- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.061
Topuk kanı alındığında sağlık ocağı vermişti ertesi günde çocuk dr.muzda randevumuz vardı oda 15. Gü den itibaren vermemi söyledi aynı sağlık ocaginin önerdiği gibi.Kızlar d vitaminini size çocuk dr mu önerdi? Bana dr hiç bişey söylemedi.
Bende doktor dısında evden cıkmadım balkona ble cıkıp nefes almıslıgım yok yarın bebegım uyurken yarım saat bıle olsa cıkıp hava almak istiyorumCanım kendini üzme sütüne zarar verirsin. Benim üzüntüden gitti sütüm. Biz mama veriyoruz mamadan sonra 3 saat uyuyor kesin. O sırada bende bir saatliğine çıkıyorum dışarı iyi oluyor cidden. Sende bebeğin uyuyorken imkanın varsa yarım saatliğine bile olsa çık bence sana da çok iyi gelir
Topuk kanı alındığında sağlık ocağı vermişti ertesi günde çocuk dr.muzda randevumuz vardı oda 15. Gü den itibaren vermemi söyledi aynı sağlık ocaginin önerdiği gibi.
Canım salona bende tiny love 3 in 1 ana kucagı aldım gunduzleri onda yatırıyorum hem sesli ortama alısması için salonda ıyı oluyor hemde yeri bell oluyor cok memnunuz bızde. Benımkı artık kucakta uyumak istiyor kucak sıcaklıgını arıyor haftaya degısır senınkı de belkk :)Merhaba güzel anneler,geçmişi okumayı ancak bitirdim.hızınıza yetişemiyorum.
Kızım 11 günlük oldu. Emzir,gazını çıkar,uyut,dinlen..kısır döngüdeyiz:)
Bazen çok huysuz oluyor,bazen memeyi almak istemiyor,düzenimiz yok.her gün değişiyor hanımefendi:)
Başlarda memede uyuyordu artık memede uyumuyor,memede mayışıyor Oto koltuğu pusetinde sallayarak uyutuyoruz.anne yanı beşiğinde 3gece uyudu.abimler Tinny love marka beşik almışlar salonda onda uyutuyoruz. Çok memnun kaldık gece gündüz onda uyutuyoruz.
Altını açarken,üstünü değiştirirken çok ağlıyor.altını açarken ıslak mendilini sıcak suyla ıslattım yine de ağlamaya devam ediyor.üstünü giydirmeye başlayınca ağlaması yavaşlıyor.
Bir de şimdilik dokunmaktan hiç hoşlanmıyor.kucağa yeni yeni alışıyor,şimdilik fazla kucak da sevmiyor.
annelik kaygıylanmak demekmiş . dün uyumuyor diye şikayet edıyordum bugun çok uyudu acaba nıye dıyorum paranoyaklıkmış valla annelikBenimkide cok yapıyor merak etme annesi .dr.umuza sordum hatta normal dedi.Uyku halinde nefesini daha yavaş aldığı için arada iç çeker gibi nefes alışı o dedi.
Ben de denicem. İnşallah tutarMelan-kolik5 tavsiyesi üzerine uyku halindeyken ve tok karna verdim ilk defa tuttu ve emdi emziği.Benimkide öğürüyordu ama Sanırim devam edecek sende dene istersen.
Kolay gelsin şimdiden.
İlk zamanlar öyle canım. 3 saati geçirmekızlar siz belli aralıkla bebeği uyandırıp emziriyor musunuz yoksa kac saat olursa olsun uyanmasını mı beklıyorsunuz ? 3 saati gecti bebeğim uyanmadı beklesem mi bilemedim bugun ilk defa 3 kere 3 er saat uyudu
Canım ben uyandiriyorum kızım 2 3 uyuyorsa onu uyandırıp veriyorum.kızlar siz belli aralıkla bebeği uyandırıp emziriyor musunuz yoksa kac saat olursa olsun uyanmasını mı beklıyorsunuz ? 3 saati gecti bebeğim uyanmadı beklesem mi bilemedim bugun ilk defa 3 kere 3 er saat uyudu
Anladim canim ben dustukten sonra kanama oldu sandim.biz hemen acile gittik önemli beklemeyelim diye devlete gittik çunku yakındaydı acilde k vitamini yapacagız denildi içimize sinmedi ordan dogum hastanesine gittik çocuk doktoru baktı gayet normal düşerlen kanama yapar bir şeye gerek yok ama siz rahat edin diye batıkon dökeyim dedi o kadar zaten ertesi gun kanama kalmamıstı ve dıger gun gece düştü.
yanı sadece bu aşama da dikkat et eliniz takılmasın
Aynen ben de dr disinda cikmadim hic..28 agus ta oldu dogum..kasim gozum birbirine girdi bir firsat yaratip kuafore gitmek istiyorum ama birakabilecegim kimse yok.annem 20 gunluk olunca memlekete geri dondu.aynalara küstüm vaahi cocukla cekilmis duzgun fotom yok bakimsizligimdan o da ayri depresyon sebebiBende doktor dısında evden cıkmadım balkona ble cıkıp nefes almıslıgım yok yarın bebegım uyurken yarım saat bıle olsa cıkıp hava almak istiyorum
10. Günde doğduğu kiloya geri dönmesi bekleniyor diye biliyorum. 7 günde 300 gram almış görünüyor o zaman süper benim hesabıma göreKızlar sancımız icin cok kisinin onerdigi bi doktora gittik bu doktorda mama kesinlikle vermiyosun 1 ayın sonunda kilosuna bakicaz dedi. Ve 3 saatten once kesinlikle emzirmiyosun 1 haftaya alışıcak bunyesi dedi ve ben oglumu nasıl susturacagimi bilmiyorum3790 gr doğdu 17. Gün bugün 4120 gr olmus. Mamayı 3 gündür gunde 2 veya 3 kez 30 cc verdim. Sizce nasıl kilosu
Uyurken verdim canım uyku sersemi aldı birkaç kere böyle yaptım alıştı şimdikızım emzik almıyor.emZik verince öğürüyor,ve memede daha uzun süre kalıyor.siz nasıl emziğe alıştırdınız?
Bence de çık canım biz de bunalıyoruz çünkü 1 saatliğine bile dışarı ciksak insan kendini yenilenmiş hissediyorBende doktor dısında evden cıkmadım balkona ble cıkıp nefes almıslıgım yok yarın bebegım uyurken yarım saat bıle olsa cıkıp hava almak istiyorum
Mama aliyirmu seninki. Artik bir aylik oldular . Benimki bazen 4-4.5 saat uyuyor. Cok nadirde olsa. Kendi kalkiyor . Uyandirmiyorum artik. Doyup uyuyor. Doymayinca agliyor artik eski uykulu halleri yok. Az emip uyuyunca ona gore erken kalkiyor. Buyuyorlar kendi belirlesin aclugini. Ac daha cok emiyor daha cok uyuyor. Buyudukce emme yada mama icme arasi uzayacakCanım ben uyandiriyorum kızım 2 3 uyuyorsa onu uyandırıp veriyorum.
Canim gayet iyi. İlla ayda bir kilo almasina gerek yok. Cogu anne sutu vereceksin. Bundan daha guzel birsey varmi. Aylik kilo alimi normal sinirlarda olsun yeter.Kızlar sancımız icin cok kisinin onerdigi bi doktora gittik bu doktorda mama kesinlikle vermiyosun 1 ayın sonunda kilosuna bakicaz dedi. Ve 3 saatten once kesinlikle emzirmiyosun 1 haftaya alışıcak bunyesi dedi ve ben oglumu nasıl susturacagimi bilmiyorum3790 gr doğdu 17. Gün bugün 4120 gr olmus. Mamayı 3 gündür gunde 2 veya 3 kez 30 cc verdim. Sizce nasıl kilosu
Canim bitane saglik ocagi verdi monovitd3, bi tane de cocuk doktorumuz verdi vitasanol. Vitasanolu kullaniyoruz suan.Kızlar d vitaminini size çocuk dr mu önerdi? Bana dr hiç bişey söylemedi.
Emzik bizde alt degistirme seansinda kurtarici oldu. Altini degistirirken cok aglayip cirpiniyordu simdi emzigi veriorum cok sakin yatiyo:) ben de isimi hallediyorumben 1 kere vermeyı denedım öğürdü bir daha denemdim emsin çocuk bence ve uyusun diye düşündüm vermeyeceğim ben gereksiz bence
Ben uyuyorsa bile gunduzleri 2 saat, geceleri 2,5_3 saati gecirmeden uyandiriyorum canim.kızlar siz belli aralıkla bebeği uyandırıp emziriyor musunuz yoksa kac saat olursa olsun uyanmasını mı beklıyorsunuz ? 3 saati gecti bebeğim uyanmadı beklesem mi bilemedim bugun ilk defa 3 kere 3 er saat uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?