- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.021
biz hemen acile gittik önemli beklemeyelim diye devlete gittik çunku yakındaydı acilde k vitamini yapacagız denildi içimize sinmedi ordan dogum hastanesine gittik çocuk doktoru baktı gayet normal düşerlen kanama yapar bir şeye gerek yok ama siz rahat edin diye batıkon dökeyim dedi o kadar zaten ertesi gun kanama kalmamıstı ve dıger gun gece düştü.Gozunuz aydin bizimki de dussede rahatlasak.
Kanamayi nasil durdurdun peki? Yani basima gelirse ne yapmaliyim
Evet canım takip ediyorlar artık. Çıngırağı başında sağa sola doğru sallıyorum takip ediyorbizde 48 günlk.oldk bizimde cogu şeyimz düzene girdi özellikle uyku düzenmiz oldu bizmkide arada bogazdn sesler cikariyo galiba agulayack artk :)) bide goz temasi kuruyoz arada yan tarafa geciyom oda gözuyle benm gectigm tarafa bakiyo cok tatli oluyo gittikce
Bende çok sık banyo yaptirmiyorum canım havalar biraz serin olduğu için ısıtıcı yakiyorum bende ama güvenemiyorum yine de hapsiriyor çünküBide kizlar kac gunde bir banyo yapiyosnz ben bir haftadr yapamadm havalar soguk die dun isitici aldk artk onu yakip yapacam
Dün bizim 1 aylık aşımız vardı..asimizi olduk..kizim çok güzek kilo almış..ben tahmin etmiyordum böyle güzek kilo aldığını.demekki. sütüm ona yetiyor..bide kızımın dili pamukçu vardı ilaç verdi..ilaci bi beze döküp dilini onunla silicem.bizde bu kadar.
Hapşırmasından korkma canım. Hasta olduğu anlamına gelmiyor. Banyodan sonra sıcak buharın etkisiyle burnundakileri atıyor. Hapsurdukça biz karı koca seviniyoruz hattaBende çok sık banyo yaptirmiyorum canım havalar biraz serin olduğu için ısıtıcı yakiyorum bende ama güvenemiyorum yine de hapsiriyor çünkü
Annesi üzülme olur böyle minik şeyler.Tırnakları kâğıt gibi bu yüzden uzamasına izin verme ve eldivensiz bırakma tabi.Hatta ben bazen eldivenleri çıkartıyor diye giydirmediğim çoraplarından ayırdım eldiven yerine kullanıyorum.Onu çıkartamıyor tabi esnek ve yumuşak dokulu çorap e - bebekten eldiven diye kullanmak için almıştım.Bebegmn eldivenlerini cikarttm az evvel mutfaga bulask yikamak icn gittm bi geldm yüzü kan icindeyüzünü çizmis hem burnunu hem goz altini hemde alnini cok kotü agladi cok cani yandi galiba şuan cok kotu vicdan azabi cekiyorm
canım bana da emdıgı halde aranıyorsa actır dedı hemşireler 2 gun mama verdım kendı sutumu de sagdım karıstırdım mamayla aynı zamanda emzırdımde sonra çocuk doktorumuza gıttık sütün doyurmus zaten ddi. mamaya gerek yok kes mamayı dedı kestım bugun tekrar gıttım hem boydan uzamıs hem kılo almısCnim bnimkide öyle iki memeyi veriyorum 15 20 dk sonra 30 cc mama veriyorum hala aranıyo ama tok. Emzik emiyo bos oldugunu anlayinca çığlık çığlığa kalıyo. Bence memede olmayi sevdikleri icin istiyolar acliktan değil. Cunku yeri geliyo 2 saat icinde 3 kere emiyo az bi dalıyo kalkınca hala aranıyo
çorap takmak hic aklima gelmemişti ya yüzüne baktikca kendimi cok suclu hissediyorum canm bu arada kac yaşindasn 3 cocuklu heralde bu topikde bi sensn 3 prensesn var dimi:) bizden daha cok tecrubelisn aklina gelen bebekle ilgili şeyleri bizmle paylaşir msnAnnesi üzülme olur böyle minik şeyler.Tırnakları kâğıt gibi bu yüzden uzamasına izin verme ve eldivensiz bırakma tabi.Hatta ben bazen eldivenleri çıkartıyor diye giydirmediğim çoraplarından ayırdım eldiven yerine kullanıyorum.Onu çıkartamıyor tabi esnek ve yumuşak dokulu çorap e - bebekten eldiven diye kullanmak için almıştım.
sütünü sür 2-3 saate bıle duzeltıyor mucize gibi. ben hıc eldıven takmıyorum ki eli hep açıkBebegmn eldivenlerini cikarttm az evvel mutfaga bulask yikamak icn gittm bi geldm yüzü kan icindeyüzünü çizmis hem burnunu hem goz altini hemde alnini cok kotü agladi cok cani yandi galiba şuan cok kotu vicdan azabi cekiyorm
yüzünü cizmiyo mu canm ben cok korkuym gozune sokar diesütünü sür 2-3 saate bıle duzeltıyor mucize gibi. ben hıc eldıven takmıyorum ki eli hep açık
Sevindim canım emzik gerçekten çok kurtarıcı birşey anneyi baya rahatlatıyor :) birkaç kere uyurken alırsa sonra alışır benim ki uyumasa bile bazen emmek istiyor karnı toksa emziği veriyorum ağzına kendi kendine sesler çıkararak yatıyor aglamadan ya da bir süre sonra kendi kendine uyuyor o arada bende işimi yapabiliyorum çok rahat ettim :)Melan-kolik5 ne kadar teşekkür etsem az ..
Hiç uykuluyken emziği denememiştim .Denedim ve yarım saattir emzik ağzında ve muck muck çekiyor.Sevinçten ağliciimm ..
İnşallah devam eder dediğin emziğide alıcak bakalım şimdi verdiğim nuk marka ama onu bile almış bulundu.
Tecrübelerimizle birbirimize destek olmamız burada gerçekten harika3. Çocuğum ama devam ederse inşallah ilk emzik almayı başardığım olacak
Benim ki bazen altını değiştirirken ya da giydirirken de çok hapsiriyor canım korkuyorum bende acaba üşüyor mu diyeHapşırmasından korkma canım. Hasta olduğu anlamına gelmiyor. Banyodan sonra sıcak buharın etkisiyle burnundakileri atıyor. Hapsurdukça biz karı koca seviniyoruz hatta
benimki de oyle canm altini degissem yada elbilerini hemen hapsiriyo hatta ne cabuk usüttu diyodum kendi kendime :)))Benim ki bazen altını değiştirirken ya da giydirirken de çok hapsiriyor canım korkuyorum bende acaba üşüyor mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?