- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.881
Oy maşallah direk memeden mi emziriyorsun yoksa sağdığım dazla sütleri mi gönderiyorsun ?Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun allah hepimizin bebegıne ve bizlere sağlık sıhhat versin. Artık süt anne oldum ben bi oğlum var :)
Evet dinen kardes oluyorlar biz de kardesi olarak tanıstırırız dedik. Bebegın adı soyadı belli koca istanbulda o bebekle evlenmeyiversin benim kızım da :) ist suan 17 milyonun üstünde kişiyi tasıyor 20sene sonra nüfus iyice artmıs olacak. Bence sütleri sokaga atıp dökmektense bir bebege faydalı olmak cok daha dogru. Her fikre dusunceye saygım var ama benim inancıma göre bir bebegin mamadan kurtulmasını sağlamak 4 gun kaka yapamayan bebege anne sütüyle yardımcı olmaktan daha sevap cok az sey vardır. Ayrıca bir bebegın cinsiyeti yalnızca benım bebegımden farklı diye yardım elini uzatmamak ve geri cevirmek bana hiç dogru gelmiyor. Kendimi o bebegın annesinin yerine koyunca kayıtsız kalamıyorum. Anne sütü nasip kısmet işi sonucta faZla sütleri allah bizr bir amac için verdi devamlı mastit olup hastanelere duselim diye vermiş olamaz demekki o bebege süt anne olmak da varmıs nasibimde. Benim içim o yönden çok rahat zaten türkiyede süt bankası yok anne sütünü parayla satanlar var, birikmiş sütleri tarihi gecince çöpe atan cok arkadasım da var. Herkes fazla sütünü paylassa bebekler mamadan kurtulsa bagısıklıklar guclenir ama nedense insanların geneli allahın kendilerine bahsettiği hediyeleri kimseyle paylasmak istemiyor
Yok canım gitmedik. Bugünkiler normaldi. Zaten eşim okadar yoğun ki bebeği zor görüyor, bense yalnız gidemem .Mavikelebek0134 canim naptin kakasi ayni mi gittiniz mi doktora merak ettim
aramzda bir hafta var :) boy ve kilo anne ve babadn kaynaklaniuo diolar galiba dogru bende esimde cok uzun sayilmayz
Canim baska şeylerde vardir doktor bana oyle demişti. Oyle olsa muhakkak anlardin. Istersen netten bak diger belirtilere. Cildi kuruyor olabilir.aaa bizim kızın kulak arkasında derisi kabuklanmış egzama gibi olmuş acaba besin alerjisinden mi ? Ben de egzamalı biri olarak genetik herhalde benden geçti diye düşündüm ama belki de besin alerjisidir
Ben de alayim ama ne zaman okuycam bilmiyorum. Benimki kucakta bile agliyor cok huysuz artik cok caresiz kaliyorum.Ben de hamileyken okumuştum şimdi tekrar okuma ihtiyacı hissettim yeniden okuyorum. Çok faydalı ve okunması gereken bir kitap gerçekten de.
Iyi canim sevindim normalde donmesine.Yok canım gitmedik. Bugünkiler normaldi. Zaten eşim okadar yoğun ki bebeği zor görüyor, bense yalnız gidemem .
Ah ah hamileyken şekerden yiyemedim şimdi gazdan dolayı yiyemiyorum,bu konuda çok dertliyim.Kızlar ya biz ne zaman normal yemek yicez kuru nohut mercimek ne bilim çok özledim ya
Suruptan 45 dk. Sonra dusuyor. Bi de uzerini cok ortme hatta ben biraz zibiniyla beklettimCanim cikmaya basladi bile uyuyamadi verdim 1 cay kasigi bekliyorum basinda
canm goren herks cok kisa bu cok kisa kalacak die die benide endiselendirdiler evet dr boy olarak bir ay onde kilo olarak 2 ay önde gidiyo dedi biraz tombis oldugu icn kisa gözukuyo dediBoyu gayet iyi değil mi. 3 ay kontrolünde kızımın boyu 59 cm. Kilosu 5900 dü. Hemşire gayet iyi dedi
canm benm bebegm aşidn sonra cok agladi koluna dokundugm gibi agliyodu iki uc gun boyunca verdmKac gun verdin. Ben simdi 1 cay kasigi verdim
Canım kilo alımın için tebrik ederim maşallah Kaan’a.ben emzirirken kitap okuyorum iyi oluyor.Canim baska şeylerde vardir doktor bana oyle demişti. Oyle olsa muhakkak anlardin. Istersen netten bak diger belirtilere. Cildi kuruyor olabilir.
Ben de alayim ama ne zaman okuycam bilmiyorum. Benimki kucakta bile agliyor cok huysuz artik cok caresiz kaliyorum.
Iyi canim sevindim normalde donmesine.
aaa bizim kızın kulak arkasında derisi kabuklanmış egzama gibi olmuş acaba besin alerjisinden mi ? Ben de egzamalı biri olarak genetik herhalde benden geçti diye düşündüm ama belki de besin alerjisidir
Bizde bugün gittik üç aylık kontrole 700 gr almış ebe az dedi kız doğru düzgün beslenmeme izin vermiyor ki ekmek arası yapıp yemekten ekmek gibi oldumBoyu gayet iyi değil mi. 3 ay kontrolünde kızımın boyu 59 cm. Kilosu 5900 dü. Hemşire gayet iyi dedi
Ben hep yedim valla bir kuru fasülye de benim karnım ağrıdı onu kestimKızlar ya biz ne zaman normal yemek yicez kuru nohut mercimek ne bilim çok özledim ya
Suruptan 45 dk. Sonra dusuyor. Bi de uzerini cok ortme hatta ben biraz zibiniyla beklettim
canm benm bebegm aşidn sonra cok agladi koluna dokundugm gibi agliyodu iki uc gun boyunca verdm
Hayret bişey bu insanlar bişeye de yorum yapmasalar. 3 aylık bebeğin boyunu ne bekliyorlar ki.canm goren herks cok kisa bu cok kisa kalacak die die benide endiselendirdiler evet dr boy olarak bir ay onde kilo olarak 2 ay önde gidiyo dedi biraz tombis oldugu icn kisa gözukuyo dedi
Evet ya onu bari bize tutturmasalar. Bir anne nereye kadar dayanabilir onu test ediyorlar sankiOff asilardan nefret ediyorum bi de kolunu Bacagini tuttum yavrumun
Diş kaşıntı dönemi ne zaman kiSanırım diş kaşıntıları dönemi başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?