2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim Allah yardimcin olsun

Canim yeni işiniz hayırlı olsun tasinmada kolaylıklar diliyorum Allah yardımcın olsun

Canım işiniz hayırlı olsun
.simdiden kolay gelsin.

Canım Burgaz'a mı geliyorsunuz? Hakkı'nızda hayırlısı olsun, biz de arkadaş oluveririz:))

burgaz cnm evt, yol kısaldı :)
sağolun kızlar Allah yardımcım olsunn

Canım benim kızımda kucakta oturmayı seviyor..tam olarak ne zaman oturmaya başlarla..bide kızım dik duramıyor..bacaklari dik durmuyor..goren diyor niye boyledir..niye dik durmuyor..sizinkilerin nasildirlar..
Gün icinde hafif hafif bastirmaya calis ama cok yuk verme beline alışır zamanla

Gün icinde hafif hafif bastirmaya calis ama cok yuk verme beline alışır zamanla
Tamam canım insallah düzelir buaralar çok kafama takıyorum..herkes. bisey söylüyor.doktora söyledim normal dedi daha küçük.sen başkalarını dinleme kızını kimseye verme dedi..iste yine kafama takıyorum..

Kizlar oyuncak ne zaman tutmaya baslarlar. Benimki ne oyuncakla oyalaniyor ne de oyun halisiyla. Ben basinda durunca sorun yok. Ya da sesli oyuncaklari benim elimde bakiyor oyalaniyor.

Kizlar oyuncak ne zaman tutmaya baslarlar. Benimki ne oyuncakla oyalaniyor ne de oyun halisiyla. Ben basinda durunca sorun yok. Ya da sesli oyuncaklari benim elimde bakiyor oyalaniyor.
Siz oyun halisi ne aldiniz...benim kuzu da kucak istiyor yuzu disa donuk olacak sekilde camdan baktiralim istiyor

Kac gunluk oldu Kaancik canim. Biz 92 gunluguz benim kizim da henuz bilincli olarak birsey tutmuyor. Ben eline verirsem farketmeden tutmus oluyor :) ama oyun halisinda baya zaman geciriyor gunduzleri neredeyse hic uyumadigi icin dinlendigim tek zaman oyun halisindayken oluyor.

Oyun halisi ;dis kasiyici ve kitap onerisi alabilir miyim
Canim ben bondigo nun piyanolu oyun halisini aldim cok memnunum. Hem ayaklariyla muzik yapiyor hem de yukardan sallanan objelerden biri muzikli ve tutma yeri var tutup cekince o da muzik caliyor. Bir de aynasi var ordan da kendini inceliyor

passionete D dstn33 ben kızıma el ve ayak bileğine takılan zilleri çoraplardan aldım onlarla çok güzel oyalanıyor
Oyun halısı piyanolu aldık,başta piyanosu hoşuna gitmedi yavaş yavaş alışıyor
Oyun halısında oyuncakları ağzına götürmeye çalışıyor götüremeyince çok kızıyor ağlıyor
Diğer oyuncakları ben önce elleriyle yakalayıp ağzına götürttüm öyle alıştı
Yere yanına bırakıyorum ağzına götürmeye çalışırken oyalanıyor
Ama hala favori oyuncağı benim

Siz oyun halisi ne aldiniz...benim kuzu da kucak istiyor yuzu disa donuk olacak sekilde camdan baktiralim istiyor

Kaan yarin tam 100 gunluk olacak. Ben zorla biseyi eline verince tutuyo gibi ama bilinsizce sonra zaten dusuyor elinden. Oyun halisi piyanolu basit bir markaydi babycim mi oyle biseydi internetten aldim. Sesleri guzel vuruyor baya ama en fazla 5 dk sonra ben olmayınca agliyor.

Cok tsekkur ederim donusun icib cingirakli corap bilekligimiz var bizim de cok tatli oluyor onla oynarken bir hirsla cirpiyir elleri ayaklari:) ben de piyanolu almak istiyorum babycim bondigo ya da fisher price da var hangisini alsam sizinki hangisi

Cok tesekkur ederim memnunsan ben de alayim fiyatiuygun babycim in

Benim kızım da 3.5 aylık artık bilinçli oyuncaklara dokunabiliyor ama bilinçli tutamiyor çıngırağı falan sallayamiyor oyun halisini Seviyo keyifli olursa yarım saat kadar oyalaniyor. Oyun halisini ben yere koyarsam Ekstradan işine battaniye katlayip koyuyorum yerden soğuk gelmesin diye ya da yatagimin üzerine koyuyorum orda oynuyor iyi oluyor

Canim ben bondigo nun piyanolu oyun halisini aldim cok memnunum. Hem ayaklariyla muzik yapiyor hem de yukardan sallanan objelerden biri muzikli ve tutma yeri var tutup cekince o da muzik caliyor. Bir de aynasi var ordan da kendini inceliyor
Cok tesekkur ederim bondigo ya da babycim alacagim.sagolun kizlar simdi icime sinen bir karar vermis olacagim sayenizde@ karamera passionete M Mry Mry

Memnunum kendim oynadigim icin. Sadece halisi ince ki hepsinin oyle. Ben koltuk ustunde koyuyorum sorun olmuyor
Zaten en iyisinin demiyeyim de en pahalisinin kalinligi ne ola ki...hepsi para tuzagi kuzular icin aliyoruz canim.varsin ince olsun isgorsum tingirdasin renkleri ilgisini ceksin yeter.cok tsk

Oyun halisi ;dis kasiyici ve kitap onerisi alabilir miyim
Oyun halısı tiny love maymun adası harika bir oyun halısı renkli ışıklı ve sesli maymun var . Diğer oyımcaklarda ilgisini çekiyor . Diş kaşıyıcı sophie zürafa alacağım .şimdilerde her bebeğin elinde bir sophie var :)

Canım benim kızımda kucakta oturmayı seviyor..tam olarak ne zaman oturmaya başlarla..bide kızım dik duramıyor..bacaklari dik durmuyor..goren diyor niye boyledir..niye dik durmuyor..sizinkilerin nasildirlar..
4 ay civarı destekli oturma 6 ay civarında desteksiz oturma beklenir. Bacakları dik durmuyor derken nasıl yani? Bastırdığında yük alma anlamında mı soruyorsun

Evet tiny love da dikkatimi cekti cok kaliteli basarili gorunuyor
ama oglum cok tepiniyor Ayaklari hic durmuyor birseylere vursun bari araya gitmesin diye tekmeleme kismini kullanabilecegi bir oyun halisi dusundum:) cok tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…