2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cok gecmis olsun..allah sifa versin..

Canim normal dogum tarihine gore 11 ama beklenen dogum tarihine gore 9. Haftadayiz. Bastan beri durum boyle ama. Fark yok malesef. Bizimki henuz halının yüzüne bile bakmiyor.

Canım sizin özel sağlık sigortanız var mı ? Kaan o kadar ameliyat oldu özel hastanede, sizi zorlamıştır eğer sigorta yoksa.
Malesef yok canim ozel saglik sigortamiz. Zorladı ve zorlamaya da devam ediyor. Olsa bile dogumsal hastaliklari kapsamiyormus zaten.

Bana 12. Hafta sıçraması gibi geldi. Bebeğin huyu birden değişmiş uyku azalmış, ağlama çoğalmış, anneye bağlılık artmış.
yaa normalde zaten atak haftasindayiz 9+2 haftadayiz suanda. bitmek üzere gerci. atakla ilgili yasadigimiz sikintilar zaten ayri onlara hic girmedim. ama pazar günü yasadigimiz cok baskaydi. belkide atak haftasi daha da tetiklemistir

cik gecmis olsun insallah bu kadarla gecmis olur. hemen cikarsjniz haataneden.sifa diliyorum

Ah canım cok gecmiş olsun grip gibi biraey miymiş bunvşrüs neden oluyormus

Kizlar cok saolun, dun aksam yatis yaptik ama hastane berbat. Hemsireler cok kotu bebegimin 4 yerini deldiler ve damar yolunu bulamadilar. Bebegim aglamaktan helak olunca ve biz de sinirlenince sabaha kalsin dediler. Ben boyle bi hastane gormedim.
Bu virus temas yoluyla insanlardan geciyormus ve 1 yas alti bebeklerde cok sk gorunurmus. Bebegi bu virusu tasiyan biri opmus olabilirms. Ve virus cok uzun sure canli kalabiliormus
Dun aksam bide ciger filmi cektiler ordan da bi radyasyon aldi offf bi bebege bakamadik (((

off canm ya düşünemiym bile gercktn cok zor bi aşi da canmz yanarken bide damar yolu bulamamk ama hic oyle bakamadk falan düsnme bu hepimz basina gelebilirdi elinde olan bsy degl allah yardimcnz olsn bol bol şifa diliyom

seslerini keşfediyorlar gerçekten de :) bizimki istemli nağmeli çığlık atmaya başladı. Çarşamba günü 3. Ayj doluyor. Böyle sesini deniyor kademeli çığlık :) birkaç ay sonra bırakıp işe gidecek olmak çok zoruma gitti bugün : ( şu an yazarken bile gözlerim doldu

cnm bir bebeğe bakamadık olarak düşünme, benm bebeğim de mevlütte enfeksiyon kaptı olacaksa oluyor. İşin tek kötü yanı.büyükler öpüp koklama isteklerini bastıramıyorlar en azından bu kadar küçükken ve bir şey söyleyince alımıyorlar. Ben yanakdan öpmeyin dediğim için "çocuğu sevdirmiyor" demiş eşime. Ki kendi oğlu da yanaktan öpme diyor. Allah yardımcımız olsn cnm hepimizin

Canim kendini suclama hic olacak olduktan sonra malesef oluyor. Hata insanlarda ufacik çocukları opuyorlar. Yapmasalar daha iyi ama laf anlatamiyorsun. Bize ziyaret yasak daha amcasi dayisi alamadi kucagina öpemedi. Gecen hastanede ben görmeden kadinin biri elini opuyordu. Cildircaktim. Zaten zor durumdayiz. Korkuyoruz. Damar yoluna gelince ufak bebeklerin hep oyle canim. Bulunmasi zor. Biz her hafta verdigimiz icin biliyorum. Gercekten cok zor ve ince damarlari. Ultrason da kar zarar meselesi. Iyi olcaklarsa ultrasonu takma kafana. Insallah hemen iyilesir yavrun canim.

off canm ya düşünemiym bile gercktn cok zor bi aşi da canmz yanarken bide damar yolu bulamamk ama hic oyle bakamadk falan düsnme bu hepimz basina gelebilirdi elinde olan bsy degl allah yardimcnz olsn bol bol şifa diliyom
Aynen asida mahfolmustum onun ustune dun aksam kabustu resmen Allah kimseye yasatmasin kimseyi hastaneye muhtac etmesin minikler hasta olmasin olacaksa bizler olalim.

Bize de gecen aksam misafor geldi baya optu hirpaladi hatta hicbi sosyal medyaya bebegimin fotosunu koymamisken gitti instgramina koydu.
İnsanlar nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyor anlam veremiyorum

M Mry Mry çok geçmiş olsun canım. İnşaAllah hemencecik atlatır yavrun. Kendini asla suçlama. Zaten böyle düşündüysen 7/24 üzerine titreyen bir annesin kesin. Başkasından bulaşmış bak, nerden bileceksin ki, ve nasıl müdahale edebilirsin ki zaten

@passionete ha elinden öpmüşsün ha ağzından diceksin. Ne düşüncesizlik yaa. Allahım Allahım

Geçen hafta biz de kv ye gittik eltimler falan ortam kalabalık. Bebeğim elden ele dolanıyor. Bende bikaç dakika mutfağa gittim. Bir geldim ki bebeğimin yanağının biri kırmızı ve pütürleşmiş hemen. Alt değiştirmeye gidip sildim hemen. Eşime cırladım bu ne diye. Biz öpmeye kıyamazken tamam kanın kaynar da yani bir düşün bakalım ne kadar sağlıklısın. El kadar sabi yaa

Kim düşünüyor canım herkes öpüyor öpüyor eltim 2 yasında kı kızına gel öp öp diyor kızın burnunda sümük yenge grip li o dedim yok 3 geçmiş giribi kendide 10 dk ugruyor öpüyor öpüyor gidiyor sanki işime yarıyor gelim 5 dk yardımcı olum diyen yok hasta olsa işimize yardımcı olcak kimse yok ama yalandan Dısardan eve gelip boş boş bebeğime elleyp öpüyorlr deli oluyorm

Aslinda tum bebekler icin bi sure ziyaret olmamali gercekten anne babasi olarak bzler opmuyorken baskalarinin opmesine katlanamiyorum.
Damar yolu evet zor bulunuyor ama burdakiler tecrubesiz midir amator mudur anlam veremedik surekli yeni biri geldi denedi sanki karsilarinda deneme tahtasi var.
Doktor geldi ve dune gore gayet iyi ama bu aksamda burdasiniz belki yarin cikartiriz dedi. Minnosum iyi olsun da...
Cok tesekkur ederm bu arada gercekten burda olmak iyi kotu herseyi sizlerle paylasmak cok guzel

hangi kitapta yazıyor? ay sıçramalar izin verirse okumak isterim

Ah kuzuma kiyamam ya cok cok gecmis olsun yaa yani opmeseler ne olcakki el kadar bebeek cekiyo acisinii insallah cabucak atlatirsiniz cnmm

çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. bebek hemşiresi değil mi damar yolu açmaya çalışanlar?

Bizim her pazar aile toplantısı var (eşimin tarafı) Yarın sıra bizde. Gazam mübarek olsun

ultrasonla bakııyor ben bjgun göturdum
Çocuk doktoruna götürdük, sağlık ocağı daha profesyonel ve ilgili 90tl muayne ücreti. Ultaroson yazıyor üstelik salıya gün verdiler özel hastane 140tl ultrason.çocuk doktorunu drğiştircem ankarada olup memnun olan var mı çocuk doktorundan doğru düzgün baksa sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…