- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.981
Bnde sut kesiginin iyi oldugunu biliyorum.Canim süt kesigini bizimlide yapiyor. Annem süt kesigi gibi olan iyi diyor.doyduguna ve büyüdügüne delaletmis :) Eger Sade süt olursa o üsütmeden oluOrmus.bilmiyorum ne kadar dogru Ama Ben annehme güveniyom:)
Kızlar bu hafta emzirme haftası. Hepinizin emzirme haftasını kutluyorum. Biz de 43 günlük olduk bugün. Birçok şeyimiz düzene girdi. Benim kanamam da tam 40. gün bitti. çok gazımız yok ama ben yine de tane kimyon ile rezene karışımı içiyorum. Kızlar biraz sabır. Sürekli emme ihtiyaçları 40 a yakın gerçekten azalıyor ve daha uzun uyuyorlar. Ve biliyor musunuz? Benim oğlan bugün itibari ile agulamaya başladı:) cennetten hediyelerimiz onlar bizim..
Bn iyi hissediyorum simdilik. Dün emzirdim oglumu ananesine biraktim bizde esimle ciktik sahile falan daha iyi hissettim. Tavsiye ederim
Ben ben ben aglamadıgım gun yok saka gibi
Ben varım canım..ustune tek başımayım ve iki çocukla çok zorlaniyorum..uykuya hasret kalmisim..Lohusa depresyonuna girdiğini hisseden var mı ?
Canım bizde de hickirik coktur..bence normaldir.Kizlar hickiriklar ne durumda benimkini gunde bir iki kere tutuyor muhakkak
Bende bir memeyi veriyorum.digerini verdiğimde tutmuyor demekki doyuyor.Canim benim sutum cok o yuzden 1 meme yetiyor digerini sagip buzluga atiyorum. Az sut geleni veriyorum kanallarim tikali Acilsin diye
Biz 3. Gün doktor kontrolunden sonra avm ye gittik kahve ictik bebekle :)) ama gaz sorunumuz yoktu tabi :)şaka mıben tuvalete zor giriyorum kimi zaman. Maşallah size yarın 1 aylık olucak dr. kontrolleri.dışında evden burnumu çıkarmadım sanırım ben beceremiyorum
Bence evdekilerin yardım etmelerini sağlamalısın sen güçsüz kalırsan bebeğine stresin gećer hatta bir müddet sonra baya yorgun düşersin.Inan bana tecrübeyle sabittir bende aynısını yaptım sonra bunalıma girmiştim diğer kızlarımda.ben güçlü durayım derken yıkılacam gizli ağlıyorum gece eşim uyanmasın işe dinç gitsin diye uyandırmıyorum annemi de uyandırmıyorum bebeğin sesini duyarlarsa uyanıyolar.. Böyle hönk hönk ağlayıp bağırasım var
Hahaha sen devam et o zaman :) güzel taktikcanım mastit ve bu can çekmesi başka sanki:) ya da belki aynıdır . kardeşim kazan dibi doğdu . ben 13 yaşındaydım. çokta iyi emiyordu:) gögüsleri sert değildi annemin. birde o yemek koktuğunda ve annem bu ne güzeel bir yemek kokusu dediğinde ben yanındaydım. ondan böyle net hatırlıyorum. ama dediğin gibi olabilir:) ama benim işime geliyor. ayy şu koktu dediğimde etraf pervane oluypr:)))
Bana bişi demedi dr canım bende direkt verdim yavruma hiç beğenmedi. Senin gibi yapayım bari çok üzülüyorum o tükürürken. KıyamamSlmhtp Colinox damlayı bizde kullanıyoruz doktorumuz kendi sütünle seyreltip öyle vereceksin dedi. Bende tatlı kaşığına göğsümden süt sıkıyorum sonra damlayı damlatıp karıştırıyorum iyice ondan sonra bebeğe veriyorum canım. Sen direk mi veriyorsun damlayı nasıl kullanmanı tavsiye etti doktorun
Marketlerde de satılıyor canım ama ben aktardan aldım daha iyi geldicanım kayısı çayını nerden alıyosun?
Rezene demleme içiyorum ama kayısı çayının demlemesini bulamadım onu sallama içiyorum canımRezene ve kayısı çayı demle me mi sallama mı içiyorsun canım?
Benimde canım bitti sanıyorum bir iki gün olmuyor hiç sonra bi geliyo pet dolacak nerdeyseKizlar dogum yapali 2 hafta oldu az az gelen kanamam bugün yoğun kırmızı olarak geldi doktora gitmeli miyim?
Ben kusunca vermiyorum canım öyle çok kusmasi yok ağzındakini çıkartıyor ama yine de vermiyorum. Benimki de kustuktan sonra tekrar istiyor emzik veriyorum ağzına. Yatirdigimda emziği emip aglamadan yatıyorsa doydugunu anlıyorum. Ağlarsa demek ki doymamış diyip tekrar emziriyorum. Emzikle dengeliyoruz yani senin bebeğin emzik alıyorsa deneyebilirsin benceMelan-kolik5 kızlar benımkı de aynı agzından sut akıyor hala meme ıstıyor verınce de kusuyor yıne ıkı avuc dolusu kustu az once meme vermeınce de ac bırakıcam dıye vıcdan yapıyorum ne yapsam olmuyor derdını tam anlayamıyorum
Yanlız değilsin canımşaka mıben tuvalete zor giriyorum kimi zaman. Maşallah size yarın 1 aylık olucak dr. kontrolleri.dışında evden burnumu çıkarmadım sanırım ben beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?