- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.881
ayaklarının üzerinde basamıyor ..onu tasidigimizda ayaklarini bukuyor dik durmuyor4 ay civarı destekli oturma 6 ay civarında desteksiz oturma beklenir. Bacakları dik durmuyor derken nasıl yani? Bastırdığında yük alma anlamında mı soruyorsun[/QUOTE
Evet canım bende 2. Ayımdan beri oluyorum ama aktif emziremiyorum sütüm bitti gibi birşey maalesef belki onun da etkisi vardırCanım doğru bende büyük kızımı sütten kestikten sonra adet oldum..yani kızım 18 ay emzirdim..bu kızımda daha adet olmadım.normaldir.
Biz 4. Ayımıza girdik canım kuklası var bir tane uyku arkadaşı onunla baya konuşuyor tutuyor. Hatta bebek bezinin üstündeki bebekle konuşuyor cevap vermeyince kızıp bağırıyor kafasını çeviriyor çok komik oluyor o zamanKizlar oyuncak ne zaman tutmaya baslarlar. Benimki ne oyuncakla oyalaniyor ne de oyun halisiyla. Ben basinda durunca sorun yok. Ya da sesli oyuncaklari benim elimde bakiyor oyalaniyor.
Bugun 2. Gun bitti bol aglamali zorlu bi surec. Her gun kayinvalideme birakiom. Aksam aliom. Yoruldum 2 gundeİnş guzel ve kolay gecer canım ben ıs hayatına bı 7ay sonra baslamayı dusunuyorum. Senın bebıse kım bakacak hersey planlanmıstır şimdi
Canim benimmm evladini paylasmiyorsun ki kayinvalidenle...hicc oyle dusunmee...emin ol sen iaten donunce bebek onun yuzune bakmicakevladin sevgiyle buyuyecek guvenli ellerde.bizzat kendi annem ve yegenlerimden biliyorum.annem torunlara bakti da torunlar anneleri isten gelince annemi elleriyle itti elinden ne yediler ne ictiler
..dillenince sen yaşlisin annem guzel demeye basladilar.allah tan anneleri de "gelin" degil öz kizlari yani.sen bir de bu acidan dusun.ins ferahlikla atlatirsin ise alisma surecini.tabii ki kolay degil yavrundan belli bi saate kadar ayrilmak.ama gececek.. Alisacaksiniz
Canim benim cok sevindim bir nebze olsun rahatlamana katkim olduysa.en zor gun ilk gundur diye dusunuyorum.sen iki gun atlattin:) kisa sure icinde normal bir duzen olusturacaksiniz ins.allah bana da hayirli bir is nasip etsinBugun 2. Gun bitti dun agladim hep bugun daha iyiydi bebegim ben yokken 11 saatte toplam 430 ml sut almis. Su an 6.5 kg ne kadar aldigini da ogrenmis oldum belki isene yarayan olur. Saol canim rahatladim biraz
Doktoru bir sorun yok dediyse yoktur canım. Kafana takma.ayaklarının üzerinde basamıyor ..onu tasidigimizda ayaklarini bukuyor dik durmuyor
Zeytinyağını hafif ısıtıyorsun asidi gitsin diye. Sonra da ilk olarak vücudunun bir yerine iki üç gün uyguluyorsun alerjisi olup olmadığını anlamak için. Tabi gerçek zeytinyağı bulmak lazım öncelikleCanim sanırım bu topikte okumuştum bir dr zeytinyağını yüze sürmeyi onermiyordu Asidik bir yapısı olduğu için.
Ay yerim onu ya masallah. Biraz daha zaman var desene bizim.Biz 4. Ayımıza girdik canım kuklası var bir tane uyku arkadaşı onunla baya konuşuyor tutuyor. Hatta bebek bezinin üstündeki bebekle konuşuyor cevap vermeyince kızıp bağırıyor kafasını çeviriyor çok komik oluyor o zaman
En merak ettigim sorulardan biriydi gunluk kac ml gerekir diye. Subatta ben de basliycam mecbur ise. Durmadan emiyor benimki. Gun gectikce aliscaz demekki mecbur canim.Bugun 2. Gun bitti dun agladim hep bugun daha iyiydi bebegim ben yokken 11 saatte toplam 430 ml sut almis. Su an 6.5 kg ne kadar aldigini da ogrenmis oldum belki isene yarayan olur. Saol canim rahatladim biraz
Canım valla senin yerine kendimi koydum. Aynı kaygıları üzüntüyü yaşardım. Ama alışacaksın elbette. Her gün daha rahat gideceksin işe.Bugun 2. Gun bitti dun agladim hep bugun daha iyiydi bebegim ben yokken 11 saatte toplam 430 ml sut almis. Su an 6.5 kg ne kadar aldigini da ogrenmis oldum belki isene yarayan olur. Saol canim rahatladim biraz
Bebeğim çok kusan bir bebek olmadığı halde ben de tedirgin oluyorum. Gece uyuyunca gaz çıkarmıyor bu bebeler.Kızlar bebeğim özellikle geceleri uykusunda boğulacakmış gibi oluyor. Yan yatış yastığına sığmadığı için 2hafta önce çıkardım, sırtına yastık koyduk ama bu seferde diğer tarafa hareket edemiyor diye uykusunda çırpınıp durdu. Şimdilerde sırt üstü yatıyor. Yatağı reflü özellikli yani ayak kısmı aşağı eğimli ama korkuyorum. Bu şekil boğulma olur mu yoksa ben mi evhamlıyım. Süt içip gazı çıkartmadan yatmaktan oluyor bu di mi. Çıkarttırmaya çalışınca da kusuyor ve uyutamıyorum ki .
Sağol canım.insalllahDoktoru bir sorun yok dediyse yoktur canım. Kafana takma.
Canım benim kızıma iki defa öyle oldu..ki keresinde görümdensen korktu ama ne biçim agliyor onu zar zor uyuttum uyandığında yine korku ağlamalar başladı..bende hemen eve geldim...kizim ıyi oldu..bi keresindeyse kuzenime gittim bu seferde onun oğlundan korktu yine çok ağladı ne yaptık ne ettim kızım durmadı apar topar eve geldik kızım evde sustu gülmeye başladı..ben bile çok korktum kızımda kızıma bisey oldumu diye..İyi akşamlar herkese. İki gün önce eşim kızımla konuşurken gülmüş bizim nazlı kuş da çok korkmuş fena ağladı zor sakinleştirdik. Dün 4 ay aşısı oldu, ateşi çıktı, huzursuzluk tavan yaptı ve dünden beri uykusunda hep sıçrıyor uyanıyor çığlık çığlığa ağlıyor. Ateştendir dedim ama ateşi de düştü.Neşeli kızım gitti yerine somurtkan bir bebek geldi.
Canım seni çok iyi anlıyorum..bizde de o durum var..bide benim kızım çok kusuyor..ben. geceleri korkarak uyuyorum kızım kusarsa diye..cok şükür geceleri hiç kusmadı..bizde gazini çıkardığımızda hep kusuyor.onu yüz üstü yaptırdığımda hep kusuyor..kizima kıyafet yetiştiremiyor.allah çocuklarımızı korusun.Kızlar bebeğim özellikle geceleri uykusunda boğulacakmış gibi oluyor. Yan yatış yastığına sığmadığı için 2hafta önce çıkardım, sırtına yastık koyduk ama bu seferde diğer tarafa hareket edemiyor diye uykusunda çırpınıp durdu. Şimdilerde sırt üstü yatıyor. Yatağı reflü özellikli yani ayak kısmı aşağı eğimli ama korkuyorum. Bu şekil boğulma olur mu yoksa ben mi evhamlıyım. Süt içip gazı çıkartmadan yatmaktan oluyor bu di mi. Çıkarttırmaya çalışınca da kusuyor ve uyutamıyorum ki .
Canim sanırım bu topikte okumuştum bir dr zeytinyağını yüze sürmeyi onermiyordu Asidik bir yapısı olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?