2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar d vitaminini size çocuk dr mu önerdi? Bana dr hiç bişey söylemedi.
Topuk kanı alındığında sağlık ocağı vermişti ertesi günde çocuk dr.muzda randevumuz vardı oda 15. Gü den itibaren vermemi söyledi aynı sağlık ocaginin önerdiği gibi.

Bende doktor dısında evden cıkmadım balkona ble cıkıp nefes almıslıgım yok yarın bebegım uyurken yarım saat bıle olsa cıkıp hava almak istiyorum

Canım salona bende tiny love 3 in 1 ana kucagı aldım gunduzleri onda yatırıyorum hem sesli ortama alısması için salonda ıyı oluyor hemde yeri bell oluyor cok memnunuz bızde. Benımkı artık kucakta uyumak istiyor kucak sıcaklıgını arıyor haftaya degısır senınkı de belkk :)

kızlar siz belli aralıkla bebeği uyandırıp emziriyor musunuz yoksa kac saat olursa olsun uyanmasını mı beklıyorsunuz ? 3 saati gecti bebeğim uyanmadı beklesem mi bilemedim bugun ilk defa 3 kere 3 er saat uyudu

Benimkide cok yapıyor merak etme annesi .dr.umuza sordum hatta normal dedi.Uyku halinde nefesini daha yavaş aldığı için arada iç çeker gibi nefes alışı o dedi.
annelik kaygıylanmak demekmiş . dün uyumuyor diye şikayet edıyordum bugun çok uyudu acaba nıye dıyorum paranoyaklıkmış valla annelik

kızlar siz belli aralıkla bebeği uyandırıp emziriyor musunuz yoksa kac saat olursa olsun uyanmasını mı beklıyorsunuz ? 3 saati gecti bebeğim uyanmadı beklesem mi bilemedim bugun ilk defa 3 kere 3 er saat uyudu
İlk zamanlar öyle canım. 3 saati geçirme

Canım ben uyandiriyorum kızım 2 3 uyuyorsa onu uyandırıp veriyorum.

Anladim canim ben dustukten sonra kanama oldu sandim.

Bende doktor dısında evden cıkmadım balkona ble cıkıp nefes almıslıgım yok yarın bebegım uyurken yarım saat bıle olsa cıkıp hava almak istiyorum
Aynen ben de dr disinda cikmadim hic..28 agus ta oldu dogum..kasim gozum birbirine girdi bir firsat yaratip kuafore gitmek istiyorum ama birakabilecegim kimse yok.annem 20 gunluk olunca memlekete geri dondu.aynalara küstüm vaahi cocukla cekilmis duzgun fotom yok bakimsizligimdan o da ayri depresyon sebebi

Reactions: NGY
Kızlar sancımız icin cok kisinin onerdigi bi doktora gittik bu doktorda mama kesinlikle vermiyosun 1 ayın sonunda kilosuna bakicaz dedi. Ve 3 saatten once kesinlikle emzirmiyosun 1 haftaya alışıcak bunyesi dedi ve ben oglumu nasıl susturacagimi bilmiyorum 3790 gr doğdu 17. Gün bugün 4120 gr olmus. Mamayı 3 gündür gunde 2 veya 3 kez 30 cc verdim. Sizce nasıl kilosu

10. Günde doğduğu kiloya geri dönmesi bekleniyor diye biliyorum. 7 günde 300 gram almış görünüyor o zaman süper benim hesabıma göre Mama ve sık besleme daha çok gaz yapıyor. Ama nasıl ağlarken duracaksın çok zor. Gerçi bu sefer de sancıdan ağlıyor.

Canım ben uyandiriyorum kızım 2 3 uyuyorsa onu uyandırıp veriyorum.
Mama aliyirmu seninki. Artik bir aylik oldular . Benimki bazen 4-4.5 saat uyuyor. Cok nadirde olsa. Kendi kalkiyor . Uyandirmiyorum artik. Doyup uyuyor. Doymayinca agliyor artik eski uykulu halleri yok. Az emip uyuyunca ona gore erken kalkiyor. Buyuyorlar kendi belirlesin aclugini. Ac daha cok emiyor daha cok uyuyor. Buyudukce emme yada mama icme arasi uzayacak

Canim gayet iyi. İlla ayda bir kilo almasina gerek yok. Cogu anne sutu vereceksin. Bundan daha guzel birsey varmi. Aylik kilo alimi normal sinirlarda olsun yeter.

ben 1 kere vermeyı denedım öğürdü bir daha denemdim emsin çocuk bence ve uyusun diye düşündüm vermeyeceğim ben gereksiz bence
Emzik bizde alt degistirme seansinda kurtarici oldu. Altini degistirirken cok aglayip cirpiniyordu simdi emzigi veriorum cok sakin yatiyo:) ben de isimi hallediyorum

Ben uyuyorsa bile gunduzleri 2 saat, geceleri 2,5_3 saati gecirmeden uyandiriyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…