- 24 Temmuz 2017
- 424
- 741
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.001
Aynen asida mahfolmustum onun ustune dun aksam kabustu resmen Allah kimseye yasatmasin kimseyi hastaneye muhtac etmesin minikler hasta olmasin olacaksa bizler olalim.
Kendini uzme cocuk bu hasta olacak elbet..iyilesir isallah bir an once ama misafirin yaptigi ayip hem izinsiz foto konurmuymus sosyal medyaya,ayip etmis
Bize de gecen aksam misafor geldi baya optu hirpaladi hatta hicbi sosyal medyaya bebegimin fotosunu koymamisken gitti instgramina koydu.
İnsanlar nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyor anlam veremiyorum
Kıyamam kuzuya. İnşallah hemencecik iyileşirKizlar cok kotuyum
Bebegimin burnu tikandi sonra ayni anda agzindan balgam burnundan sumuk gldi ve tikandi nefes alamadi. Korkudan öldük esimle hemen apar topar hastaneye geldik bi test yaptilar ve RSV virusu diye bisey varmis pozitif cikti((((( doktor sizi eve yollayamam yatis yapacaksiniz dedi 2_3 gun hem de...
Lutfen duaa edin erken iyi oldugna inanirsam erken cikartirim dedi cok uzgunum cok...
Aa siliyordum ben. Önlük taktım gerçiKızlar 12. Hafta atağı yumuşak geçişler sıçraması.
Bunu da atlattık mı bebeklerde genel bir iyilik durumu oluyormuş ve bundan sonraki sıçramalar artık çok çok huysuz ve ağlamalı geçmiyormuş. Bebeklerimizin çoğu ağzında köpük yapıyor diye konuşmuştuk bir ara. Bu da atağın bir parçasıymış. Bebekler ağzını ve dilini kullanmayı ve hatta ses tellerini kullanmayı öğreniyormuş. O köpükleri silmemek lazımmış :)
Çok şükür iyiyiz canım bizede çok misafir geliyor temizlik pasta börek misafir ağırlama kısır döngüsüne girmiş haldeyim baya yoruldum kızımda çok huysuz ama idare ediyoruz. Arada gir özletme kendini canımSagol canim merak edip sormuşsun. Bebek buyudukce vakit ayiramadim. Günduz uykulari azaldi yaninda biri ariyor hep konusacaksin. Sancisi yok sma kucak istiyor. Buyuk oglum da cok yaramaz. Annem yardimci oluyor ama ancak yetisiyoruz. Herkes iyidir umarim. Kizin ve sen de iyidir insallah. Bayagi sayfalar okuyamadim.Tkb3
Tesekkurler,çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. bebek hemşiresi değil mi damar yolu açmaya çalışanlar?
Yanağa kızıyorum diye elini öpüyolar hemen siliyorum ve söylüyorum ağzını öpüyosunuz bir nevi diye. Açıklıyorum. Eli hep ağzında artık bebeklerimizinM Mry Mry çok geçmiş olsun canım. İnşaAllah hemencecik atlatır yavrun. Kendini asla suçlama. Zaten böyle düşündüysen 7/24 üzerine titreyen bir annesin kesin. Başkasından bulaşmış bak, nerden bileceksin ki, ve nasıl müdahale edebilirsin ki zaten
@passionete ha elinden öpmüşsün ha ağzından diceksin. Ne düşüncesizlik yaa. Allahım Allahım
Geçen hafta biz de kv ye gittik eltimler falan ortam kalabalık. Bebeğim elden ele dolanıyor. Bende bikaç dakika mutfağa gittim. Bir geldim ki bebeğimin yanağının biri kırmızı ve pütürleşmiş hemen. Alt değiştirmeye gidip sildim hemen. Eşime cırladım bu ne diye. Biz öpmeye kıyamazkentamam kanın kaynar da yani bir düşün bakalım ne kadar sağlıklısın. El kadar sabi yaa
Canım çok geçmiş olsun,inşallah hemen iyileşir çıkarsınız hastaneden.kendini suçlama gelen misafirin düşüncesizliği. insanları öpmeyin diye uyarmaktan dilimde tüy bitiyor.çok anlayışsız herkes.Kizlar cok saolun, dun aksam yatis yaptik ama hastane berbat. Hemsireler cok kotu bebegimin 4 yerini deldiler ve damar yolunu bulamadilar. Bebegim aglamaktan helak olunca ve biz de sinirlenince sabaha kalsin dediler. Ben boyle bi hastane gormedim.
Bu virus temas yoluyla insanlardan geciyormus ve 1 yas alti bebeklerde cok sk gorunurmus. Bebegi bu virusu tasiyan biri opmus olabilirms. Ve virus cok uzun sure canli kalabiliormus
Dun aksam bide ciger filmi cektiler ordan da bi radyasyon aldi offf bi bebege bakamadik(((
Yan etkisi.oldumu canimİsteğe bağlı rota virüsü aşısı yaptırdık 3 ayda canım biz
Harika haftalar(Wonder weeks) isimli kitap bence mutlaka okunması gereken bi kitap.hangi kitapta yazıyor? ay sıçramalar izin verirse okumak isterim
Valla misafirmiş akrabaymıs istediklerini dusunebilirler canım bana pimpirikli de diyebilirler sevdirmiyo bebegıni de diyebilirler bana birsey olmaz. Ben kızımı gercekten kımseye vermıyorum cekirdek aileşerimiz dısında kimsenin kucagına vermem ailelerimiz bile öperken benden cekiniyor. Babam telefonda konusurken duydum arkasasına sey diyor torunumu kıZım odada yokken öpüyorum dıyor :) herkes bu el kadar bebegın saglıgı için kendini frenlemek Zorunda arkamdan konusabilirler hiiiiçndert degıl hatta lütfen konussunlar ki bidaha cocugumu göstermemek için bi sebebim olur bence sende bidahakine esın aıle ziyareti planladıgında bugünü hatırlat canımM Mry Mry çok geçmiş olsun canım. İnşaAllah hemencecik atlatır yavrun. Kendini asla suçlama. Zaten böyle düşündüysen 7/24 üzerine titreyen bir annesin kesin. Başkasından bulaşmış bak, nerden bileceksin ki, ve nasıl müdahale edebilirsin ki zaten
@passionete ha elinden öpmüşsün ha ağzından diceksin. Ne düşüncesizlik yaa. Allahım Allahım
Geçen hafta biz de kv ye gittik eltimler falan ortam kalabalık. Bebeğim elden ele dolanıyor. Bende bikaç dakika mutfağa gittim. Bir geldim ki bebeğimin yanağının biri kırmızı ve pütürleşmiş hemen. Alt değiştirmeye gidip sildim hemen. Eşime cırladım bu ne diye. Biz öpmeye kıyamazkentamam kanın kaynar da yani bir düşün bakalım ne kadar sağlıklısın. El kadar sabi yaa
Canım senın bebıs kac gunluk ki bukadar ev ıslerıne dalabiliyorsun ben bi 5dk banyoya bile giremiyorumÇok şükür iyiyiz canım bizede çok misafir geliyor temizlik pasta börek misafir ağırlama kısır döngüsüne girmiş haldeyim baya yoruldum kızımda çok huysuz ama idare ediyoruz. Arada gir özletme kendini canım
Evet ilk gün ishal oldu. Çok şiddetli değildi amaYan etkisi.oldumu canim
teşekkür ederim, not alıyorum hemen.Harika haftalar(Wonder weeks) isimli kitap bence mutlaka okunması gereken bi kitap.
Valla coKim düşünüyor canım herkes öpüyor öpüyor eltim 2 yasında kı kızına gel öp öp diyor kızın burnunda sümük yenge grip li o dedim yok 3 geçmiş giribi kendide 10 dk ugruyor öpüyor öpüyor gidiyor sanki işime yarıyor gelim 5 dk yardımcı olum diyen yok hasta olsa işimize yardımcı olcak kimse yok ama yalandan Dısardan eve gelip boş boş bebeğime elleyp öpüyorlr deli oluyorm
Cengizhan elmas...ozel muayenehanesi varmis..cok oneriliyor.ben ozel bir sebepten dolayi tobb etu hastanesinde prof gulay hna gidiyorum.bir de levent bey var onerilen tobb daÇocuk doktoruna götürdük, sağlık ocağı daha profesyonel ve ilgili 90tl muayne ücreti. Ultaroson yazıyor üstelik salıya gün verdiler özel hastane 140tl ultrason.çocuk doktorunu drğiştircem ankarada olup memnun olan var mı çocuk doktorundan doğru düzgün baksa sorun yok.
85 günlük olduk canım benimde pili bittiCanım senın bebıs kac gunluk ki bukadar ev ıslerıne dalabiliyorsun ben bi 5dk banyoya bile giremiyorum
çok çok geçmiş olsun canım.Aslinda tum bebekler icin bi sure ziyaret olmamali gercekten anne babasi olarak bzler opmuyorken baskalarinin opmesine katlanamiyorum.
Damar yolu evet zor bulunuyor ama burdakiler tecrubesiz midir amator mudur anlam veremedik surekli yeni biri geldi denedi sanki karsilarinda deneme tahtasi var.
Doktor geldi ve dune gore gayet iyi ama bu aksamda burdasiniz belki yarin cikartiriz dedi. Minnosum iyi olsun da...
Cok tesekkur ederm bu arada gercekten burda olmak iyi kotu herseyi sizlerle paylasmak cok guzel
canım ultrason basıt bır şey herkes yapar özele gıtmene gerek yok ki gata ya götur gayet ıyı bır yer gata ben de özelden ıyı bır doktro bulana kadar gataya götureceım bebekten doktor bakaya fırsat kalmadıÇocuk doktoruna götürdük, sağlık ocağı daha profesyonel ve ilgili 90tl muayne ücreti. Ultaroson yazıyor üstelik salıya gün verdiler özel hastane 140tl ultrason.çocuk doktorunu drğiştircem ankarada olup memnun olan var mı çocuk doktorundan doğru düzgün baksa sorun yok.
fazla müdahale edilmemesi gerektiğini biliyorum doktrum öyle söyledi sadece burnu yumusatmak ıcın 3-5 gnde bir bır mıktar serum fizyolojık sıkıyorum o kadar doktorum ancak cok cıddı tıkanma olursa otribebe ile cekmemi söyledi onun dıısnda zarar verecegı ıcın buruna fazla mudahale etme dediKizlar bebeklern burun tikanikligina nasil cozum buldunuz ?ozellikle geceleri cok.tikaniyor
benım doğum fotoğrafcım benden habersiz instagram, face ve kendi web siteine doğum fotolarını koymuştu düşünsene doğum anını koymuş tesadüfen gördüm daha bebeğimin 40 cıkmamıs onu da geçtim daha ben kendi face me koymamısım sen ne hakla benım özelimi yayınlarsın değil mi bebeğin fotoğrafını geçtim doğum anını koymuş ya ne cesaretse hemen aradım kaldır onları dedim özür bile dilemek yok acıklama bıle yok tamam kaldırırım dedi kapattı telefonu insanlarda nedir bu haddini bilmemek kendini bilmemek bilemiyorum. kıza albüm yaptırtmadım fotoarıda bastırtmadım parasını ödeyip bütün dijital fotolar aldım kızdıgım için.Aynen asida mahfolmustum onun ustune dun aksam kabustu resmen Allah kimseye yasatmasin kimseyi hastaneye muhtac etmesin minikler hasta olmasin olacaksa bizler olalim.
Bize de gecen aksam misafor geldi baya optu hirpaladi hatta hicbi sosyal medyaya bebegimin fotosunu koymamisken gitti instgramina koydu.
İnsanlar nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyor anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?