2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım tuvalete zor gıdıyoruz kı benım annemle kv donusumlu olarak yanımda kaldıgı halde boyleyım. Bugun 5 dk kendm kasımı aldım evde hergun ustunde pijama sacım temızlık topuzundan hallıce :) esım artık eve geldıgınde karsısında baska bı kadın goruyo bence kanama devam ettıgı ıcın yuzum de bembeyaz oldu allah bıze yardım etsın kendımız ıcın de bısyler yapma fırsatımız olsun ıns

kızlar siz belli aralıkla bebeği uyandırıp emziriyor musunuz yoksa kac saat olursa olsun uyanmasını mı beklıyorsunuz ? 3 saati gecti bebeğim uyanmadı beklesem mi bilemedim bugun ilk defa 3 kere 3 er saat uyudu
3 saatı gecınce uyandırıyorum canım benımkınde zor uyandı bugece sorla uyandırdım ıkı fırt aldı uyudu bende daha ellemedım mıdesı bulanıyo gıbı

Ablamnki normaldi 20.gununde bitmsti benim sezeryan 40 a kadar sürdu kanamam @Alas

Hamilelikten hamilelige degisiyor cnm benim.ilk hamileligimdede 20 gn surmustu bunda tam 37.gun surdu kirkimdan uc gun caldik biz 37 de banyo yaptim saka gibi ama banyo yaptim bicak gibi kesildi

Insallah gaz ilaci ise yarar yoksa susturamam bn

Canim gayet iyi. İlla ayda bir kilo almasina gerek yok. Cogu anne sutu vereceksin. Bundan daha guzel birsey varmi. Aylik kilo alimi normal sinirlarda olsun yeter.
14. Gün dogum kilosundan 40 gr eksikti simdi mama mi bukadar kilo yapti anne sutumu 13 gun sonra anlicaz bakalim

kızlar siz belli aralıkla bebeği uyandırıp emziriyor musunuz yoksa kac saat olursa olsun uyanmasını mı beklıyorsunuz ? 3 saati gecti bebeğim uyanmadı beklesem mi bilemedim bugun ilk defa 3 kere 3 er saat uyudu

Gece dort saat kewintisiz uyuyor benimkode doktor dort saat sonra kndi acikip araniyorsa aciktim die sinyal veriyorsa birak uyusun dedi bende o sekilde yapiyorum.cnm aimdilerde 6 saate cikardi ama bu kadar ac kalmasini ben istemedigim.icin uykuda emziriyorum

İlk geceler sarılık korkusundan uyandırıyordum zorla emziriyordum,sonra farkettim ki zaten acıkınca uyanıyor,bazen çok emiyor 3 saati biraz geçiyor bazen az emiyor 2saate uyanıyor.o acıkınca zaten uyanıyor.

Ya sutun bollasti ya doyuruculugu artii cnm mamayla bu kadar articagini hel uc gunde sanmiyorum. ama sanki mama baslamadan oncede kilomu almamisti bebegin bi uc gun de mama vermeden dene ve saglik ocagina git olctr kilosunu tekrar o zmam net bisey cikar ortaya

Evet cnim bnmde aklima geldi denicem oyle

Evet cnim bnmde aklima geldi denicem oyle
Tartilar farkli olcebilir. Saglik ocagindakiyle hastanedeki arasinda fark vardir. Bence ayni tartida olculmesi iyi. Evde tarti varmi. Evdeki tartiyla olc . Bizim tarti hastanede olculdugu tartidan 200 gr fazla olcuyor . Bilmesen bile evdeki tartiyla olc. 4-5 gun yada bir hafta sinra olc kilo almismi belli olur.

Saglik ocagindaki olcuyle takip ederim olmazsa cnimm

annelik kaygıylanmak demekmiş . dün uyumuyor diye şikayet edıyordum bugun çok uyudu acaba nıye dıyorum paranoyaklıkmış valla annelik
Kesinlikle öyle ve bu hiç değişmicek 3. Çocuğum ,büyüklere okulda yemek yedilermi,aman terlemesinler,bebişede aman az uyudu az emdi diyorum.
Ama anne olmak hiçbirşeye değişilmez

missdincer cnımm Allah senden gani gani razı olsun solgar oyle fayda sağladı ki ćok şükür 3. Gün baya gelmeye başladı umarim dahada iyi olucak

Bnde bugun anliycm bakalim solgar fayda rttimi artis oldu ama kilo aldimi bugun ogrenicem evdeki herkes cocugun kilo aldigi kanisnda bana fark yok gibi geliyir bi boyu uzadi onun farkindayim sedece

Ya benmde yüzüm bembeyaz ablamında olmuştu hatta neden oluyo kansızlıktanmıı

Demir hapi aliyor musun?almiyorsan mutlaka al ve bir tamnkan degerleribe baktir.biz bugun 39 gunluguz dogumdan sonraki 10 gun bembeyazdim.meger demir kullanmam gerekiyormus benim dr lutfedip 10.gun kontrolde rengimi gorunxe demir al dedi.kan degerlerim alt ust cikti.gecen haftaya kadar 3 defa kan verdim nihayet duzeldi degerlerim.
Benim kayin valide hayatya degil.ailem mersinde.yalnizim allah yardim ediyor yine.ins 40 i ciksin dahabda duzene girer hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…