2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tebrik ediyorum seni canım.

aaa bizim kızın kulak arkasında derisi kabuklanmış egzama gibi olmuş acaba besin alerjisinden mi ? Ben de egzamalı biri olarak genetik herhalde benden geçti diye düşündüm ama belki de besin alerjisidir
Canim baska şeylerde vardir doktor bana oyle demişti. Oyle olsa muhakkak anlardin. Istersen netten bak diger belirtilere. Cildi kuruyor olabilir.

Ben de hamileyken okumuştum şimdi tekrar okuma ihtiyacı hissettim yeniden okuyorum. Çok faydalı ve okunması gereken bir kitap gerçekten de.
Ben de alayim ama ne zaman okuycam bilmiyorum. Benimki kucakta bile agliyor cok huysuz artik cok caresiz kaliyorum.
Yok canım gitmedik. Bugünkiler normaldi. Zaten eşim okadar yoğun ki bebeği zor görüyor, bense yalnız gidemem .
Iyi canim sevindim normalde donmesine.

Boyu gayet iyi değil mi. 3 ay kontrolünde kızımın boyu 59 cm. Kilosu 5900 dü. Hemşire gayet iyi dedi
canm goren herks cok kisa bu cok kisa kalacak die die benide endiselendirdiler evet dr boy olarak bir ay onde kilo olarak 2 ay önde gidiyo dedi biraz tombis oldugu icn kisa gözukuyo dedi

Canım kilo alımın için tebrik ederim maşallah Kaan’a.ben emzirirken kitap okuyorum iyi oluyor.

aaa bizim kızın kulak arkasında derisi kabuklanmış egzama gibi olmuş acaba besin alerjisinden mi ? Ben de egzamalı biri olarak genetik herhalde benden geçti diye düşündüm ama belki de besin alerjisidir

cnm kakao da yapıyor. Benim kızımın da öyleydi doktor allerjen gıdalardan olabilir dedi. Deneyerek de anlayabilirsin. Ben çikolatayı yemeynce olmamştı, bazısına süt ürünleri yapıyr

canm goren herks cok kisa bu cok kisa kalacak die die benide endiselendirdiler evet dr boy olarak bir ay onde kilo olarak 2 ay önde gidiyo dedi biraz tombis oldugu icn kisa gözukuyo dedi
Hayret bişey bu insanlar bişeye de yorum yapmasalar. 3 aylık bebeğin boyunu ne bekliyorlar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…