2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

hadi darısı başıma :)

Bn iyi hissediyorum simdilik. Dün emzirdim oglumu ananesine biraktim bizde esimle ciktik sahile falan daha iyi hissettim. Tavsiye ederim

şaka mı ben tuvalete zor giriyorum kimi zaman. Maşallah size yarın 1 aylık olucak dr. kontrolleri.dışında evden burnumu çıkarmadım sanırım ben beceremiyorum

Dün bizim 1 aylık aşımız vardı..asimizi olduk..kizim çok güzek kilo almış..ben tahmin etmiyordum böyle güzek kilo aldığını.demekki. sütüm ona yetiyor..bide kızımın dili pamukçu vardı ilaç verdi..ilaci bi beze döküp dilini onunla silicem.bizde bu kadar.

şaka mı ben tuvalete zor giriyorum kimi zaman. Maşallah size yarın 1 aylık olucak dr. kontrolleri.dışında evden burnumu çıkarmadım sanırım ben beceremiyorum
Biz 3. Gün doktor kontrolunden sonra avm ye gittik kahve ictik bebekle :)) ama gaz sorunumuz yoktu tabi :)

Bence evdekilerin yardım etmelerini sağlamalısın sen güçsüz kalırsan bebeğine stresin gećer hatta bir müddet sonra baya yorgun düşersin.Inan bana tecrübeyle sabittir bende aynısını yaptım sonra bunalıma girmiştim diğer kızlarımda.
Bebeğin için kendine iyi davranman gerek.Özellikle uykunu iyi alman gerek diğer annelerinde aynı şekilde.
Kolay gelsin..

Hahaha sen devam et o zaman :) güzel taktik

Bana bişi demedi dr canım bende direkt verdim yavruma hiç beğenmedi. Senin gibi yapayım bari çok üzülüyorum o tükürürken. Kıyamam

Kızlar nacizane bir tavsiyem olacak aldınız mı bilmiyorum baby nest gerćekten çok kullanışlı.Beşik kullanmanızda içine koyduğunuz zaman bebek hem üşümüyor yada sarılmış gibi hissediyor.Yanında uatòran varsa yatağa yanına koyup kullanabilir hem beşikteymiş gibi olur hemde yanınızda olur.
Mama yediren varsa chicconun anne memesi şeklinde başlığı olan biberonu var gerçekten gaz yapmıyor yada yapsada gazı çıkarması kolay oluyor.
Tabi bunlar benim kullandığım araç gereçler yani bana fazlasıyla faydası oluyor.

Ben kusunca vermiyorum canım öyle çok kusmasi yok ağzındakini çıkartıyor ama yine de vermiyorum. Benimki de kustuktan sonra tekrar istiyor emzik veriyorum ağzına. Yatirdigimda emziği emip aglamadan yatıyorsa doydugunu anlıyorum. Ağlarsa demek ki doymamış diyip tekrar emziriyorum. Emzikle dengeliyoruz yani senin bebeğin emzik alıyorsa deneyebilirsin bence

Kızlar doktorumuz gaz sancısı için biogai ve metsil vermişti. Metsili bugun kullanmaya başladım sabah saat 10 ve öglen 4 te verdim 8 damla. Bebeğim şimdi iki kere yediğini çıkardı ilacın yan etkisinde kusma var o mu yaptı acaba ya emzirmeye korkuyorum gene kusar diye (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…