatlatıyordu biraz sen içeceksin
Yaptirdim bi karışım cnim var hepsi icinde ama banamisin demiyo yada bu demis hali belki daha fena olucaktikcanım sana tavsiyem hem süt hem gaz için rezene tane kimyon yıldız anason ve ısırganı demle günde 2 su bardağıniç bana iyi geliyordu anasonda bebeği rahatlatıyordu biraz sen içeceksin
Evet cnim bnde oyle diyorum kesin agrisi var anlayamiyorum diyorumsorma canım biz de her sustuğu an foto çekerdik fotoğraflarının %80inde ağlarken çıkmış. ama üzülme geçiyor bak benimki 2 yaşına geldi Allaha şükür. ilk 3-4 ay zor evet ama geçiyor biraz sabırlı olmak gerekiyor sadece. ben her ağladığında kolik olduğunu bilmeme rağmen acaba bi yeri mi ağrıuo doktora mı götürsek diyordum ki eşim doktor buna rağmen anneler için çok sor gerçekten
Bende sabah ac karnla gaz ilacini veriym bir saat oyaliym onu sonra her iki memeyi de veriym kendisi birakana kadar gazini cikariym bugne kadar kollari kundak yapip ayakta uyutuyodm sallayarak ama oyle alissn istemiym artk kucagmda emer pozisyonda kendisi uyuyana kadar hafif hafif salliym bide kizlar ya ben her altini açisimda çişini yapiyo benide kendisini de batriyo hergm gunde 3 kez falan degstrym bunun önlemini nasil.alabilirm siz de oluyo mu
Benim kiz da agzindan sut gelio hala emmek istiyor ama anladim ben sancisi oluyor kuzumun napacagini bilmio memeye sarilioBenim ki de 40-50 dakika emiyor canım bıraksam daha emcek ama bu sefer de fazla geliyor çıkarıyor
Cok yoruldum gercektenbide dun 12den beri kakasinida yapmiyo çok geriyo kendini. Hic uyumadik
evet canım sen içeceksin 2 bardağı geçirme amaYa bana da yardim edinbu aralar gaz sancisi geceleri 3 4 saat aglama. Gaz yapacak diye hicbisi yemez oldum. Evde rezene ve anasonum var ben mi iceyim her gun
yok canım ağrıdan değil işte o merak etmeEvet cnim bnde oyle diyorum kesin agrisi var anlayamiyorum diyorum
canım miktarları farklıdır belkiYaptirdim bi karışım cnim var hepsi icinde ama banamisin demiyo yada bu demis hali belki daha fena olucaktik
Ben de yorgun uykusuz ve umitsizim aksam 7 12 arasi hep aglio. Annenin ruh hali de etkiliomus dun esim sen biraz tv izle uzaklas sakinle dedi.. 15 dk sonra dondugumde bizim kiz babasinin gobeginde sakince uyuyordu. Sanirim yapilacak en onemli sey sabirli ve sakin olmak.
sab kullaniyom canm evet bebegime iyi geliyoGaz ilaci ne canim? Faydasini goruyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?