2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım burnunun tıkalı kalması daha tehlikeli. doktorumuz otri bebe tavsiye etmiyorum, bebeğin burnu çok hassas ama sık sık serum fizyolojik damlat dedi. her seferinde ikişer damla damlatıyorum. yanlış anlamış olabilir misin doktorun dediğini? bebekler burnu tıkalıyken beslenemiyorlar bile..

Allah yardımcımız olsun canım aynen evde tekken hiç bir iş yapılmıyor gercekten 4. Aya gidiğimizde bi düzen gelir insallah

Öyle düşünme.. benim bebeğim 2 aylıkken bit kaptı. Ve şuan 3 buçuk aylık 2 kere grip oldu. Olabiliyor. Napalim. Iyiyi düşün sen böyle olmasını istermiydin. Çok şükür tedavisi olan dertler bunlar

burnunu tıkalı bırak demedi zaten canım ben yanlış anlattı sanırım serum fizyolojık damlat gerekırse cok damlat bebegı ters cevır burnundkaıler kendıısı çıkar zaten ancak cok tıkalı dıye düşünürsen kullan dedi yanı sürekli kullanmayı tavsiye etmedi bazı anneler günlük kullanıyorlar ya ben ona karşılık söyledim

kızlar uyurken bebeği sırtüstü yatırıyoruz ya kafasını sağa sola cevırıyorlar ama vucutlarını hala çeviremiyorlar ya bizim çevirmemiz gerekmiyor mu onlarında heryeri tutuluyor ben hafif yan ceviriyorum zaman zaman ama düzenli yapmıyorum şimdi oğlum yanımda yatıyor baktım geriniyor ayaklarını kaldırıyor belli ki aynı yönde yatmaktan kemikleri acımış aynen biz nasıl hiç yön değiştirmeden yatınca her yerimiz tutulur ya öyle

siz ne yapıyorsunuz bu konuda ?

Ben yan yatırıyorum ama o kendi sırtüstü pozisyona geliyor.kafasını da ben hangi yöne yatırırsam yatırayım o bi kaç dk sonra kafayı döndürüyor rahat olduğu yönde yatıyor.
Uyanıkken yüz üstü yatırıyorum sırt ve boyun kasları çalışsın diye

Canım ben sadece kafasını geçirmiyorum vücudunuza ceviriyorum..kizim öyle rahat ediyor.

İyi dileklerin icin cok saol canim. Doktor geldi bakti geldigi duruka gore cok cok iyi dedi ama cok kucuk oldugu icin hicbiseyi yok gibi gorunurken birden hizlica artabilir oksurugu ve nefes alis verisi sıkınti yaratabilir dedi. Bu gun de burdayiz yani insallah yarina sorun yaratabilecek hicbiseyi kalmaz da cikariz.
İnsanin evi gibisi yok ama yavrum iyi olacaksa kac gun derlerse de kalacagiz tabi.
Bu arada iyi hatrlattin bizim dogum fotografcisinin profiline bakacaktim. İnsanlar malesef dedigin gibi dusuncesiz...

canım genelde ağlama saatleri hemen hemen aynı oluyor. ağladığı zaman sürekli emmek istiyor memedeyken iyi ama memeyi bıraktığı an yine ağlıyor. hiç birşeyle avunmuyor. avunmayı bırak gözlerini bile açmıyor bakmıyor o esnada. ayaklarını sürekli yukarı çekiyor

geçmiş olsun canım

Kızlar merhaba bebegimin sağ gözü hafif kırmızı ve akıyor ama çapak yok ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

Canım çok çok geçmiş olsun benim bebek te aynı durum var ama doğduğundan beri doktor normal demişti bgamli kusan bi bebek aşırı kusuyor bu durumdan çok sıkıldım bende

M Mry Mry canım çoook geçmiş olsun pek giremiyorum o yüzden ancak okuyabildim Allah minnosuna sağlık sıhhat versin inşallah hemencecik iyileşir de evinize dönersiniz

Canım çok çok geçmiş olsun benim bebek te aynı durum var ama doğduğundan beri doktor normal demişti bgamli kusan bi bebek aşırı kusuyor bu durumdan çok sıkıldım bende
Ayni degldir canim bizimki kusma disinda ateai vardi ve buyuk insanlar gibi öksuruyor cook derinden. Doktor rsv den suphelenseydi hemen test yapardi cunku gercekten bu virus mudahle esilmezse cok kisa surede bronsiolit sonra da astim a ceviriyormus

Merhaba arkadaslar bebegime aspirator yaparken ciglik atarak agliyor..asi yapilirken agladigi gibi. Yanlis mi yapiyoruz?.korkuyor mu?

Kizlar benim sutum iyice kesildi, ufaklik 3 aylik oldu. Sut azaldikca emzirmeyi azaltzim biliyorum hata ettim. Simdi gunde iki kere emziriyorum ondada yetmiyor zaten. Acaba tekrar siklastirsam sutum artarmi, yoksa artik cogalmazmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…