2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım kulağına su kaçırmamak için ne yapıyorsun hiç başıma gelmedi öyle birşey ama korkuyorum ya kaçarsa diye
Kucağımda yüzü bana dönük yatar pozisyondayken (emzirme pozisyonu gibi) önce gövdesini bacaklarını ve boşta kalan kolunu yıkıyorum. Sonra bacağımın üstüne yüzüstü yatırıp (gaz çıkarma pozisyonu gibi) sırtını ve diğer kolunu yıkıyorum. Durulama icin cesmeyi kısık açıp kovaya akıtıyorum suyu. Kovadan masraba ile üstüne döküp o şekilde durluyorum. En son basını yıkıyorum. Basını yıkarken bacaklarımı birleştirip oğlumu kucağıma yatıyorum. Ayakları göğsüme kafası ise benim ayak ucuma bakar şekilde yatıyorum basını tek elimle destekleyip yıkıyorum sonra dikkatlice yüzüne gelmeyecek şekilde sadece saçlarına su döküyorum. Çok şükür bir sorun olmadı şimdiye kadar kafasını desteklediğim elimle basını döndürmemesi icin engel olmaya çalışıyorum. Birde bi şekilde olunca güven hissi geliyor sanırım küvetteki gibi hareketli olmuyor genelde canim. Biraz uzun oldu kusura bakma tam açıklayabilmek icin uzattım sanırım. Umarım faydası olur.

Ben banyoda yıkıyorum kendi kuvetinde babası tutuyor ben yikiyorum. Acaba ne zaman kendi başıma yikayabileceğim merak ediyorum

Kızlar kızım su gibi kusuyor biraz fışkırır gibi hasta mi oldu ki usutmus olabilir mi

Valla filede cok rahat yıkanıyormus canım bı ayak havlusu ıslatıyoruz yıkarken okadar. Ama benımkı daha yenı 6kılo oldu cok iri bir bebek olmadıgından belkı de rahat ykıyoruzdur biz

Bende eşimle yıkıyorum filede kilo arttıkça zor oluyo bir de hareketli Zor tutuyorum oturmaya başlasın fileyi kullanmıycam zaten

Slmhtp ben de eşinle filede yıkıyorum.sırtını ve özellikle başını yıkamak çok zor oluyor.geçen gün kucağımda duşa onla girdim bu sefer de sırt ve kafasını çok rahat yıkadım ama ön kısmı su yutacak diye tam çitileyemedim
Cevapları ben de merakla okuyacağım

Masallah... dogdugunda kac kiloydu?

Yok canım uzun değil çok faydalı oldu teşekkür ederim. Yakında fileyi kullanamayacağız biz de boyu uzadı çünkü, küvetinin içine de koyamam çok hareketli nasıl yapayım derken sen güzel bir fikir verdin uygulayacağım bunu çok sağol :)

Bende eşimle yıkıyorum filede kilo arttıkça zor oluyo bir de hareketli Zor tutuyorum oturmaya başlasın fileyi kullanmıycam zaten
Canım ben kızımda da boncuk file kullandım büyümeye başladığında asmadan kuvetin içine seriyodum üşümesin diye baya kullandım yani

Rica ederim canim. İnsallah rahat edersiniz. Bu şekilde baya keyifli oluyor bizim icin:)

Merhaba kizlar benim bebegim 24 eylulde dogdu.4 aylik asisinda demir ilacini yazmadilar.yorumlari okuyunca faekettm herkes kullaniyor.kendim alip baslasam mi 5 aylik olacak.cmt kontrolu var onu beklesem mi.dunku link atan bir arkadasn paylasimini okudum cok onemliymis demir ilaci.bir ay gecikmeli olacak cok uzuldm

Canım sağlık ocağına telefon aç sor ellerinde varsa sağlık ocağına gider alırsın.yoksa eczaneden alırsın
Devlet vegaferon veriyor onu değil başka kullanmak istersen hiç aramana gerek Yok direkt eczaneden alırsın

Ilk aylarda esim almisti housmonn ferrum adi.sonra erken diye dolapda saklamistm o var evde.saglik ocagi niye bilgilendirmedi anlamadm aradim acmiyorlarda.kac damla nasil kullaniyorsunz

Kızlar icerisinde paraben var o damlanın bugün 4. Ay kontrolünde bize de verdiler prospektüsüne bakın icerisnde paraben var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…