- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.041
Kucağımda yüzü bana dönük yatar pozisyondayken (emzirme pozisyonu gibi) önce gövdesini bacaklarını ve boşta kalan kolunu yıkıyorum. Sonra bacağımın üstüne yüzüstü yatırıp (gaz çıkarma pozisyonu gibi) sırtını ve diğer kolunu yıkıyorum. Durulama icin cesmeyi kısık açıp kovaya akıtıyorum suyu. Kovadan masraba ile üstüne döküp o şekilde durluyorum. En son basını yıkıyorum. Basını yıkarken bacaklarımı birleştirip oğlumu kucağıma yatıyorum. Ayakları göğsüme kafası ise benim ayak ucuma bakar şekilde yatıyorum basını tek elimle destekleyip yıkıyorum sonra dikkatlice yüzüne gelmeyecek şekilde sadece saçlarına su döküyorum. Çok şükür bir sorun olmadı şimdiye kadar kafasını desteklediğim elimle basını döndürmemesi icin engel olmaya çalışıyorum. Birde bi şekilde olunca güven hissi geliyor sanırım küvetteki gibi hareketli olmuyor genelde canim. Biraz uzun oldu kusura bakma tam açıklayabilmek icin uzattım sanırım. Umarım faydası olur.Canım kulağına su kaçırmamak için ne yapıyorsun hiç başıma gelmedi öyle birşey ama korkuyorum ya kaçarsa diye
Ben banyoda yıkıyorum kendi kuvetinde babası tutuyor ben yikiyorum. Acaba ne zaman kendi başıma yikayabileceğim merak ediyorumKızlar bebeklerimiz büyüdü çok şükür ve çok hareketlendiler. Sorum şu. Nasıl yıkıyosunuz. Oğlumu yıkamak tam bir maraton. Eveli gün koca maşrapa su halıya boca oldu. O kadar kıpır kıpır ki balık gibi elde durmuyor.
Aynrn canım kaşınıyor galiba eli yüzünde hepAy cnm ya kıyamam kaşınıyor demek ki
Valla filede cok rahat yıkanıyormus canım bı ayak havlusu ıslatıyoruz yıkarken okadar. Ama benımkı daha yenı 6kılo oldu cok iri bir bebek olmadıgından belkı de rahat ykıyoruzdur bizKızlar bebeklerimiz büyüdü çok şükür ve çok hareketlendiler. Sorum şu. Nasıl yıkıyosunuz. Oğlumu yıkamak tam bir maraton. Eveli gün koca maşrapa su halıya boca oldu. O kadar kıpır kıpır ki balık gibi elde durmuyor.
Bi akrabamız ile konuşucam doktor onun fikrini alıcam yoksa iyi bi dermatolog araştırıp gidicem canım sen hangi şehırdesn
Masallah... dogdugunda kac kiloydu?Kızlar 25 eylül doğumlu oğlum bugun aşımız vardı 9 kilo 67 cm olmuş mama vermiyorum geçen elma armut tattırdım ama o gece sabaha dogru kaka yaparken çok zorlandı sanki o yüzden 6 ayı beklicem bişeyler vermek için kilo alımı fazla zaten
Canım ben kullanıyorum dışarıda arabada çok rahat oluyor hatta emzirirken rahat olmadığım ev ortamlarında bile kullanıyorum nazar değmesin diye malum insanların gözü hep sütlerde...Emzirme önlüğü kullanan var mı e bebek te indirimde de kullanışlı mi acaba
Yok canım uzun değil çok faydalı oldu teşekkür ederim. Yakında fileyi kullanamayacağız biz de boyu uzadı çünkü, küvetinin içine de koyamam çok hareketli nasıl yapayım derken sen güzel bir fikir verdin uygulayacağım bunu çok sağol :)Kucağımda yüzü bana dönük yatar pozisyondayken (emzirme pozisyonu gibi) önce gövdesini bacaklarını ve boşta kalan kolunu yıkıyorum. Sonra bacağımın üstüne yüzüstü yatırıp (gaz çıkarma pozisyonu gibi) sırtını ve diğer kolunu yıkıyorum. Durulama icin cesmeyi kısık açıp kovaya akıtıyorum suyu. Kovadan masraba ile üstüne döküp o şekilde durluyorum. En son basını yıkıyorum. Basını yıkarken bacaklarımı birleştirip oğlumu kucağıma yatıyorum. Ayakları göğsüme kafası ise benim ayak ucuma bakar şekilde yatıyorum basını tek elimle destekleyip yıkıyorum sonra dikkatlice yüzüne gelmeyecek şekilde sadece saçlarına su döküyorum. Çok şükür bir sorun olmadı şimdiye kadar kafasını desteklediğim elimle basını döndürmemesi icin engel olmaya çalışıyorum. Birde bi şekilde olunca güven hissi geliyor sanırım küvetteki gibi hareketli olmuyor genelde canim. Biraz uzun oldu kusura bakma tam açıklayabilmek icin uzattım sanırım. Umarım faydası olur.
Sanada haber veririm canım. Sen cildiyeye mş götürdünCannim iyi fikir bi görüş bakalım ben izmitte oturuyorum. .
File hiç kullanmadım denicem canımValla filede cok rahat yıkanıyormus canım bı ayak havlusu ıslatıyoruz yıkarken okadar. Ama benımkı daha yenı 6kılo oldu cok iri bir bebek olmadıgından belkı de rahat ykıyoruzdur biz
Canım ben kızımda da boncuk file kullandım büyümeye başladığında asmadan kuvetin içine seriyodum üşümesin diye baya kullandım yaniBende eşimle yıkıyorum filede kilo arttıkça zor oluyo bir de hareketli Zor tutuyorum oturmaya başlasın fileyi kullanmıycam zaten
Saol cnm 3.750 kiloyduMasallah... dogdugunda kac kiloydu?
Rica ederim canim. İnsallah rahat edersiniz. Bu şekilde baya keyifli oluyor bizim icin:)Yok canım uzun değil çok faydalı oldu teşekkür ederim. Yakında fileyi kullanamayacağız biz de boyu uzadı çünkü, küvetinin içine de koyamam çok hareketli nasıl yapayım derken sen güzel bir fikir verdin uygulayacağım bunu çok sağol :)
Canım sağlık ocağına telefon aç sor ellerinde varsa sağlık ocağına gider alırsın.yoksa eczaneden alırsınMerhaba kizlar benim bebegim 24 eylulde dogdu.4 aylik asisinda demir ilacini yazmadilar.yorumlari okuyunca faekettm herkes kullaniyor.kendim alip baslasam mi 5 aylik olacak.cmt kontrolu var onu beklesem mi.dunku link atan bir arkadasn paylasimini okudum cok onemliymis demir ilaci.bir ay gecikmeli olacak cok uzuldm
Ilk aylarda esim almisti housmonn ferrum adi.sonra erken diye dolapda saklamistm o var evde.saglik ocagi niye bilgilendirmedi anlamadm aradim acmiyorlarda.kac damla nasil kullaniyorsunzCanım sağlık ocağına telefon aç sor ellerinde varsa sağlık ocağına gider alırsın.yoksa eczaneden alırsın
Devlet vegaferon veriyor onu değil başka kullanmak istersen hiç aramana gerek Yok direkt eczaneden alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?