2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Email olayını biz çözemedik almıyor bir türlü.Nasıl alıştırdın ne kararmışken verdin ben beceremedim Figer kızlarımda almamıştı emziği çok istedim ama.

Canım benim 20sinden sonra bile biraz düzene girdi. Gece uykularimiz düzenli gündüz de artık çok uyumuyor kucak ve konuşmak istiyor sürekli. Mamayı falan da düzene oturttuk o da alıştı emme ve mama düzenine maşallah diyeyim şimdilik çok büyük sıkıntımız yok. Sadece anne sütünden sonra çok uyumuyor ama mamadan sonra hemen uyuyor

Canım kendini üzme sütüne zarar verirsin. Benim üzüntüden gitti sütüm. Biz mama veriyoruz mamadan sonra 3 saat uyuyor kesin. O sırada bende bir saatliğine çıkıyorum dışarı iyi oluyor cidden. Sende bebeğin uyuyorken imkanın varsa yarım saatliğine bile olsa çık bence sana da çok iyi gelir

Email olayını biz çözemedik almıyor bir türlü.Nasıl alıştırdın ne kararmışken verdin ben beceremedim Figer kızlarımda almamıştı emziği çok istedim ama.
1 haftalıkken verdim canım. Başta almadı ama kucağımda sallayarak inat ettim çok uykusu gelince aldı. O şekilde uyuyunca da alıştı. Bir de sanırım bebeğin emme refleksiyle de ilgiliymis emzik. Bizimkinin emme refleksi çok yüksek o yüzden çok zorlanmadik canım. Mamajoo diye bir emzik var e bebekten almıştım onu çok kolay aldı canım denemediysen deneyebilirsin istersen belki alır. Ama karnı tok ve uykuluyken verirsen alır muhtemelen biz öyle alıştırdık

Ben varım canım..ustune tek başımayım ve iki çocukla çok zorlaniyorum..uykuya hasret kalmisim..

cnm Allah yardımcın olsun çok büyük sabır...

ates, huzursuzluk filsn yaptı mı ? Biz de yarın vurulucaz..

Biz 3. Gün doktor kontrolunden sonra avm ye gittik kahve ictik bebekle :)) ama gaz sorunumuz yoktu tabi :)

valla maşallah biz memeye yapışık yaşadığımız için çok zor

babynest aldım ben ama düşündüğüm gibi çok kullanamadım ana kucağına koyuyorum

işte kesintisiz uyuduğu 3 saat ennfazla haftada 2 veya 3 gündüzleri.. Valla belki de ben beceremiyorum

Zamanla düzene girer canım biz de 20 günlük olduk ondan sonra uykusu falan daha bir düzene girdi. Onun öncesinde ben de çok zorlandim

şaka mı ben tuvalete zor giriyorum kimi zaman. Maşallah size yarın 1 aylık olucak dr. kontrolleri.dışında evden burnumu çıkarmadım sanırım ben beceremiyorum
Evde uyumayan gazdan çıldıran bebek dışarda uyuyor gazı da gayet güzel çıkıyor. Herkes ne kadar uslu diyor

Dün gece hiç uyumadık. Kucağımda uyuyor yerine koyunca kıpır kıpır uyanıyor. Herkes kucağa alışmış diyor. Hatta bi ara ben de dedim. Sonra düşündüm beşikte emzirip gazını alamayacağım göre benim bir hatam yok Bugün kundak yaptım 4 saat sonunda ben uyandırdım. Kundaktan mı tesadüfen mi bu gece görücez bakalım

Ya 1 saat mememde duran, dalmıstır diye anakucağına koyduğumda uyanan evlat, uyandığınd babasının kucağında uykuya daldı ve yatakta beraber yatıyolar. Ben bütün gece boşuna mı oturarak uyuyorum yani

hediye geldi.cnm var ama kalın geldi.kuması bana cocuk ıcınde daralıyo sanki bağlamayı becerememiş de.olabilirim. Amazonas marka, yurtdışı ürünü sanırım tr de bulamadm

Aslında beni ve biberonu çok güzel emiyor 1 ay erken doğmasına rağmen güçlü emiyor .Ama emziği reddediyor.Dediğin gibi uyku arasında ve yazdığın markayı deneyeyim birde .
Çok teşekkür ederim tavsiyen için.

Sağol canım..asi bize ateş yapmadı ..insallah sizdede olmaz.

hediye geldi.cnm var ama kalın geldi.kuması bana cocuk ıcınde daralıyo sanki bağlamayı becerememiş de.olabilirim. Amazonas marka, yurtdışı ürünü sanırım tr de bulamadm
Benim neko marka. Evde değil de dışarıda dene bi. Dışarı çıkınca hemen uyuyor. Belki seninkide dışarı çıkınca durur içinde

Bnimkide oyle kucakta uyuyo yataginda asla uyumuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…