- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.341
Ben kullaniyorum hicbi yan etkisinide farketmedim. Gerci bizim tüp bebekti eşimden kaynaklı ama yinede nolur nolmaz diye kullaniyorum iste :)Bana da doktor bunu verdi. Ama almadim daha
Gazdan dolayi olabilir. Bende aynisi yaşamıştım sütüm yetmiyo sanmıştım hattaArkadaslar 4 5 gundur kızım sadece aksamları emmek istemiyor cıglık atıyor zor sakinleştiriyorum. Neden memeyi aksamları rededer ki bir bebek ?
Ben 3 e geçtim 5 kiloydu ve son 1 hafta elimdekiler bitsin diye kullandim ama dar geliyoduCanim 5 kılo kızım 2 beden kullanıyorum ve bi sürü aldım inşallah küçük gelmiyordur
Doktorum süt korumasi diye bisey yoktur 40ın çıktığı anda basla dedi ebede aynısını soyledi ve hic ara vermeden kullan dedihemen korunmak mı gerekiyor :S
canm bizmde 57cm neden bu kadar kisa kisa diolar ki 7 kg kilomzÖlçtürmeyeli baya oldu canım. En son geçen ay 54 müydü 56 mıydı hatırlayamadım. Kilosu da 2.350 doğdu geçen ay 4.750 ydi. Şimdi 5 i geçmiştir diye tahmin ediyorum.
Gazdan dolayi olabilir. Bende aynisi yaşamıştım sütüm yetmiyo sanmıştım hatta
Doktorum süt korumasi diye bisey yoktur 40ın çıktığı anda basla dedi ebede aynısını soyledi ve hic ara vermeden kullan dedi
canm bizdede ayni durum akşamlari emmiyo ne yapsamda az once degisik bi yontem denedim burda görseli paylaşilmisti insallah kacirmamsndr sende bi dene o emzirme yontemini istersenArkadaslar 4 5 gundur kızım sadece aksamları emmek istemiyor cıglık atıyor zor sakinleştiriyorum. Neden memeyi aksamları rededer ki bir bebek ?
canm benim bildgm 40 mz ciktiktan sonra korunmak gerekiuo dr bugne kadar ilac yazmadi eşim korunuyodu ama bi kere korunmadn oldu bi keredn bsy olmz dedi ama boyle sürprz olan cok bebek var bende cok korkuym cunku bebegm cok kucuk ve sezeryanlym en az 2 yil ara vermemz lazm bakalm bu ay adete girdgm ilk gun arkadslarn dedihi cerezettr ilacndn alicamhemen korunmak mı gerekiyor :S
Yapma sakin ben yaptim o hatayı 14 gun bosuna mama kullandim sonra anladim gaz olduğunu. Şimdide yapiyo gazını ciakrtip tekrar memeyi veriyorum. Dene istersen masaj yapabilirsin ayaklarini yukari asagi saga sola yapabilirsin cikarir gazını hemencikEvet gecen ilk kez mama verdim ama aclik degil sanirim
Ay risk alma bence.Bizim zaten zor bi ihtimaldi bebek sahibi olmamuiz hayatimiz boyunca korunmayacaz sanirim
haftaya 3 aylık olacak kızım gözleri yeşil ela gibi. 6 aylıkken oturuyormuş göz renkleri değişir mi acaba[/QUO
4,5-4,7 kg . 1 haftadır 3 numara kullanıyorum sorun yaşamadık oluyorCanim kac kilo suan senin kuzucuk
Neredeyse sallamaya razi olcam benim oglum emmeden uyumuyor.illa memede uyuyacak.emzik de almiyor...nuk silikon ve kaucuk lari da eledik aventten sonra..cok merak ediyorum birgun yatagina uyanik birakabilecek miyim uyuyacak mi..aman illa ki uyuyacaktirSallamadan uyumuyorlar yanı
Kızlar benim.kızımın bezinden afedersiniz hep kakasi siziyor çıtçıtlı badileri hep kaka lekesi oldu premium care kullanıyorum sizin bebişlerde de oluyor mu
minikhikayem Gunesulas slingi hem evde hem dısarda giyiyorum kızım 5 kiloyu gecti. Ayaklarını evdeyken dışarda , dışarı cıktıgımızda üşümesin diye içerde tutuyorum. gündüz uykularında bana cok yardımcı. Çünkü evde tek bakıyorum
Aksamları gaz sancısı olmasın canımArkadaslar 4 5 gundur kızım sadece aksamları emmek istemiyor cıglık atıyor zor sakinleştiriyorum. Neden memeyi aksamları rededer ki bir bebek ?
Güneş emzik aldı da noldu. Kuralları var kızın karnı tıka basa dolu olacak,deli gibi uykusu olacak, memede uyuyamamış olacak da emzikle uyuyacakNeredeyse sallamaya razi olcam benim oglum emmeden uyumuyor.illa memede uyuyacak.emzik de almiyor...nuk silikon ve kaucuk lari da eledik aventten sonra..cok merak ediyorum birgun yatagina uyanik birakabilecek miyim uyuyacak mi..aman illa ki uyuyacaktir
Bizimde aynı bez. Memede emerken kaka yaptığında bi kere taşmıştı. çiş taşırdı sandım bende ıslaklık hissettim çünkü. bi açtım heryer kaka :)Kızlar benim.kızımın bezinden afedersiniz hep kakasi siziyor çıtçıtlı badileri hep kaka lekesi oldu premium care kullanıyorum sizin bebişlerde de oluyor mu
Aksamları gaz sancısı olmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?