2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Birilerinin yanında ağlayıp susturamayınca kendimi çok beceriksiz ve yetersiz hissediyorum hele bi de başkasında sakinleşip bende sakinleşmeyince daha kötü hissediyorum

Eccoomm canim bende aynen boyle giydiriyorum ve inanirmisin burnu 1 kere tikanmadi bile. Serum fizyoloji hic kullanmadim ben. Cunku sicak hava ve ter da ha cok hasta etm potansiyeline sahip. Altina askili body ustune ya tek tulum yada tek alt ve ust bu kadar. Gece muslinle yarim kundak ustune ince bir penye battaniye.

Birilerinin yanında ağlayıp susturamayınca kendimi çok beceriksiz ve yetersiz hissediyorum hele bi de başkasında sakinleşip bende sakinleşmeyince daha kötü hissediyorum
Aynen insan kötü oluyo biraz büyüsün istiyorum bu sefer de sen insanlardan uzaklaşıyorsun kimseye gitmiyosun anlatmaya çalışıyorum olmuyo çocuk ağlayınca neden ağlıyo bir sürü laf yaparlar sonra da

Canım bende bi takım giydiriyorum..
kizlar ben evimn kac derece oldugunu bilmiyorm ama sicak yani yinede korkuyorm hele ki görenler ayy neden boyle ince giydrysn deyince daha da korkuyorm iki kat giymesine ragmen icm hic rahat degildi

Kızlar yardım edinnn meme reddi yaşıyoruz biraz emiyor sonra kendini geriye atıyor sanki gazı varmış gibi de karnı çok şiş böyle durum yaşayan varsa yardım etsin hem aç kalıyor hem huzursuz biberonla emmeyi de bilmiyor biberonla vermekte istemiyorum iyice emmeyi unutmasın diye ne yapabilirim sizce

Benim oğlumda da söylediğin seylere benzer seyler var yüzünde ben alerjiden kaynaklı diye düşünmüştüm egzama farklı birşey sanırım öyle mi
Hayır farklı değil alerji egzamaya çevirmiş süt alerjisi varmiş yani doktor ondan şüpheleniyor git gide büyüdü ve derisi daha kalınlasıp kabuk bağlar gibi oldu. Kaka da hafif mukus aşırı kusma bazen su gibi göğüste hırıltı bu şikayetler arttı.. İkinci ay açısından sonra çıkmaya başladı 1 aydır var. Bebeğinizin yüzünü o kızarıklığın olduğu yere sürdüğünüzde sert bir tabaka şeklinde gelecektir. Bugün baya araştırdım bebek egzaması alerji durumunda çıkıyormuş tabi buna deterjanları da eklemek gerek... Son zamanlar da özellikle süt yoğurt ve aşırı dana eti tüketimi yaptım. Kış nedeniyle de ev oldukça sıcak bunların hepsi daha ilerletmiş egzemayı

Bu aralar bizde çok sık yaşıyoruz meme reddini emene kadar yıkıyor ortalığı... Kundak yapıyorum kucağım a alıyorum ve kucağımda biraz hızlı sallıyorum emzik veriyorum ağzına sakinleştikten sonra göğsümü veriyorum öyle emiyor

Anne sütü alerjisinden de korkmuyor değilim inşallah öyle bişey değildir

canim her 1.5 -2 saatte uyutmak önemli ama bebek sinyal veriyorsa. sinyal vermeden uyutmaya calisirsan isler daha zorlasir. 1.esnemeyi ggörünce uyutmaya dogru yönlen. 2.esnemede en fazla. yad auyku icin baska hareket yapiyorsa. gündüz uykularinda böyle yaparak rahatladik. en azinda az cok demeden uykya yatiyor bunu bilmeden önce gündüz hic uyumuyordu benim kizim

Merhabalar bende eylül annesiyim yeni keşfettim bu grubu.
9 yıllık mücadelenin ardından kavuştum biricik oğluma. Bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı 6500gr 60 cm olmuşuz gayet iyi dedi hemşire birde göz muayenesi olması gerekiyormuş randevu aldık pazartesi gideceğiz.
Bizimle aynı olanlar var mı? Acaba tanışalım.

Bizde 109 günlük olduk kontrolümüz vardı 7040 kg 60 cm oğlum :) göz muayenesi için bilet demediler bize

Merhabalar Sevgili Eylül anneleri sizler evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza aldınız , darısı bizlerin başına

Ben de bir Haziran annesiyim... şu an tüm anneleri dolaşıyorum çünkü , bir dr çıkmazındayım . Kocaeli ilinde olan arkadaşlardan ; İzmit /Gölcük ya da Yalova ... çok memnun oldukları ''KADIN'' kadın doğumcu varsa önerilerini bekliyorum ...

Şimdiden çok teşekkürler

rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsn benm kocaeli derincede bi arkdsm oturuyo o civarlarda cok iyi bi dr gidiyo bir yildr cocuk sahibi olmk istiyodu ve sonunda nasip oldu ondn ogrenp yazarm ben karar sizin tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…