- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.041
Ay hasta olmasınlar da kıyamam daha çok küçükler ya :)benimki de oyle canm altini degissem yada elbilerini hemen hapsiriyo hatta ne cabuk usüttu diyodum kendi kendime :)))
Dün bizim 1 aylık aşımız vardı..asimizi olduk..kizim çok güzek kilo almış..ben tahmin etmiyordum böyle güzek kilo aldığını.demekki. sütüm ona yetiyor..bide kızımın dili pamukçu vardı ilaç verdi..ilaci bi beze döküp dilini onunla silicem.bizde bu kadar.
çok az çiziyor. basındna hıc ayılmıorum ki ben iş falan yapmıyorum zaten annem eşim ve yardım eden biri var belki ondan bilmiyorum. tırnalarının ucları sankı kemsısım gıbı kendılıgıdnen kırıldı düzeldi belkide ondanyüzünü cizmiyo mu canm ben cok korkuym gozune sokar die
altını değiştiriken benım bebegımde cok aglıyor çıplaklıktan rahatsız oluyorlar demek ki . ben altını ılık suya batırılmıs pamukla temızlıyor mınık havluyla kuruluyor zeytınyagı suruyorum pamukla. kaka yapınca hıc yapısmıyor tertemız cıkıyr popo sankı kakayı baskası yapmısMerhaba güzel anneler,geçmişi okumayı ancak bitirdim.hızınıza yetişemiyorum.
Kızım 11 günlük oldu. Emzir,gazını çıkar,uyut,dinlen..kısır döngüdeyiz:)
Bazen çok huysuz oluyor,bazen memeyi almak istemiyor,düzenimiz yok.her gün değişiyor hanımefendi:)
Başlarda memede uyuyordu artık memede uyumuyor,memede mayışıyor Oto koltuğu pusetinde sallayarak uyutuyoruz.anne yanı beşiğinde 3gece uyudu.abimler Tinny love marka beşik almışlar salonda onda uyutuyoruz. Çok memnun kaldık gece gündüz onda uyutuyoruz.
Altını açarken,üstünü değiştirirken çok ağlıyor.altını açarken ıslak mendilini sıcak suyla ıslattım yine de ağlamaya devam ediyor.üstünü giydirmeye başlayınca ağlaması yavaşlıyor.
Bir de şimdilik dokunmaktan hiç hoşlanmıyor.kucağa yeni yeni alışıyor,şimdilik fazla kucak da sevmiyor.
ben 1 kere vermeyı denedım öğürdü bir daha denemdim emsin çocuk bence ve uyusun diye düşündüm vermeyeceğim ben gereksiz bencekızım emzik almıyor.emZik verince öğürüyor,ve memede daha uzun süre kalıyor.siz nasıl emziğe alıştırdınız?
evet 15. gün başla dedi bana ve 2 yıl devam edilecekmişKızlar d vitaminini size çocuk dr mu önerdi? Bana dr hiç bişey söylemedi.
Bizim akşam 11 başlıyor gece 2 buçuğa kadar.1-3-5 nobetinde gorusmek uzere..benim oglan simdi uykuya daldi.ins uzun uyur 3-6 nobeti yapariz bugun amin
Yok canım benim göğsümde pamukçu yoktur...sadece kızımın dilinde pamukçu oluşmuş..Canim bi de senin gogsunde var mi sana baktilar mi? Anne tedavisi nasil oluyor
Evet canım benim kızımın da diliz beyaz olmuştu..doktor baktı pamukçu olmuş dedi.Canim pamukcuk dilinin beyaz olmasi mi benim kizimda da var da
Benimkide emzik almiyo. Uykudayken veriyorum. Atinca emzige vuruyorum ses cikiyor oyle aliyor. Yada acsa aliyir biberon zannediyor onu. Emince ac oldugunu anliyorum. Tok kesinlikle almiyor oguruyor. . Ben de tokken bermek istiyorum meme almasin diye. Bir suru marka denedim yokkızım emzik almıyor.emZik verince öğürüyor,ve memede daha uzun süre kalıyor.siz nasıl emziğe alıştırdınız?
Bana demedi ama kisin iciyorum ben . Yazin bile dusuk cikiyir. Bebegede gecer. Bebege diyorsan 15. Gun basliyorKızlar d vitaminini size çocuk dr mu önerdi? Bana dr hiç bişey söylemedi.
Bende corap takiyorum arada bazi eldivenler bol kolay cikiyor elinden. Corapla daha iyi oluyor.Annesi üzülme olur böyle minik şeyler.Tırnakları kâğıt gibi bu yüzden uzamasına izin verme ve eldivensiz bırakma tabi.Hatta ben bazen eldivenleri çıkartıyor diye giydirmediğim çoraplarından ayırdım eldiven yerine kullanıyorum.Onu çıkartamıyor tabi esnek ve yumuşak dokulu çorap e - bebekten eldiven diye kullanmak için almıştım.
Ilk gün çorap taktim öylede devam ettim diyebilirim.Daha rahat oluyor ve çıkmıyor en azından elinden.Bende corap takiyorum arada bazi eldivenler bol kolay cikiyor elinden. Corapla daha iyi oluyor.
kızım emzik almıyor.emZik verince öğürüyor,ve memede daha uzun süre kalıyor.siz nasıl emziğe alıştırdınız?
Benimkide cok yapıyor merak etme annesi .dr.umuza sordum hatta normal dedi.Uyku halinde nefesini daha yavaş aldığı için arada iç çeker gibi nefes alışı o dedi.bebegim uykuda hep iç çekiyor neden yapıyor sizce kızlar ? sizde de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?