2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sana katılıyorum canım çok doğru bir şey yapmışsın

Suan kucukler cnm ac olduklari icin kalkiyorlar ama iki yasa dogru artik aliskanliga geciyor yemiyorlar agizlarinda tutuyorlar memeyide biberonuda benimkidr gece uykusunda ilk 4 saat yada 5 saatte kalkiyor sonra hep iki saatte bir insallah duzenleri hic bozulmas bu sekikde alistik uc aydir

Kizlar dun yzmstm bebegm ishal die bgn dr gotrdm enterogermina reklamlarda da görmuşsnzdr ondn verdu ama yarisini ver dedi bide zinco verdi boyumz 64 cm 7 500 kilomz 3 ay 13 günlgz biraz kilo olarak önde gidiyoz galiba

Kizlar dun yzmstm bebegm ishal die bgn dr gotrdm enterogermina reklamlarda da görmuşsnzdr ondn verdu ama yarisini ver dedi bide zinco verdi boyumz 64 cm 7 500 kilomz 3 ay 13 günlgz biraz kilo olarak önde gidiyoz galiba
Yok cnm cok deil endiselenme bizde 3 ay 1 haftaligiz 65 cm 7100 cikmistik 3.ay knt de hem mamayiyip siscegine anne sutiyle kilolu olsun en iyisi hareketlenince daha az aliyorlar alabildigi kadar alsinn bebisin

Kızlar bebekleri beşiğe bırakıp ağladıkça yanına gidip sonra odadan çıkıyosun zamanla kendi kendine uyuyorlar bu yöntemi uygulayan var mı ne zaman başlamak gerek

Yok cnm cok deil endiselenme bizde 3 ay 1 haftaligiz 65 cm 7100 cikmistik 3.ay knt de hem mamayiyip siscegine anne sutiyle kilolu olsun en iyisi hareketlenince daha az aliyorlar alabildigi kadar alsinn bebisin
aramzda bir hafta var :) boy ve kilo anne ve babadn kaynaklaniuo diolar galiba dogru bende esimde cok uzun sayilmayz

Reactions: NGY
Gecmis olsun minige canim biz de dun olduk ve gece atesi yukseldi. Doktorumuz 37.8 i gorurseniz cay kasigiyla calpol verin dedi verdik ve düstu. Gunde 3 kez verebilirmisiz.
Sizinki İnsallah yukselmez

Canim cikmaya basladi bile uyuyamadi verdim 1 cay kasigi bekliyorum basinda

aaa bizim kızın kulak arkasında derisi kabuklanmış egzama gibi olmuş acaba besin alerjisinden mi ? Ben de egzamalı biri olarak genetik herhalde benden geçti diye düşündüm ama belki de besin alerjisidir

Benim kızım hala yenidoğan gibi saat başı uyanıp emiyor gece. Bana çok zor oluyor ama yapacak bir şey yok. Bu kadar emmesine rağmen kilo alımı öyle çok fazla değil normal, o yüzden yeter ki emsin :)

Ben de hamileyken okumuştum şimdi tekrar okuma ihtiyacı hissettim yeniden okuyorum. Çok faydalı ve okunması gereken bir kitap gerçekten de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…