2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım benim kızımda parmaklarını emiyor salyaları çok akmaya başladı bi haftadır gogusumu ısırıyor.. benim annemde dış olabilir dedi..ama ne bileyim çok erken değilmi.
Bakalım anneler bilecek mi hemen çıkmaz zaten de bence de kaşınmaya başladı

canm bizimki de hep sivi ama gunde 15 kez kadar kaka yaptigini görunce bide oyle bi sesli yapiyo ki ishal hemen anlaşiliyo bzm eskidn 2 3 gunde bir sivi kaka yapardi ama bu üc gundr nerdeysa saat başi batiyo üstü basi

Hmm bizim gunde 5 6 kere ama sesli baya dedigin gibi diger odalardan duyuluyor ama gazli benim kiz ondan sanirim

canm ben cok korkuym dr cok normal oldugunu söyluyo ama bilmiym bazen agladgnda acaba ondn midr die dusunym
Yok canım üzülme çok normal ve sık görülen bişeymiş ağlaması ondan olsa bezini alırken falan canı yanar. Bazen dokunuyorum ben canı yanmıyor Merak etme sen de bence

Kizlar cok kotuyum
Bebegimin burnu tikandi sonra ayni anda agzindan balgam burnundan sumuk gldi ve tikandi nefes alamadi. Korkudan öldük esimle hemen apar topar hastaneye geldik bi test yaptilar ve RSV virusu diye bisey varmis pozitif cikti ((((( doktor sizi eve yollayamam yatis yapacaksiniz dedi 2_3 gun hem de...
Lutfen duaa edin erken iyi oldugna inanirsam erken cikartirim dedi cok uzgunum cok...

canımm çokgeçmiş olsun acil şifa diliyorum. Miniklerin hastalığı çok zor

Canım ya Allah acil şifalar versin inşallah RSV virüsü hiç duymadım neden olmuş acaba doktr acıklama yaptı mı

Canim gecmis olsun. Insallah hemen gecer. Bizim kalp ameliyati oldugu icin rsv aşısı olduk. Ust solunum yollari enfeksiyonu bronşit ve zature gibi enfeksiyona sebep olan bir virusmus. Bizim icin suan olmamasi gereken bir virus ama sizin icin onemli olacagini sanmam. Asisi hatta tek dozu 1000 lira. 5 doz olcak marta kadar. Insallah hemen toparlar iyi yapmissin goturmekle hemen.

Canımm çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin, yardımcınız olsun. Çabucak atlatsın inşallah

Canım kaç haftalık oldu ? 11-12 hafta sıçraması geçiriyor olmasın ? Kitapta 12. Haftadan sonra genel olarak bebeklerin daha sakin olacağı yazıyor. 12. Haftaya kadar 3 sıçrama yaşıyor bebekler ve bu sebeple çok ağlıyorlar. Bu arada benim kızım da sırtı yere değer değmez ağlıyor :) ama kucakta Yen'i Yen'i ağlamamaya başladı. Bu sıralar oyun halısında falan 5-10 dk oyalanıyor ama ben yanında olacağım.

Bana 12. Hafta sıçraması gibi geldi. Bebeğin huyu birden değişmiş uyku azalmış, ağlama çoğalmış, anneye bağlılık artmış.

yok canım bebkler derı atarmış annem ilk gun söylenımztı meraklnma demıstı
koltuk altınada bak orda da derı soyulur bebeegı yıkamazsan kol altını sil mutlaka canımm
Evet koltuk altında da soyulmuş deriler var. Bir gün durup bir gün yıkıyorum aslında ama yine de oluyor.

Canım benim çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir minik. İyi ki götürmüşsünüz hastaneye.

Canım sizin özel sağlık sigortanız var mı ? Kaan o kadar ameliyat oldu özel hastanede, sizi zorlamıştır eğer sigorta yoksa.

Kızlar 12. Hafta atağı yumuşak geçişler sıçraması.
Bunu da atlattık mı bebeklerde genel bir iyilik durumu oluyormuş ve bundan sonraki sıçramalar artık çok çok huysuz ve ağlamalı geçmiyormuş. Bebeklerimizin çoğu ağzında köpük yapıyor diye konuşmuştuk bir ara. Bu da atağın bir parçasıymış. Bebekler ağzını ve dilini kullanmayı ve hatta ses tellerini kullanmayı öğreniyormuş. O köpükleri silmemek lazımmış :)

ilgnç bugun eşim farkettı demekki bana frkında mısın dilini kullanmaya basladı dunden berı dedııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…