- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.481
sağol canımAllah sifa versin canim..isallah cozum yolu bulursun..yegeninde duzelir biran once..
40ına kadar öyle derler canım.Kizlar cogunz aksm banyosun yapiyosn bebişlere ya ben bzm buyuklern soyledgi batil inanclar yuzundn cesaret edemiyorum ikindiden sonra banyo yaptirma diolar
benim bebegm cok sicriyo kv korkmus dioKızlar yavrularınız hala uykusunda ağlıyo ve sıçrıyo mu?
canm bizde hala yikama diolar 3 ayligz hala yikamadm40ına kadar öyle derler canım.
Canım eskiden annanemin ilaçları olurdu soğuk gitmesi gerekin annem otogardan otobüse verirdi dedemde otogardan otobüsten alındıanne sütü canım. yiğenim premature doğdu 30 haftalık annesinin sütü yok benım sütüm bol ama ben ankaradayım nası götürülür bilemiorum kendim gitmeye çalışacağım ama bu en az 2 haftayı bulur eşimin işlernden dolayı gidemem de onlarda gelemiyor. bebegin göz damarlarında geişmeme kalp delikliği falan var yani mama yeterli olmaz anne sütü gerekli ya antalyadan sütünü sağıp verecek biri lazım ya da benm sütümü gönderecek iyi bir yöntem. soğuk zincir ile taşınması gerektiği için normal kargolar götürmüyor
Evet benimkide inliyo ve sıçrıyo hala gecmedi. Ara ara kayboluyo belirti sonra yine aynısıbenim bebegm cok sicriyo kv korkmus dio
canm bizde hala yikama diolar 3 ayligz hala yikamadm
Maalesef hala devamKızlar yavrularınız hala uykusunda ağlıyo ve sıçrıyo mu?
Bi bitmedi sıkıntılar rabbim.beterinden korusun cumlemizin yavrulariniMaalesef hala devam
Canım cok gecmıs olsun bulunur ınsallah forumdanda konu acın ıllakı yardımcı olurlar. Antalyanın neresine gidecek sütler? Ben bi konusacagım sımdıanne sütü canım. yiğenim premature doğdu 30 haftalık annesinin sütü yok benım sütüm bol ama ben ankaradayım nası götürülür bilemiorum kendim gitmeye çalışacağım ama bu en az 2 haftayı bulur eşimin işlernden dolayı gidemem de onlarda gelemiyor. bebegin göz damarlarında geişmeme kalp delikliği falan var yani mama yeterli olmaz anne sütü gerekli ya antalyadan sütünü sağıp verecek biri lazım ya da benm sütümü gönderecek iyi bir yöntem. soğuk zincir ile taşınması gerektiği için normal kargolar götürmüyor
Evet sancılanıyo sanırım bır anda gozler kapalıyken aglıyo veya sıcrıyor kendını uyandırmasın diye battanıyesını ustune tam örtüp yastıgının altına sıkıstırıyorum. Buna ragmen bı bakıyorum kollar yuzunun ıkı yanında bı hale gelıyor :) halan gunduz uykularmız kus uykusu ve duzen yok malesef. Ayse öner diyorki bebıslerin derın uyku zamanı 45 dk imiş ve 45 dk nın sonunda uyandıklarında yenıden dalmak için pıspıslanmak kucakta olmak fln isterlermiş. Sanırım ben bu noktada eksıgım oyuzden yenıden uyutamıyorum bebegı en fazla 45 dk uyuyor ki dalması zaten bunun 20 dk en az alıyor yanı bakınca toplasan 25 dk fln uyuyor her seferındeKızlar yavrularınız hala uykusunda ağlıyo ve sıçrıyo mu?
N11 den aldım beurer marka bırsuru seyı olcebılıyorsun memnunum canımKızlar iyi bi ateşölçer öneriniz var mı bide nerden alabilirim
Bende dun aynisindan aldim bakalim gelince nasil olcak. Alindan mi kulaktan mi derken baktim ikisinide olcuyor onu aldim.N11 den aldım beurer marka bırsuru seyı olcebılıyorsun memnunum canım
Ah o eller :)) oğlum sadece benim yanımda uyuyo hicbi besikte salıncakta uyumadi. Uykusunda mıkırdandığında pış pışlıyorum bana yarım saat kazandiriyo tabi herzaman yemiyo :) ozellikle gece çok işime yarıyo. O inlediginde ben çok üzülüyorum her gelen melekler korkutuyo dövüyo falan diyo diyorum el kadar masum bebegi niye korkutup dovceklermis. Yemin ederim kanser ederler insanı sanki onlar gecmedi bu evrelerdenEvet sancılanıyo sanırım bır anda gozler kapalıyken aglıyo veya sıcrıyor kendını uyandırmasın diye battanıyesını ustune tam örtüp yastıgının altına sıkıstırıyorum. Buna ragmen bı bakıyorum kollar yuzunun ıkı yanında bı hale gelıyor :) halan gunduz uykularmız kus uykusu ve duzen yok malesef. Ayse öner diyorki bebıslerin derın uyku zamanı 45 dk imiş ve 45 dk nın sonunda uyandıklarında yenıden dalmak için pıspıslanmak kucakta olmak fln isterlermiş. Sanırım ben bu noktada eksıgım oyuzden yenıden uyutamıyorum bebegı en fazla 45 dk uyuyor ki dalması zaten bunun 20 dk en az alıyor yanı bakınca toplasan 25 dk fln uyuyor her seferınde
Valla biz ne zaman uygun sartlari olusturursak o zaman yikiyoruz.ac olmicak cok tok olmicak uykulu olmayacak.bizimki yikayacagimiz zaman en derin uykusuna dalar aksi gibi.aksam yikanirsa daha uzun uyuyorKizlar cogunz aksm banyosun yapiyosn bebişlere ya ben bzm buyuklern soyledgi batil inanclar yuzundn cesaret edemiyorum ikindiden sonra banyo yaptirma diolar
Valla her yere baktım canım genelde kundak tarzında vardı onları da ben istemedim. En son pazarda tam istediğim gibi buldum 30 liraydı hem de :)Tulumu nerden aldın canım kafama göre bi tulum bulamadım.
Ben cok sicradigi icin sirt ustu yatiramiyorum.saga ya da sola yan veya yuzustuEvet benimkide inliyo ve sıçrıyo hala gecmedi. Ara ara kayboluyo belirti sonra yine aynısı
Ya hakikaten zaten annelik hormonlari tavan dudagini buzse icimiz gidiyor ne demekmis melekler dovuyor cok enteresan bir milletiz.Ah o eller :)) oğlum sadece benim yanımda uyuyo hicbi besikte salıncakta uyumadi. Uykusunda mıkırdandığında pış pışlıyorum bana yarım saat kazandiriyo tabi herzaman yemiyo :) ozellikle gece çok işime yarıyo. O inlediginde ben çok üzülüyorum her gelen melekler korkutuyo dövüyo falan diyo diyorum el kadar masum bebegi niye korkutup dovceklermis. Yemin ederim kanser ederler insanı sanki onlar gecmedi bu evrelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?