2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Kıyamam kuzuya. İnşallah hemencecik iyileşir

Aa siliyordum ben. Önlük taktım gerçi

Çok şükür iyiyiz canım bizede çok misafir geliyor temizlik pasta börek misafir ağırlama kısır döngüsüne girmiş haldeyim baya yoruldum kızımda çok huysuz ama idare ediyoruz. Arada gir özletme kendini canım

Yanağa kızıyorum diye elini öpüyolar hemen siliyorum ve söylüyorum ağzını öpüyosunuz bir nevi diye. Açıklıyorum. Eli hep ağzında artık bebeklerimizin

Canım çok geçmiş olsun,inşallah hemen iyileşir çıkarsınız hastaneden.kendini suçlama gelen misafirin düşüncesizliği. insanları öpmeyin diye uyarmaktan dilimde tüy bitiyor.çok anlayışsız herkes.

Valla misafirmiş akrabaymıs istediklerini dusunebilirler canım bana pimpirikli de diyebilirler sevdirmiyo bebegıni de diyebilirler bana birsey olmaz. Ben kızımı gercekten kımseye vermıyorum cekirdek aileşerimiz dısında kimsenin kucagına vermem ailelerimiz bile öperken benden cekiniyor. Babam telefonda konusurken duydum arkasasına sey diyor torunumu kıZım odada yokken öpüyorum dıyor :) herkes bu el kadar bebegın saglıgı için kendini frenlemek Zorunda arkamdan konusabilirler hiiiiçndert degıl hatta lütfen konussunlar ki bidaha cocugumu göstermemek için bi sebebim olur bence sende bidahakine esın aıle ziyareti planladıgında bugünü hatırlat canım

Canım senın bebıs kac gunluk ki bukadar ev ıslerıne dalabiliyorsun ben bi 5dk banyoya bile giremiyorum

Valla co
Cengizhan elmas...ozel muayenehanesi varmis..cok oneriliyor.ben ozel bir sebepten dolayi tobb etu hastanesinde prof gulay hna gidiyorum.bir de levent bey var onerilen tobb da

Canım senın bebıs kac gunluk ki bukadar ev ıslerıne dalabiliyorsun ben bi 5dk banyoya bile giremiyorum
85 günlük olduk canım benimde pili bitti misafir gelmeden bi iki gün önce annem geliyo yatılı kalıyo nöbetleşe Belgin e bakıyoruz digerimizde işleri yapıyor kızım çok huysuz sanırım babasına çekmiş evde tek olduğum günler hiç is yapamıyorum. Sağolsun yakinlarimiz da bebek görmeye gelmek istiyorlar mecburen kabul ediyorum ama çok zor. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun

çok çok geçmiş olsun canım.
ben bebeğimi eve getirdiğimin ertesi günü komşular kapıya saat sabah 10 da dayandı . elini kolunu sallaya sallaya gelmişler ben dogumdan cıkmısım perişanım zaten zr gectı dogumum bebeğimi emzirecek halde değilim ... neymiş bebek görmeye gelmişler . bu kadar düşüncesiz patavaksız insanlar ben neden iyi davranayım ya da kırılırlar ayıp our diye dşüneyim ki, bu ne saygısızlık ne kendini bilmezlik ya aile üyelerindne olsa neyse komşunun ne işi var ... öyle sinirlendim ki 40 çıkınca bile almadım kimseyi eve mahallede ne tatlı dağıttım ne başka bir şey aannemler dagıttılar kendi mahallelerınde hastanede falan ben kılımı kıpırdatmadım o gün kapıdan kimseyi eve almadım annem hepsine 40 çıkmadan bebek görulmez dedi ben dedirtim 40 çıkınca da beni arayıp gelecegiz dediler müsaitisin dediler hayır değilim şu an da çay içiyorum hiç müsait değilim dedim direk. yani evet müsaitim ama istemiyorum gelmeyin dedim. kızkardeşim yurtdısından doğumum için geldi ve bebeğim ailemin ilk bebeği bebeği 1 kere bile öpmeden bindi uçaga gitti kıyamadı öpmeye kafanından kokladı kuzum gitti daha çok küçük öpülmez ki dedi sevgi böyle bir şeydir. başka insnaların yaptıkları laf olsun dedikodu olsun konu olsun. biz anneler bebeklerimizi korumakla yükümlyüz. belki bir çogunuz ama canım seninkide iş mi ayıp ama diyeceksiniz ama ben tam tersini düşündüm bu bana yapılan ayıptı bütün kadınlar bilir ki , doğumdna çıkmış birinin kapısına dayanılmaz insna bir kendine gelsin kızcağız denir benim bebeğim siizn vitrininiz mi , daha 2 gün önce anne karnındna cıkmış masumu kucaktan kucaga mı verecektik yanii

canım cok cok gecmıs olsun bu onun ilk derdı ve sn derdı olsun koca ömrü kahkaha bolluk bereket neşe ve sagık içinde geçirin inşallah. güzle haberini bekliyorum

canım ultrason basıt bır şey herkes yapar özele gıtmene gerek yok ki gata ya götur gayet ıyı bır yer gata ben de özelden ıyı bır doktro bulana kadar gataya götureceım bebekten doktor bakaya fırsat kalmadı

Kizlar bebeklern burun tikanikligina nasil cozum buldunuz ?ozellikle geceleri cok.tikaniyor
fazla müdahale edilmemesi gerektiğini biliyorum doktrum öyle söyledi sadece burnu yumusatmak ıcın 3-5 gnde bir bır mıktar serum fizyolojık sıkıyorum o kadar doktorum ancak cok cıddı tıkanma olursa otribebe ile cekmemi söyledi onun dıısnda zarar verecegı ıcın buruna fazla mudahale etme dedi

benım doğum fotoğrafcım benden habersiz instagram, face ve kendi web siteine doğum fotolarını koymuştu düşünsene doğum anını koymuş tesadüfen gördüm daha bebeğimin 40 cıkmamıs onu da geçtim daha ben kendi face me koymamısım sen ne hakla benım özelimi yayınlarsın değil mi bebeğin fotoğrafını geçtim doğum anını koymuş ya ne cesaretse hemen aradım kaldır onları dedim özür bile dilemek yok acıklama bıle yok tamam kaldırırım dedi kapattı telefonu insanlarda nedir bu haddini bilmemek kendini bilmemek bilemiyorum. kıza albüm yaptırtmadım fotoarıda bastırtmadım parasını ödeyip bütün dijital fotolar aldım kızdıgım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…