2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
M Mismommy Nerelerdesin canım son zamanlarda yazmıyorsun merak ettim
Sagol canim merak edip sormuşsun. Bebek buyudukce vakit ayiramadim. Günduz uykulari azaldi yaninda biri ariyor hep konusacaksin. Sancisi yok sma kucak istiyor. Buyuk oglum da cok yaramaz. Annem yardimci oluyor ama ancak yetisiyoruz. Herkes iyidir umarim. Kizin ve sen de iyidir insallah. Bayagi sayfalar okuyamadim. @tgbogzmn

Kizlar benim oglum cok agliyor ya. Normal dedim yasadiklari dedim. Herseyi dedim ama ya uyuyor ya agliyor. Kucagimda agliyor kanguruda agliyor. Anakucaginda agliyor. Her yerde agliyor. Hele uyanikken sirti ywre degince ortaligi yikiyor. Tekken kahvalti bile yapamiyorum yemek de oyle. Suana kadar bir kere yemek yapabildim. Hic kendi oyalanmiyor. Gazini cikariyorum kendi de cikariyor. Emziriyorum karni da tok belli. Bezini zaten hic bekletmiyorum. Surekli hastanelerdeyiz gören acmi diyor o kadar ağlayınca. Halbuki yeni emzirmis oluyorum. Annemde normal degil diyor. Gecen kontrolde ac doymuyor mama ver dedi doktor. Bu ay 20 gunde 880 gram almis fazla dedi. Bu kadar yesem bende sindiremem gazim olur dedi. Aglayinca tek sustugu yer meme. Sikayet degil bunlar asla ama o agladikca susmayinca icim parcalaniyor. Bir yerimi agriyor birseyi mi var evhamlaniyorum. Varmi bizim gibi olan. Normal mi bu kadar aglamasi.
Canım kilo alımın için tebrik ederim maşallah Kaan’a.ben emzirirken kitap okuyorum iyi oluyor.
Saol canim yukarda yazdigimi okursan canim cok nazli oglum var. Hic bisey yapamiyom

ay canm ya allah yardmcn olsn onun illa bi yeri agriyodr ki o kadar cok agliydr sebepsz aglamz ki dr bsy demiyo mu canm kulagi falan agriyo olmasn yada bazen gazini bile cikarsa cok yeyince hazimsz oluyo bizmki ya gazdn aglardi tabi simdi bitti bizde gaz samcilari suam da hep kulak yuzundn agriyo dogdugndn beri şu kulak agrisindn kurtulamadk

Canım benımkıde gunduz cok az uyuyor en fazla yarım saat gibi uyuyor oyuzden bende hiç iş yapamıyorum. Esim evde olunca kızımı babasına verip mutfaKta hZlıca birseyler hazırlıyorum bi bilsek ki şöyle iki saat kadar uyuyacak ozaman butun işlerimizi yoluna koyarız. Uc aydan sonra düzelir insallah

canım o ağlamaların bitişi sadece memeyle mi oluyor? mesela benim oğlum çok sıkıntılı ama ağladığında eğer gerçekten sıkıntısı varsa ağlayışını kastediyorum, ya gaz çıkarıyor, ya geğiriyor, ya kusuyor ya kaka yapıyor. mesela geçen ay sürekli aç olduğunu düşünüyordum meğer reflüsü varmış, ilaç kullanmaya başlayınca beslenme sıklığı azaldı. birde erkek bebekte sünnet derisine bağlı idrarı rahat yapamama sorunu olabiliyor, sünnet oldu mu yada doktor baktı mı?

Canim Bence cok normal daha Kirkiniz cikmadi dimi? (Eve Geldikten sonrayi kasdediyprum)
Benim kuzumda son günlerde acayip agliOr. On bes sdegisik Şekilde tutuyorum begendigi gelene kadar ağlıyor ama ne ağlama.
. Gecelerde bi Ayri huzursuz. Gectigimiz pazar görümcemdeydik. Ben yemek yaptim.cocuklara hamur isi.velhasilı gündüz 12 den aksam 8 e kadar ara sira Emzirme disinda kizimla Hic ilgilenemedim. Hep baskasinin kucagindydi....
inanir misin o günden beri bi acayiplesti etini koparıyor muşum gibi Agliyor .pazrdan sonraki 3 gece Yataginda yatmadi. Aramizda bir elini Ben bir elini Kocm tuttuda öyle uyudu. Kuş uykusu o da... ve o günden beri ağlıyor. Ya emiyor ya uyuyor ya kucakta ... ve acayip bi ağlama.. yaa bak hepi topu 8 saat yanınd olmadım..altını başkası değiştirdi... bence bebekler çok akıllı her şeyi hissediyorlar.. belki hala ayrı olabileceğinizi düşünüyor ve hep memede kalmak istiyor o yüzden ağlıyor...
Yani bence düzelecek ama biraz daha zaman istiyor..
bol bol sarılın birlikte yatın ten tene temas ... bir yardımcın olsa keşke evle yemekle ilgilense sen sadece emzirsen bakımını yapsan uyusan... mümkün mü?
inşallah zamanla düzelecek... inanıyorum. Rabbim yardımcın olsun

kızlar bir şey merak ettim bebekleriniz ne zaman gülmeye başladı
oğlum ilk defa anneme güldü ve doğduğunun 4.günüydüü normal mi bu ?

meleklere gülüyor denen seyden bahsetmıyoum bilinçli size barak tepki vermesinden bhsediyorum tabii

Son düzenleme:
Kizlar benim oglumn dogdugndn beri su fitigi var testisin de dr bugn bir yaşina kadar geçmzse sünnetle beraber cikarirz dedi boyle bsy duyan var mi

normal canım dönem dönem oyle oluyor bızımkı daha yenı yenı rahatlamaya basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…