- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.361
ben pampers ve sleepy çok aşırı kaka varsa sızdırdı o kadar
benim de güzel uyuyor. Sorun şu ki benle teması kesilği an uyanıyor gündüzleri hep böyle geceleri de sadece 1 kez bensiz uyuyo
Ay risk alma bence.
Canim beni etiketleyebilir.misin yine almio yacanm bizdede ayni durum akşamlari emmiyo ne yapsamda az once degisik bi yontem denedim burda görseli paylaşilmisti insallah kacirmamsndr sende bi dene o emzirme yontemini istersen
Gazdan dolayi olabilir. Bende aynisi yaşamıştım sütüm yetmiyo sanmıştım hatta
hangi arkadasmz paylaşti hatrlamiym biraz zor ama bn biraz farkli yapiyom bebegimi altina yuksek bi yastk koyuyom ben kendimi onun üzerinde durup memeyi veriyom insllh anlatabilmsmdr bugn boyle doydu bakalm yarn aksm ne yaocz sabahtn aksma kadar iyi emiyo ama bizmkiCanim beni etiketleyebilir.misin yine almio ya
hangi arkadasmz paylaşti hatrlamiym biraz zor ama bn biraz farkli yapiyom bebegimi altina yuksek bi yastk koyuyom ben kendimi onun üzerinde durup memeyi veriyom insllh anlatabilmsmdr bugn boyle doydu bakalm yarn aksm ne yaocz sabahtn aksma kadar iyi emiyo ama bizmki
canım buralardayım da girmeye fırsat mı kalıyor bebekten bu saat oldu hala uyutamadım valla perişanlardayım sen ne durumdasın tatlım ?iiz canm nerelerdesn seni göremiyom pek yada kaçiriyor muym bilemedm
evet canım huysuzken gazı varken böyle yapıyorKızlar merhaba kızım 50 günlük oldu çok şükür problemli bi bebek değil uyku düzeni yerinde ama kucağımdayken kendini kasıp arkaya atmaya çalışıyor gözüme bakmıyor sürekli etrafı seyrediyor yalnız yere yatınca sürekli gözüme bakıyor konuşuyorum bana karşılık veriyor sizin bebeklerinizdede oluyor mu böyle şeyler
Küçük geliyor olabilirCanim 5 kılo kızım 2 beden kullanıyorum ve bi sürü aldım inşallah küçük gelmiyordur
Normal boyu diye biliyorum. Takılma canım boşver desinlercanm bizmde 57cm neden bu kadar kisa kisa diolar ki 7 kg kilomz
"Masallah ne iyi" dedigimiz gun sabahi sabah ediyoruz.aslinda benimkinin duzeni urkutucu.aksam seramonisi 20.00 de baslicak sarhos gibi memede sizip sizip uyanacak. Oh bu sefer daldi dedigim vakitt yataginda hic uyumamis gibi bana bakacak.22.00 ile 23.00 arasi kesin uyuyus.ola ki uykuya gecememis olsun feryat figan bir uyku basina vurma seansi sonra kolumda pispislanarak uyuma.aynen bugun oldugu gibi tam 23.30 da uyudu.Güneş emzik aldı da noldu. Kuralları var kızın karnı tıka basa dolu olacak,deli gibi uykusu olacak, memede uyuyamamış olacak da emzikle uyuyacak
Chicco kelebek şeklinde olanı denedin mi?benin kızım onu kabul ettiNeredeyse sallamaya razi olcam benim oglum emmeden uyumuyor.illa memede uyuyacak.emzik de almiyor...nuk silikon ve kaucuk lari da eledik aventten sonra..cok merak ediyorum birgun yatagina uyanik birakabilecek miyim uyuyacak mi..aman illa ki uyuyacaktir
Onu da deneyeyim esime cok tuhaf geliyor ikna etmekte zorlaniyorum farkli bir emzigi kabul edebilecegi konusunda.Chicco kelebek şeklinde olanı denedin mi?benin kızım onu kabul etti
ben iç zıbın ustune penyeKızlar geçtiğimiz gün giydirme konusu geçmişti. Ben, bir kat iç bir kat dış zıbın altına da 2 kat patikli pijama giydiriyordm. 2 haftadır pamuklu külotlu çorap ve üstüne.patikli tayt. Akşamları serin gelirse penye yelek. Dışarı çıkarırken yünlü hırka veya kalın yelek ve ayaklarına kalın çorap veya patik. Bir de üstüne penye ve kalın battaniyeyle sarıyorum. Doğrumu bilmiyorum. Hastalığımızın sebebi enfeksiyondu ama üşütmek veya fazla giydirmek istemiyorum. Ama şu an doğrumu yapıyorum bilmiyoru.
ıyı soruykızlar merhaba, bayadır yorum yazamadım okuyamadım bile. 2 aylık olacağız.
annem 45 günlük olunca gitti... gurbette yalnız kaldık. ilk iki gün faciaydı. kuzum bir dakika kucaktan inmedi gram uyumadı.. gündüz uykuya annem yatırıyordu ve çok konuşuyordu. sanırım annemin yokluğunu farketti. annem gidince damdam düştüm yeni yeni tuvalete gidebiliyorum:) eşim evde olmazsa hiç bi şeyi yetiştiremiyorum. yemeği yapsam bulaşık kalıyor. çamaşırı atsam makinaya sermesi kalıyor. eşim evde olumca dönüşümlü bebeye bakıp birlikte temizlik yapıyoruz. ama bunu yaptığımın ertesi günü yataktan kalkmak işkence bacaklarım filan çok ağrıyor.
ne zaman hem bebeğimize bakıp hemde işimizi gücümüzü yapıp hemde kendimize vakit ayırabileceğiz? yoksa bundan sonra hayal mi bu,
Arkadaslar 4 5 gundur kızım sadece aksamları emmek istemiyor cıglık atıyor zor sakinleştiriyorum. Neden memeyi aksamları rededer ki bir bebek ?
Tüm bunların sorumlusu gaz bence. 10 gündür gazı yoktu. Bi huzurluydu, uzun uzun uyudu. Herkes ne kadar uysal dedi. Ama bugün gazı var eski günlere döndük. Sürekli memede kucağımda uyuyor yerine koyunca uyanıyor,"Masallah ne iyi" dedigimiz gun sabahi sabah ediyoruz.aslinda benimkinin duzeni urkutucu.aksam seramonisi 20.00 de baslicak sarhos gibi memede sizip sizip uyanacak. Oh bu sefer daldi dedigim vakitt yataginda hic uyumamis gibi bana bakacak.22.00 ile 23.00 arasi kesin uyuyus.ola ki uykuya gecememis olsun feryat figan bir uyku basina vurma seansi sonra kolumda pispislanarak uyuma.aynen bugun oldugu gibi tam 23.30 da uyudu.
Gunduz uykusu yok benim minnosun.banyo sonrasi iyi uyur ama asi da olunca 3 gun banyo yok malesf neyse yrn son gun banyo yasagi konusunda.
Saat 2.30 en gec 3.00 da uyaniriz oglusumla o homurdanarak emer ben de buralarda olurum.1 saat emip. 3 saat sonra uyanmak uzere yatagina en iyi ihtimalle 2.denemede birakirim
Ben kullaniyorum hicbi yan etkisinide farketmedim. Gerci bizim tüp bebekti eşimden kaynaklı ama yinede nolur nolmaz diye kullaniyorum iste :)
bebek magazasından yumuşatıcısını almıştım ben ama deterjaı da vardıKizlar uni baby deterjan bi tek buyuk marketlerde mi var benim cevremdki hic bi markette yok bulamadm
Ay masallah subhanallah size allah bize de nasip etsin boyle guzel gunlercanm gazimiz bitti gibi çok rahatladk benim bebişim bu aralar sabahtan akşama kadar cok guzel uyur uyanir pek sikinti cikarmaz aksam saat 9 10 arasi bi aglama koparir dersn ki ne oldu sonra yine uyur gece tek bir kere kalkar emer bi 10 dakka sonra yine uyur sabah saat 9 a kadar yani benm gece uykularm bir haftadan fazladr cok güzel insallah hep boyle devam eder sizinde rahatlayacagnz günler tez zamnda gelir he bu arada benimki kocaman tosunck olmş :) onunla şakalaşym hemen tepki veriyo gülüyo aguluyo cok tatli ya rabbim bize bagişlasn onlari
Eğer gözleri şu ana kadar renkli kaldıysa be parlaksa böyle kalır canım tecrübeyle sabittirhaftaya 3 aylık olacak kızım gözleri yeşil ela gibi. 6 aylıkken oturuyormuş göz renkleri değişir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?