- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.161
canm kv de 2 ay kaldi ama görumce gibi sessiz gitmedi kavga kiyamet koparip gitti ogluma gelen hediyeleri istedi vermeynce tabi kavgayi koparip eşimide arkasina aldi bendr vermek zorunda kaldm ama neyse oglumn sadakasi olsn benden uzak olsnlarda hem 2 ay kal giderkende küs git anlamiyorm ben bu insanlariOy maşallah
Canım ya merak ettim artık evde yalnız mısın? Bi ara görümcen kamp kurmuştu sonra kv
benim de az cok ayni zaman seninlebende 6haftalikken yapildi test troit 3küsürdu yuksek dedi ama bidahaki ay bakalim dedi . senin kac
merhaba canm benm de basima geldi hatta 15 e kadar yukselmisti ama dahiliye dr ile bunu iki ayda duzelttik tabi benm hamilelikten oncede vardi ama hamilelikte yükselmisti hamilelik boyunca duzenli kullandm trioid ilacini bebegm suan 4 aylik cok sukur simdilik bi sorun cikmadi şunu da söylim ablamnda 22 e kadar yükselmisti dr lar zekasnda bi problem olabilir falan demislerdi suan kizi 2 yaşina basicak allaha sükur masallh zehir gibi akli var hemen korkmayn ilaclarinizi duzenli kullanirsanz atlatrsnz sikintisz bi hamilelik saglikli bi dogm diliyorm allah yardmcnz olsn biraz uzun yazms olabilirmMerhaba bende 7 haftalık hamileyim şuan tiroitim 10.300 olmuş çok korkuyorum yarın hastaneye gidecem acaba hamilelikte başına gelipte bebeği sağlıkla kucağına alan varmıdır acaba
merhaba canm benm de basima geldi hatta 15 e kadar yukselmisti ama dahiliye dr ile bunu iki ayda duzelttik tabi benm hamilelikten oncede vardi ama hamilelikte yükselmisti hamilelik boyunca duzenli kullandm trioid ilacini bebegm suan 4 aylik cok sukur simdilik bi sorun cikmadi şunu da söylim ablamnda 22 e kadar yükselmisti dr lar zekasnda bi problem olabilir falan demislerdi suan kizi 2 yaşina basicak allaha sükur masallh zehir gibi akli var hemen korkmayn ilaclarinizi duzenli kullanirsanz atlatrsnz sikintisz bi hamilelik saglikli bi dogm diliyorm allah yardmcnz olsn biraz uzun yazms olabilirm
Geçmiş olsun canim. İnsallah tekrarlamaz canim.Alerji için değil canım yüzün deki egzama için verdi bugün 3. Gün yüzü düzeldi inşallah tekrarlamaz bidaha...
Maşallah. Bizim de yarın 4 bitiyorGunaydn kizlar bugn 4.ayimiza bastik darisi başiniza :)
Nasil yani canim ogluna gelen hediyeleri ne alaka aldi. O nasil bisey ya. Daha sana hediye almasi lazim. Torununa hediye almasi lazimken daha dogrusu adet oyleyken ne alaka onlari da aliyor. Sasirdim valla. Kiyamam sende pes etmissin artik nasil aileyse boyle farklilar cidden. Umarim esin iyidir canim allah senin yuvands tadini bozmasin da giden hediyeler olsun.canm kv de 2 ay kaldi ama görumce gibi sessiz gitmedi kavga kiyamet koparip gitti ogluma gelen hediyeleri istedi vermeynce tabi kavgayi koparip eşimide arkasina aldi bendr vermek zorunda kaldm ama neyse oglumn sadakasi olsn benden uzak olsnlarda hem 2 ay kal giderkende küs git anlamiyorm ben bu insanlari
evet canm kendisi de getrdi ama kendi getrdikleri ve bgne kadar ogluma gelen tum hediyeleri alip gitti eşim aslinda iyidr de aile yanmzda olunca birax onlrn taraf oluyo neyse gitsnlerde butun hepsi oglmn basinn gozunn sadakasi olsnNasil yani canim ogluna gelen hediyeleri ne alaka aldi. O nasil bisey ya. Daha sana hediye almasi lazim. Torununa hediye almasi lazimken daha dogrusu adet oyleyken ne alaka onlari da aliyor. Sasirdim valla. Kiyamam sende pes etmissin artik nasil aileyse boyle farklilar cidden. Umarim esin iyidir canim allah senin yuvands tadini bozmasin da giden hediyeler olsun.
Bu arada ben daha hic adet olmadim oglum yarin 3 aylik olcak. 2 haftada bir normal de olabilir velki ama yine de gitmek lazim doktora. Iyi yapmissin randevu almakla
yarn aşi var dimi canmMaşallah. Bizim de yarın 4 bitiyor
canm kv de 2 ay kaldi ama görumce gibi sessiz gitmedi kavga kiyamet koparip gitti ogluma gelen hediyeleri istedi vermeynce tabi kavgayi koparip eşimide arkasina aldi bendr vermek zorunda kaldm ama neyse oglumn sadakasi olsn benden uzak olsnlarda hem 2 ay kal giderkende küs git anlamiyorm ben bu insanlari
zaten ellindn gelse bu bebegi ben dogurdm diyecek de iste olmuyo bebek bizim hatta bebegime bak bana anne de tamam mi deyip deyip duruyodu sütten kesilince sendn alacam deyip duruyodu daha neler neler zaten dugnde takilan takilarda bzm paramz deyip almislardi oglma gelenlerde güya oglan onlarn ya hediye onlarn olurms ne bicm sacma sapan seyler yani gülünecek seyler iste
Saka gibi canim gercek mi bu? ck sasirdim ne insanlar var... Neyse Allahtan gitti hepsi de rahat edeceginiz gunler geldi
Bu arada cok merak ettim nasil istedi hediyeleri? Yani onlarda boyle mi oluyormus
Şaşkınlıktan küçük dilimi yutcam öyle bir adet hangi ilde varmış merak ettim hadi düğünü anladım erkek tarafı alabiliyor masraflar içinde bebeğe geleni almak nedir ya bide sütten kesilince senden alacakmış valla sende Peygamber sabrı varmış bana öyle dese kapının dışına koymuştum onu da bunu onun söylemesine izin veren oğlunu da bende sabır sıfır hele bu yorgunlukta Benim kaynana benim büyük oğlum için diyor ben yazları götürürüm diye de bende öyle diyordum deyip bi bakış atıyorum susuyor kötü gelinmiyim ne seni böyle görüncezaten ellindn gelse bu bebegi ben dogurdm diyecek de iste olmuyo bebek bizim hatta bebegime bak bana anne de tamam mi deyip deyip duruyodu sütten kesilince sendn alacam deyip duruyodu daha neler neler zaten dugnde takilan takilarda bzm paramz deyip almislardi oglma gelenlerde güya oglan onlarn ya hediye onlarn olurms ne bicm sacma sapan seyler yani gülünecek seyler iste
Ben 27 sinde diye biliyorum bizimki. Dur bi bakayım şüpheye düştüm şimdiyarn aşi var dimi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?