- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.961
Birilerinin yanında ağlayıp susturamayınca kendimi çok beceriksiz ve yetersiz hissediyorum hele bi de başkasında sakinleşip bende sakinleşmeyince daha kötü hissediyorumBende
aynıyım akşamları misafirlik falan yalan oluyo ben misafir çağırsam aynı şekilde ağlıyo Bebek görmeye gelmek isteyenler var ama gelme diyemeZsin bende tedirginim rahat olamıyorum az bişeyde insanlar kırılıyo seni düşünen yok kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen
Canım bende bi takım giydiriyorum..canm sadece bir takim mi giydiriyon şuan ben evde yarim kolla duruyom ama ogluma iki kat giydrym bir takimla üşümez mi
Eccoomm benim kızım da sıcağa gelemiyor hemen terliyor yada burnu tıkanıyor
Ev 23 derece üzerini kendim gibi giydiriyorum
Altına askılı body üstüne bi kat uzun kollu patikli takım uyurken de penye battaniye
Bir aydır böyleyiz hasta olmadı
Bence üstüne benim gibi kalın giydirme bi dene bakalım.
Canım yüzü pütürüklü kuru kızarık ise götür hemen doktora git gide artıyor foto yükleyemiyorum maaleaefCanim emzirme sanati grubunda dana eti capraz o da etkiler falan demislerdi. Canim sorun degilse yuzunu bana gondersene. Benimkinden de supheleniyorum cunku.
Aynen insan kötü oluyo biraz büyüsün istiyorum bu sefer de sen insanlardan uzaklaşıyorsun kimseye gitmiyosun anlatmaya çalışıyorum olmuyo çocuk ağlayınca neden ağlıyo bir sürü laf yaparlar sonra daBirilerinin yanında ağlayıp susturamayınca kendimi çok beceriksiz ve yetersiz hissediyorum hele bi de başkasında sakinleşip bende sakinleşmeyince daha kötü hissediyorum
Benim oğlumda da söylediğin seylere benzer seyler var yüzünde ben alerjiden kaynaklı diye düşünmüştüm egzama farklı birşey sanırım öyle miCanım yüzü pütürüklü kuru kızarık ise götür hemen doktora git gide artıyor foto yükleyemiyorum maaleaef
Canım bende bi takım giydiriyorum..
kizlar ben evimn kac derece oldugunu bilmiyorm ama sicak yani yinede korkuyorm hele ki görenler ayy neden boyle ince giydrysn deyince daha da korkuyorm iki kat giymesine ragmen icm hic rahat degildiEccoomm canim bende aynen boyle giydiriyorum ve inanirmisin burnu 1 kere tikanmadi bile. Serum fizyoloji hic kullanmadim ben. Cunku sicak hava ve ter da ha cok hasta etm potansiyeline sahip. Altina askili body ustune ya tek tulum yada tek alt ve ust bu kadar. Gece muslinle yarim kundak ustune ince bir penye battaniye.
Hayır farklı değil alerji egzamaya çevirmiş süt alerjisi varmiş yani doktor ondan şüpheleniyor git gide büyüdü ve derisi daha kalınlasıp kabuk bağlar gibi oldu. Kaka da hafif mukus aşırı kusma bazen su gibi göğüste hırıltı bu şikayetler arttı.. İkinci ay açısından sonra çıkmaya başladı 1 aydır var. Bebeğinizin yüzünü o kızarıklığın olduğu yere sürdüğünüzde sert bir tabaka şeklinde gelecektir. Bugün baya araştırdım bebek egzaması alerji durumunda çıkıyormuş tabi buna deterjanları da eklemek gerek... Son zamanlar da özellikle süt yoğurt ve aşırı dana eti tüketimi yaptım. Kış nedeniyle de ev oldukça sıcak bunların hepsi daha ilerletmiş egzemayıBenim oğlumda da söylediğin seylere benzer seyler var yüzünde ben alerjiden kaynaklı diye düşünmüştüm egzama farklı birşey sanırım öyle mi
Bu aralar bizde çok sık yaşıyoruz meme reddini emene kadar yıkıyor ortalığı... Kundak yapıyorum kucağım a alıyorum ve kucağımda biraz hızlı sallıyorum emzik veriyorum ağzına sakinleştikten sonra göğsümü veriyorum öyle emiyorKızlar yardım edinnn meme reddi yaşıyoruz biraz emiyor sonra kendini geriye atıyor sanki gazı varmış gibi de karnı çok şiş böyle durum yaşayan varsa yardım etsin hem aç kalıyor hem huzursuz biberonla emmeyi de bilmiyor biberonla vermekte istemiyorum iyice emmeyi unutmasın diye ne yapabilirim sizce
Anne sütü alerjisinden de korkmuyor değilim inşallah öyle bişey değildirBu aralar bizde çok sık yaşıyoruz meme reddini emene kadar yıkıyor ortalığı... Kundak yapıyorum kucağım a alıyorum ve kucağımda biraz hızlı sallıyorum emzik veriyorum ağzına sakinleştikten sonra göğsümü veriyorum öyle emiyor
Bugün ikinci günümüz 1,5 saatten fazla uyanık tutmamaya çalışıyorum ama 2 saatten önce uyumuyor uyusa da yarım saatten fazla uyumuyor ve sakinleşmek için daha fazla emmek istiyor
Kendi haline bırakınca daha iyiydi sanki.uyutmaya çalıştıkça ve uyumadıkça yorulduğumla kalıyorum
Oğlum da o var süt alerjisiAnne sütü alerjisinden de korkmuyor değilim inşallah öyle bişey değildir
Bizde 109 günlük olduk kontrolümüz vardı 7040 kg 60 cm oğlum :) göz muayenesi için bilet demediler bizeMerhabalar bende eylül annesiyim yeni keşfettim bu grubu.
9 yıllık mücadelenin ardından kavuştum biricik oğluma. Bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı 6500gr 60 cm olmuşuz gayet iyi dedi hemşire birde göz muayenesi olması gerekiyormuş randevu aldık pazartesi gideceğiz.
Bizimle aynı olanlar var mı? Acaba tanışalım.
ben sezeryandn sonra 2 haftada bir oluyorm yani ayda iki kere oluyomKızlar geçen ay adet olup bu ay olmayan var mı normal mi bu acaba. Sezeryan Dogumdan sonra 50.gün adet oldum bu ay olmadım. Emziriyorum bu arada
rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsn benm kocaeli derincede bi arkdsm oturuyo o civarlarda cok iyi bi dr gidiyo bir yildr cocuk sahibi olmk istiyodu ve sonunda nasip oldu ondn ogrenp yazarm ben karar sizin tabikideMerhabalar Sevgili Eylül annelerisizler evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza aldınız , darısı bizlerin başına
Ben de bir Haziran annesiyim... şu an tüm anneleri dolaşıyorum çünkü , bir dr çıkmazındayım . Kocaeli ilinde olan arkadaşlardan ; İzmit /Gölcük ya da Yalova ... çok memnun oldukları ''KADIN'' kadın doğumcu varsa önerilerini bekliyorum ...
Şimdiden çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?