- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.321
Çok uzun sallamaya gerek olmuyor 5 dk falan canım belki Belinay sallamadanda uyurSallamadan uyumuyorlar yanı
bende alından ölçer var civalıyla aynı ölçüyor. genelde yanlış ölçer diyorlar ama ben çok memnunumEvet canim hastanede hep kulaktan olcer kullandilar. Ben de oyle almayi dusunuyordum alindan olcer daha iyi dediler. Kafam karisti
beyaz hacışakirle çitile önce canım o çok güzel çıkarıyorcanm bizde cok sizinti oluyo bende prima 3 numara kullaniym butn zibnlari lekeli ve cikmiyolar dalan roxy bide dalin denedm cikmadilar
Valla bizimki 40ı zor etti :)))Yok canım bizde kardeş kardeş takılıyorduk bu haftaya kadar adam daha fazla dayanamadı
Ölçtürmeyeli baya oldu canım. En son geçen ay 54 müydü 56 mıydı hatırlayamadım. Kilosu da 2.350 doğdu geçen ay 4.750 ydi. Şimdi 5 i geçmiştir diye tahmin ediyorum.yanlis bilmiyosam bir gun arayla dogum yaptk canm :) senin bebisn kilo boyu ne kadar kiyaslamak gibi anlasilmam istemem sadece hep hemsireler ay senin bebegn cok kisa diolar cok morelm bozuluyo ben normal oldugunu dusunuyodm
Unibaby sıvı deterjan süper. Hiç leke bırakmıyorcanm bizde cok sizinti oluyo bende prima 3 numara kullaniym butn zibnlari lekeli ve cikmiyolar dalan roxy bide dalin denedm cikmadilar
Canimmm benim doktorumda ebem de emziren annenin kullanabileceği tek dogum kontrol hapı CERAZETTE oldugunu soyledi. Bi arastir istersen yasmin kullanilmiyi diye biliyorumbana da simdiye kadar alma dedi ama bu ay girersen yasmin die bi hap yazdi ona baslayabilrsn dedi tabi girersem
Bende pampers prima 3 numara kullaniyorum. 2 kez sızdı oda aşırı cok ve sıvı oldugu icindi. Cok memnunumBen de premium çare kullanıyorum.Geçen gün Kakasını çok yapmıştı o gün sızdı,onun dışında sızıntı yok ki ben artık 3 numara kullanıyorum
Sıcak suda yıkamadan mı makinaya atiyosunuz? Benimki batirdiginds komple ustu başı batmıştı once lavaboda sabunla yıkıyorum sonra makinaya atıyorum hic leke kalmiyocanm bizde cok sizinti oluyo bende prima 3 numara kullaniym butn zibnlari lekeli ve cikmiyolar dalan roxy bide dalin denedm cikmadilar
sipariş verdim inş işe yararAlıştırma bardağı kullanabilirsin ucu yumuşak oluanlardan
Bana da doktor bunu verdi. Ama almadim dahaCanimmm benim doktorumda ebem de emziren annenin kullanabileceği tek dogum kontrol hapı CERAZETTE oldugunu soyledi. Bi arastir istersen yasmin kullanilmiyi diye biliyorum
Bende pampers prima 3 numara kullaniyorum. 2 kez sızdı oda aşırı cok ve sıvı oldugu icindi. Cok memnunum
Canım ben chicco kullanıyorum deterjanını ya da uni baby ikisi de bütün lekeleri çıkartıyorcanm bizde cok sizinti oluyo bende prima 3 numara kullaniym butn zibnlari lekeli ve cikmiyolar dalan roxy bide dalin denedm cikmadilar
bana da simdiye kadar alma dedi ama bu ay girersen yasmin die bi hap yazdi ona baslayabilrsn dedi tabi girersem
Dün kızım gündüz hiç uyumadı,ne sling ne kucakta sallama fayda etmedi.gece uyusun diye banyo yaptırdık yine uyumadı. Son çare oto koltuğuna koydum, üzerine örtü örttüm.örtünün altından Kafasını iki elimle tutup koltuğu sallayarak uyuttum.
Siz fön sesi ile nasıl uyutuyorsunuz?
Bizimki de öyle canım ama benim doktorum 6 hafta yasak dedi sezeryanda önlem olarak bunu yapıyoruz dedi adam 6 haftayı saymış ama bitti bugün diyorValla bizimki 40ı zor etti :)))
Canim 5 kılo kızım 2 beden kullanıyorum ve bi sürü aldım inşallah küçük gelmiyordurBedeni küçük geliyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?