2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benim oğlumda reflü var. yan yatış yastığını bırakalı çok oldu. sırt üstü yatırıyorum ve geceleri kusmuğun gelip geri yuttuğunu duyuyorum. bir kere boğulma tehlikesi atlattık, doktor ilaç verdi. zaten artık bebekleri sırt üstü yatırmayı tavsiye ediyorlar. gazını çıkarmadan yatırma. gerekirse süt içerken ara ver gazını çıkar öyle devam et. ben gece gündüz gazını çıkarması için sırtına vurmuyorum artık. dik bi şekilde göğsümde tutuyorum kendiliğinden çıkartıyor.şanslıysam 10 dk içinde. o şekilde kusmuyor ama sırtına vurup çıkarttırmaya çalışırsam

Canım benim kızımda kucakta oturmayı seviyor..tam olarak ne zaman oturmaya başlarla..bide kızım dik duramıyor..bacaklari dik durmuyor..goren diyor niye boyledir..niye dik durmuyor..sizinkilerin nasildirlar..
Benim tosuncukta basmak istemiyor:)

Evet canım bende 2. Ayımdan beri oluyorum ama aktif emziremiyorum sütüm bitti gibi birşey maalesef belki onun da etkisi vardır
Canım bünyede fark eder mi bilmiyrum ama kızımda 40 ı cıktı adet olmuştum ve sadece anne sütü ile besledim kilo alımı gayet iyiydi 22 ayda ben kstm zorla sütte azalma olmamıştı

Bizim bebişte dedesinden korktu ağladı bugun ama nasıl ağlama bu 2.ci oldu kayınpederim de canını mı yaktım diye korktu adamcağız dedesini tanımadı herlde dedim bende kucagıma aldım sonra dedesine bakıp güldü çözmek zor:)

Amin Aynı durumdayız. Dün öğlen karnını doyurup tam yatırdım, öğürme hareketi yaptı kaldırıp yan çevirdim avcuma kustu ağız dolusu yeni içtiği için süt kesiği gibi de olmuyor, direk süt geri çıkmış oluyor
Bizimki de yutkunma sesleri çıkartıyor. Sonrasında Nefes nefese kalmış gibi oluyor uykusunda. Gazı çıksın diye kaldırıyorum bende sırtına vurmuyorum hatta karnına baskı olmasın diye sıkı kucaklamıyorum ama ileri geri atıyor kendini. Bu sırada yine kusuyor. Az kustuysa ayağımda sallayıp uyutuyorum ama göğüse koyduysam 10sn sonrasında yine aynıyız. Bizim ilk aylar pek gaz sorunumuz olmadı. Çok nadir ilaç kullandık. Hep kendisi çıkarttı gazını. Ama bu reflü bizi mahvetti. Kusunca kötü oluyor galiba, ağlamaya başlıyor

Canım bünyede fark eder mi bilmiyrum ama kızımda 40 ı cıktı adet olmuştum ve sadece anne sütü ile besledim kilo alımı gayet iyiydi 22 ayda ben kstm zorla sütte azalma olmamıştı
Yok canım onu demek istemedim benim sütüm azdı o yüzden aktif emziremedim belki emziremediğim için adet olmuşumdur demek istemiştim yanlış ifade etmişim :) ama benim lohusa kanamam da 50 günden fazla sürmüştü

passionete canım öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam ben de öğretmenim ve 2 okulda görev yapıyorum 1 ay olcak bende işe başlayalı çok zorlandım orada çocuklarla uğraş eve gel bebek falan ama alışıyorsun 2 hafta içinde :) bir de ortaokullara giriyorum ben kurslarımda da var aşırı yorucu oluyor

Evet canim ben de lisede ogretmenim. 20 saat dersim olacak gibi durumu da biliyirlar. Heralde oglene kadar tum derslerimi toparlar idare. Kim bakiyor canim senin cocuga? Allahtan benim annem bakicak

Merhaba kızlar. Uyku arkadaşına alıştırıyorum kızıma bir yandan da ağzı burnu kapanır mı diye korkuyorum. Var mı bir bilginiz bu konuda? Böyle bir risk var mı?

Hımm anladım canım işte her bebişte değişiyor ben ilknde 1 hafta sürDü 40.da adet oldum bunda 40 gün sürdü 3 ay doldu adet olamdm adet olsaydım keske göbüş benle kaldı gitmiyor

Merhaba kızlar. Uyku arkadaşına alıştırıyorum kızıma bir yandan da ağzı burnu kapanır mı diye korkuyorum. Var mı bir bilginiz bu konuda? Böyle bir risk var mı?
Canım battaniye bile örtmeyin diyorlar beşik ve bebek olmalıymıs ama bn örtüyorm zaten sürekli gözümüz üstünde artık hareket halindeler olmaz diye düşünüyorm ben. Bebiş tutuyor mu hiç uyudu mu bende ogluma almak istiyorm

Bebeğim 3.5 aylık oturmaya çalışıyor kendini kaldırıyor. Çok erken değil mi ? Kucakta hafif oturur gibi oturtuyorum arkasından destekle tabi onda bile kendini öne atıyor
benım oğlum 3. ayına gırmemıstı basladı 3. ayına gırer gırmez kendını kaldırmaya basladı 1 defa desteksız kendı kalktı poposunun ustune

Al bizden de o kadar canım.. Aşıdan sonra çok huysuz ve uyumak istemiyor oğlum.. Önceki keyfi yok. Bildiğin hasta ediyor bu aşılar

canım başlarda o yutkunmalar, hızlı nefes almalar bizde de vardı. sonra öyle nefessiz kalınca ilaca başladı doktorumuz. akciğere kaçarsa aspire edemeyebilir diye. yoksa gittiğim doktor çooook nadir ilaç veren biri. bende o geceden beri bi rahat uyuyamıyorum..

Canım valla senin yerine kendimi koydum. Aynı kaygıları üzüntüyü yaşardım. Ama alışacaksın elbette. Her gün daha rahat gideceksin işe.

Aynen oyle oluo canim. Iste de bi yogunum zaman gecio hemen. Cumalri sut iznim.var ptesi yeni. Yil 4 gun evdeyim. Bebegim aksamlari 1 2 saat emmeye basladi beni sanirim ozlem giderio

Ay yerim onu ya masallah. Biraz daha zaman var desene bizim.

En merak ettigim sorulardan biriydi gunluk kac ml gerekir diye. Subatta ben de basliycam mecbur ise. Durmadan emiyor benimki. Gun gectikce aliscaz demekki mecbur canim.

Pompa ile emdiginden daha cok cikiyor. 11 saatte ort 350 450 ml aliyor aksamlari hep emiyor beni. 1 saat emdi az once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…