- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.961
Cnim bnimkide öyle iki memeyi veriyorum 15 20 dk sonra 30 cc mama veriyorum hala aranıyo ama tok. Emzik emiyo bos oldugunu anlayinca çığlık çığlığa kalıyo. Bence memede olmayi sevdikleri icin istiyolar acliktan değil. Cunku yeri geliyo 2 saat icinde 3 kere emiyo az bi dalıyo kalkınca hala aranıyo@Melan-kolik5 kızlar benımkı de aynı agzından sut akıyor hala meme ıstıyor verınce de kusuyor yıne ıkı avuc dolusu kustu az once meme vermeınce de ac bırakıcam dıye vıcdan yapıyorum ne yapsam olmuyor derdını tam anlayamıyorum
Benımkı de aynı canım ama grrcekten tokmu yoksa doymadı mı anlayamıyorum oyuzdrn nezaman istese meme verıyorum 40 ı cıkınca duzen olur dıyor herkes 40 ına yaklasan arkadaslardan bu konuda yorumları beklıyoruzCnim bnimkide öyle iki memeyi veriyorum 15 20 dk sonra 30 cc mama veriyorum hala aranıyo ama tok. Emzik emiyo bos oldugunu anlayinca çığlık çığlığa kalıyo. Bence memede olmayi sevdikleri icin istiyolar acliktan değil. Cunku yeri geliyo 2 saat icinde 3 kere emiyo az bi dalıyo kalkınca hala aranıyo
Kizlar dogum yapali 2 hafta oldu az az gelen kanamam bugün yoğun kırmızı olarak geldi doktora gitmeli miyim?
@Melan-kolik5 kızlar benımkı de aynı agzından sut akıyor hala meme ıstıyor verınce de kusuyor yıne ıkı avuc dolusu kustu az once meme vermeınce de ac bırakıcam dıye vıcdan yapıyorum ne yapsam olmuyor derdını tam anlayamıyorum
17 gün oldu banamisin demiyo :))Benımkı de aynı canım ama grrcekten tokmu yoksa doymadı mı anlayamıyorum oyuzdrn nezaman istese meme verıyorum 40 ı cıkınca duzen olur dıyor herkes 40 ına yaklasan arkadaslardan bu konuda yorumları beklıyoruz
normal dogum mu sezerysn mi oldn canimKizlar dogum yapali 2 hafta oldu az az gelen kanamam bugün yoğun kırmızı olarak geldi doktora gitmeli miyim?
Canim süt kesigini bizimlide yapiyor. Annem süt kesigi gibi olan iyi diyor.doyduguna ve büyüdügüne delaletmis :) Eger Sade süt olursa o üsütmeden oluOrmus.bilmiyorum ne kadar dogru Ama Ben annehme güveniyom:)Sağol canım kakasi normal ama süt kesigi gibi kusuyo bende sık sık emziriyorum ki anne sütü şifa diye inşallah hemen atlatırız
Kızlar bu hafta emzirme haftası. Hepinizin emzirme haftasını kutluyorum. Biz de 43 günlük olduk bugün. Birçok şeyimiz düzene girdi. Benim kanamam da tam 40. gün bitti. çok gazımız yok ama ben yine de tane kimyon ile rezene karışımı içiyorum. Kızlar biraz sabır. Sürekli emme ihtiyaçları 40 a yakın gerçekten azalıyor ve daha uzun uyuyorlar. Ve biliyor musunuz? Benim oğlan bugün itibari ile agulamaya başladı:) cennetten hediyelerimiz onlar bizim..
Ben ben ben aglamadıgım gun yok saka gibiLohusa depresyonuna girdiğini hisseden var mı ?
Ben ben ben aglamadıgım gun yok saka gibiLohusa depresyonuna girdiğini hisseden var mı ?
Masallah canim bebegine ne mutlu sana bizde dun 40 bitti bikac seyimiz duzene girdi bizzimde.ama inanamiyorum.kndime bile dillendirmiyorum.nazar degdircem.diee
En güzel zamanlarına girmişsiniz agular, sizi dinlemeler olacak ne mutlu size.Bizde 3.haftamızı bitirdik hayırlısıyla .Kızlar bu hafta emzirme haftası. Hepinizin emzirme haftasını kutluyorum. Biz de 43 günlük olduk bugün. Birçok şeyimiz düzene girdi. Benim kanamam da tam 40. gün bitti. çok gazımız yok ama ben yine de tane kimyon ile rezene karışımı içiyorum. Kızlar biraz sabır. Sürekli emme ihtiyaçları 40 a yakın gerçekten azalıyor ve daha uzun uyuyorlar. Ve biliyor musunuz? Benim oğlan bugün itibari ile agulamaya başladı:) cennetten hediyelerimiz onlar bizim..
bizde 48 günlk.oldk bizimde cogu şeyimz düzene girdi özellikle uyku düzenmiz oldu bizmkide arada bogazdn sesler cikariyo galiba agulayack artk :)) bide goz temasi kuruyoz arada yan tarafa geciyom oda gözuyle benm gectigm tarafa bakiyo cok tatli oluyo gittikceKızlar bu hafta emzirme haftası. Hepinizin emzirme haftasını kutluyorum. Biz de 43 günlük olduk bugün. Birçok şeyimiz düzene girdi. Benim kanamam da tam 40. gün bitti. çok gazımız yok ama ben yine de tane kimyon ile rezene karışımı içiyorum. Kızlar biraz sabır. Sürekli emme ihtiyaçları 40 a yakın gerçekten azalıyor ve daha uzun uyuyorlar. Ve biliyor musunuz? Benim oğlan bugün itibari ile agulamaya başladı:) cennetten hediyelerimiz onlar bizim..
Bn iyi hissediyorum simdilik. Dün emzirdim oglumu ananesine biraktim bizde esimle ciktik sahile falan daha iyi hissettim. Tavsiye ederimLohusa depresyonuna girdiğini hisseden var mı ?
evet dışarı çıkmak çok iyi geliyor. ben de bazen ikisini de babaanne ve dedeye bırakıp bi saatliğine çıkıyoruz çok iyi geliyor.Bn iyi hissediyorum simdilik. Dün emzirdim oglumu ananesine biraktim bizde esimle ciktik sahile falan daha iyi hissettim. Tavsiye ederim
Ay ne ıyi geldi yazdiklarin cnim yaa. Insallah herkesin kolay gecer bu sureciKızlar bu hafta emzirme haftası. Hepinizin emzirme haftasını kutluyorum. Biz de 43 günlük olduk bugün. Birçok şeyimiz düzene girdi. Benim kanamam da tam 40. gün bitti. çok gazımız yok ama ben yine de tane kimyon ile rezene karışımı içiyorum. Kızlar biraz sabır. Sürekli emme ihtiyaçları 40 a yakın gerçekten azalıyor ve daha uzun uyuyorlar. Ve biliyor musunuz? Benim oğlan bugün itibari ile agulamaya başladı:) cennetten hediyelerimiz onlar bizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?