2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaslar 4 5 gundur kızım sadece aksamları emmek istemiyor cıglık atıyor zor sakinleştiriyorum. Neden memeyi aksamları rededer ki bir bebek ?
canm bizdede ayni durum akşamlari emmiyo ne yapsamda az once degisik bi yontem denedim burda görseli paylaşilmisti insallah kacirmamsndr sende bi dene o emzirme yontemini istersen

Kizlar uni baby deterjan bi tek buyuk marketlerde mi var benim cevremdki hic bi markette yok bulamadm

hemen korunmak mı gerekiyor :S
canm benim bildgm 40 mz ciktiktan sonra korunmak gerekiuo dr bugne kadar ilac yazmadi eşim korunuyodu ama bi kere korunmadn oldu bi keredn bsy olmz dedi ama boyle sürprz olan cok bebek var bende cok korkuym cunku bebegm cok kucuk ve sezeryanlym en az 2 yil ara vermemz lazm bakalm bu ay adete girdgm ilk gun arkadslarn dedihi cerezettr ilacndn alicam

Evet gecen ilk kez mama verdim ama aclik degil sanirim
Yapma sakin ben yaptim o hatayı 14 gun bosuna mama kullandim sonra anladim gaz olduğunu. Şimdide yapiyo gazını ciakrtip tekrar memeyi veriyorum. Dene istersen masaj yapabilirsin ayaklarini yukari asagi saga sola yapabilirsin cikarir gazını hemencik

Sallamadan uyumuyorlar yanı
Neredeyse sallamaya razi olcam benim oglum emmeden uyumuyor.illa memede uyuyacak.emzik de almiyor...nuk silikon ve kaucuk lari da eledik aventten sonra..cok merak ediyorum birgun yatagina uyanik birakabilecek miyim uyuyacak mi..aman illa ki uyuyacaktir

Kızlar benim.kızımın bezinden afedersiniz hep kakasi siziyor çıtçıtlı badileri hep kaka lekesi oldu premium care kullanıyorum sizin bebişlerde de oluyor mu

ben pampers ve sleepy çok aşırı kaka varsa sızdırdı o kadar

benim de güzel uyuyor. Sorun şu ki benle teması kesilği an uyanıyor gündüzleri hep böyle geceleri de sadece 1 kez bensiz uyuyo

Güneş emzik aldı da noldu. Kuralları var kızın karnı tıka basa dolu olacak,deli gibi uykusu olacak, memede uyuyamamış olacak da emzikle uyuyacak

Kızlar benim.kızımın bezinden afedersiniz hep kakasi siziyor çıtçıtlı badileri hep kaka lekesi oldu premium care kullanıyorum sizin bebişlerde de oluyor mu
Bizimde aynı bez. Memede emerken kaka yaptığında bi kere taşmıştı. çiş taşırdı sandım bende ıslaklık hissettim çünkü. bi açtım heryer kaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…