2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tutuyor elinde bir yandan da elimi tutuyor Sanırım ikimizi de uyku arkadaşı yapacak Bu uyku arkadaşını lcw den almış peluş tavşan

Aynen oyle oluo canim. Iste de bi yogunum zaman gecio hemen. Cumalri sut iznim.var ptesi yeni. Yil 4 gun evdeyim. Bebegim aksamlari 1 2 saat emmeye basladi beni sanirim ozlem giderio
E özlüyordur tabii annesi. Bol bol emzir oynayın güzel vakitler geçirin, önemli olan birlikte olduğunda güzel zaman geçirmek zaten

Al bizden de o kadar canım.. Aşıdan sonra çok huysuz ve uyumak istemiyor oğlum.. Önceki keyfi yok. Bildiğin hasta ediyor bu aşılar
Evet evet iki gün kendine gelemedi. Dün akşam da çok uyudu. 9 da yattı 5.30 da emmek için kalktı en son sabah 10 da uyandı. Vücudu yorgun düşmüş. Bugün daha iyi

Tutuyor elinde bir yandan da elimi tutuyor Sanırım ikimizi de uyku arkadaşı yapacak Bu uyku arkadaşını lcw den almış peluş tavşan
Tabi en güvenilir uyku arkadası anne
Bende bakayım lcw ya canım bizimkide illa bişeyler tutmaya calısıyo belki onda çözüm bulurum

Çocuk doğmadan önce her şey ne kadar kolay geliyordu.. 5-6 aylık olunca bebeğimi bırakır çalışırım diyordum. Şimdiyse, çalışırsam (ki çalışmam gerekiyor) bebeğimi göremeyeceğim hasret kalacağım diye kendimi yedim bitirdim 1 haftadır. Özel sektörde çalışıyorum tek gün hafta izni ve akşam genelde 6 7 de çıkış.. Bir de kv yakınına taşınacağız.. Eşim oh işte süper çocuğa annem bakar sen de rahatlari her istediğini yaparsın diyo. Ama annesi herşeye çok karışan ve dediği olsun isteyen biri, aşırı bir torun sevgisi var gözümü korkutacak kadar, nerdeyse benden kıskanacaklar.. Oğlu da eşim olur kendisi olsun biz kendi bildiğimizi yaparız karıştırtmayız ama onlar büyüğümüz kırmadan halledelim'ci... Herşey hoş güzel ama benim endişelerim bitmiyor, 1 haftadır boş boş bakıyorum etrafa unutuyorum her şeyi dalgınım..
Allak bullak kafam birşeye adapte olamıyorum, bir an önce evimizi satıp ordan alacağımız evi alıp düznenimi kurmak ve ne yaşayacaksam görmek istiyorum. İş kesin değil belki bulamam. Keşke bu muhabbetler hamileyken olsaydı ya da daha hamile kalmamışken. Çok endişeliyim kızlar sürekli rüyalar görüyorum yok kızımı kaçırıyolar yok bişey oluyo, bana dua eder misiniz

Gece yatmadan önce bebeğini uykuda emzirenlere bi sorum olacak. Bebeğim 8-9gibi yatıyor ben yatmadan önce 11-12 arası enziriyorum fakat bikaç emmeden sonra sütler aşağı iniyor ve akışı hızlandıgı için bebeğim hava yutuyor cok cok sesiyle. Gazını uyudugu için cıkartamıyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Daha önce konusulmustur belki ama sormak istedim. Bebegim sünnet oldu bugün cok agliyor. Yaptiranlar varsa süreç nasil gecti kac günde iyilesti acaba

Hanimlar oglum 3 ay 6 gunluk. 2 gundur asiri huysuz elini parmaklarini surekli emiyor conk conk asiri da salyasi var 1 haftadir memeyi alip alip birakiyor .erken dis belirtisi olabilir mi ? :-/

Gün doğmadan neler doğar. Belki başka durumlar gelişir zamanla. Zaman geçerken de bebeklerimiz süratle büyüyor. Kızmazsan sana bir şey söyleyeceğim. Sanki biraz fazla stres yapıyorsun kendine. Etrafındakileri çok takıyorsun kafana. Değiştiremeyeceğin şeyler için yıpratma kendini.Sen minikhikayene odaklan. Haddimi aştıysam özür dilerim

Hanimlar oglum 3 ay 6 gunluk. 2 gundur asiri huysuz elini parmaklarini surekli emiyor conk conk asiri da salyasi var 1 haftadir memeyi alip alip birakiyor .erken dis belirtisi olabilir mi ? :-/
Dişle ilgili belirtiler ama hemen de çıkabilirmiş aylarda sürebilirmiş. Bizde durumlar aynı

Denedim ama emmedi hatta ağzını kilitledi

Bebeğim 3.5 aylık oturmaya çalışıyor kendini kaldırıyor. Çok erken değil mi ? Kucakta hafif oturur gibi oturtuyorum arkasından destekle tabi onda bile kendini öne atıyor
Benim bebeğim de aynı şeyi yapıyor. Oturmak istiyor sanki ben de kucağımda 45-50 derecelik bir açıyla oturtuyorum kafasını kaldırıp dikleşmeye çalışıyor. Kısa süreli dik oturttum gayet rahat görünüyordu ama korkuyorum yine de bir şey olacak diye. Doktora sorsak aslında bizi yönlendirir.

Bende kucağımda bi eğimle alıyorum ama oturma pozisyonunda değil . Zaten bebek kendi oturabilene kadar asla oturtmamak lazımmış. Bi arkadaşımı annesi 3 aylıkken oturttuğu için beli ve omurları yanlış kaynamış . Yamuk bildiğin ve psikolojik olarak bebekleri kasları gelişmeden bir hareketi yaptırtmak çok kötü etkiliyormuş. Mesela arkasına yastık koyarak oturtmak .. ellerinden tutup tay tay yaptırtmak vs vs... bunlar bebeklerin kasları geliştiğinde kendilerini hazır hissettiklerinde yapacağı şeylermiş. Erkenden ve başkasının desteğiyle yapan Bebişler ileride özgüven eksikliği hissediyorlarmış ve kendi başına bir şey yapmakta zorlanıyorlarmış .. çünkü hep destekle ve zamanından önce yaptıkları için.. bu minvalde okudum araştırdım ben. Kafamada yattı.

Canım 4 ay civarı destekli oturtabilirsiniz. Bebek hazır değilse kendini geriye atıyor zaten. Doktor değil de fizyoterapist olarak söylüyorum

Daha önce konusulmustur belki ama sormak istedim. Bebegim sünnet oldu bugün cok agliyor. Yaptiranlar varsa süreç nasil gecti kac günde iyilesti acaba
ağlamasının sünnetten olduğuna emin misin? biz doğumun ertesi günü yaptırmıştık, incecik bir sargı vardı, antibiyotik krem sürdük sargı düşene kadar. bikaç günde de kendiliğinden düştü zaten.

Canım ben gece gündüz gaz çıkartıyorum. Gece gaz çıkarırken bazen uyanıyor bazen uyanmıyor. Oğlum uyansa da tekrar kendi uykuya geri dalabiliyor.

Off ya ilaçtan kaçtıkça hasta olucak yavrum. Şimdi de öksürük ve hırıltı var. Geniz akıntısı da var galiba. O gece kusma çabası balgam yapmış olabilir mi.
İlaçsız Ne yapabilirim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…