2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar dün misafirlige gitmiştik ev biraz soğuktu galiba kızım orda usutmus gece hiç durmadı devamli kusuyo hiç uyumuyor ne yapabilirim yada usuttugunu kesin olarak nasıl anlayabilrim
Ben sicak koyuyorum ayagina karnina oyle geciyor. Bizde sut kesigi gibi kusma oldu bide bir kere yesil kaka sicK yaptim gecti. Sicak koy sende. Kusmasi devam etmiyorsa usuttugundendir

Bizimkide ananesinde çok güzel uyuyo.

Benim ki iki gunde bir gunde tek bi kere hickiriyo normal mi sizin gunde iki kere falan oluyoms

Ben sicak koyuyorum ayagina karnina oyle geciyor. Bizde sut kesigi gibi kusma oldu bide bir kere yesil kaka sicK yaptim gecti. Sicak koy sende. Kusmasi devam etmiyorsa usuttugundendir
Sağol canım kakasi normal ama süt kesigi gibi kusuyo bende sık sık emziriyorum ki anne sütü şifa diye inşallah hemen atlatırız

Kızlar dün misafirlige gitmiştik ev biraz soğuktu galiba kızım orda usutmus gece hiç durmadı devamli kusuyo hiç uyumuyor ne yapabilirim yada usuttugunu kesin olarak nasıl anlayabilrim
Eğer sana göre üşütme belirtisi fazlaysa dr.a götürmemi tavsiye ederim çünkü daha küçükler. Benim kızımda geçen hafta burnu tıkalıydı ve cok fazla dr.a götürdüm sadece serum fizyolojik verdi ama burnu tıkalı kalırsa ememez
Kizlar hickiriklar ne durumda benimkini gunde bir iki kere tutuyor muhakkak
Günde en az 4 defa hıçkırık tutuyor ve gazını alamadan tutmuşsa hıçkırırken kesinlikle kusuyor

Benim kiz da agzindan sut gelio hala emmek istiyor ama anladim ben sancisi oluyor kuzumun napacagini bilmio memeye sarilio
Melan-kolik5 kızlar benımkı de aynı agzından sut akıyor hala meme ıstıyor verınce de kusuyor yıne ıkı avuc dolusu kustu az once meme vermeınce de ac bırakıcam dıye vıcdan yapıyorum ne yapsam olmuyor derdını tam anlayamıyorum

Cnm sen kac ml veriyorsun. Bitene kadar istahlimi iciyor. Mama verince biberon sonuna dogru yavaslayarak iciyor aliyorum biberonu mesela . Benimkide surekli araniyor emzik almiyor. İctikten sonra gazini cikariyormusun yada basini dik tutup yuksek yatiriyor musun

benım tam 11
Doktor bize 3gun sonra deedi canim. Biz bugun 10 gunlk olduk hala dusmedi
benım tam 11. günn gecesi düştü. gece 3 -4 gıbı altını değiştiriken gördüm. hatta kanama oldu göbek düşerken normal dedi doktor. ip gıbı ınceldiyse düştü düşecek canım kaygılanma. ama düşünce büyük rahatlık . giydirirken kucaklarken korkuyor insan o mandal takılacak bir yere diye

bebek kaç gunluk oldu. canım benım 12-13 gun oldu dahadün biraz biraz ve bugun düzene gırmeye başladı kendiliğinden azalttı aglamaları .beşiğinde yatırmaya kalkarsam kıyamet kopuyor o ayrı tabı. ama emıp yatmaya başladı . bırazcık emdı altını değiştirdik. babası kucagına alıp konusuyor uzun uzun onu cok sevıyor ve sakınleşiyor ne anlatırsan anlat yuzune bak uzun uzun konus cok ıyı gelıyor aa bır baktım uyuttu babası

sen de dene. hepimiz benzer şeyler yasıyoruz bende 2 gun önce altını bir actım evde de yalnızım sırtına kadar kaka bır cırpındı elı yuzu yastık battanıye ne varsa kaka sadee kabaca kakayı sildim hemen yumusak havluya sarıp kucagıma aldım yoksa yırtıyor kendini o ara babsı yetişti de inceden temızleyıp temız kıyafet gıydırebıldık

acaba benım bebegımde mı kaka da zorlanıyor şimdi aklıma geldı ıkınıyor ama ben gaz için diye düşünüyordum

Gaz ilaci ne canim? Faydasini goruyor musun
Eccoomm canım premıum care bezlerınde çiş göstergesi var sarı çizgi mavi olunca çişini yapmış oluyor ondan kullan istersen. çok iyi oluyor ben beğendim.

çok huysuzlanınca kundak yapıp emziriyorum dlaıncada öyle uyutuyorum rahat edıyor

Gozunuz aydin bizimki de dussede rahatlasak.
Kanamayi nasil durdurdun peki? Yani basima gelirse ne yapmaliyim

canım
canım gazı olmadığına emin misin? bebeklerin gazı olduğunda da sürekli emmek isterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…