- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.081
Canım tuvalete zor gıdıyoruz kı benım annemle kv donusumlu olarak yanımda kaldıgı halde boyleyım. Bugun 5 dk kendm kasımı aldım evde hergun ustunde pijama sacım temızlık topuzundan hallıce :) esım artık eve geldıgınde karsısında baska bı kadın goruyo bence kanama devam ettıgı ıcın yuzum de bembeyaz olduAynen ben de dr disinda cikmadim hic..28 agus ta oldu dogum..kasim gozum birbirine girdi bir firsat yaratip kuafore gitmek istiyorum ama birakabilecegim kimse yok.annem 20 gunluk olunca memlekete geri dondu.aynalara küstüm vaahi cocukla cekilmis duzgun fotom yok bakimsizligimdan o da ayri depresyon sebebi
3 saatı gecınce uyandırıyorum canım benımkınde zor uyandı bugece sorla uyandırdım ıkı fırt aldı uyudu bende daha ellemedım mıdesı bulanıyo gıbıkızlar siz belli aralıkla bebeği uyandırıp emziriyor musunuz yoksa kac saat olursa olsun uyanmasını mı beklıyorsunuz ? 3 saati gecti bebeğim uyanmadı beklesem mi bilemedim bugun ilk defa 3 kere 3 er saat uyudu
Ablamnki normaldi 20.gununde bitmsti benim sezeryan 40 a kadar sürdu kanamam @Alas
Kadın Doğum dr um sadece decavite devam dediBana demedi ama kisin iciyorum ben . Yazin bile dusuk cikiyir. Bebegede gecer. Bebege diyorsan 15. Gun basliyor
Insallah gaz ilaci ise yarar yoksa susturamam bn10. Günde doğduğu kiloya geri dönmesi bekleniyor diye biliyorum. 7 günde 300 gram almış görünüyor o zaman süper benim hesabıma göreMama ve sık besleme daha çok gaz yapıyor. Ama nasıl ağlarken duracaksın çok zor. Gerçi bu sefer de sancıdan ağlıyor.
14. Gün dogum kilosundan 40 gr eksikti simdi mama mi bukadar kilo yapti anne sutumu 13 gun sonra anlicaz bakalimCanim gayet iyi. İlla ayda bir kilo almasina gerek yok. Cogu anne sutu vereceksin. Bundan daha guzel birsey varmi. Aylik kilo alimi normal sinirlarda olsun yeter.
kızlar siz belli aralıkla bebeği uyandırıp emziriyor musunuz yoksa kac saat olursa olsun uyanmasını mı beklıyorsunuz ? 3 saati gecti bebeğim uyanmadı beklesem mi bilemedim bugun ilk defa 3 kere 3 er saat uyudu
İlk geceler sarılık korkusundan uyandırıyordum zorla emziriyordum,sonra farkettim ki zaten acıkınca uyanıyor,bazen çok emiyor 3 saati biraz geçiyor bazen az emiyor 2saate uyanıyor.o acıkınca zaten uyanıyor.kızlar siz belli aralıkla bebeği uyandırıp emziriyor musunuz yoksa kac saat olursa olsun uyanmasını mı beklıyorsunuz ? 3 saati gecti bebeğim uyanmadı beklesem mi bilemedim bugun ilk defa 3 kere 3 er saat uyudu
Kızlar sancımız icin cok kisinin onerdigi bi doktora gittik bu doktorda mama kesinlikle vermiyosun 1 ayın sonunda kilosuna bakicaz dedi. Ve 3 saatten once kesinlikle emzirmiyosun 1 haftaya alışıcak bunyesi dedi ve ben oglumu nasıl susturacagimi bilmiyorum3790 gr doğdu 17. Gün bugün 4120 gr olmus. Mamayı 3 gündür gunde 2 veya 3 kez 30 cc verdim. Sizce nasıl kilosu
Ben de öyle deneyim bari inşallah tutar yoksa beni emzik yapacakUyurken verdim canım uyku sersemi aldı birkaç kere böyle yaptım alıştı şimdi
Evet cnim bnmde aklima geldi denicem oyleYa sutun bollasti ya doyuruculugu artii cnm mamayla bu kadar articagini hel uc gunde sanmiyorum. ama sanki mama baslamadan oncede kilomu almamisti bebegin bi uc gun de mama vermeden dene ve saglik ocagina git olctr kilosunu tekrar o zmam net bisey cikar ortaya
Tartilar farkli olcebilir. Saglik ocagindakiyle hastanedeki arasinda fark vardir. Bence ayni tartida olculmesi iyi. Evde tarti varmi. Evdeki tartiyla olc . Bizim tarti hastanede olculdugu tartidan 200 gr fazla olcuyor . Bilmesen bile evdeki tartiyla olc. 4-5 gun yada bir hafta sinra olc kilo almismi belli olur.Evet cnim bnmde aklima geldi denicem oyle
Saglik ocagindaki olcuyle takip ederim olmazsa cnimmTartilar farkli olcebilir. Saglik ocagindakiyle hastanedeki arasinda fark vardir. Bence ayni tartida olculmesi iyi. Evde tarti varmi. Evdeki tartiyla olc . Bizim tarti hastanede olculdugu tartidan 200 gr fazla olcuyor . Bilmesen bile evdeki tartiyla olc. 4-5 gun yada bir hafta sinra olc kilo almismi belli olur.
Hangi ilacı verdiInsallah gaz ilaci ise yarar yoksa susturamam bn
Ben varim canimkızlar abd de yaşayan var mıydı?
Kesinlikle öyle ve bu hiç değişmicek 3. Çocuğum ,büyüklere okulda yemek yedilermi,aman terlemesinler,bebişede aman az uyudu az emdi diyorum.annelik kaygıylanmak demekmiş . dün uyumuyor diye şikayet edıyordum bugun çok uyudu acaba nıye dıyorum paranoyaklıkmış valla annelik
missdincer cnımm Allah senden gani gani razı olsun solgar oyle fayda sağladı ki ćok şükür 3. Gün baya gelmeye başladı umarim dahada iyi olucak
Ya benmde yüzüm bembeyaz ablamında olmuştu hatta neden oluyo kansızlıktanmııCanım tuvalete zor gıdıyoruz kı benım annemle kv donusumlu olarak yanımda kaldıgı halde boyleyım. Bugun 5 dk kendm kasımı aldım evde hergun ustunde pijama sacım temızlık topuzundan hallıce :) esım artık eve geldıgınde karsısında baska bı kadın goruyo bence kanama devam ettıgı ıcın yuzum de bembeyaz olduallah bıze yardım etsın kendımız ıcın de bısyler yapma fırsatımız olsun ıns
Demir hapi aliyor musun?almiyorsan mutlaka al ve bir tamnkan degerleribe baktir.biz bugun 39 gunluguz dogumdan sonraki 10 gun bembeyazdim.meger demir kullanmam gerekiyormus benim dr lutfedip 10.gun kontrolde rengimi gorunxe demir al dedi.kan degerlerim alt ust cikti.gecen haftaya kadar 3 defa kan verdim nihayet duzeldi degerlerim.Canım tuvalete zor gıdıyoruz kı benım annemle kv donusumlu olarak yanımda kaldıgı halde boyleyım. Bugun 5 dk kendm kasımı aldım evde hergun ustunde pijama sacım temızlık topuzundan hallıce :) esım artık eve geldıgınde karsısında baska bı kadın goruyo bence kanama devam ettıgı ıcın yuzum de bembeyaz olduallah bıze yardım etsın kendımız ıcın de bısyler yapma fırsatımız olsun ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?