2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
yanlis bilmiyosam bir gun arayla dogum yaptk canm :) senin bebisn kilo boyu ne kadar kiyaslamak gibi anlasilmam istemem sadece hep hemsireler ay senin bebegn cok kisa diolar cok morelm bozuluyo ben normal oldugunu dusunuyodm
Ölçtürmeyeli baya oldu canım. En son geçen ay 54 müydü 56 mıydı hatırlayamadım. Kilosu da 2.350 doğdu geçen ay 4.750 ydi. Şimdi 5 i geçmiştir diye tahmin ediyorum.

bana da simdiye kadar alma dedi ama bu ay girersen yasmin die bi hap yazdi ona baslayabilrsn dedi tabi girersem
Canimmm benim doktorumda ebem de emziren annenin kullanabileceği tek dogum kontrol hapı CERAZETTE oldugunu soyledi. Bi arastir istersen yasmin kullanilmiyi diye biliyorum

Ben de premium çare kullanıyorum.Geçen gün Kakasını çok yapmıştı o gün sızdı,onun dışında sızıntı yok ki ben artık 3 numara kullanıyorum
Bende pampers prima 3 numara kullaniyorum. 2 kez sızdı oda aşırı cok ve sıvı oldugu icindi. Cok memnunum

canm bizde cok sizinti oluyo bende prima 3 numara kullaniym butn zibnlari lekeli ve cikmiyolar dalan roxy bide dalin denedm cikmadilar
Sıcak suda yıkamadan mı makinaya atiyosunuz? Benimki batirdiginds komple ustu başı batmıştı once lavaboda sabunla yıkıyorum sonra makinaya atıyorum hic leke kalmiyo

Arkadaslar 4 5 gundur kızım sadece aksamları emmek istemiyor cıglık atıyor zor sakinleştiriyorum. Neden memeyi aksamları rededer ki bir bebek ?

Bazı günler bebek uyumak istemiyor ama uyumayınca da cılgın gibi aglıyor bize düşen bolll bolll sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…