- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.941
Hickirik bizdede cok. Ozellikle cok icmisse oluyorKizlar hickiriklar ne durumda benimkini gunde bir iki kere tutuyor muhakkak
Ben sicak koyuyorum ayagina karnina oyle geciyor. Bizde sut kesigi gibi kusma oldu bide bir kere yesil kaka sicK yaptim gecti. Sicak koy sende. Kusmasi devam etmiyorsa usuttugundendirKızlar dün misafirlige gitmiştik ev biraz soğuktu galiba kızım orda usutmus gece hiç durmadı devamli kusuyo hiç uyumuyor ne yapabilirim yada usuttugunu kesin olarak nasıl anlayabilrim
Her buldugumuzu dener olduk vallacanım miktarları farklıdır belki
Bnimkide gunde en az 2 kere yakalaniyo hıçkırığaKizlar hickiriklar ne durumda benimkini gunde bir iki kere tutuyor muhakkak
Bizimkide ananesinde çok güzel uyuyo.Aynen katiliyorum cnm annenin sitreski gergin hali bebege gecuyor dn 12 en son emzirdim hala aranio aglanio dedim esime pilim bitti patlasada sen bkcnm gudip bi yatmisim 2.30da kalktim bi bktum ikiside misil nisil uyuyo gece uykusune gecmis bile sabah esime sordm bnden sonra cok.aglandimo die hayr iki salladam anakucaginda hemen uyudu dioo saka gibi
Sağol canım kakasi normal ama süt kesigi gibi kusuyo bende sık sık emziriyorum ki anne sütü şifa diye inşallah hemen atlatırızBen sicak koyuyorum ayagina karnina oyle geciyor. Bizde sut kesigi gibi kusma oldu bide bir kere yesil kaka sicK yaptim gecti. Sicak koy sende. Kusmasi devam etmiyorsa usuttugundendir
Hickirigin nie oldugunu bilmiyorumki cnmBenim ki iki gunde bir gunde tek bi kere hickiriyo normal mi sizin gunde iki kere falan oluyoms
Eğer sana göre üşütme belirtisi fazlaysa dr.a götürmemi tavsiye ederim çünkü daha küçükler. Benim kızımda geçen hafta burnu tıkalıydı ve cok fazla dr.a götürdüm sadece serum fizyolojik verdi ama burnu tıkalı kalırsa ememezKızlar dün misafirlige gitmiştik ev biraz soğuktu galiba kızım orda usutmus gece hiç durmadı devamli kusuyo hiç uyumuyor ne yapabilirim yada usuttugunu kesin olarak nasıl anlayabilrim
Günde en az 4 defa hıçkırık tutuyor ve gazını alamadan tutmuşsa hıçkırırken kesinlikle kusuyorKizlar hickiriklar ne durumda benimkini gunde bir iki kere tutuyor muhakkak
annem doyunca hickirip midesini büyütür dio :))))Hickirigin nie oldugunu bilmiyorumki cnm
Benim kiz da agzindan sut gelio hala emmek istiyor ama anladim ben sancisi oluyor kuzumun napacagini bilmio memeye sarilio
Cnm sen kac ml veriyorsun. Bitene kadar istahlimi iciyor. Mama verince biberon sonuna dogru yavaslayarak iciyor aliyorum biberonu mesela . Benimkide surekli araniyor emzik almiyor. İctikten sonra gazini cikariyormusun yada basini dik tutup yuksek yatiriyor musunMelan-kolik5 kızlar benımkı de aynı agzından sut akıyor hala meme ıstıyor verınce de kusuyor yıne ıkı avuc dolusu kustu az once meme vermeınce de ac bırakıcam dıye vıcdan yapıyorum ne yapsam olmuyor derdını tam anlayamıyorum
benım tam 11. günn gecesi düştü. gece 3 -4 gıbı altını değiştiriken gördüm. hatta kanama oldu göbek düşerken normal dedi doktor. ip gıbı ınceldiyse düştü düşecek canım kaygılanma. ama düşünce büyük rahatlık . giydirirken kucaklarken korkuyor insan o mandal takılacak bir yere diyeDoktor bize 3gun sonra deedi canim. Biz bugun 10 gunlk olduk hala dusmedi
Gunaydin herkese..yanliz olmadigimi bilmek cok guzel:))ben bu isi beceremiyorum diyordum ki,biraz okuma firsatim oldu tum beneklerde benzer sorunlar..dun benim dr kontrolum vardi,ne olur iceri geri koyun dedim:))bir haftalik olduk,pertimiz cikti simdiden esimle benim..benim kizim da ciglik cigliga agliyor,zor susturuyoruz..ilk gunler benim modalim bozuktu cok emmiyor diye..emzirme terapistine gittik esimle 1 seans..o biraz nasil tutacagimi falan gosterdi..simdi daha sik emziriyorum,bazen 40 dakka duruyor,canim cok yaniyor..mama veriyoruz,siringayla.emme 40 dakka suruyorsa mama 1 saati geciyor,esimle ben ugrasiyoruz onu verirken de..dun gecede bir baktim sirtina kadar altinq yapmis uyurken,haydi gecenin bir vakti soyduk herseyini.sakin de durmadigi agladigi icin hemen de giydirilmiyor..allahtan gobegi dusmustu,bugun ilk kz yikamayi planliyoruz..geceleri esimle yalniziz,gunduz anane geliyor..bebek disinda ev islerini de hallediyor saolsun..harika bir duyguymus gercekten..insan kendinden daha cok cocugunu seviyormus onu anladim ama bu kadar yorucu olacagini tahmin etmezdim:)
Sut konusunda da taze meyvalardan yapilmis komposto,incirden yapilmis komposto,humana cayi,tahin ,tahin/pekmez tuketmeye calisiyorum.boza da iyiymis,onu da ictim ara ara..protein agirlikli yemeklerde..sut geldi ama yeterli degil..
Allah Hepimize allah kolaylik versinsaglikla buyutelim isallah yavrularimizi..
acaba benım bebegımde mı kaka da zorlanıyor şimdi aklıma geldı ıkınıyor ama ben gaz için diye düşünüyordumCanım sen kayısı çayı içmeyi denesen belki bebeğine de iyi gelir. Benimki de arada kakasını yapamıyor ben rezene çayı ve kayısı çayını içiyorum birkaç saat içinde zorlanmadan gayet kolay yapıyor kakasını
Gaz ilaci ne canim? Faydasini goruyor musun
Gozunuz aydin bizimki de dussede rahatlasak.benım tam 11
benım tam 11. günn gecesi düştü. gece 3 -4 gıbı altını değiştiriken gördüm. hatta kanama oldu göbek düşerken normal dedi doktor. ip gıbı ınceldiyse düştü düşecek canım kaygılanma. ama düşünce büyük rahatlık . giydirirken kucaklarken korkuyor insan o mandal takılacak bir yere diye
annem doyunca hickirip midesini büyütür dio :))))
canımMelan-kolik5 kızlar benımkı de aynı agzından sut akıyor hala meme ıstıyor verınce de kusuyor yıne ıkı avuc dolusu kustu az once meme vermeınce de ac bırakıcam dıye vıcdan yapıyorum ne yapsam olmuyor derdını tam anlayamıyorum
canım gazı olmadığına emin misin? bebeklerin gazı olduğunda da sürekli emmek isterler.Melan-kolik5 kızlar benımkı de aynı agzından sut akıyor hala meme ıstıyor verınce de kusuyor yıne ıkı avuc dolusu kustu az once meme vermeınce de ac bırakıcam dıye vıcdan yapıyorum ne yapsam olmuyor derdını tam anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?