2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim beni etiketleyebilir.misin yine almio ya
hangi arkadasmz paylaşti hatrlamiym biraz zor ama bn biraz farkli yapiyom bebegimi altina yuksek bi yastk koyuyom ben kendimi onun üzerinde durup memeyi veriyom insllh anlatabilmsmdr bugn boyle doydu bakalm yarn aksm ne yaocz sabahtn aksma kadar iyi emiyo ama bizmki

Anladim canim ben de arada ben deniyorum..onu ama cok sancisi var bugun malesef cildirdi babasina verdim

evet canım huysuzken gazı varken böyle yapıyor

Güneş emzik aldı da noldu. Kuralları var kızın karnı tıka basa dolu olacak,deli gibi uykusu olacak, memede uyuyamamış olacak da emzikle uyuyacak
"Masallah ne iyi" dedigimiz gun sabahi sabah ediyoruz.aslinda benimkinin duzeni urkutucu.aksam seramonisi 20.00 de baslicak sarhos gibi memede sizip sizip uyanacak. Oh bu sefer daldi dedigim vakitt yataginda hic uyumamis gibi bana bakacak.22.00 ile 23.00 arasi kesin uyuyus.ola ki uykuya gecememis olsun feryat figan bir uyku basina vurma seansi sonra kolumda pispislanarak uyuma.aynen bugun oldugu gibi tam 23.30 da uyudu.
Gunduz uykusu yok benim minnosun.banyo sonrasi iyi uyur ama asi da olunca 3 gun banyo yok malesf neyse yrn son gun banyo yasagi konusunda.
Saat 2.30 en gec 3.00 da uyaniriz oglusumla o homurdanarak emer ben de buralarda olurum.1 saat emip. 3 saat sonra uyanmak uzere yatagina en iyi ihtimalle 2.denemede birakirim

Chicco kelebek şeklinde olanı denedin mi?benin kızım onu kabul etti

ben iç zıbın ustune penye
ıyı soruy

Arkadaslar 4 5 gundur kızım sadece aksamları emmek istemiyor cıglık atıyor zor sakinleştiriyorum. Neden memeyi aksamları rededer ki bir bebek ?

Ayni durum bendede oldu canim 4 7 arasi ciklik cigliga almiyordu bnde inat edip veriyordum.almio die biberon vermedim acsan alcksin dedim sanki beni anliyormus gibi dort gun surdu sonra duzeldi ama bilemedim ki meme reddimiydi yoksa o saatlerde gazlaniyormuyduda yapiyordu cunki en son gn gazmi acaba diyip gaz ilaci verfm ve 5 dakika sonra falan tekrar denedim aldi ve ondan sonra sorun olmadi tabi biberonda kullaniyorum bn ucunuda yenilemistim ondanda yavas gelmeye baslayinca tekrar memeyede donmus olabilir sende inat et yilma

Tüm bunların sorumlusu gaz bence. 10 gündür gazı yoktu. Bi huzurluydu, uzun uzun uyudu. Herkes ne kadar uysal dedi. Ama bugün gazı var eski günlere döndük. Sürekli memede kucağımda uyuyor yerine koyunca uyanıyor,

Ben kullaniyorum hicbi yan etkisinide farketmedim. Gerci bizim tüp bebekti eşimden kaynaklı ama yinede nolur nolmaz diye kullaniyorum iste :)

Bizimkide tuo bebekti esimden kaynakli hemdee baya bayaa vahimdi halimiz ama ne olduu ne olsa olmuo die rahat rahat takilirkennn simdi ikibucuk aylik kucagimdaa

Ay masallah subhanallah size allah bize de nasip etsin boyle guzel gunler

haftaya 3 aylık olacak kızım gözleri yeşil ela gibi. 6 aylıkken oturuyormuş göz renkleri değişir mi acaba
Eğer gözleri şu ana kadar renkli kaldıysa be parlaksa böyle kalır canım tecrübeyle sabittir
Çünkü 2 kızımın gözleri doğduğunda mavi veya giydiği kıyafete göre yeşil olabiliyordu.
Şimdi ikisininde gözleri yeşil.
3.kızımında gözleri mavi.
Benim göz rengim kahverengi eşimin yeşil kızlarım yeşil gözlü oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…