- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.901
Buzluktaki sütleri paylasıyorum canımOy maşallah direk memeden mi emziriyorsun yoksa sağdığım dazla sütleri mi gönderiyorsun ?
3,5 aylık kızım. Ben daha var zannediyordum meğerse değilmiş. Eli hep ağzında ve parmaklarını ısırıyor, mızmızlanıyorDiş kaşıntı dönemi ne zaman ki
Erken değil mi canım?3,5 aylık kızım. Ben daha var zannediyordum meğerse değilmiş. Eli hep ağzında ve parmaklarını ısırıyor, mızmızlanıyor
Sagol canim merak edip sormuşsun. Bebek buyudukce vakit ayiramadim. Günduz uykulari azaldi yaninda biri ariyor hep konusacaksin. Sancisi yok sma kucak istiyor. Buyuk oglum da cok yaramaz. Annem yardimci oluyor ama ancak yetisiyoruz. Herkes iyidir umarim. Kizin ve sen de iyidir insallah. Bayagi sayfalar okuyamadim. @tgbogzmn
canm bizimkide elini ısırıyo dis kaşintilaru mi oluyoSanırım diş kaşıntıları dönemi başladı
Saol canim yukarda yazdigimi okursan canim cok nazli oglum var. Hic bisey yapamiyomCanım kilo alımın için tebrik ederim maşallah Kaan’a.ben emzirirken kitap okuyorum iyi oluyor.
ay canm ya allah yardmcn olsn onun illa bi yeri agriyodr ki o kadar cok agliydr sebepsz aglamz ki dr bsy demiyo mu canm kulagi falan agriyo olmasn yada bazen gazini bile cikarsa cok yeyince hazimsz oluyo bizmki ya gazdn aglardi tabi simdi bitti bizde gaz samcilari suam da hep kulak yuzundn agriyo dogdugndn beri şu kulak agrisindn kurtulamadkKizlar benim oglum cok agliyor ya. Normal dedim yasadiklari dedim. Herseyi dedim ama ya uyuyor ya agliyor. Kucagimda agliyor kanguruda agliyor. Anakucaginda agliyor. Her yerde agliyor. Hele uyanikken sirti ywre degince ortaligi yikiyor. Tekken kahvalti bile yapamiyorum yemek de oyle. Suana kadar bir kere yemek yapabildim. Hic kendi oyalanmiyor. Gazini cikariyorum kendi de cikariyor. Emziriyorum karni da tok belli. Bezini zaten hic bekletmiyorum. Surekli hastanelerdeyiz gören acmi diyor o kadar ağlayınca. Halbuki yeni emzirmis oluyorum. Annemde normal degil diyor. Gecen kontrolde ac doymuyor mama ver dedi doktor. Bu ay 20 gunde 880 gram almis fazla dedi. Bu kadar yesem bende sindiremem gazim olur dedi. Aglayinca tek sustugu yer meme. Sikayet degil bunlar asla ama o agladikca susmayinca icim parcalaniyor. Bir yerimi agriyor birseyi mi var evhamlaniyorum. Varmi bizim gibi olan. Normal mi bu kadar aglamasi.
Saol canim yukarda yazdigimi okursan canim cok nazli oglum var. Hic bisey yapamiyom
Annem erken değil başlayabilir dedi. Normal bir emme değil hırsla ısırıyor parmaklarını.Erken değil mi canım?
Mızmızlanarak ısırıyor parmaklarını canım. Sizin de öyle micanm bizimkide elini ısırıyo dis kaşintilaru mi oluyo
Canım benımkıde gunduz cok az uyuyor en fazla yarım saat gibi uyuyor oyuzden bende hiç iş yapamıyorum. Esim evde olunca kızımı babasına verip mutfaKta hZlıca birseyler hazırlıyorum bi bilsek ki şöyle iki saat kadar uyuyacak ozaman butun işlerimizi yoluna koyarız. Uc aydan sonra düzelir insallahKizlar benim oglum cok agliyor ya. Normal dedim yasadiklari dedim. Herseyi dedim ama ya uyuyor ya agliyor. Kucagimda agliyor kanguruda agliyor. Anakucaginda agliyor. Her yerde agliyor. Hele uyanikken sirti ywre degince ortaligi yikiyor. Tekken kahvalti bile yapamiyorum yemek de oyle. Suana kadar bir kere yemek yapabildim. Hic kendi oyalanmiyor. Gazini cikariyorum kendi de cikariyor. Emziriyorum karni da tok belli. Bezini zaten hic bekletmiyorum. Surekli hastanelerdeyiz gören acmi diyor o kadar ağlayınca. Halbuki yeni emzirmis oluyorum. Annemde normal degil diyor. Gecen kontrolde ac doymuyor mama ver dedi doktor. Bu ay 20 gunde 880 gram almis fazla dedi. Bu kadar yesem bende sindiremem gazim olur dedi. Aglayinca tek sustugu yer meme. Sikayet degil bunlar asla ama o agladikca susmayinca icim parcalaniyor. Bir yerimi agriyor birseyi mi var evhamlaniyorum. Varmi bizim gibi olan. Normal mi bu kadar aglamasi.
Saol canim yukarda yazdigimi okursan canim cok nazli oglum var. Hic bisey yapamiyom
canm evet iki elini birdn isirmaya bile calisiyo bazen bide benm gogusumu isiriyoMızmızlanarak ısırıyor parmaklarını canım. Sizin de öyle mi
Kizlar benim oglum cok agliyor ya. Normal dedim yasadiklari dedim. Herseyi dedim ama ya uyuyor ya agliyor. Kucagimda agliyor kanguruda agliyor. Anakucaginda agliyor. Her yerde agliyor. Hele uyanikken sirti ywre degince ortaligi yikiyor. Tekken kahvalti bile yapamiyorum yemek de oyle. Suana kadar bir kere yemek yapabildim. Hic kendi oyalanmiyor. Gazini cikariyorum kendi de cikariyor. Emziriyorum karni da tok belli. Bezini zaten hic bekletmiyorum. Surekli hastanelerdeyiz gören acmi diyor o kadar ağlayınca. Halbuki yeni emzirmis oluyorum. Annemde normal degil diyor. Gecen kontrolde ac doymuyor mama ver dedi doktor. Bu ay 20 gunde 880 gram almis fazla dedi. Bu kadar yesem bende sindiremem gazim olur dedi. Aglayinca tek sustugu yer meme. Sikayet degil bunlar asla ama o agladikca susmayinca icim parcalaniyor. Bir yerimi agriyor birseyi mi var evhamlaniyorum. Varmi bizim gibi olan. Normal mi bu kadar aglamasi.
benımkıde yapmay basladı meyı bırden acıtıyor en cokta tam bırakacakken sızlatıyor değil micanm evet iki elini birdn isirmaya bile calisiyo bazen bide benm gogusumu isiriyo
Kizlar benim oglum cok agliyor ya. Normal dedim yasadiklari dedim. Herseyi dedim ama ya uyuyor ya agliyor. Kucagimda agliyor kanguruda agliyor. Anakucaginda agliyor. Her yerde agliyor. Hele uyanikken sirti ywre degince ortaligi yikiyor. Tekken kahvalti bile yapamiyorum yemek de oyle. Suana kadar bir kere yemek yapabildim. Hic kendi oyalanmiyor. Gazini cikariyorum kendi de cikariyor. Emziriyorum karni da tok belli. Bezini zaten hic bekletmiyorum. Surekli hastanelerdeyiz gören acmi diyor o kadar ağlayınca. Halbuki yeni emzirmis oluyorum. Annemde normal degil diyor. Gecen kontrolde ac doymuyor mama ver dedi doktor. Bu ay 20 gunde 880 gram almis fazla dedi. Bu kadar yesem bende sindiremem gazim olur dedi. Aglayinca tek sustugu yer meme. Sikayet degil bunlar asla ama o agladikca susmayinca icim parcalaniyor. Bir yerimi agriyor birseyi mi var evhamlaniyorum. Varmi bizim gibi olan. Normal mi bu kadar aglamasi.
bzmkide tam doydu bn yine agzina memeyi koydgmda isirp agzindn cikariyo cok guluyorm ya dişleri ciksa ne yaparz acababenımkıde yapmay basladı meyı bırden acıtıyor en cokta tam bırakacakken sızlatıyor değil mi
Hadi Ya benimki de 2.5 aylık salyalar akıtıp elini emiyo inş erken diş çıkarmaz3,5 aylık kızım. Ben qdaha var zannediyordum meğerse değilmiş. Eli hep ağzında ve parmaklarını ısırıyor, mızmızlanıyor
normal canım dönem dönem oyle oluyor bızımkı daha yenı yenı rahatlamaya basladıKizlar benim oglum cok agliyor ya. Normal dedim yasadiklari dedim. Herseyi dedim ama ya uyuyor ya agliyor. Kucagimda agliyor kanguruda agliyor. Anakucaginda agliyor. Her yerde agliyor. Hele uyanikken sirti ywre degince ortaligi yikiyor. Tekken kahvalti bile yapamiyorum yemek de oyle. Suana kadar bir kere yemek yapabildim. Hic kendi oyalanmiyor. Gazini cikariyorum kendi de cikariyor. Emziriyorum karni da tok belli. Bezini zaten hic bekletmiyorum. Surekli hastanelerdeyiz gören acmi diyor o kadar ağlayınca. Halbuki yeni emzirmis oluyorum. Annemde normal degil diyor. Gecen kontrolde ac doymuyor mama ver dedi doktor. Bu ay 20 gunde 880 gram almis fazla dedi. Bu kadar yesem bende sindiremem gazim olur dedi. Aglayinca tek sustugu yer meme. Sikayet degil bunlar asla ama o agladikca susmayinca icim parcalaniyor. Bir yerimi agriyor birseyi mi var evhamlaniyorum. Varmi bizim gibi olan. Normal mi bu kadar aglamasi.
meme emdiği halde mi elini emiyor canım ben onu acaba emme refleksinden mi yapıyor dıye düşünüyorm am zate zırt pırt memedeHadi Ya benimki de 2.5 aylık salyalar akıtıp elini emiyo inş erken diş çıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?