2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canim bi de senin gogsunde var mi sana baktilar mi? Anne tedavisi nasil oluyor

Merhaba güzel anneler,geçmişi okumayı ancak bitirdim.hızınıza yetişemiyorum.
Kızım 11 günlük oldu. Emzir,gazını çıkar,uyut,dinlen..kısır döngüdeyiz:)
Bazen çok huysuz oluyor,bazen memeyi almak istemiyor,düzenimiz yok.her gün değişiyor hanımefendi:)
Başlarda memede uyuyordu artık memede uyumuyor,memede mayışıyor Oto koltuğu pusetinde sallayarak uyutuyoruz.anne yanı beşiğinde 3gece uyudu.abimler Tinny love marka beşik almışlar salonda onda uyutuyoruz. Çok memnun kaldık gece gündüz onda uyutuyoruz.
Altını açarken,üstünü değiştirirken çok ağlıyor.altını açarken ıslak mendilini sıcak suyla ıslattım yine de ağlamaya devam ediyor.üstünü giydirmeye başlayınca ağlaması yavaşlıyor.
Bir de şimdilik dokunmaktan hiç hoşlanmıyor.kucağa yeni yeni alışıyor,şimdilik fazla kucak da sevmiyor.

kızım emzik almıyor.emZik verince öğürüyor,ve memede daha uzun süre kalıyor.siz nasıl emziğe alıştırdınız?

yüzünü cizmiyo mu canm ben cok korkuym gozune sokar die
çok az çiziyor. basındna hıc ayılmıorum ki ben iş falan yapmıyorum zaten annem eşim ve yardım eden biri var belki ondan bilmiyorum. tırnalarının ucları sankı kemsısım gıbı kendılıgıdnen kırıldı düzeldi belkide ondan

kızlar sezeryan dikiş yerinde iz kalmasın diye bir şey kullanıyor musunuz ? doktorum bana gerek yok dedi

altını değiştiriken benım bebegımde cok aglıyor çıplaklıktan rahatsız oluyorlar demek ki . ben altını ılık suya batırılmıs pamukla temızlıyor mınık havluyla kuruluyor zeytınyagı suruyorum pamukla. kaka yapınca hıc yapısmıyor tertemız cıkıyr popo sankı kakayı baskası yapmıs

kızım emzik almıyor.emZik verince öğürüyor,ve memede daha uzun süre kalıyor.siz nasıl emziğe alıştırdınız?
ben 1 kere vermeyı denedım öğürdü bir daha denemdim emsin çocuk bence ve uyusun diye düşündüm vermeyeceğim ben gereksiz bence

Benimkide emzik almiyo. Uykudayken veriyorum. Atinca emzige vuruyorum ses cikiyor oyle aliyor. Yada acsa aliyir biberon zannediyor onu. Emince ac oldugunu anliyorum. Tok kesinlikle almiyor oguruyor. . Ben de tokken bermek istiyorum meme almasin diye. Bir suru marka denedim yok

Bende corap takiyorum arada bazi eldivenler bol kolay cikiyor elinden. Corapla daha iyi oluyor.

Melan-kolik5 tavsiyesi üzerine uyku halindeyken ve tok karna verdim ilk defa tuttu ve emdi emziği.Benimkide öğürüyordu ama Sanırim devam edecek sende dene istersen.
Kolay gelsin şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…